Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yakup gider askere alır gelir tezkere.
Esin kurban olur yakup gibi askeree

Tey tey teyy
Şafak olmuş 299 ! Şükür 200'leri görmekte varmış

[video=youtube;v54UYhpVzbw]http://www.youtube.com/watch?v=v54UYhpVzbw&hd=1[/video]

Tünaydın Asker yolu bekleyen güzeller

Hepinize hayırlı cumalar,Allah hakkınızdakini hayırlı etsin,Gönlünüzdekini de hakkınızda razı etsin inşallah

Dün gece benimki kolluk görevindeydi bende demiştim gece çaldırırsan ararım diye gece 2 de telefon çaldı ama yataktan düşüyodum alışkın olmayınca konuştuk ama saçmalamanın dibine vurduk yemin ederim duysanızz
Tabiii konuşmak iyi geldi bende yarı uykulu çok mutluuu 2 gün evciye çıkıcak diye bide ben gideydim ama gitsemde ben evci çıkartamıcam o da ayrı keşkek o zmaan komutan kıyak geçse

Sağol şekerim, hayırlı Cumalar sana da
Dikkat begüşş, bende ilk başlarda öyleydim ama alışığım. Hatta bazen nöbet zamanlarında, ben ondan önce kalkıyorum bekliyorum aramasını dün 4-6 nöbet tuttuk En çok uykuluyken saçmalığın dibine vuruyor zaten insan ohh ohh Allah keyfinizi bozmasın
Yakup boşuna demiyor işte gel evlenelim evci iznine çıkart beni diye

Aynen Esintoşumm ya benimkide diyo keşke evli olsaydık diye ama evli olsak daha çok zorlanırdk işte ama demesi bile güzel
Bide onlarda telefon yok ya herkes uyurken sanki diyo koca taburda tek benmişim gibi ben varım diyo

Allah hiç birimizin tadını bozmasın =) kuzu senin 4 gün nasıl az oluyo bide izin yaptınız ya onu anlamadm

Amin yavrum Amin Şöyle anlatayım mazaret izni oluyormuş kullanamadıkları canım, yakupta kullanmayacak onu zaten.. Hem orda bi bilgisayarda hepsinin çıkış tarihi yazıyormuş. Yani sonuç olarak askerler ordan bakarak şafaklarını hesaplıyorlarmış. Yakup'un 30 Nisan yazıyormuş. Onun dışında 93/1 tertipleri zaten orda toplam 5 kişiler hepsinin şafağı 30Nisan diye geçiyor anlayacağın. Dün de eğlence yaptılar hatta, atletlerinin yırtmışlar öyle ortalıkta dolaştırmışlar üstleri 200'den düşüncede ıslatılacaklarmış

hayırlı cumalar kızçelerr
keyifler yerinde gibi okudum mesajlarınızı ohhhh ne güzel sevdiceğini görmeye gidenler var, sevdiceğiyle konuşankar evci iznine çıkanlarr canlarım mutlu olun hep, biz mutlu olalımki askerlerimizde olsun bizde kalmasın akılları sevindim hepinizin adına allah bozmasın

ee o zaman bizimkide öyledir şu an izin yapmamayı da düşünüyo ben bi soriyim bunu

kızlar birşey sorucam size yardımcı olursanız çok sevinirim

benim askerim 30gün yapıcak acemiliğini 19 temmuzda yemin töreni var, usta birlikleri nezaman açıklanıyor ya tecrübelerinize ihtiyacım var çatlicam meraktan

ee o zaman bizimkide öyledir şu an izin yapmamayı da düşünüyo ben bi soriyim bunu

Hatta netten hesaplama ma göre şafağımız 290 oluyor bizim, kullandığımız izin toplamında.. Zaten 454 günlük askerlik yapacaklar.
Sor soor Sülüs tarihiniz kaçtı sizin begüş ?

sanada hayırlı cumalar Nİloşşş...

Sen nasılsın ? Askerin nasıl her şey yolunda mı canımmm ?

Hatta netten hesaplama ma göre şafağımız 290 oluyor bizim, kullandığımız izin toplamında.. Zaten 454 günlük askerlik yapacaklar.
Sor soor Sülüs tarihiniz kaçtı sizin begüş ?

bizim 7 gün izinle şafak 280 Esintoşum,, sülüs : 4 Şubat 2013...

ben izinli ve izinsiz olmak üzere 2 şafak bakıyorum sonra dan gelirim derse süpriz olmasın eklemek koyar ya

Ne zaman dağıtıma gelecekti askerin canım ? Geleceği hafta belli olur, yada gelmelerine 1 hafta kala tahmine göre. :44:Gerçi bizimkiler 75 gün yaptılar, gelecekleri hafta belli olmuştu.

bizim 7 gün izinle şafak 280 Esintoşum,, sülüs : 4 Şubat 2013...

ben izinli ve izinsiz olmak üzere 2 şafak bakıyorum sonra dan gelirim derse süpriz olmasın eklemek koyar ya

Sülüs tarihleri aynı kuzum Ben bu şafaktan devam edeceğim, hatta 303'den devam da ederdim ama erken gelir diye onun dediği şafağı sayıyorum. Sen sor bi askerine

Son düzenleme:
sanada hayırlı cumalar Nİloşşş...

