Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarrrrr yardımınıza ihtiyacım varrrrrr

Askerim daha acemi birliğinde malum, ben ona kargoyla birşeyler göndermek istiyorum çikolata kurabiye falan. teslim ederlermi izin verirlermi acaba bana yardımcı olun nolurrrr

Niloşş

Birincisi,erkek arkadaşına sormadan yollama kabul etmezlerse ziyan olur...Ben ustasında gönderdm 2 kere....

2.cisi şu an yaz ayı kargolar kabul eder mi bilmiyorum.Ben Ptt ile gönderdm ama zor bela bi tane ptt kabul etmedi başkasına gönderdm,,ptt en ucuzu...Aynı şekilde annesi göndermek istemş ptt yiyecek kabul etmemiş özel kargoya verdi ama o da tabura getirmedi sıkıntı oldu hep...

Bazı birlikler kabul ediyo yicek bazıları etmiyo bide kaç günde gidiyo diye araştır çünkü cidden havalar sıcak ya bozulabilir ne olursa olsun...Bizim 1 günde ulaşıyo pek sorun olmadı...

Eğer gönderirsen kek,kurabiye,küçük sandviç ekmeği, ben börekte yapıyorum ama şimdi sıcak ya belki çabuk bozulabilir,nescafe,latte,cips,kuruyemiş ne bulursam dolduruyorum bide mektubumu =)

Haklısın canım ama süpriz olsun istiyorum sorarsam anlarkiii
bende böyle asker kurabiyeleri varya onlardan yaptırıp göndericem birde hiçç su bulamıyorlarmış sürekli meyve suyu cola falan alıyolarmış bi kaç şişe su koyucam ona takılmıştım ben gönderirim die espirisine birde mektup tabiki nerden öğrenebilirim yawrum ya burdur piyade alayı kabul edermi diye

Çok sağol canım benimmm

Seninde çok az kaldı kavuşucan yarine
Saol tatlım evet az kaldı 8.5 ay görmemiş olucamm o yüzden ilk buluşma anımızı çok merak ediyorum

Tatlım bildiğim kadarıyla acemide birşey gönderilmiyor şuan birşey gönderme bence ustaya geçtiğinde ayarlarsın

Teşekkürlerr Hesna ablacımmm
AMin yapışık ikiz olalım bizz

Rica ederim tatlım sonunda halloldu bilgisayarım iki günlük acil müdahale sonucu

Sana tekrardan gözün aydın olsun diyorum ve o gece atamadığım depükleri sıralıyorum hade baken

Evet bu günler bize de çok zor geçiyor canım gerçekten çok doğruymuş, saya saya mehtabı getiremedik bir türlü, o kadar özledik ki dayanamıyoruz artık, bir de mehtaptan sonraki 20 gün nasıl geçecek onu hiç bilmiyorum tatilim evdeyim artık çıldırırım sanırım, bir de tekrar kavuşup ayrılmak çoook zor olacak, ne yapalım yaa sabredeceğiz artık...

Öper öper merak etme üstüne gitme çocuğun Bak ne güzel kavuşmuşsunuz aranız da iyi daha ne olsun, öper de sarılır da ohooo daha nice günler var önünüzde ohhh misss

Eskiyi okumak zor olur tabii ben de okuyamadım birkaç haftadır bilgisayarım yüzünden ama sana yazmıştım razişim sevindim çalışıyor olmana taşınma durumunuz ne oldu kuzum inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer... Öptüm canım

:92:03.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...120 tugbaoguzhan...

...136 GRGR...

...139 kskada...

....142 chidoshimedo....

...142 mayamaya11

...142 BerlD...

...142 kmleomer...

...142 nazarboncugu05...

... 150 ED2006...

...173 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...230 karamanlier...

...231 xxIpekxx...

... 231 destinyeda...

...232 depresiffpolyanna...

...233 nesilll...

...235 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...305 pekmez_akilli...

...305 ilithya...

...305 zeynepesin...

...305 SelenYusuf...

...305 begushh...

...356 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...400 seros08...

...400 mutluluk_06...

...442
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

03/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...busafakbitmez = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Canım sürpriz diosunda bu işin süprizi pek yokk yani ilk göndercen ve yiyecek diosun risk tecrübeli biri olarak diyorum her birlik kabul etmiyo eğer ona söylemeden genede göndermek istiosan birliğini ara sor kargo da yiyecek sorun oluyo mu askerim orda diye sor ...Bendne söylemesi sen bilirisn oraya kadar gidipte almazlarsa o daha hüsran ...

Hesna abla gorunmuyorsun artik buralarda, ama bilg. Yapilmis artik siksik girersin okulda kapandi iyice bosa ciktik artik. Nasil gidiyor az kalmis mehtabiniza eniste falan iyidir insallah o iyi olunca sende iyi olacagin icin :)

Hilalcim tekrardan gozun aydin canim eger buraya giripte yazimi gorursen artik :)
Resimlerinizi gorunce kavustugunuza iyice inanmis oldum :) masallah size kuzum allah utandirmasin

Simdi senden bekledigim icimi rahatlatman askerlik bitince de ayni sorunlqr devam ediyormu o askerlikteki anlayissizlik devam ediyormu yoksa degisiyormu :)

HAZİRAN AYI BİTTİ, TEMMUZ GELDİ KIZLAR BİR AYI DAHA YEDİK

TEMMUZ BENİM AYIM, DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUM GELDİ

HEM EVLİLİĞİMİZ TAÇLANACAK BU AY, HEM DE EŞİMİ EVİMİZE GERİ GETİRECEK

YAŞASIN TEMMUZ AYI

BU ARADA YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ OLMUŞ TOPİĞİMİZE

ONLARA DA KOCAMAN BİR HOŞ GELDİNİZ DİYELİM

BİZLER GİDECEĞİZ SİZLER DEVRALACAKSINIZ BAYRAĞI

Hesna abla gorunmuyorsun artik buralarda, ama bilg. Yapilmis artik siksik girersin okulda kapandi iyice bosa ciktik artik. Nasil gidiyor az kalmis mehtabiniza eniste falan iyidir insallah o iyi olunca sende iyi olacagin icin :)

Evet canım çok sıkıldı bu KK ya girememe işine biliyorsun burası olmadan gün geçmiyor şafak atmıyor, rahat rahat bilgisayar kullanmak gibisi yokmuş...

Yarın gece yola çıkıcam canım, cuma da göreceğim eşimi haftasonu birlikte olacağız hep, pazartesinden sonra nasıl geçer zaman bilmiyorum bol bol kk ya takılacağım artık

Sen neler yapıyorsun bakalım

Tuğbacım zorla tekrar istettin ya kendini helal olsun... Ama çok güzel olmuş gerçekten, olmayınca insanın içinde uhde kalıyor bende öyle olmuştu, çoook güzel gözüküyorsunuz , tuzlu kahve miydi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…