Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tokyok yanlız değilsin tatlım
çok beğendiysen kısa kullansın ya bn demeden zaten cihan saçlarım hep böyle kalcak dedi bnde oluuurr diyorum

valla bugnüde saymayalım artık 3 gün kaldı.. hiç bırakmıcam begümcüm çok özledim ya 117 gün olmuş görmeyeli..

siz izin ne zamana düşünüyosunuz cnm?

Gizemcim biz düşünmüyoruz ya ama kendisi çok bunalırsa gelicem derse niye geliosun demem hatta 2 türlü şafak sayıyorum ben askerime göre 281 ben gene nolursa olsun diyerek 304 =)

Bu haftasonu babası gidiyo ,,annesi gidemiyo daha sonra da ben giderim falan dedi ...bide ben gidicem bi ara böyle idare edersek aslında hiç gerek yok kaç gün erken o kadar güzel ama kendisine bırakıyorum bu konuyu

Anladım cnm dayanabilirseniz kullanmayın sen arada bi kaçamaklar yaparsan yanına gidersen dayanılabilir bnce ya mesela 2 ayda bi gitsen:26:
onun ruh haline göre o zman

Anladım cnm dayanabilirseniz kullanmayın sen arada bi kaçamaklar yaparsan yanına gidersen dayanılabilir bnce ya mesela 2 ayda bi gitsen:26:
onun ruh haline göre o zman

şimdi gideli 2 ayı geçti zaten bu ayın 26sında 3 ay olcak ustaya geçeli...Bende belki bayramdan sonra gidebilirim yani...arada öyle yaparsak bunalmaz ah ben bi iş bulsaydım kahretsin ki olcak diye beklediğim işlerde geri dönüş yapmıyolar ama sabrediyorum güzel bi iş olcak sonunda diye öyle olursa rahat rahat giderm...

Aynen cnm onun ruh haline göre...Erkek arkadaşın kaç günlüğüne geliyo ?

Evet cnm iş bulabilsen çk rahat gidersin ve ikinzde bunalmazsınız.. inş en kısa zamanda birisi dönüş yapar cnm ya istediğin bi iş olsun..:26:

bizde öyle düşünyduk arada bi ben giderm diye ama malum okul bnm ..çalışıyo olsam herlde giderdim..

10 günlüğüne canım izinden son 10 gün kaldı .. mazeret hariç hepsiniii kullanıyoruz dibine kadar

Nasıl mutluysanız öyle yapın canımmmm 10 gün 10 gündür şimdi ..Amin inşallah cnm...sen antalyadaydın dime ?

öyle cnm denize bile gtmiyorum onsuz bi kez gittim..o gelsnde yüzelm doya doya

Tadını çıkartın Canımmm 100 küsür gün dile kolay ,inşallah seninde 4 ayın çarçabuk geçer tezkere bayrağını alırsınız senin içinde söz nişan şafağı sayarızz

Tadını çıkartın Canımmm 100 küsür gün dile kolay ,inşallah seninde 4 ayın çarçabuk geçer tezkere bayrağını alırsınız senin içinde söz nişan şafağı sayarızz

aynen tatlım dile kolay hepimize allah sabır versin..
inş hepimiz kalan günleri çarçabuk geçsin biz ne olduğunu anlayamadan..
söz de nişanda da sıramı bekliycemmmmm önce siz

Benim erkek arkadaşım beni kızdırınca çok hoşuna gidiyomuş bende sinirleniyorum saydırıyorum falan sonra diyo seni kızdırmaya bayılıyorum sizinkilerde böyle yapıyo mu ?

Son düzenleme:
Hiloşşşşş napıosunnnn aşkitonla mı konuşuyosun

Son düzenleme:
Benim erkek arkadaşım beni kızdırınca çok hoşuna gidiyomuş bende sinirleniyorum saydırıyorum falan sonra diyo seni kızdırmaya bayılıyorum sizinkilerde böyle yapıyo mu ?
beni kızdırmak için yaptığını anlıyom bazen ama gerçekten kızıyom uzatıyo çnkü şaka başka şeye dönüşebilio o yüzden artık pek kızdırmaz yada kısa keser

beni kızdırmak için yaptığını anlıyom bazen ama gerçekten kızıyom uzatıyo çnkü şaka başka şeye dönüşebilio o yüzden artık pek kızdırmaz yada kısa keser

Bizimki bugün çarşıya çıktı 1 saat falan haftasonu babası gidicek yanına otel bakmak için izin vermş komutan bizde nette görüştük falan neyse bnden sonra otel bakmş ama pek bulamamş bulunduğu yerde vakitte dar olunca kışlaya geri dönmş beni arıyo az önce hayatm işte otelde yok bakamadm falan ama kızılayda vardır kesin hem diyo orası daha canlı daha hareketli falan başladı gülmeye dedim hareketli derkennn yani dedim bak çocuk getirme beni oraya diyorum gel diye yapıyorum seni kızdırmak çok hoşuma gidiyo dio ben hemen tepki veriyorum ama bende hiç sevmiyorum gereksiz konuşmaları

ben çok kıskancımmmmm çookkk :2:

Son düzenleme:
hah aynı tarz sevgiliden bende de canm kıskancağımı bile bile yapar bazen hmm ölemi faln derim kıskandığmı belli etmem o sinir olur amacına ulaşamdığı için sende arada öle yap canm hoşlanmıyosan bnde çok kıskancım ama belli etmmeye çalışom şımarıolar çnkü daha çok kıskandırmaya çalışıolar

Aynen aynen gelip kafanı gözünü kırcam diyorum gel diye diyorum diyo şebek ya

Bende ona hiç bişi demiyorum kıskanmasın oralarda diye ama arada yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…