Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım sen bu kavuşmayı çoktan haketmiştin zaten ...Hasret vurmuştu sizi kuzum kolay mı ...
Şu saatten sonra sizi yepyeni bi hayat bekliyor ...Askerlik adamı değiştiriyo diyolar ya hani adam olanı da değiştirmiyo işte bunu da unutma

kızz benimkinin dağıtımı ankaraya olursa birlikte gideriz

bizim burda konuştumuz 93/1 devrenin çoğu ankara istesek böyle olmazdı Esintoşunki Selenin ki benmki :=)

İnşallah canım hayırlı bi yere çıkar gittiği yerde huzurlu olsun yeter ...

oyy hiloş kız gene gitcek gibi bi his oldu mu içinde hani ohh bitti falan ama habire gidiyo ya bunlar

Olmadi kizzz sanki hep benle kalcak gibi his var icmdee :)))

Wallahi yawrum sizin için süper olucakk hasret gidericeksiniz Allahım nazarlardan saklasın sizi

Sorma cicim artk ben de eminimmm..super olcak bu tatillll..

Hiloşcummm oncelıkle gozun aydın canım benım cok sevındım.. Bu arada buyukcekmecede oturuyorum ordu evı cok yakınımda sende gelseydın canım askerınle ben senı burada mısafır ederdım

Anam kizzz geleydim iyiymisss hehehe :))

Aynen yavrumm degisse bile iyi yonde inanki superdiii bugn masallah )

ohh çok sevindim senin adına canmmmm bnmmm yarın sen işte mi olcaksın peki

Allahımm yeriimm yerimmm kızzzz siziiii
O heyecanınızı tahmin edebiliyorum ve insan böyle gördüğünde aptal gibi olduğundan dolayı birden normalmiş gibi gelebiliorr
Allahım bir daha ayırmasın sizi tatlım benimmm

ohh iyi iyi daha da biyere gitmesinler valla ne bu bekle bekle ömür bu erkekleri beklmekle geçioçok gezmeyin sizde zaman yollarda geçmesin oturun güsel biyere hasret giderin akıl vermiş gibi olmayımda avukat hanıma

Hilalimmm gözün aydin kuzummm..ayy cok sevindim ne güzel bir gün yasamissin.öyle anlatmissinki ben bile heycanlandim kizz..
Rabbim hic bozmasin mutlulugunuzu hemen evlenin ve hep yan yana olun artik hic birsey ayirmaz sizi insaallah.
Benimde canim cekti yaa cok güzel bi duygudur eminim rabbim bizede yasatsin insaallah o mutlulugu. ama senin adina gercekten cok cok cok sevindim.hep mutlu ol canim benim zafer bizim yerimizede öpseydi seni kizz yarinda bol bol eglenin artik üzülme bittiiiii bol bol mutlu olma vakti yavrum

hadi bakm sıra sizde canm hilalide gönderdik sizde planlar yokmu:44:

ŞAFAK 26

MEHTAP 3

ESKİŞEHİR' E SELAM, YOLA DEVAM

Son düzenleme:

Amin Ebruşumm
Rüya gibi di miii..ayyy elini tutmak için nasıl da tutuşuyordum ki arada bir de elimi öpmez miii ne tatlıydı yaaa ne rahat uyuycam bu geceee

ohh iyi iyi daha da biyere gitmesinler valla ne bu bekle bekle ömür bu erkekleri beklmekle geçioçok gezmeyin sizde zaman yollarda geçmesin oturun güsel biyere hasret giderin akıl vermiş gibi olmayımda avukat hanıma

Aynen Fatoşş biz de düşündük tabi de kös kös de oturmayalım dedik, Emirgan'da kararlıyızz

Ayy Büşüümmm size de nasip olur inşallahh süper bir tat yaa bambaşka..sarhoş oluyor insannn..bundan sonra artık daha sık görüşcez ya o bile yeter hasret kalsak da hiç bir zaman askerlik kadar koyamazz..
Hehheh öpüp koklaştık napakkk olduğu kadar depo edekk sizin yerinize de öpmüşştür biri size olsun yanii

Allah sabır versin de şafaklarınız biran önce bitsin kızlarrr

Amin insaalllah hilalimmm
Ben senin o mutlulugunu sarhoslugunu yerim kuzum hep mutlu olun.evet askerlik cok koyuyo insana artik hersey bittii ne güzel.öpsün öpsün hep öpsün senii

hellooo geçmiş çok birikmiş ya laaaa...nilümmm tatlımmm sık gelemeeyomm cnm yaa.geçen ay net paketim kontür yükledigim halde yenilenmedi..bu ay yenilendi bikaç gün önce...bakıyom arada işte vakit bulunca:26: sagol duaların için kuzummm.evet çalışıyorum cnm sen naparsın bakalım

HİLALLLİİİMMMM gözünaydın kuzummmmmmm askerine kavustun artıkkkkk rabbim tüm kem gözlerden korusun siziii saglıkla mutlulukla dolu günler sizin olsun bi daha hiç ayrılmaksızın inş.

kıslar geçmiş baya biriktigi için bu saatte hepsini okuyamıyom ya 13 sayfaya baktım gerisne bakamuıyom uyucam iş var...

herkesi kocamann öpüyorummmmmm iyi gecelerrrrrr

Günaydın kızçelerrrr

Hepinize hayırlı günler diliyorum gününüz çoook güzel geçsin, bu sabah askerim aradı beni o uyandırdı o yüzden bomba gibiyimmm

Allahım sen bütün askerlerimizi koru,bize ve onlara sabır ver , tez vakitte sağlıkla gelmelerini nasip et inşallahhhh, bizde kavuşalımm

Aynen hiloşumm rüyaa gibii yaa 7 ayın sonundaa kavuşabildinizzz nasıl değişik bir şeydirr yaa
Aferim zafere bak ne güzel şeylerde yapmışşş
Bende rüyamda ibonun geldiğini görmüştüm ayy ne kadar değişmişti çok merak ediyorumm ya ilk buluşma nasıll olucak /B]
Ablacıkkkkkkkkk hoşgeldin ya özlettin valla kendini gel arada sırada yaa. Nasılsınn işler nasıll eve çıkabildinizmi???

Günaydın tatlım askerin ne güzel arayarak uyandırmış senii günün inşallah hep böyle güzel geçer

Hilalimmm gözün aydınnnnn tum mutluluklar sizin oldun

KIZLAR DARISI BAŞIMIZAAAAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…