Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin kkuzum hepimizin inş

hahahaha yanlız baya gerilmiştir o rüyasında

Kizlarrrr sofor erken geldi ama Zaferim hala uçuyorrrr..:))) giriyorum havaalanina birazdan takilayim birazzz gorusmek uzereee :)))

Gözün aydın hilalim valla bizde senin kadar heyecanlandık bundan sonra Allahım size ayrılık keder yüzü göstermesin hep bir arada mutlu mesut yaşayın inşallah.

evet canım şükr az kaldı.. yazı atlatsak bişey kalmıcak

sen nasılsın göükmüyosun pek askernle nasıl aran

Çok sık giremiyorum bu aralar canım ev taşıyoruz.Çok şükür herşey yolunda canım arada birbirimizi yesekte sorun ogün halloluyor.Sen nasılsın askerin nasıl.

Çok sık giremiyorum bu aralar canım ev taşıyoruz.Çok şükür herşey yolunda canım arada birbirimizi yesekte sorun ogün halloluyor.Sen nasılsın askerin nasıl.

bitmedi m tatlım taşınma telaşı çok zor bişey ya o

bizde aynı ttatlım aramız iyi allaha şükür.. sorun tabiki oluyo ama halloluyo bikaç saate ..

bitmedi m tatlım taşınma telaşı çok zor bişey ya o

bizde aynı ttatlım aramız iyi allaha şükür.. sorun tabiki oluyo ama halloluyo bikaç saate ..

Ramazandan sonraya kaldı tatlım taşınacağımız evin mutfağını kırdırdık oda daha bitmeyince kaldı ama biz annemle herşeyi koliliyoruz ev çok dağınık adım atacak yer yok.Çok şükür herşey yolundaysa canım.

İşlerim vardı sabahtan giremedimm Gece çok eğlenmiştik zaten =)

Hiloşummuzz kavuşmuştur belkide şu an =) ben dün gece ondan daha çok sapıttım bizimde böyle olcak 306 gün sonrasını düşününce kafayı yememek içten değil =)

İnşallah o günleri bizde göreceğiz canım

anladım cnm kolay gelsin ya valla zor

allah bozmasın hiçbirimznkinide

Askerine kavuşanlar buradan tek tek gidenleri görünce ben de nişanlımın geleceği güne inanmaya başladım artık hep derlerdi bizim üst devreler son zamanlar günler hiç geçmiyo daha da zor geliyo diye haklılarmış zaman duruyo sanki dakikalar saat gibi geçer oldu bana

Geçicek elbett canım önce sizler kavuşacaksınız sizleri depüklicez sonra sıra bana gelicek ohh ohhh

Canım birde onların A-B grupları var. mesela benim sevdiğim Mayıs B dönemi gitti yani haziranda gitmişti. asker sayısı fazla olunca 2 grup olarak sevk yapıyorlarmış.

Anladim canim tamam sagol

Kizlar google a askerler anlatiyor yazin cikan ilk siteye girin

Gece okumaya basladim sabah 6ya kadar okudum askerlerin anlattiklarini

Cok uzuldum o kadar cok uzuldum ki....

Anladim canim tamam sagol

Kizlar google a askerler anlatiyor yazin cikan ilk siteye girin

Gece okumaya basladim sabah 6ya kadar okudum askerlerin anlattiklarini

Cok uzuldum o kadar cok uzuldum ki....

şuan bakamıyorum ama öyle üzücü şeyleri okuyup kendini yıpratma bence. Elbette kolay bir süreç değil hem bizim için hemde askerlerimiz için hele onlar için daha zor ama yapacak birşey yok. Allah izin verip bittiğinde herkez geleceğini kurmak için adımlar atıcak hayatına bakıcak o yüzden sen şuan sevdiceğinin kıymetini bil, gidene kadar çok güzel vakit geçir, gittiğinde sesini 1 dakika bile duymak için herşeyi veririm diceğin anlar gelicek tatlım

Allah askerlerimizin yardimcisi olsun

Senin sevdicegin nerede :) benim 15 ay askere giden arkadaslarim var zor valla yaw :)

Hilalimmm kuzum dün kendime öyle kizdimki uyuya kalmisim
Bugünde sabahtan beri kocisimle nette görüstük birakmadi beni 7 saat konusmusuz :))
Sen ne yaptin kavusmussundur simdi zaferine oyy yavrum cok mutlu ol hic ayrilmayin merak ettim kiz gelismeleri mutlaka yaz
Ben bile heycanlandim kimbilir sen ne alemdesindir öptüm seniii

Allah askerlerimizin yardimcisi olsun

Senin sevdicegin nerede :) benim 15 ay askere giden arkadaslarim var zor valla yaw :)

Burdur' da canım 19 temmuzda yemin töreni var dağıtım için 1hafta gelicek iple çekiyorum o günü gerçi acemi birliği çokta önemli değil benim sevdiğim piyade olarak gitti 28 gün acemi birliği, kalan 14 ay usta birliği önemli. Allah hepsini korusun,yardımcısı olsun, hayırlı insanlarla karşılaştırsın yawrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…