Tünaydın Asker yolu bekleyen güzeller
Hepinize hayırlı cumalar,Allah hakkınızdakini hayırlı etsin,Gönlünüzdekini de hakkınızda razı etsin inşallah
Dün gece benimki kolluk görevindeydi bende demiştim gece çaldırırsan ararım diye gece 2 de telefon çaldı ama yataktan düşüyodum alışkın olmayıncakonuştuk ama saçmalamanın dibine vurduk yemin ederim duysanızz
Tabiii konuşmak iyi geldi bende yarı uykuluçok mutluuu 2 gün evciye çıkıcak diye bide ben gideydim ama gitsemde ben evci çıkartamıcam o da ayrı keşkek o zmaan komutan kıyak geçse
Sağol şekerim, hayırlı Cumalar sana da
Dikkat begüşş, bende ilk başlarda öyleydim ama alışığım. Hatta bazen nöbet zamanlarında, ben ondan önce kalkıyorum bekliyorum aramasını dün 4-6 nöbet tuttukEn çok uykuluyken saçmalığın dibine vuruyor zaten insan ohh ohh Allah keyfinizi bozmasın
Yakup boşuna demiyor işte gel evlenelim evci iznine çıkart beni diye
Aynen Esintoşumm ya benimkide diyo keşke evli olsaydık diye ama evli olsak daha çok zorlanırdk işte ama demesi bile güzel
Bide onlarda telefon yok ya herkes uyurken sanki diyo koca taburda tek benmişim gibi ben varım diyo
Allah hiç birimizin tadını bozmasın =) kuzu senin 4 gün nasıl az oluyo bide izin yaptınız ya onu anlamadm
Amin yavrum AminŞöyle anlatayım mazaret izni oluyormuş kullanamadıkları canım, yakupta kullanmayacak onu zaten.. Hem orda bi bilgisayarda hepsinin çıkış tarihi yazıyormuş. Yani sonuç olarak askerler ordan bakarak şafaklarını hesaplıyorlarmış. Yakup'un 30 Nisan yazıyormuş. Onun dışında 93/1 tertipleri zaten orda toplam 5 kişiler hepsinin şafağı 30Nisan diye geçiyor anlayacağın. Dün de eğlence yaptılar hatta, atletlerinin yırtmışlar öyle ortalıkta dolaştırmışlar üstleri 200'den düşüncede ıslatılacaklarmış
ee o zaman bizimkide öyledir şu an izin yapmamayı da düşünüyo ben bi soriyim bunu
hayırlı cumalar kızçelerr
keyifler yerinde gibi okudum mesajlarınızı ohhhh ne güzel sevdiceğini görmeye gidenler var, sevdiceğiyle konuşankar evci iznine çıkanlarrcanlarım mutlu olun hep, biz mutlu olalımki askerlerimizde olsun bizde kalmasın akılları sevindim hepinizin adına allah bozmasın
Hatta netten hesaplama ma göre şafağımız 290 oluyor bizim, kullandığımız izin toplamında.. Zaten 454 günlük askerlik yapacaklar.
Sor soorSülüs tarihiniz kaçtı sizin begüş ?
kızlar birşey sorucam size yardımcı olursanız çok sevinirim
benim askerim 30gün yapıcak acemiliğini 19 temmuzda yemin töreni var, usta birlikleri nezaman açıklanıyor ya tecrübelerinize ihtiyacım var çatlicam meraktan
bizim 7 gün izinle şafak 280 Esintoşum,, sülüs : 4 Şubat 2013...
ben izinli ve izinsiz olmak üzere 2 şafak bakıyorum sonra dan gelirim derse süpriz olmasın eklemek koyar ya
sanada hayırlı cumalar Nİloşşş...
Sen nasılsın ? Askerin nasıl her şey yolunda mı canımmm ?
Ne zaman dağıtıma gelecekti askerin canım ? Geleceği hafta belli olur, yada gelmelerine 1 hafta kala tahmine göre. :44:Gerçi bizimkiler 75 gün yaptılar, gelecekleri hafta belli olmuştu.
çok sağol begüşüm wallahi keyfim yerinde sabah askerimle konuştuk gelince bol bol görüşücez dedi,bende tabiki kurtulucağınımı sandın hergün görüşücez dedimne kurtulması bitanem bir an bile elini bırakmicam dedi ayyyy orda eridim bittim resmen
insana nasıl iyi geliyo iki güzel söz wallahi ya, üniversitede farklı şehirlerdeydik aylarca görüşemediğimiz zamanlar oluyordu ama askerlik bambaşkaymış
yemin töreninden hemen sonra 1 hafta dağıtım iznine gelicek canım, ilk mehtap heycanı var bendee
Sülüs tarihleri aynı kuzumBen bu şafaktan devam edeceğim, hatta 303'den devam da ederdim ama erken gelir diye onun dediği şafağı sayıyorum. Sen sor bi askerine
Merak etme tatlım en içtenn MAŞŞALLAH diyorummO ayların hıncını all hiloş, göster kendini kuzum arkandayız
En içten de kız maşallah'ı Kv gününü şaşırdı galiba ya da bana acıdı sürekli cadılık yapmıyım kız korkmasın diye düşündü sanırım
Bende hiiç sevmezdim ama orda bunları görünce zaten çiçekli böcekli şeyler hiç sevmem, sade olsun yeter dedim. Bi tarafı sarı bi tarafı gümüş rengi gidiyor ama gümüş olan ttarafın rengi soluyor gttikçe altın rengine dönüyor. Üstelik 6 aydır çok çizildi bu da sinirimi bozuyo doğal olarak. Yakupta da aynısı var, tabi büyüğüOyyy, eee İbo Enişte seni düşünüyor, sizi anlatarak seni mutlu ediyor işteeee
Doğu daha pahalı oluyor nedense hiloşumm
Ya Zafer'in Mardin gelişine biz de ucuz bulamadık malesef..
Ama İstanbul Antalya İzmir benim biletlerimi 90-100 arası aldık o da iyi yani, otobüs zaten 75 falan o da kaaaççç saattt
Yavrunun saçları hala aynı canım sadece bi denemeydi... Bi ajanstan öneri aldım da
Photoshopla deneme yaptım ...
Hee anladım şaşırdım kızz ama yakışmışş heeeHep hayırlı haberlerle geliyorum vee yine çok hayırlı bir haberle buradayım ...
İlişkilerinde kavga etmekten şikayetçi olanlar, odunun biriyleyim diyenler,bi çiçek bile almadı bana diyenler, hiç sürpriz yapmıyor diyenler ...
Kavga edip de kopamıyorsanız hiç şikayet etmeyin
Odun olsun,yontarsınız yavaş yavaş ve sabırla...
Her buluşmaya çiçekle gelmesi de bıktırıyor ,her görüşmeye farklı bi sürprizle geldiğinde de yapmacık ve sıkıcı buluyorsunuz...
Ben bi simidi paylaşmayı özledim, taksiye para vermeyelim onun yerine başka birşey yaparız demeyi özledim...
Otobüsü bile özledim, doğal insanların olduğu ortamları özledim veee
yine tek tabancayım
kızlar birşey sorucam size yardımcı olursanız çok sevinirim
benim askerim 30gün yapıcak acemiliğini 19 temmuzda yemin töreni var, usta birlikleri nezaman açıklanıyor ya tecrübelerinize ihtiyacım var çatlicam meraktan
Bizimkine kalsa ben çok sayıyorum zaten 280 oluyo bizim 7 gün izinle arkadaşlaryla böyle sayıyolarmş ama benmki saymıyo bana soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?