eğer gerçekten hoşuna gtmyosa yapma cnm yoksa oda yapmak için fırsat kollar o senn kadr kıskanç olmayablir mevzu uzar sen yaparsın o karşılk verir o yapınca ya umursama yada sende dalgaya vur kızdın mı inadına yaparlar umursamdığını görnce yapmaktan vazgeçer amacı kızdırmak zaten bişey yapcağından deilAynen aynen gelip kafanı gözünü kırcam diyorum gel diye diyorum diyo şebek ya
Bende ona hiç bişi demiyorum kıskanmasın oralarda diye ama arada yapmak lazım
eğer gerçekten hoşuna gtmyosa yapma cnm yoksa oda yapmak için fırsat kollar o senn kadr kıskanç olmayablir mevzu uzar sen yaparsın o karşılk verir o yapınca ya umursama yada sende dalgaya vur kızdın mı inadına yaparlar umursamdığını görnce yapmaktan vazgeçer amacı kızdırmak zaten bişey yapcağından deil
evt cnm arada oluyo böle şeyler siz ne kadardr berabersnzikimizde çok kıskancız da yok ya ben öyle kızdırmayı sevmiyorum sonra bi tepki falan oluyo kırılınabiliyoda merak ettim tek benmkimi böyle diye ama değilmiş demekki bazen hepsinin sadistlği tutuyo
evt cnm arada oluyo böle şeyler siz ne kadardr berabersnz
Kızlar benimmm yarim jandarma da çavuştur çavuşturrr =)
ÇAvuş olmuşşş artık nöbet yerine nöbet tutcakları nöbete kolluk ediyomuş
benmkide astek ama 12 saat nöbette 15 gün akşam 7 sabah 75.yılımza girdik cnmm
Daha kaç ay oldu ki ustaya geçeli?? İyimiş cnm vala 2 saat nöbet bir şy değildi zatennöbet tutacakları gecw uyandırır falan onları yapar şimdi
benmkide astek ama 12 saat nöbette 15 gün akşam 7 sabah 7
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla cnm
öle cnm geççek bugünlerde hiloş gbi depüklencez bizdeAmin canım hepimizi...Rahatları huzurları yerinde olsunda bugünlerde inşallah geçicek
benmkide astek ama 12 saat nöbette 15 gün akşam 7 sabah 7
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla cnm
Acemilikte belli olmştu cnm onun çavuş olcağı ustaya geçeli 2 ayı geçti 26 temmzda 3 ay olcak işte...öyle olcakmş evet cnm
Aa acemide nasl belli oluo ki?? Şaka maka sizinde baya olmuş ustaya geçeli
he ya astek bnmkide valla blmem konu oraya gelmedi herhal en azndan bnmki bitmeden konuşmuş oldukSeninki de mi astek fatosss ???
Benimki de oyleydi ya kizz neden hic konusmadik bu konuyu12 ayliksin de mi sende
he ya astek bnmkide valla blmem konu oraya gelmedi herhal en azndan bnmki bitmeden konuşmuş olduk12 aylığız uzun çıktı bizde sennkinin okuduğu bölm neydi cnm
ÇAvuşluk sınavına girdiler cnmm buraya gelince de böyle oldu valla ordan belgeler mi gitti nasıl oldu bende bilmyrm ama bugün çavuş oldu artık pırpırlarını takmşlar
Hayırlı olsun çavuşluğunuz bebişimmmm
Teşekkürlerrr Hiloşummm bnmmmmm
Kızzz 12 de 10 aydan düşüyon hee hadi yine iyisinn
iyimiyim kızVatannnnn sanaaa canımmm fedaaaa götürn beniiiii askerimin ocağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?