Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağolasın canım benimm hepimize o günleri görmeyi nasip etsin Allahım

çok memnun olsun nilücüm bende nilay , niloş diyebilirsin Çok sağolasın benim depüklenmeme çok var önce şu kızları bi gönderelimde sıra banada gelicek allahın izniyle

memnun oldum niloş inşallah canım, sağ salim gelsin de... benim şimdi çıkmam gerek, ayrıntıları da sonra sorarım artık

hiloşum tekrar tekrar gözün aydın... kabus bitti artık, sevdiceğinin kollarında ohh sadece rüyaymış diyebilirsin

ebrum seni de mıncırdım yanaklarından kuzucum

Görüşürüz canımm hoşçakal

:80::80::80:
Görüşürüz Nilüüü

Kıskanılmaazzz benm için mutlu olunur şu durumdaaa

Ahhh mutlu olmammı canım tabıkı mutlu oluyorum

ahhh ebrusss bende bu kızı cok sevdım
bende ilk kez internetten tanıştığım biriyle görüştüm. o kadar sıcak kanlı, o kadar iyi biri kii sanki hep tanıyormuşum gibi hissettim gercekten cok tatlısın hiloşum Allah her zaman gonlune gore versın ve şu son saatlerın su gıbı akıp gıtsın sağ sağlim bır an once kavuşşş zaferıne

iyilik sağlık cnm iş güç uğraşıyoz napalım sen napıon bakım
Bende aynıyım tatlı iş güç öyle takılıyoruzz

3-4 gibi kavuşuyorummm.. son 6 saat diyelimm ama ben de 1 gibi yollara koyulacam ancaaa

hakettim bence dee heheheh

He yaaa utanırım tabii
Aynen anlatmıştın çok fenalar çokk
Anamm son 6 mııııı 6 ay depil 6 hafta değil 6 gün değilll sonnnnn 6 Saaaattttttt Yuuuupppiiii
sağolasın canım benimm hepimize o günleri görmeyi nasip etsin Allahım
Amin tatlımm

Bende senii mıncırdadımmm nilümmmmmmm kaybolmaa fazlaa biyereeeeee heeee öptümmmm

Biliyorum tatlımm takılıyorum ben de sanaa
Çok sağol yazıkların içinn yaa çok tatlısın kızzzııaammmm
Aminn inşalllahh

Sadece sonnn 6 saaaatttt

Biliyorum tatlımm takılıyorum ben de sanaa
Çok sağol yazıkların içinn yaa çok tatlısın kızzzııaammmm
Aminn inşalllahh

o senın tatlılıgın hiloşummmm üsenmedım hepsını okudum depük gecen cok guzel geçiş hiloşummmm kına gecenıde ıst yap barı o zaman karşılıklı koparızz

o senın tatlılıgın hiloşummmm üsenmedım hepsını okudum depük gecen cok guzel geçiş hiloşummmm kına gecenıde ıst yap barı o zaman karşılıklı koparızz

Hhehe iyi ettin evet süperdi gecemizz
Valla öyle düşünüyorumm

Gizli gizli gelipp fotolarınımızı çeksemm napsamm kızzzzzz

Hhehe valla ne de güzel olur kızzz
:86::129:

Tünaydın diyorum öncelikle canlarım. Bi kaç gündür gelemiyorum doğru düzgün konuşamıyoruz ama ben sizi çok özledim
Bugün de abimler gelecek püüff bigün rahat yok arkadaş. Ne güzel yatacaktım

Hiloşşş gelemedim gecene kuzum :44: Mezdekeler çalınmış, Ankara havaları falan oh ohh
Ahh ne güzel tickerın bugün çok çok güzel. Şükür kavuşuyorsunuz artıkkıınn
Hepp heeeppp musmutlu ol yavruşum

Bizim nişan şarkımıızz Bugün Hiloş & Zafer'in olsun
[video=youtube;0eViOjEFJcA]http://www.youtube.com/watch?v=0eViOjEFJcA&hd=1[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…