Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hepimiz hiloştan gelicek gelişmeleri bekliyoruz wallahi ben onu düşündükçe bi tuhaf oldum nekadar mutludur şimdi yawrum, darısı hepimizin başına inşallah

bu arada allah bebiğinizi sağlıkla kucağınıza almayı ve eşinize kavuşmayı nasip etsin

Anladim canim arayabiliyo musun onu askerlik subesinden? Benim de bi arkadasim iste askerlik yapiyo kasimda gitti 8 ay olmus 7 ayi kalmis way be ne uzun surec ya

Bol bol nobet tutuyolarmis onun disinda bisey yokmus

Anladim canim arayabiliyo musun onu askerlik subesinden? Benim de bi arkadasim iste askerlik yapiyo kasimda gitti 8 ay olmus 7 ayi kalmis way be ne uzun surec ya

Bol bol nobet tutuyolarmis onun disinda bisey yokmus

ordaki telefonların çoğu dışarıdan gelen aramaları kapalı olduğu için genelde o arıyor yawrum,birkaç telefon var öyle dışarıdan aramaya açık bana çağrı yapıyor arıyorum sonra hemen Allaha şükür biz hergün konuşuyoruz 1-2 defa bile olsa yetiyor. Ya keyifleri yerinde olsun başka şey istemiyoruz zaten. çünkü biz sadece onları özlerken,onlar hem bizi hem ailelerini,arkadaşlarını çevrelerini herkezi özlüyorlar. zor bir süreç ama geçicek elbet, Sonu güzel olsun yeter

Him anladim canim her gun konusabiliyosunuz demek cok iyi :)

Benim arkadasimin oldugu yer kucuk bir birlik galiba, ben bi aradim telefonu direkt o acti guzel bi tesaduf oldu

Amin amin amin cok sagol kuzum insaallah sag saglim ikisinede kavusurum
Hosgeldin tatlim bu arada Sende yeni göndermissin sevdigini ama hic üzülme gececek insaallah olumlu düsün yoksaa cok zor gecer günler
Senide rabbim tez zamanda kavustursun ve birdaha hiiic ayirmasin

Çok sağolun amin hepimizi inşallahhh

Hilallll ya giremiorm kaç gndr suan sevdicrğinlesindirrr ne güzelll depüktede yoktum zaten yaz gelişmeleriii

Kızlar merhaba bir şey sorcam size,

Malum Ramazan geliyo sonra bayram olcak...Bayramda askerler hep çarşıya çıkıyolar mı napıyolar merak ettim ...benim askerim Ankarada

aaahh ahhh topik bomboşşş...

Hiloşum da Zeferiyledir ,,, keşke şu an bende Ankarada olsaydımmmm

geldim begüşşş geldim benn yalnız değilsin

Wallahi benimde burdura gidesim war uça uça

off valla çok özledim (

Bugün kendimi söz nişan düğün evlilik topiklerine attım kendimi vakit geçirmek için tamda konuşamadk öğlen ...

bitsin şu malum olan sayılı günler

Son düzenleme:
Şu bayramlarda çarşı izni muhabbetini bende çok merak ediyorum ya inşallah izin verirler bir gün bile çıksalar kafaları dağılır çok mutlu olurum onlar adına

Sabır yawrum sabırrr, bak hilal kavuştu sevdiceğine, sıra sizlerede gelicek sonra bana inşallah

Sonra bidaha ayrılmamak üzere kavuşucak sevdiceklerimize inşallah

Öyle Niloşum ama işte hergün aynı duygu içinde olunmuyo ben olamıyorum mesela bugün çok yavaş geçti ... bazen çok hızlı geçiyo günler bu hafta biraz durakladı sanki ...

Özlem duygusunu hep bastırmak içimizde bazen patlayıveriyo işte

Şu bayramlarda çarşı izni muhabbetini bende çok merak ediyorum ya inşallah izin verirler bir gün bile çıksalar kafaları dağılır çok mutlu olurum onlar adına

gzmchngr yanıtladı canım diğer topikte çıkmış onun askeri hemde 2 gün bi gün bir grup çıkmış bir gün başka grup ...

Valla benimde içim buruldu ilk bayram olcak ailesiyle girerdi hep şimdi asker ocağında ...

Kızlar merhaba bir şey sorcam size,

Malum Ramazan geliyo sonra bayram olcak...Bayramda askerler hep çarşıya çıkıyolar mı napıyolar merak ettim ...benim askerim Ankarada

Canım bız ıkı bayram gecırdık askerde hatta ucuncuyu de gecırıcez malesef.. Bayram sabahı kalkıyolar komutanlarla bayramlaşma torenı gıbı ufak bişey yapılıyo sonrasında 3 gunluk bayramın 1 gunu mutlaka carsıya cıkabiliyolar tabıkı hepsı 3 gun boyunca cıkmıyo gun gun bolunuyo senın askerıne hangı gun ızın verıldıyse o gun cıkıyo internet kafeler filan zaten bu durumu bildiği için bayramda mutlaka acık oluyolar canım ama şunu da soylemeden gecemıyıcem sevdiğin yanında olmadan gecen bayram sana ve ona hıc bayram tadında gelmıyo

seni çokk iyi anlıyorum yawrum. benim sevdiğim gideli daha 2 haftacık oldu ama sanki yıllardır yalnızmışım,eksikmişim gibi hissediyorum.ona belli etmemeye çalışıyorum moralim bozulsa bile. 19 temmuzda gelicek dağıtım iznine şimdi ilk mehtap için gün sayıyorum

tabikide öyledir ama en azından kışladan farklı yerde olucaklar bir gün bile olsa onlara cennet gibi gelicektir eminim....

Anladım cnm sağol ...Ya evet ilk sabah aile kahvaltısı olur falan bayramlaşılır...biz pek görüşemezdk bayramlarda ben şehir dışına giderim ailemle Rahmetli ananeme giderdk bu bayram benm için çok buruk Ananem vefat etti gitcez ama bizi bekleyen ananem yok ,sevdiğim ailesinden uzakta valla yazarken bile ağlamaklı oldum şu an ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…