Hilalimmm gözün aydınnnnntum mutluluklar sizin oldun
KIZLAR DARISI BAŞIMIZAAAAA
Kızlarrrrr yardımınıza ihtiyacım varrrrrr
Askerim daha acemi birliğinde malum, ben ona kargoyla birşeyler göndermek istiyorum çikolata kurabiye falan. teslim ederlermi izin verirlermi acaba bana yardımcı olun nolurrrr
Niloşş
Birincisi,erkek arkadaşına sormadan yollama kabul etmezlerse ziyan olur...Ben ustasında gönderdm 2 kere....
2.cisi şu an yaz ayı kargolar kabul eder mi bilmiyorum.Ben Ptt ile gönderdm ama zor bela bi tane ptt kabul etmedi başkasına gönderdm,,ptt en ucuzu...Aynı şekilde annesi göndermek istemş ptt yiyecek kabul etmemiş özel kargoya verdi ama o da tabura getirmedi sıkıntı oldu hep...
Bazı birlikler kabul ediyo yicek bazıları etmiyo bide kaç günde gidiyo diye araştır çünkü cidden havalar sıcak ya bozulabilir ne olursa olsun...Bizim 1 günde ulaşıyo pek sorun olmadı...
Eğer gönderirsen kek,kurabiye,küçük sandviç ekmeği, ben börekte yapıyorum ama şimdi sıcak ya belki çabuk bozulabilir,nescafe,latte,cips,kuruyemiş ne bulursam dolduruyorum bide mektubumu =)
Askerim daha acemi birliğinde malum, ben ona kargoyla birşeyler göndermek istiyorum çikolata kurabiye falan. teslim ederlermi izin verirlermi acaba bana yardımcı olun nolurrrr
Şafak İnşallah 64 Uşakkkkkkk .....
Saol tatlım evet az kaldı 8.5 ay görmemiş olucamm o yüzden ilk buluşma anımızı çok merak ediyorumÇok sağol canım benimmm
Seninde çok az kaldı kavuşucan yarine
Teşekkürlerr Hesna ablacımmm
AMin yapışık ikiz olalım bizz
Askerine kavuşanlar buradan tek tek gidenleri görünce ben de nişanlımın geleceği güne inanmaya başladım artık hep derlerdi bizim üst devreler son zamanlar günler hiç geçmiyo daha da zor geliyo diye haklılarmış zaman duruyo sanki dakikalar saat gibi geçer oldu bana
Bu arada sonra da şey diye surat astımm beni gelince şöyle doya koklaya öpmedin amaaa dedim, ama dedi bebeğim benm fıtratım bu , hem hiç ayrılmadık gibi geldi öyle yaşadım..yanii üzdüysem özür dilerim dedi, sonra ayrılırken bir öptüüü oyhh yerim onu benn
hellooogeçmiş çok birikmiş ya laaaa...nilümmm tatlımmm sık gelemeeyomm cnm yaa.geçen ay net paketim kontür yükledigim halde yenilenmedi..bu ay yenilendi bikaç gün önce...bakıyom arada işte vakit bulunca:26: sagol duaların için kuzummm. evet çalışıyorum cnm sen naparsın bakalım
HİLALLLİİİMMMM gözünaydın kuzummmmmmm askerine kavustun artıkkkkkrabbim tüm kem gözlerden korusun siziii saglıkla mutlulukla dolu günler sizin olsun bi daha hiç ayrılmaksızın inş.
kıslar geçmiş baya biriktigi için bu saatte hepsini okuyamıyom ya13 sayfaya baktım gerisne bakamuıyom uyucam iş var...
herkesi kocamann öpüyorummmmmm iyi gecelerrrrrr
Şafak İnşallah 64 Uşakkkkkkk .....
Haklısın canım ama süpriz olsun istiyorum sorarsam anlarkiii
bende böyle asker kurabiyeleri varya onlardan yaptırıp göndericem birde hiçç su bulamıyorlarmış sürekli meyve suyu cola falan alıyolarmış bi kaç şişe su koyucam ona takılmıştım ben gönderirim die espirisinebirde mektup tabiki nerden öğrenebilirim yawrum ya burdur piyade alayı kabul edermi diye
Hesna abla gorunmuyorsun artik buralarda, ama bilg. Yapilmis artik siksik girersin okulda kapandi iyice bosa ciktik artik. Nasil gidiyor az kalmis mehtabiniza eniste falan iyidir insallah o iyi olunca sende iyi olacagin icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?