Sen nasılsın ? Askerin nasıl her şey yolunda mı canımmm ?

çok sağol begüşüm wallahi keyfim yerinde sabah askerimle konuştuk gelince bol bol görüşücez dedi,bende tabiki kurtulucağınımı sandın hergün görüşücez dedim ne kurtulması bitanem bir an bile elini bırakmicam dedi ayyyy orda eridim bittim resmen

insana nasıl iyi geliyo iki güzel söz wallahi ya, üniversitede farklı şehirlerdeydik aylarca görüşemediğimiz zamanlar oluyordu ama askerlik bambaşkaymış

Ne zaman dağıtıma gelecekti askerin canım ? Geleceği hafta belli olur, yada gelmelerine 1 hafta kala tahmine göre. :44:Gerçi bizimkiler 75 gün yaptılar, gelecekleri hafta belli olmuştu.

yemin töreninden hemen sonra 1 hafta dağıtım iznine gelicek canım, ilk mehtap heycanı var bendee

Asker ocağı çok farklı canımmm gurbette ne biliyim dediğin gibi bazen bizimde görüşemediğimz olmştr 1 ay falan ama burası çok başka ...dünde bana hani o elini tutamamak o dokunamamak varya dedi sus pus oldu...Bide her zaman romantik olamıyolar oluncada o gün bayram havası

Gelince ben karşılamaya gitmiştim otogarda kimse olmadan sarılıyım diye sonra onlara yemeğe geçmştk

yemin töreninden hemen sonra 1 hafta dağıtım iznine gelicek canım, ilk mehtap heycanı var bendee

1 hafta olduğunu biliyorum tattlım herkesin 1 hafta oluyor zaten dağıtımı Mehtap saymak daha güzel oluyor ya hu
Mehtabınız güzel güzel geçirin her sanniyenin keyfini çıkartın, dağıtım iznine geldikleri zaman çok başka oluyorlar daha bi aşık
Geleceği hafta belli olur sanırım belli olmaz onların işine kuzum

Sülüs tarihleri aynı kuzum Ben bu şafaktan devam edeceğim, hatta 303'den devam da ederdim ama erken gelir diye onun dediği şafağı sayıyorum. Sen sor bi askerine

Bizimkine kalsa ben çok sayıyorum zaten 280 oluyo bizim 7 gün izinle arkadaşlaryla böyle sayıyolarmş ama benmki saymıyo bana soruyo

Merak etme tatlım en içtenn MAŞŞALLAH diyorumm
Aman çok zor zaten böyle alyans seçmek falan bende çok kararsızımdır öyle konularda Allahtan ben hiç birini seçmedim yoksa mafolurdu ibo Nese geldiğinde değiştirirsin sende o vakitt istediğini alırsınn
Aynen aynen kendinide düşünüyor canım tek benimi düşüncek evin içinde yüzük takamıyorum die bunu aldıı sanki evde kim göz koycak bana Allahım kıskançlıkta bir numara benimkii bide İ harfi tam İ'ye benzemiyor T F ya falanda benziyorr gıcık oldu onada bir ara değiştircem dedi yoldan geçene sorsak kimse İ demez buna dedi bende yok iyi böyle hiç değilse babam anlamaz dedim değiştirtmedim

Ya Zafer'in Mardin gelişine biz de ucuz bulamadık malesef..
Ama İstanbul Antalya İzmir benim biletlerimi 90-100 arası aldık o da iyi yani, otobüs zaten 75 falan o da kaaaççç saattt

Doğu daha pahalı oluyor nedense hiloşumm
Dün söyledim işte saati önemli değil falan dedi bakalım eğer benim dediğimi yaprsa 9 ağustos öğlen 12.10'da İstanbulda olucak hayırlısıylaa

Yavrunun saçları hala aynı canım sadece bi denemeydi... Bi ajanstan öneri aldım da
Photoshopla deneme yaptım ...

Hee anladım şaşırdım kızz ama yakışmışş heee
Hayırlısı olsun tatlışım evet öyle olanlarda sıkıyormuş öyle söylüyorlarr aman mutlu huzurlu olsun insanlarda ne çok süprize ne az süprize gerek var sen önemlisi sevgi, saygı, güvenn tatlımm

Tatlım benim askerimde 28 gün yapmıştı gelmeden 2 hafta önce falan belli olmuştu sanırsam seninkininde ya bu hafta yada haftaya açıklanır büyük bir ihtimal. nerde yapıyordu askerliğini?

Son düzenleme:
Bizimkine kalsa ben çok sayıyorum zaten 280 oluyo bizim 7 gün izinle arkadaşlaryla böyle sayıyolarmş ama benmki saymıyo bana soruyo

Senin ki en güzelini yazıyor, bizim ki her gün her yer şafak atıyormuş Tuvalet kapısının arkadasın, yemekhane duvarlarına falan diyo bizim altlar görsünler de örnek alsınlar falan şafak 1 olunca kocaman yazıcam falan yapıyo Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…