Günaydınnn kızçelerrrrrr
Ahandaa aşada bir hiloşşş gördümkiiiiiiiiiiiiii
Tahmin edebiliyorumm tatlımmm yaaa ne güzell bir duygudurr oo
Zaferine kavuşmana çokk az kaldıııı gııııııııııııı
günaydınn kızlar
Suratını tahmin edebiliyorum böyle ağzın kulaklarında dolaşıcan bugünsonra havaalanına bir gidicennn sevdiceğin ordaaa kocaman sarılacaksın oleyyyyyyy
günaydınn kızlar
Günaydınnnn günaysınn size günaydınnnn
Yehuu günaydın kızlarr herkes burdaymışş tam kadroyuz genee heheheheh
Sormayın aha da ağzım böyleydide şimdi ofiste az topladım
hiloşummm gece giremedim maalesef, kaçırdım güzelim gecenişimdi de çok duramıcam... şimdiden hayırlı uğurlu olsun zaferinin gelişi. inşallah her şey bundan sonra çok daha güzel olur. askerlik bitse de bizlerin hasreti bitmiyor; ama tabii hiçbiri askerlik kadar zor değil. 7 ay sonra ilk kez gözlerine bakacaksın, ellerini tutacaksın, kokusunu içine çekeceksin. çok çok çok süper bir şey bu. en az senin kadar mutluyum ben de senin adına, Rabbim başka böyle uzun ayrılıklar yaşatmasın, tamamen kavuşmayı da nasip etsin bu da depüğün, hadi yeeaalllahhhh
Eki Görüntüle 746931
Günaydınlar efenimm
Nassınız bakalım?
Ahahahha
Bişeyy olmaz yaa anlarlarr halini yavruşum kolay bişey değilll
Ben hiloşun sevincini düşündükçe süperim wallaaaakşam sevdiğimle telefonla 10dakka falan konuştuk iyice süper oldumm 52: benimde mehtabıma az kaldı 19 temmuzda kavuşucam sevdiğime yemin töreninden sonra gelicek yaşasınnnn
Ahan da bir depük dahaaa
Sağol Nilüüü büütn güzel dileklerin içinn, Aminnn
Evet öyle hoş duygular ki anlatamammm..hayallerde boğuldummÜzülme gelemedin diye napakk başka depükte buluşuzz
Ay çok mutlu oluyorum yazılanları okudukçaa
Gunaydın kızlarrrr
Şafak İnşallah Van askerimin kalbinin attığı yerdeyiz bugun bitsin artık Allahım lütfennnnn :44:
günaydın canımmm
Günaydınlar efenimm
Nassınız bakalım?
Ne güzel tatlımmm İnşallahh tamamen de kavuşucaksınızzz azıcıkk sabırr :)Ben hiloşun sevincini düşündükçe süperim wallaaaakşam sevdiğimle telefonla 10dakka falan konuştuk iyice süper oldumm 52: benimde mehtabıma az kaldı 19 temmuzda kavuşucam sevdiğime yemin töreninden sonra gelicek yaşasınnnn
Bir de sabah babamla gelyorum genelde ben yaa..anam zor oldu her şey normal göstermeye çalıştımm çünkü geleceni biliyor yani utanııırmmm kızz
Ofiste de dün duymayan kalmadı zaten avukatım sağolsun
traublee hoş geldin aramızahayırlı teskereler diliyorum şimdiden ben nilüfer, nilü diyebilirsin ya da içinden ne geliyorsa onu senin ismin nedir???
amin kuzum aminnnsaat kaçta kavuşuyorsun yarine bakem
Sen mutlu ol canım bunu hakettin okadar zamandır bekliyorsun sevdiceğini Allah ayırmasın birdahaa
Ne güzel tatlımmm İnşallahh tamamen de kavuşucaksınızzz azıcıkk sabırr :)
Ayy ayy yesinler utanırmıştaaa :) :)
Valla öyle oluyorr bizim şirkettede benden önce iboyu soruyolar nasıl şafak kaç falan diyee bilmeyen yok :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?