- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
off valla çok özledim(
Bugün kendimi söz nişan düğün evlilik topiklerine attım kendimi vakit geçirmek için tamda konuşamadk öğlen ...
bitsin şu malum olan sayılı günler
seni çokk iyi anlıyorum yawrum. benim sevdiğim gideli daha 2 haftacık oldu ama sanki yıllardır yalnızmışım,eksikmişim gibi hissediyorum.ona belli etmemeye çalışıyorum moralim bozulsa bile. 19 temmuzda gelicek dağıtım iznine şimdi ilk mehtap için gün sayıyorum
Anladım cnm sağol ...Ya evet ilk sabah aile kahvaltısı olur falan bayramlaşılır...biz pek görüşemezdk bayramlarda ben şehir dışına giderim ailemle Rahmetli ananeme giderdk bu bayram benm için çok buruk Ananem vefat etti gitcez ama bizi bekleyen ananem yok ,sevdiğim ailesinden uzakta valla yazarken bile ağlamaklı oldum şu an ...
Canım üzme kendını ölüm Allahtan elımızden bişey gelmıyo bende gecen ay yengemı kaybettım ve aynı gun yenge oldum hayat işte doğum da oluyo ölümde ... Sen askerıne uzaktan can olucaksın moral olucaksın zaman uzun senin destegınle ayakta kalıcak unutma bizim asıl bayramımız onlar gelınce olucak bi gelsinlerdeeeee bizim gibi deliye hergun bayramm
Seninde başın sağolsun,,Allah miniğe uzun ömürler versin...
Valla dün akşam Hilalin depük gecesiydi ama bu 306 bana sanki öyle çabuk bitcek gibi geldi ki ben kafayı yedim ayy diyorum gelince ben naparım falan düşün düşün delirdimama bugün de içimi bulutlr kapladı bugün geçmek bilmedi her gün bi değişik bazen çabuk geçiyo bazen hiç geçmiyo...Senin de az kalmış depüklencen sende
İnşallah canım ilk defa birisi bana az kalmıs dedı darısı basına heyecanla o gunun gelmesını beklıyorum.. Kış çok cabuk gecıyo yanı benım ıcın öyle oldu sımdı gerıye donup bakınca hiç bişey anlamıyorum çabucak gecmıs dıyorum şu yazı atlatalım ben kavusucam İnşallah siz de cabucak kışı atlatıp depuklenıceksınız
Bende şu an temmz ağustos eylül geçsin diyorum sonra ekim kasım aralık sonrası zaten iplik söküğü gibi gelir =)
Eee ama az kalmışş 2 ay geçer son 30 a girdi görürüm seni ne giycem diye Hilal gibi başlarsn
Topiğin bacısı geldiii,,
Kızz topiğe bak bi ben varım seni bekliyorum
Hiloşşş naber ? haberler sende ...
Geldimm Begüşşşşş....
Ayyyy çok mutluyum kızzzz....
Ya hemen anlatıyorummmm....
Şimdi ben havaalanına biraz erken gitmişim yaa bayaaa bekledimmm tabiiAma sonra dedi uçağı indi anons geldi anaammm nasıl bir kalp çarpıntısııı, 5 dk geçmedi aradı ben geldimmmm diyee hadi dedim bekliyorum kapıdayım, 5 dk daha Allahım dedim artık gitcem kalpteennn Neyse sonunda geldiiiiiii yaaa resmen var ya bana sanki dün ayrılmışız gibi davrandı ve ben de hiç bozuntuya vermedimm Biraz sarıldık ve ver elini gidiyoruz dedi, e naber falan olduk böyle Sonra bindik otobüse ama çok yorgundu tabi garibim, Midyattan Mardine ordan havaalanına ordan uçak, burda da yollardan geçilmiyor oyy... Kadıköy'e geçtik karnımızı doyurdukkk...tabi yol boyunca konuştuk aynı çeneee diyorrr Ya dedim resmen hiç ayrılmadık gibi nasıl bir duygu bu dedimm..her d kka da konuşuyoduk zaten bebeğim dediii...anam nasıl güzel bir duygu yaaa... o kilo almış ben vermişim ama hiç şok falan olmadı ben tahmin ediyordum zaten, ben senin eski haline kötü mü dedim ki diyo, tamam güzel olmuşun üzülme diyo o da kilo almış birazz ohh...
Sonra ben bugün biraz makyaj yapayım demiştim sen benm gözlerim gene sulan ve bütün makyajı attı resmn tuvalete gidip bütün makyajı yıkadım suratımdan mecbur yaa..neyse hemen diyo benim biriciğim de aşkım böyle daha güzel işte sürme gözlerine yazık...:26: ama güzel olmuştu hep aktı gitti yaaa..neysem..
Sonra da Bakırköy..cafe mafe..derken saat sen 10 a gel, beni eve bıraktı taa Büyükçekmecelere orduevine gitti garibim yolda bayılmasa bari
Biz hemen evlencez bu böyle çekilmez diyo
Foto derseniz havaalanında resmen unuttum yaaa fotoyu anca bikaç deniz otobüsünde var onları eklerim
Geldimm Begüşşşşş....
