Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vayy vayy kayınvalideyeye bak hele sennn yaaa Maşşalllah tatlım
Amin tatlımm bende eğer takarsam nasıl alışıcam onlara diyorum şimdi ben alyansımıda tek taşımıda seviyorum çünküü
Çok güzelmiş seninkilerde tatlım ama ben sarı altın sevmiyorum beyaz seviyorum hayatım da ilk defa ibonun aldığı sarı altını taktım halada boynumda oda 4 sene oldu ya 1 gün bile çıkarmadım Eİ yazıyorr heryere yapıştırdı kendiniii

Aynen yaa süper icatt ama önceden alınca baya otobüs fiyatı oluyo bazen yaaa süper rahatlıkk

Öyle tabiki bebişimde en uzun 1 ay önceden alabilirsin ya ben şimdi bakıyorum ibo için 200 den aşa yok uçak biletlerii

Esiintoş güle güle tak bebeğim sizin ki yıldırım aşkı zaten bir sene içinde söz nişan düğün olcak nerdese biz evde kaldık ben evlenince sizin bebeniz olur

Aynen canımm az değil tabi izin kullanmadık işte 11 ay tamamladık ama 7,5 ay hiççç görüşemedikk...çok şükür ki bittiii

O ayların hıncını all hiloş, göster kendini kuzum arkandayız

En içten de kız maşallah'ı Kv gününü şaşırdı galiba ya da bana acıdı sürekli cadılık yapmıyım kız korkmasın diye düşündü sanırım
Bende hiiç sevmezdim ama orda bunları görünce zaten çiçekli böcekli şeyler hiç sevmem, sade olsun yeter dedim. Bi tarafı sarı bi tarafı gümüş rengi gidiyor ama gümüş olan ttarafın rengi soluyor gttikçe altın rengine dönüyor. Üstelik 6 aydır çok çizildi bu da sinirimi bozuyo doğal olarak. Yakupta da aynısı var, tabi büyüğü Oyyy, eee İbo Enişte seni düşünüyor, sizi anlatarak seni mutlu ediyor işteeee

Zeynnipppp düğününe gelicemmmmm istanbulda olacak dimi

Esiintoş güle güle tak bebeğim sizin ki yıldırım aşkı zaten bir sene içinde söz nişan düğün olcak nerdese biz evde kaldık ben evlenince sizin bebeniz olur

Hiç sorma kuzum ya aynen öyle oldu Aaa yok begüşş seni bekliycem

Ya Zafer'in Mardin gelişine biz de ucuz bulamadık malesef..
Ama İstanbul Antalya İzmir benim biletlerimi 90-100 arası aldık o da iyi yani, otobüs zaten 75 falan o da kaaaççç saattt

Çıkaracamm Esincimmm sizin de yıldönümünüzü kutladm ama görmedinnn....ohh bugün senin de gününnn,, şafak da birden hopp düşmüş süper olmuşşş

Bu askerlik yarıyo mu ne daha mı yakışıklı oluyolar yoksa ben mi çok özledim diye öyle oluyorum ama o da bana dedi hep güzelsin ama bugün bi farklı geldin gözüme dedi ben utan utan yanaklarım kızardı ben dedimki bugün sana tekrar aşık oldum ben dedim
Çok özledim dedi bende çok özledim ... hani o elini tutamamak,öpememek,yanında olamamak var ya dedi ağlıcam zor duruyorum böyle ya komutanından allah bin kere razı olsun ya bi de sivil çıkmış bayram hediyesi gibi oldu bugün bana evde aptal bi gülümsemeyle dolanıyorum

Haftasonuda babası gidiyo erkek erkeğe gezerler evci çıkartcak rahat bi nefes alcak otelde kalcaklar onun adına mutluyum bugün

Tertooo, okuyunca kalbimin atışı değiştii kızıım
Evet İstanbul'da olacak, gelmeyen ne olsun ?

