Kizlarrrr sofor erken geldi ama Zaferim hala uçuyorrrr..:))) giriyorum havaalanina birazdan takilayim birazzz gorusmek uzereee :)))
Ayy yazık enişteyeHerşey her zaman istediğin gibi, gönlünce olsun kuzum
Şimdi bi evlenmişiz eve geliyormuş ben yokmuşum, arıyor arıyo ben ortada yokum dayımlara geliyor beni bekliyor belki gelirim diye ben geliyorum bana bağırıp çağırıyor nerdesin sen diye işte dayımda buna bi tane yapıştırıyor niye bağırıyon yeğenime sen kimsin diye yakupta o sinirle çıkıyo gidiyor babası öğreniyor olayları (kayınpeder baya agrasip eli de ağırdır) dayıma dalıyomuş bu sefer sonra uyanmışAllahım o anlatırken gülüyo ben dinlerken gülüyorum hahahaytt Genelde böyle saçma rüyalar ben görürüm ama bu kez o görmüş
Kizlarrrr sofor erken geldi ama Zaferim hala uçuyorrrr..:))) giriyorum havaalanina birazdan takilayim birazzz gorusmek uzereee :)))
amin kkuzum hepimizin inş
hahahaha yanlız baya gerilmiştir o rüyasında
Sizinde baya az kalmış canım yaz sonu askerine kavuşuyorsun inşallah.
evet canım şükr az kaldı.. yazı atlatsak bişey kalmıcak
sen nasılsın göükmüyosun pek askernle nasıl aran
Çok sık giremiyorum bu aralar canım ev taşıyoruz.Çok şükür herşey yolunda canım arada birbirimizi yesekte sorun ogün halloluyor.Sen nasılsın askerin nasıl.
bitmedi m tatlım taşınma telaşı çok zor bişey ya o
bizde aynı ttatlım aramız iyi allaha şükür.. sorun tabiki oluyo ama halloluyo bikaç saate ..
İşlerim vardı sabahtan giremedimm Gece çok eğlenmiştik zaten =)
Hiloşummuzz kavuşmuştur belkide şu an =) ben dün gece ondan daha çok sapıttım bizimde böyle olcak 306 gün sonrasını düşününce kafayı yememek içten değil =)
Ramazandan sonraya kaldı tatlım taşınacağımız evin mutfağını kırdırdık oda daha bitmeyince kaldı ama biz annemle herşeyi koliliyoruz ev çok dağınık adım atacak yer yok.Çok şükür herşey yolundaysa canım.
anladım cnm kolay gelsin ya valla zor
allah bozmasın hiçbirimznkinide
Askerine kavuşanlar buradan tek tek gidenleri görünce ben de nişanlımın geleceği güne inanmaya başladım artık hep derlerdi bizim üst devreler son zamanlar günler hiç geçmiyo daha da zor geliyo diye haklılarmış zaman duruyo sanki dakikalar saat gibi geçer oldu bana
Canım birde onların A-B grupları var. mesela benim sevdiğim Mayıs B dönemi gitti yani haziranda gitmişti. asker sayısı fazla olunca 2 grup olarak sevk yapıyorlarmış.
Anladim canim tamam sagol
Kizlar google a askerler anlatiyor yazin cikan ilk siteye girin
Gece okumaya basladim sabah 6ya kadar okudum askerlerin anlattiklarini
Cok uzuldum o kadar cok uzuldum ki....
şuan bakamıyorum ama öyle üzücü şeyleri okuyup kendini yıpratma bence. Elbette kolay bir süreç değil hem bizim için hemde askerlerimiz için hele onlar için daha zor ama yapacak birşey yok. Allah izin verip bittiğinde herkez geleceğini kurmak için adımlar atıcak hayatına bakıcak o yüzden sen şuan sevdiceğinin kıymetini bil, gidene kadar çok güzel vakit geçir, gittiğinde sesini 1 dakika bile duymak için herşeyi veririm diceğin anlar gelicek tatlım
Allah askerlerimizin yardimcisi olsun
Senin sevdicegin nerede :) benim 15 ay askere giden arkadaslarim var zor valla yaw :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?