Şimdi ben havaalanına biraz erken gitmişim yaa bayaaa bekledimmm tabiiAma sonra dedi uçağı indi anons geldi anaammm nasıl bir kalp çarpıntısııı, 5 dk geçmedi aradı ben geldimmmm diyee hadi dedim bekliyorum kapıdayım, 5 dk daha Allahım dedim artık gitcem kalpteennn Neyse sonunda geldiiiiiii yaaa resmen var ya bana sanki dün ayrılmışız gibi davrandı ve ben de hiç bozuntuya vermedimm Biraz sarıldık ve ver elini gidiyoruz dedi, e naber falan olduk böyle Sonra bindik otobüse ama çok yorgundu tabi garibim, Midyattan Mardine ordan havaalanına ordan uçak, burda da yollardan geçilmiyor oyy... Kadıköy'e geçtik karnımızı doyurdukkk...tabi yol boyunca konuştuk aynı çeneee diyorrr Ya dedim resmen hiç ayrılmadık gibi nasıl bir duygu bu dedimm..her d kka da konuşuyoduk zaten bebeğim dediii...anam nasıl güzel bir duygu yaaa... o kilo almış ben vermişim ama hiç şok falan olmadı ben tahmin ediyordum zaten, ben senin eski haline kötü mü dedim ki diyo, tamam güzel olmuşun üzülme diyo o da kilo almış birazz ohh...
Sonra ben bugün biraz makyaj yapayım demiştim sen benm gözlerim gene sulan ve bütün makyajı attı resmn tuvalete gidip bütün makyajı yıkadım suratımdan mecbur yaa..neyse hemen diyo benim biriciğim de aşkım böyle daha güzel işte sürme gözlerine yazık...:26: ama güzel olmuştu hep aktı gitti yaaa..neysem..
Sonra da Bakırköy..cafe mafe..derken saat sen 10 a gel, beni eve bıraktı taa Büyükçekmecelere orduevine gitti garibim yolda bayılmasa bari
Foto derseniz havaalanında resmen unuttum yaaa fotoyu anca bikaç deniz otobüsünde var onları eklerim
Bu arada sonra da şey diye surat astımm beni gelince şöyle doya koklaya öpmedin amaaa dedim, ama dedi bebeğim benm fıtratım bu , hem hiç ayrılmadık gibi geldi öyle yaşadım..yanii üzdüysem özür dilerim dedi, sonra ayrılırken bir öptüüü oyhh yerim onu benn
BEn siziiiii yerimmmmm sevgi pıtırcıkları siziEn güzelide bu zaten kaldığınız yerden devam etmek canımıniçi uzatsan nolcak hep üzüntü ...
Biz sana ne diyoduk görünce her şey biticek diye çok sevindim canım kardeşim,,Allah başka ayrılıklar vermesin,,Tekrar gözün aydın...
Bende bu konuda Zafere katılıyorum onun işi olduktan sonra beklemek ömürden zaman çalınması artık sevenler ayrılmasın yeterince ayrı kaldınız zaten yeter ulan evlenin
Askerlik yarıyo ya valla Asker yakışıklılığı diye bir şey var gerçekten...ayy şu an eriyorum sevgilimi düşünürkene
Bebişim sen tatili düşün bide başbaşa huzurlu bir ortam daha nolsunnn aşkınızı tazeliceksiniz Allah nazarlardan saklasın sizi canım kardeşim
ayyy yawrum benim şuan hissediyorum gözlerinin içinin güldüğünüçoook sevindim senin adına inşallah tez vakitte düğünü yaparsınızda bidaha depükleriz seni zafere
BEn siziiiii yerimmmmm sevgi pıtırcıkları siziEn güzelide bu zaten kaldığınız yerden devam etmek canımıniçi uzatsan nolcak hep üzüntü ...
Biz sana ne diyoduk görünce her şey biticek diye çok sevindim canım kardeşim,,Allah başka ayrılıklar vermesin,,Tekrar gözün aydın...
Bende bu konuda Zafere katılıyorum onun işi olduktan sonra beklemek ömürden zaman çalınması artık sevenler ayrılmasın yeterince ayrı kaldınız zaten yeter ulan evlenin
Askerlik yarıyo ya valla Asker yakışıklılığı diye bir şey var gerçekten...ayy şu an eriyorum sevgilimi düşünürkene
Bebişim sen tatili düşün bide başbaşa huzurlu bir ortam daha nolsunnn aşkınızı tazeliceksiniz Allah nazarlardan saklasın sizi canım kardeşim
Geldimm Begüşşşşş....
begüşşşşş bizde görcekmiyiz kız o günleri wallahi hilal böyle anlatınca benim içim gitti sevdiceğimi daha bi özledim
Sağoll NiloşşşSorma yaa süper br duygu Allah hepinize nasip etsinn
Ayyy sağol bacım benm yaaa çok tatlısın kızzz
Sorma yaa aynen devam valla süper oluyor birbirini yiyen başkalarıydı sankiii
İnşallahhh Begüşş zaten başbaşa daha rahatız yaaakafalar rahat ohh misss..
Olur inşallah tatlış zamnala hepsi olurr..
Geldimm Begüşşşşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?