Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saatler kaldı hiloşçum sevdiğine kavuşmana

Daha çooook uğurlicaz burdan kızçeleri sevdiceklerine

Taammm hadii buluşalıımm o vakiittt sen şimcikkkk hazırlanmışındırr bilee ayy ayy 2 3 saat kaldıııı yaaa

hiloşş şimdi yollara düşmüştür bile çoktann

Kizlaarrr sagolun varolunnn...Havatas Sabiha Gokcen servisinden sesleniyorummmm...heyecan bastiiiii hehehehe

Kizlaarrr sagolun varolunnn...Havatas Sabiha Gokcen servisinden sesleniyorummmm...heyecan bastiiiii hehehehe

oyyyy kurban olunur o heycana yaa. az kaldı yawrum çok az kaldı kalbin güm güm atıyordur şimdi düşenemiyorum seni allahım nazarlardan korusun seni ve sevdiceğini

Ayşşşşş hiloşşş servisçiye söyle çabuk gitsin, Zaferimee kavuşcam de çabuk git lan yap
O heyecan en güzel heyecan ahh ahh

valla ya bi gidemedik ki gidelim de sizede vuralım bebeğim depüğüü

Ahh gidin kız gidin Depüğü büyük bi zevkle vurcam hee

benimde ne kaldı ki şunun şurasında 444 güncük

ama ne demişlerrr Bir Gün Gelecek, Bir Gün Kalcak

Niloş o rakamlar bi daha bi araya gelmez canım
444'ten 333'e indiğini bi düşün baak ne güzel oluyor

Düşününce heycan yaptım aklım uçtu walaa biran önce gelse o günlerde görsem

Kendini bi rakama hafiften hedefle öyle çok çabuk geçiyo Misal ben önce 400'e hedefledim sonra 350 sonra 300..
300'e kaldı 6 güncük

benimde ne kaldı ki şunun şurasında 444 güncük

ama ne demişlerrr Bir Gün Gelecek, Bir Gün Kalcak

canım bu arada gizem ben sevdiceğimde ankara da yazdım mı daha önce hatrlaymadım şuan

Ahh gidin kız gidin Depüğü büyük bi zevkle vurcam hee

Niloş o rakamlar bi daha bi araya gelmez canım
444'ten 333'e indiğini bi düşün baak ne güzel oluyor

haha hemde ne zevk..
şu hafta bi bitseydi de mehtap yapsaydım ..
sabah sabah benmkine kızdım rüyamda izinde benle ilglenmiyodu uyuyodu ay allahım ya etkilendim sizlerden heralde..

haha hemde ne zevk..
şu hafta bi bitseydi de mehtap yapsaydım ..
sabah sabah benmkine kızdım rüyamda izinde benle ilglenmiyodu uyuyodu ay allahım ya etkilendim sizlerden heralde..

Hahahayt Allah seni ne yapsın e mi gizem
Mehtap kaaaçççç ?
Bizden etkilenme sakın, öyle birşey olmasın. Mehtabınızı çok güzel yaşayın kuzucum
Hem sen gene iyi görmüşsün yakup bi rüya görmüş gül gül öldüm ya hu

mehtap 6

yavrum da yazık demez mi aşkım ya neden kızıyosun ne zaman ilglenmedimki sanki senle dedi haklı ya hakkını yiyemem dağıtımda da diğer mehtapta da herşey istediğim gibi oldu bi gün bile görüşmemezlk yapmadık hatta sabah 8 buçkta bulştuk hemen hergün

ne görmüş kız

Kizlarrrr sofor erken geldi ama Zaferim hala uçuyorrrr..:))) giriyorum havaalanina birazdan takilayim birazzz gorusmek uzereee :)))

Ayy yazık enişteye Herşey her zaman istediğin gibi, gönlünce olsun kuzum
Şimdi bi evlenmişiz eve geliyormuş ben yokmuşum, arıyor arıyo ben ortada yokum dayımlara geliyor beni bekliyor belki gelirim diye ben geliyorum bana bağırıp çağırıyor nerdesin sen diye işte dayımda buna bi tane yapıştırıyor niye bağırıyon yeğenime sen kimsin diye yakupta o sinirle çıkıyo gidiyor babası öğreniyor olayları (kayınpeder baya agrasip eli de ağırdır) dayıma dalıyomuş bu sefer sonra uyanmış Allahım o anlatırken gülüyo ben dinlerken gülüyorum hahahaytt Genelde böyle saçma rüyalar ben görürüm ama bu kez o görmüş

sEN SAGOL VARAL CANIMMM AYYY DIKKAT ET CANIM KALP KRIZI FALAN GECIRIR INSAN BU HEYACANLA YAHUUU

Kizlarrrr sofor erken geldi ama Zaferim hala uçuyorrrr..:))) giriyorum havaalanina birazdan takilayim birazzz gorusmek uzereee :)))

OHHH MAŞALLAH CANIMM IYI IYI BEKLE NE ZAMANA INER ACABA ZAFERİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…