Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tuğbacım zorla tekrar istettin ya kendini helal olsun... Ama çok güzel olmuş gerçekten, olmayınca insanın içinde uhde kalıyor bende öyle olmuştu, çoook güzel gözüküyorsunuz , tuzlu kahve miydi o

kızlar çok teşekkür ederim hesnoş bence de içimde uhde kalmasındansa böyle olması daha iyi oldu kahveyi de kardeşim hazırladı, içinde ne ararsan var... tuz, kırmızı biber, kara biber

Haklısın canım hiç riske atmıyım ozaman ustalığı bekliyim ben en iyisi

Benide eklermisiniz o listenin en dibine dibineeee şafak çoooook karanlık çooookkk

Haklısın canım hiç riske atmıyım ozaman ustalığı bekliyim ben en iyisi

Niloşum gönderebilirsin ama ya askerine sor yiyecek göndermek istiyorum kabul ederlermi boşuna olmasın de ya da birliği ara oraya sor ...
Ben ptt ile zorla gönderdm ptt 12 lira falan tutuo özel kargo 27 lira falan yani arada çok fark var ...bide özel kargo tabura götürmüo içine kadar...
Annesi de göndermş ama özel kargoyla tabura yakın bi şubedeymş işte komutan izin vermeseydi yalan olcaktı o kargo hem emeklere yazık hem maddi olarak en önemliside asker bekliyo onlar için nasıl bi mutluluk oluyo anlatamam sana ...
Ben 2 kez gönderdm askerinden komutanına kadar herkes teşekkür etmşler =)

Tahmin edebiliyorum balım , ama ben en iyisi 2hafta sabrediyim gelicek nasılsa ustalıkta süper şeyler hazırlayıp gönderirim hem havada birazcık serinler gönderdiklerim bozulmaz dimi :)

Tahmin edebiliyorum balım , ama ben en iyisi 2hafta sabrediyim gelicek nasılsa ustalıkta süper şeyler hazırlayıp gönderirim hem havada birazcık serinler gönderdiklerim bozulmaz dimi :)

bebeğim ustada olsa gene aynı şey olcak ama yiyecek konusu birliğe bağlı her yer kabul etmiyo ...
Bozulmıcak şeyler gönderirsen bozulmaz ben kek,börek,kurabiye falan dayanıcak şeyler gönderdm sarmaya bayılırım ama risk alamadm onu annesi göndermşti =)

Doğru diyosun yawrum yaa, kurabiye fiyatı sordum hani böyle şeker hamuruyla süslüyolar ya asker kurabiyesi tanesine 3 tl dedi yuhhh dedim önce bi askerime sorıyımda izin veriyolarsa göndermeye kendi elceğizimle hazırlarım ben onaa

KEndi ellerinle yap daha güzel bence =)

Tugbacim resimler bir hqrika gorunuyor ama sen daha cok harika gorunuyorsun.
Allah utandirmasin canim dugunundeboyle guzel gecer insallah
Ama ben en cok yenerin kahveyi yudumlarken misafirlerin ona baktigi resmi cok sevdim :)
Tuz var mi kahvede :)

Sana simdiden hayirlu yolculuklar diliyorum canim, iyice tadini cikar mehtabin sonra buraya gel dertlese dertlese bitiriz o yirmi gunu birlikte :)

Kizlar benim askim orhan olmezi gordu hemde karakola gelmis resim bile cekilmis cok sansli demi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…