Vayy vayy kayınvalideyeye bak hele sennn yaaa Maşşalllah tatlımSağol BegüşşşBiz sizden erken davranmışız ilk yüzükleri 3. ay da doğum günümde takmıştık hala saklıyorum
Bugün çook çoook iyiyim
Kv aradı, 1.yılınız kutlu olsun kızım dedi. Anneme işaret çakıyorum anne cimcikle diye beni cimcikledi sonra anladım gerçekten oymuşO tek taş dünyanın en küçük tek taşı olsa bile senin gözünde büsbüyüük oluyor Rabbim alyansı da takmayı nasip etsin kuzum :)
Bunlarda benim tek taşım ve yüzüğümm :) Ama değiştircem alyansı tabi. Şu isim yazılı olanlar oluyor ya ondan düşünüyorum
Eki Görüntüle 748729
9 gün dediğin nedir ki 460'ı yemişin kızım senn
Aynen yaa süper icatt ama önceden alınca baya otobüs fiyatı oluyo bazen yaaa süper rahatlıkk
Aynen canımm az değil tabi izin kullanmadık işte 11 ay tamamladık ama 7,5 ay hiççç görüşemedikk...çok şükür ki bittiii
Vayy vayy kayınvalideyeye bak hele sennn yaaa Maşşalllah tatlım
Amin tatlımm bende eğer takarsam nasıl alışıcam onlara diyorum şimdi ben alyansımıda tek taşımıda seviyorum çünküü
Çok güzelmiş seninkilerde tatlım ama ben sarı altın sevmiyorum beyaz seviyorum hayatım da ilk defa ibonun aldığı sarı altını taktım halada boynumda oda 4 sene oldu ya 1 gün bile çıkarmadım Eİ yazıyorr heryere yapıştırdı kendiniii
O ayların hıncını all hiloş, göster kendini kuzum arkandayız
En içten de kız maşallah'ı Kv gününü şaşırdı galiba ya da bana acıdı sürekli cadılık yapmıyım kız korkmasın diye düşündü sanırım
Bende hiiç sevmezdim ama orda bunları görünce zaten çiçekli böcekli şeyler hiç sevmem, sade olsun yeter dedim. Bi tarafı sarı bi tarafı gümüş rengi gidiyor ama gümüş olan ttarafın rengi soluyor gttikçe altın rengine dönüyor. Üstelik 6 aydır çok çizildi bu da sinirimi bozuyo doğal olarak. Yakupta da aynısı var, tabi büyüğüOyyy, eee İbo Enişte seni düşünüyor, sizi anlatarak seni mutlu ediyor işteeee
Esiintoş güle güle tak bebeğim sizin ki yıldırım aşkı zaten bir sene içinde söz nişan düğün olcak nerdese biz evde kaldıkben evlenince sizin bebeniz olur
Zeynnipppp düğününe gelicemmmmm istanbulda olacak dimi
Vayy vayy kayınvalideyeye bak hele sennn yaaa Maşşalllah tatlım
Amin tatlımm bende eğer takarsam nasıl alışıcam onlara diyorum şimdi ben alyansımıda tek taşımıda seviyorum çünküü
Çok güzelmiş seninkilerde tatlım ama ben sarı altın sevmiyorum beyaz seviyorum hayatım da ilk defa ibonun aldığı sarı altını taktım halada boynumda oda 4 sene oldu ya 1 gün bile çıkarmadım Eİ yazıyorr heryere yapıştırdı kendiniii
Öyle tabiki bebişimde en uzun 1 ay önceden alabilirsin ya ben şimdi bakıyorum ibo için 200 den aşa yok uçak biletlerii
O ayların hıncını all hiloş, göster kendini kuzum arkandayız
En içten de kız maşallah'ı Kv gününü şaşırdı galiba ya da bana acıdı sürekli cadılık yapmıyım kız korkmasın diye düşündü sanırım
Bende hiiç sevmezdim ama orda bunları görünce zaten çiçekli böcekli şeyler hiç sevmem, sade olsun yeter dedim. Bi tarafı sarı bi tarafı gümüş rengi gidiyor ama gümüş olan ttarafın rengi soluyor gttikçe altın rengine dönüyor. Üstelik 6 aydır çok çizildi bu da sinirimi bozuyo doğal olarak. Yakupta da aynısı var, tabi büyüğüOyyy, eee İbo Enişte seni düşünüyor, sizi anlatarak seni mutlu ediyor işteeee
Tertooo, okuyunca kalbimin atışı değiştii kızıım
Evet İstanbul'da olacak, gelmeyen ne olsun ?
