Canım benimmmm fotoğraflar bir harika...
Allah tamamına erdirsin kız sen ne çıtı pıtıymışsın öyle ya =) çok yakışmışsınızzAllah mutluluğunuzu daim etsin...Düğün fotoğraflarını beklicez artık
Tuğbacım zorla tekrar istettin ya kendini helal olsun... Ama çok güzel olmuş gerçekten, olmayınca insanın içinde uhde kalıyor bende öyle olmuştu, çoook güzel gözüküyorsunuz , tuzlu kahve miydi o
Canım sürpriz diosunda bu işin süprizi pek yokk yani ilk göndercen ve yiyecek diosun risk tecrübeli biri olarak diyorum her birlik kabul etmiyo eğer ona söylemeden genede göndermek istiosan birliğini ara sor kargo da yiyecek sorun oluyo mu askerim orda diye sor ...Bendne söylemesi sen bilirisn oraya kadar gidipte almazlarsa o daha hüsran ...
:92:03.07.2013 :92:
Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
...120 tugbaoguzhan...
...136 GRGR...
...139 kskada...
....142 chidoshimedo....
...142 mayamaya11
...142 BerlD...
...142 kmleomer...
...142 nazarboncugu05...
... 150 ED2006...
...173 Mervens...
Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz
:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:
...230 karamanlier...
...231 xxIpekxx...
... 231 destinyeda...
...232 depresiffpolyanna...
...233 nesilll...
...235 qizem7...
Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...305 pekmez_akilli...
...305 ilithya...
...305 zeynepesin...
...305 SelenYusuf...
...305 begushh...
...356 busra00...
Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz
...400 seros08...
...400 mutluluk_06...
...442 elmaSekeri23 ...
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
Haklısın canım hiç riske atmıyım ozaman ustalığı bekliyim ben en iyisi
Allah tamamına erdirsin yawrum nazarlardan saklasın sizi
Mutluluklar dilerim
Niloşum gönderebilirsin ama ya askerine sor yiyecek göndermek istiyorum kabul ederlermi boşuna olmasın de ya da birliği ara oraya sor ...
Ben ptt ile zorla gönderdm ptt 12 lira falan tutuo özel kargo 27 lira falan yani arada çok fark var ...bide özel kargo tabura götürmüo içine kadar...
Annesi de göndermş ama özel kargoyla tabura yakın bi şubedeymş işte komutan izin vermeseydi yalan olcaktı o kargo hem emeklere yazık hem maddi olarak en önemliside asker bekliyo onlar için nasıl bi mutluluk oluyo anlatamam sana ...
Ben 2 kez gönderdm askerinden komutanına kadar herkes teşekkür etmşler =)
saol cnm darısı bekleyenlerin başına
Tahmin edebiliyorum balım , ama ben en iyisi 2hafta sabrediyim gelicek nasılsa ustalıkta süper şeyler hazırlayıp gönderirim hem havada birazcık serinler gönderdiklerim bozulmaz dimi :)
ahhh ahhh amin yawrumm aminnn
Gelin ayakkabının altına kocaman NİLAY yaz olurmuuu
bebeğim ustada olsa gene aynı şey olcak ama yiyecek konusu birliğe bağlı her yer kabul etmiyo ...
Bozulmıcak şeyler gönderirsen bozulmaz ben kek,börek,kurabiye falan dayanıcak şeyler gönderdm sarmaya bayılırım ama risk alamadm onu annesi göndermşti =)
yazarım tabiki kuzum hatta aranızda karar verin biri bana liste yapıp versin hepinizi yazayım
Doğru diyosun yawrum yaa, kurabiye fiyatı sordum hani böyle şeker hamuruyla süslüyolar ya asker kurabiyesi tanesine 3 tl dedi yuhhh dedimönce bi askerime sorıyımda izin veriyolarsa göndermeye kendi elceğizimle hazırlarım ben onaa
yaparız senin düğüne kadar yawrum, kına, düğün ,terlik ayakkabı fark etmez heryere yaz sen bizibizde evlenelim artık ya
Adaşım benim adımı da unutmazsın yazmayı değil miyazarım tabiki kuzum hatta aranızda karar verin biri bana liste yapıp versin hepinizi yazayım
Adaşım benim adımı da unutmazsın yazmayı değil mi
Evet canım çok sıkıldı bu KK ya girememe işine biliyorsun burası olmadan gün geçmiyor şafak atmıyor, rahat rahat bilgisayar kullanmak gibisi yokmuş...
Yarın gece yola çıkıcam canım, cuma da göreceğim eşimi haftasonu birlikte olacağız hep, pazartesinden sonra nasıl geçer zaman bilmiyorum bol bol kk ya takılacağım artık
Sen neler yapıyorsun bakalım
Anammm senin saçlaraa nolduuuuu yavrummm :):)Adaşım benim adımı da unutmazsın yazmayı değil mi
Kizlar benim askim orhan olmezi gordu hemde karakola gelmis resim bile cekilmis cok sansli demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?