Asker olsun

Benimkiyle geliriz sen yeterki önceden haber et

Altın kesenide ben tutsam olmaz mıydı Düğün sonunda hiç çaktırmadan sıyışıverirdim aranızdan

Çıkart tabii yavrum, hakkındıır
Görmedim kuzum, çok sağol. Amiin Amiin Yakup sen fazladan sayıyorsun diyince bende onunla inatlaşıyorum yok yalan söylüyorsun şöyle böyle. Ya valla doğru hatta bugün eğlence var deyince inandım Yıl dönümü hediyesi gibi oldu kuzum

Hadi gözün aydın canım..
Keşke sende gitseydin..

canımm yüzüklerin çok güzel gerçekten allah ömür boyu takmayı nasip etsin

Asker olsun

Benimkiyle geliriz sen yeterki önceden haber et

Altın kesenide ben tutsam olmaz mıydı Düğün sonunda hiç çaktırmadan sıyışıverirdim aranızdan

Aaaaaa Olmasın asker olmasın
Haber etcem kuzum, gelin beklerim :) Hele rabbim o güne çıkartsın da
Olur olur ama bi şartla yakupla beni de al berbaer kaçalım uzak diyarlara

canımm yüzüklerin çok güzel gerçekten allah ömür boyu takmayı nasip etsin

Sağol tatlışım, darısı başınaaa

Anammm romantik deli olmuş bunlarrr ohh ne de güzel olmuş kzızz çok sevindm valllaa
Aferin ne de güzel konuşmmuşsunz öylee sevsinler sizii

Aynen valla baya güzel günde süper hediye olmuşşş

ay cnm benim..piyangodan bi görüşme ne güzel
bence askerlik yarıyo .. biz uzun süre görmediğimiz için mi bianda görünce gözümüze yakışıklı geliyoalr bilmiyorum ama bende her seferende aşık oluyorum.. dün bi fotoğraf yolladı allahımmmmmmm
bi gelselerdi iyiydi:26:

bunlarda bizim yüzüklerimizzz
biz daha ilk yüzüklerimizi sevgili olduktan 1hafta sonra yıldırım hızıyla takmıştık sevdiceğim almıştı çok mutlu olmuştum,sonra üniversitede değiştirmiştik tabi 3yıl önceki doğumgünümdede tektaşımı hediye etti tabi bu evlenme teklifi değil o daha sonra ve daha özel olucak demişti hala bekliyorumm

allah bu yüzüklerin aile büyükleri ile takıldığı ve sonunun mutlu bittiği günleride görmeyi nasip etsin inşallah
Hepimizi biran önce sevdiceklerine kavuşturması için dua edicem....

Hiç sorma kuzum ya aynen öyle oldu Aaa yok begüşş seni bekliycem

Anammm romantik deli olmuş bunlarrr ohh ne de güzel olmuş kzızz çok sevindm valllaa
Aferin ne de güzel konuşmmuşsunz öylee sevsinler sizii

Aynen valla baya güzel günde süper hediye olmuşşş

Sağol bebişim asıl ben sizi gördükçe çok mutlu oluyorum hepimizi Allah nazarlardan korusun
Şimdi KV yide aradım gidemiyo diye biraz üzgünn ama sağlık olsn dedi hazırlık yapıyomşşş sağol aradığın için dedi öyle onunda gönlünü ettik

ay herkes yüzükünü koydu bende koycam ama bizim söz yüzüklerimiz ve tek taş bilgda yok o yüzden evlilik teklif ederken ki yüzüğü koyuyim çok seviyorum bunu da =)

Ay gerçekten ben tek değilmişim demek ki hatta sivilde de saçlarını böyle kısa kullan falan dedim bugünde içimde tutamadm aşkımı ilan ettim
Bende dağıtıma geldiğinde diyorum bu çocuk böyle değildi ya bi olgunluk bi güzellik falan yarıyo yarıyo =)
Canımmm senin mehtap çok yakın canlı kanlı bırakma bi dakka elini kolunu =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…