Ne güzel tatlımmm İnşallahh tamamen de kavuşucaksınızzz azıcıkk sabırr :)
Ayy ayy yesinler utanırmıştaaa :) :)
Valla öyle oluyorr bizim şirkettede benden önce iboyu soruyolar nasıl şafak kaç falan diyee bilmeyen yok :) :) :)
çok memnun olsun nilücüm bende nilay , niloş diyebilirsinÇok sağolasın benim depüklenmeme çok var önce şu kızları bi gönderelimde sıra banada gelicek allahın izniyle
memnun oldum niloşinşallah canım, sağ salim gelsin de... benim şimdi çıkmam gerek, ayrıntıları da sonra sorarım artık
hiloşum tekrar tekrar gözün aydın... kabus bitti artık, sevdiceğinin kollarında ohh sadece rüyaymış diyebilirsin
ebrum seni de mıncırdım yanaklarından kuzucum
memnun oldum niloşinşallah canım, sağ salim gelsin de... benim şimdi çıkmam gerek, ayrıntıları da sonra sorarım artık
hiloşum tekrar tekrar gözün aydın... kabus bitti artık, sevdiceğinin kollarında ohh sadece rüyaymış diyebilirsin
Kıskanılmaazzz benm için mutlu olunur şu durumdaaa
:119::119:Hiloşunnnn Depükkk Gecesiiinee Hoşşgeldinizz Kızçelerrrr..:119::119:
Evett Geldik Hlioşumuzun son gecesine.. Bugünden sonra artık ne şafak saymak, ne tedirgin olmak, ne de özlemekk yokk..
7 Ay'ın sonunda kavuşma anı var.. Hiloşumuz hepimiz için kıymetli ve değerli biliyorum.
Çünkü artık bu topiğin müdavinlerinden biri..
Ne zaman kimin canı sıkılmış olsa, topiğe girdiğinde hiloşş hemen herkesin derdini dinler ve fikir verir..
O gerçekten çok farklı ve benim içinde öylee özell ve değerlii..
Çünkü ilk defa internetten tanıştığım biriyle görüştüm. ve inanın o kadar sıcak kanlı, o kadar iyi biri kii sanki hep tanıyormuş gibi hissettim
Her zaman yanımda oldu. Canım ne zaman sıkkın olsaa ya topikten, ya özel mesajdan, yada cep telefonundan yanımdaydıı..
İyi ki de vardı çok yardımı dokunduu sağolsunn
Evet Hiloşumm Bugün şafak saymayı bıraktın artık ŞAfğın Doğan Güneşş.. Allahım sizi hep mutluu mesut etsin inşllah hiç ama hiç üzülmezsin..
Seni iyiki tanımışımm iyi ki seninle görüşmüşümm yeni ve iyi bir dost edindimm
Senii gerçekten Çookk Seviyorumm Canımm Arkadaşımmm..
İnşallah arkadaşlığımızz hep sürerr
Bende aynıyım tatlı iş güç öyle takılıyoruzziyilik sağlık cnm iş güç uğraşıyoz napalım sen napıon bakım
Anamm son 6 mııııı 6 ay depil 6 hafta değil 6 gün değilll sonnnnn 6 Saaaattttttt Yuuuupppiiii
3-4 gibi kavuşuyorummm.. son 6 saat diyelimmama ben de 1 gibi yollara koyulacam ancaaa
hakettim bence dee heheheh
He yaaa utanırım tabii
Aynen anlatmıştın çok fenalar çokk
Amin tatlımmsağolasın canım benimm hepimize o günleri görmeyi nasip etsin Allahım
:80::80::80:
Görüşürüz Nilüüü
Ahhh mutlu olmammı canım tabıkı mutlu oluyorum
ahhh ebrusss bende bu kızı cok sevdım
bende ilk kez internetten tanıştığım biriyle görüştüm. o kadar sıcak kanlı, o kadar iyi biri kii sanki hep tanıyormuşum gibi hissettim gercekten cok tatlısın hiloşum Allah her zaman gonlune gore versın ve şu son saatlerın su gıbı akıp gıtsın sağ sağlim bır an once kavuşşş zaferıne
Bende aynıyım tatlı iş güç öyle takılıyoruzz
Anamm son 6 mııııı 6 ay depil 6 hafta değil 6 gün değilll sonnnnn 6 Saaaattttttt Yuuuupppiiii
Amin tatlımm
Bende senii mıncırdadımmm nilümmmmmmm kaybolmaa fazlaa biyereeeeee heeeeöptümmmm
Kızçeler bende çıkıyorum hepinizi öpüyorum
Hiloşumm tekrar tekrarrr kutluyorum seni gözün aydın canım benimm biran önce kavuş sevdiceğine
Biliyorum tatlımm takılıyorum ben de sanaa
Çok sağol yazıkların içinn yaaçok tatlısın kızzzııaammmm
Aminn inşalllahh
Biliyorum tatlımm takılıyorum ben de sanaa
Çok sağol yazıkların içinn yaaçok tatlısın kızzzııaammmm
Aminn inşalllahh
Sadece sonnn 6 saaaatttt
o senın tatlılıgın hiloşummmmüsenmedım hepsını okudum depük gecen cok guzel geçiş hiloşummmm kına gecenıde ıst yap barı o zaman karşılıklı koparızz
Gizli gizli gelipp fotolarınımızı çeksemm napsamm kızzzzzz
Hhehe iyi ettin evet süperdi gecemizz
Valla öyle düşünüyorumm
ohhh bendende bı sefaaa olsun dun katılamadım yandannnn yanndaaannnn ohhh ohhh bırde depükkkk attım hiloşaaaa
ohhh bendende bı sefaaa olsun dun katılamadım yandannnn yanndaaannnn ohhh ohhh bırde depükkkk attım hiloşaaaa
[ı]
ohhhhh ne de güzell bir oynak daha buldukk[/ı]
Aferin size kızlarımmmm
Hhehe iyi ettin evet süperdi gecemizz
Valla öyle düşünüyorumm
Hhehe valla ne de güzel olur kızzz:86::129:
taammm hadii buluşalıımm o vakiittt sen şimcikkkk hazırlanmışındırr bilee ayy ayy 2 3 saat kaldıııı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?