Ya Zafer'in Mardin gelişine biz de ucuz bulamadık malesef..
Ama İstanbul Antalya İzmir benim biletlerimi 90-100 arası aldık o da iyi yani, otobüs zaten 75 falan o da kaaaççç saattt
Çıkaracamm Esincimmm sizin de yıldönümünüzü kutladm ama görmedinnn....ohh bugün senin de gününnn,, şafak da birden hopp düşmüş süper olmuşşş
Bu askerlik yarıyo mu ne daha mı yakışıklı oluyolar yoksa ben mi çok özledim diye öyle oluyorum ama o da bana dedi hep güzelsin ama bugün bi farklı geldin gözüme dedi ben utan utan yanaklarım kızardıben dedimki bugün sana tekrar aşık oldum ben dedim
Çok özledim dedi bende çok özledim ... hani o elini tutamamak,öpememek,yanında olamamak var ya dedi ağlıcam zor duruyorum böyle ya komutanından allah bin kere razı olsun ya bi de sivil çıkmış bayram hediyesi gibi oldu bugün banaevde aptal bi gülümsemeyle dolanıyorum
Haftasonuda babası gidiyo erkek erkeğe gezerler evci çıkartcak rahat bi nefes alcak otelde kalcaklar onun adına mutluyum bugün
Sağol BegüşşşBiz sizden erken davranmışız ilk yüzükleri 3. ay da doğum günümde takmıştık hala saklıyorum
Bugün çook çoook iyiyim
Kv aradı, 1.yılınız kutlu olsun kızım dedi. Anneme işaret çakıyorum anne cimcikle diye beni cimcikledi sonra anladım gerçekten oymuşO tek taş dünyanın en küçük tek taşı olsa bile senin gözünde büsbüyüük oluyor Rabbim alyansı da takmayı nasip etsin kuzum :)
Bunlarda benim tek taşım ve yüzüğümm :) Ama değiştircem alyansı tabi. Şu isim yazılı olanlar oluyor ya ondan düşünüyorum
Eki Görüntüle 748729
9 gün dediğin nedir ki 460'ı yemişin kızım senn
Asker olsun
Benimkiyle geliriz sen yeterki önceden haber et
Altın kesenide ben tutsam olmaz mıydıDüğün sonunda hiç çaktırmadan sıyışıverirdim aranızdan
canımm yüzüklerin çok güzel gerçekten allah ömür boyu takmayı nasip etsin
Bu askerlik yarıyo mu ne daha mı yakışıklı oluyolar yoksa ben mi çok özledim diye öyle oluyorum ama o da bana dedi hep güzelsin ama bugün bi farklı geldin gözüme dedi ben utan utan yanaklarım kızardıben dedimki bugün sana tekrar aşık oldum ben dedim
Çok özledim dedi bende çok özledim ... hani o elini tutamamak,öpememek,yanında olamamak var ya dedi ağlıcam zor duruyorum böyle ya komutanından allah bin kere razı olsun ya bi de sivil çıkmış bayram hediyesi gibi oldu bugün banaevde aptal bi gülümsemeyle dolanıyorum
Haftasonuda babası gidiyo erkek erkeğe gezerler evci çıkartcak rahat bi nefes alcak otelde kalcaklar onun adına mutluyum bugün
Çıkart tabii yavrum, hakkındıır
Görmedim kuzum, çok sağol. Amiin AmiinYakup sen fazladan sayıyorsun diyince bende onunla inatlaşıyorum yok yalan söylüyorsun şöyle böyle. Ya valla doğru hatta bugün eğlence var deyince inandım Yıl dönümü hediyesi gibi oldu kuzum
Hadi gözün aydın canım..
Keşke sende gitseydin..
Hiç sorma kuzum ya aynen öyle olduAaa yok begüşş seni bekliycem
Anammm romantik deli olmuş bunlarrr ohh ne de güzel olmuş kzızz çok sevindm valllaa
Aferin ne de güzel konuşmmuşsunz öylee sevsinler sizii
Aynen valla baya güzel günde süper hediye olmuşşş
ay cnm benim..piyangodan bi görüşme ne güzel
bence askerlik yarıyo .. biz uzun süre görmediğimiz için mi bianda görünce gözümüze yakışıklı geliyoalr bilmiyorum ama bende her seferende aşık oluyorum.. dün bi fotoğraf yolladı allahımmmmmmm
bi gelselerdi iyiydi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?