Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazen yanıyo valla =) Askerime göre şafak 280 =)

Gidicem ama dönebilcem mi o da var ayrılmak ne koyar adama he :18::18::18:

Hem de ne koyuyor var yaaaa...kız nerdeyse askerim ağlıcakto beni geçtim benm için ağlamak büyük bir lüks değil de
Nasıl zor koklaşıp sarılıp ayrılmıştık yaa Isparta'daaa..hele son kez bir alnımdan öptü Allahhh ben bayılacaktım nerdeyse beee..hey gidi günler beee

sırayı bize devrettin =) yemin töreninde ayrılırken ben ağlıyodm valla hakkını yemiyim annesi geldi girdi koluma ağlama geçicek diye =( ama şimdi daha çok koycak biliyorm aylar geçiyo günler geçiyo bende sulu göz sonra gittiğimde tam vedalaşamamştk otobüste nasıl ağlıyorum bana bakıyolar noldu diye

Ziraat müh. canımcımm..seninkii?? Sen ne okuyosun ya da napıyosun hiç bilmiyorum ki ben bildiğin sadece hasret muhabbeti edip çıkmışız demek ki
he hasretlkten gözümüz bişey görmemş bnmkide elktrk-elktronk müh canm bnde 6 aylık memurum aralıkta o askere gtti bn memur oldum savrulduk ikimizde başka şehrlere

valla biz sanki askere değilde yakn biyere yollar gbi güle güle yolluyoz sarılıyoz ama araba binince beni aglamak tutuyo gttğini ozamn anlıom herhal yada gitmelere alıştık artık okula gitti askere gtti hep gitti bu çocuk be aa bak kızdım hep gidiyo ben bekliyom

Yeme kız kadının hakkınııı cadı gelinn cadaloz gelinn..
Geçiyor hepsi cicimm hepsi geçiyorr...
Vedalaşamamak da çok kötü oluyor evet ben de askere gittiği ilk gün aynı sorunu yaşadım ah ahhh..herkesin içinde de olmuyor kii..

he hasretlkten gözümüz bişey görmemş bnmkide elktrk-elktronk müh canm bnde 6 aylık memurum aralıkta o askere gtti bn memur oldum savrulduk ikimizde başka şehrlere

aynen bence deee hehehe ana benm de abim elektrik-elktronik..
e sizde de gelince başlar o zman sözdür falan telaşlarrr

Başlasın artık cnm bi ay içinde nişan yapalm diyoz sonrada nikah aralıkta tayin hakkım geliyo eş durumundan daha kolay olur die nikah önce düşünüyoz bakalım bnm çakalda nikahı yapınca nasılsa seni aldım düğüne gerek yok dio

ben cadıyımmm cadıııı bebişim net koptu aniden düştü böyle geç yazdm...

Vay vay vay şafak olmuş 303 ,askerime göre 280 ...Tamı tamına 150 günlük askerizZzz...

Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Ay = ( 4 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Gün = ( 150 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saat = ( 3623 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Dakika = ( 217389 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saniye = ( 13043364 )

Tek düşündüğüm şu alttaki 9 aydan düşüyoruz ya aslında 10 ay kandırıyo bu bizi çakal

Son düzenleme:
Günaydın canlarrrrr

oooo vurmuşsunuz yine hasretin dibine dibineee

geçicek hepsi kızçeler kavuşucaz hepimiz sevdiceklerine az kaldıııı

Mantıklı bir sey olur canikommm hadi hayirlisi bakalimm seni de veriyoruz desenee

ben cadıyımmm cadıııı bebişim net koptu aniden düştü böyle geç yazdm...

Heheh seni cadiiii

Günaydın canlarrrrr

oooo vurmuşsunuz yine hasretin dibine dibineee

geçicek hepsi kızçeler kavuşucaz hepimiz sevdiceklerine az kaldıııı

Hasret hic bitmiyor ki anacim kavustugumuz gibi geri ayrildik aha biz dee..oy oyyy
Gunaydin bu arada tatlimm

selam kızlaar ay ben dayaanamayıp her hafta yanına gıdıyorum valla bugunde dayanamadım hafta sonu geldı ızmırden samsuna gıdıyorum bıtsın artıkkk hepsı donsun bı an once inşş

Anammm senin saçlaraa nolduuuuu yavrummm :):)

Diyarbakıra mı gelmiş orhan ölmezzzz :)

Tuğbişimm çok tatlısınz yaa Allah ayırmasınnn Allahım mutluluğunuzu daimm etsinn :)

Yavrunun saçları hala aynı canım sadece bi denemeydi... Bi ajanstan öneri aldım da
Photoshopla deneme yaptım ...

Hep hayırlı haberlerle geliyorum vee yine çok hayırlı bir haberle buradayım ...
İlişkilerinde kavga etmekten şikayetçi olanlar, odunun biriyleyim diyenler,bi çiçek bile almadı bana diyenler, hiç sürpriz yapmıyor diyenler ...
Kavga edip de kopamıyorsanız hiç şikayet etmeyin
Odun olsun,yontarsınız yavaş yavaş ve sabırla...
Her buluşmaya çiçekle gelmesi de bıktırıyor ,her görüşmeye farklı bi sürprizle geldiğinde de yapmacık ve sıkıcı buluyorsunuz...
Ben bi simidi paylaşmayı özledim, taksiye para vermeyelim onun yerine başka birşey yaparız demeyi özledim...
Otobüsü bile özledim, doğal insanların olduğu ortamları özledim veee
yine tek tabancayım

selam kızlaar ay ben dayaanamayıp her hafta yanına gıdıyorum valla bugunde dayanamadım hafta sonu geldı ızmırden samsuna gıdıyorum bıtsın artıkkk hepsı donsun bı an once inşş

Canım senin askerin en azından ziyaret edilebilecek biryerde şükret ben napiyim tee Şırnak'ta (( ne ziyaret edilir ne bişey ama napalım sağlıklı olsun sağsağlim gelsin de

Canım senin askerin en azından ziyaret edilebilecek biryerde şükret ben napiyim tee Şırnak'ta (( ne ziyaret edilir ne bişey ama napalım sağlıklı olsun sağsağlim gelsin de
Allah kavuştursun...Hasretin uzağı yakını yok canım... Zordur asker beklemek...Rabbim sabır versin...

E hadi hayırlısı olsun Tuğbişşş...kısmet yani yapacak bir şey yok e nönemlisi mutlu olman içine sinmesi, olmazsa olmuyorrr Kendien cici bak e miii
Odun diye zaman zaman şikayet etsem de arada bir olunca daha şaşırtıcı ve güzel olduğunun ben de farkındayımm

E tabii canım zaten içime sinmeyen birşeyler olduğu için bu kararı aldım... Onun da bu kararıma etki eden tuz biberi oldu... Onun için de benim için de hayırlısı buymuş Mutlu olsun ,özünde iyi bi insan ... Ama benim yapıma uymayan olaylar var...

Bi süredir sallantıdaydık zaten
Hala gülüyorum yalnız ... Çok şaşırtıcı değil mi
Başlarken bu kadar mutlu değildim ben... Üzerimden kalkmış koca bi yük kalkmış gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…