Hilalimmm kuzum dün kendime öyle kizdimki uyuya kalmisim
Bugünde sabahtan beri kocisimle nette görüstük birakmadi beni 7 saat konusmusuz :))
Sen ne yaptin kavusmussundur simdi zaferine oyy yavrum cok mutlu ol hic ayrilmayin merak ettim kiz gelismeleri mutlaka yaz
Ben bile heycanlandim kimbilir sen ne alemdesindiröptüm seniii
Burdur' da canım 19 temmuzda yemin töreni var dağıtım için 1hafta gelicek iple çekiyorum o günügerçi acemi birliği çokta önemli değil benim sevdiğim piyade olarak gitti 28 gün acemi birliği, kalan 14 ay usta birliği önemli. Allah hepsini korusun,yardımcısı olsun, hayırlı insanlarla karşılaştırsın yawrum
Anladim canimarayabiliyo musun onu askerlik subesinden? Benim de bi arkadasim iste askerlik yapiyo kasimda gitti 8 ay olmus 7 ayi kalmis way be ne uzun surec ya
Bol bol nobet tutuyolarmis onun disinda bisey yokmus
ordaki telefonların çoğu dışarıdan gelen aramaları kapalı olduğu için genelde o arıyor yawrum,birkaç telefon var öyle dışarıdan aramaya açık bana çağrı yapıyor arıyorum sonra hemenAllaha şükür biz hergün konuşuyoruz 1-2 defa bile olsa yetiyor. Ya keyifleri yerinde olsun başka şey istemiyoruz zaten. çünkü biz sadece onları özlerken,onlar hem bizi hem ailelerini,arkadaşlarını çevrelerini herkezi özlüyorlar. zor bir süreç ama geçicek elbet, Sonu güzel olsun yeter
hepimiz hiloştan gelicek gelişmeleri bekliyoruz wallahiben onu düşündükçe bi tuhaf oldum nekadar mutludur şimdi yawrum, darısı hepimizin başına inşallah
bu arada allah bebiğinizi sağlıkla kucağınıza almayı ve eşinize kavuşmayı nasip etsin
Amin amin amin cok sagol kuzuminsaallah sag saglim ikisinede kavusurum
Hosgeldin tatlim bu arada Sende yeni göndermissin sevdigini ama hic üzülme gececek insaallah olumlu düsün yoksaa cok zor gecer günler
Senide rabbim tez zamanda kavustursun ve birdaha hiiic ayirmasin
aaahh ahhh topik bomboşşş...
Hiloşum da Zeferiyledir ,,, keşke şu an bende Ankarada olsaydımmmm
geldim begüşşş geldim benn yalnız değilsin
Wallahi benimde burdura gidesim war uça uça
off valla çok özledim(
Sabır yawrum sabırrr, bak hilal kavuştu sevdiceğine, sıra sizlerede gelicek sonra bana inşallah
Sonra bidaha ayrılmamak üzere kavuşucak sevdiceklerimize inşallah
Şu bayramlarda çarşı izni muhabbetini bende çok merak ediyorum ya inşallah izin verirler bir gün bile çıksalar kafaları dağılır çok mutlu olurum onlar adına
Kızlar merhaba bir şey sorcam size,
Malum Ramazan geliyo sonra bayram olcak...Bayramda askerler hep çarşıya çıkıyolar mı napıyolar merak ettim ...benim askerim Ankarada
Öyle Niloşum ama işte hergün aynı duygu içinde olunmuyo ben olamıyorum mesela bugün çok yavaş geçti ... bazen çok hızlı geçiyo günler bu hafta biraz durakladı sanki ...
Özlem duygusunu hep bastırmak içimizde bazen patlayıveriyo işte
Canım bız ıkı bayram gecırdık askerde hatta ucuncuyu de gecırıcez malesef..Bayram sabahı kalkıyolar komutanlarla bayramlaşma torenı gıbı ufak bişey yapılıyo sonrasında 3 gunluk bayramın 1 gunu mutlaka carsıya cıkabiliyolar tabıkı hepsı 3 gun boyunca cıkmıyo gun gun bolunuyo senın askerıne hangı gun ızın verıldıyse o gun cıkıyo internet kafeler filan zaten bu durumu bildiği için bayramda mutlaka acık oluyolar canım ama şunu da soylemeden gecemıyıcem sevdiğin yanında olmadan gecen bayram sana ve ona hıc bayram tadında gelmıyo
tabikide öyledir ama en azından kışladan farklı yerde olucaklar bir gün bile olsa onlara cennet gibi gelicektir eminim....
Canım bız ıkı bayram gecırdık askerde hatta ucuncuyu de gecırıcez malesef..Bayram sabahı kalkıyolar komutanlarla bayramlaşma torenı gıbı ufak bişey yapılıyo sonrasında 3 gunluk bayramın 1 gunu mutlaka carsıya cıkabiliyolar tabıkı hepsı 3 gun boyunca cıkmıyo gun gun bolunuyo senın askerıne hangı gun ızın verıldıyse o gun cıkıyo internet kafeler filan zaten bu durumu bildiği için bayramda mutlaka acık oluyolar canım ama şunu da soylemeden gecemıyıcem sevdiğin yanında olmadan gecen bayram sana ve ona hıc bayram tadında gelmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?