Asker ocağı çok farklı canımmm gurbette ne biliyim dediğin gibi bazen bizimde görüşemediğimz olmştr 1 ay falan ama burası çok başka ...dünde bana hani o elini tutamamak o dokunamamak varya dedi sus pus oldu...Bide her zaman romantik olamıyolar oluncada o gün bayram havası
Gelince ben karşılamaya gitmiştim otogarda kimse olmadan sarılıyım diye sonra onlara yemeğe geçmştk
Senin ki en güzelini yazıyor, bizim ki her gün her yer şafak atıyormuşTuvalet kapısının arkadasın, yemekhane duvarlarına falan diyo bizim altlar görsünler de örnek alsınlar falan şafak 1 olunca kocaman yazıcam falan yapıyo Allahım
1 hafta olduğunu biliyorum tattlım herkesin 1 hafta oluyor zaten dağıtımıMehtap saymak daha güzel oluyor ya hu
Mehtabınız güzel güzel geçirin her sanniyenin keyfini çıkartın, dağıtım iznine geldikleri zaman çok başka oluyorlar daha bi aşık
Geleceği hafta belli olur sanırım belli olmaz onların işine kuzum
bende işten izin alıp havaalanına gidicem canım süpriz yapıcam ona beklemiyor çünkü kimse yokken doya doya sarılıp koklicaminşallah bir aksilik çıkmaz
ÇAvuşluk sınavına girdiler cnmm buraya gelince de böyle oldu valla ordan belgeler mi gitti nasıl oldu bende bilmyrm ama bugün çavuş oldu artık pırpırlarını takmşlar
evet yaa 14gün kaldı
okadar merak ediyorumki nereye düşücek ne olucak wallahi bide kendimi sabırlı derdimaskerim benden daha rahat heycan yapma falan diyo
Tatlım benim askerimde 28 gün yapmıştı gelmeden 2 hafta önce falan belli olmuştu sanırsam seninkininde ya bu hafta yada haftaya açıklanır büyük bir ihtimal. nerde yapıyordu askerliğini?
Bizim son hafta belli oldu bende her gün soruyodm kızmştı bn açıklanırsa söylerm her dakka soruosun diyesonra salı günü falan son hafta akşam 10 gibi aramştı tüm koğuş nerdese ankara =)
Begüşş Hayırlıı olsunn tatlımm ben tam olarak bilmiyorum ne işe yarıyor falan diye ama iboda Onbaşı ama ibo alaykomutanın habercisi olduğu içinde pek bi işe yaramıyor çok şükür zaten rahat sınava falanda girmemiş komutanı onun olmasını istemiş onun adına kağıt yazmışlar vermişler o olmuş askerlik ilginç vallahi yaa..
Ama ibo hiç nöbet tutmazdı bu 3 aydır tutturmaya başlamışlar 2 saat oda odasına tutuyormuş haspam.
İnşallah sennikide rahat olur canım
Merak etme tatlım en içtenn MAŞŞALLAH diyorumm
Aman çok zor zaten böyle alyans seçmek falan bende çok kararsızımdır öyle konularda Allahtan ben hiç birini seçmedim yoksa mafolurdu iboNese geldiğinde değiştirirsin sende o vakitt istediğini alırsınn
Aynen aynen kendinide düşünüyor canım tek benimi düşüncek evin içinde yüzük takamıyorum die bunu aldıı sanki evde kim göz koycak bana Allahım kıskançlıkta bir numara benimkiibide İ harfi tam İ'ye benzemiyor T F ya falanda benziyorr gıcık oldu onada bir ara değiştircem dedi yoldan geçene sorsak kimse İ demez buna dedi bende yok iyi böyle hiç değilse babam anlamaz dedim değiştirtmedim
evet yaa 14gün kaldı
okadar merak ediyorumki nereye düşücek ne olucak wallahi bide kendimi sabırlı derdimaskerim benden daha rahat heycan yapma falan diyo
Esintoşum çarşısı var mı bu hafta ? Çarşı olunca bi gerginlik oluyo ya bizde bu hafta babası yanında olcak ,seninki çıkıyo mu ?
inşallah canımmm bnm her şey yolunda gider...Aslında keşke törene gidebilsennn çk güzel oluyo ya sağolsn benm babam izin verdi de gittim iyi ki de gitmşm diyorum çok gurur verici bir şey ...
Anladım tatlım inşallah iyi bir yere düşerBurdur da canım şuan
İyimiş tatlım evet ibo da saolsun ilk nöbet tuturmaya başladıklarında gece 2 nöbeti varmış biraz dinleniyim die yatakhaneye gitmiş akıllım sen uyuya kall hopp ceza yedi çarşısı kilitlendi. zaten 2 haftada bir çıkıyordu 4 hafta çıkamadııSağol Ebruşum bnm kide oda nöbeti tutuodu 2 saat şimdi çavuş olunca kolluk yapıyomş nöbete gitcekleri yerine götürüo falan ee dedm ne farkı var uykudan gene uyanıosun falan olsun dedi en azndan oda da uyursan cezası var kontrole geliyolar şimdi rahat dedi,,,öyle cnmmm..bizimki acemide sınava girmşti çavuşluk ordan belli oldu
Yavrum hoşgeldiin, ben çıkıyorum bak hep seninle böyle denk geliyoruz ya ben tam çıkıyorum sen geliyorsun olmuyo böyle
Geldiğinde değilde evliliğin 1.yılında değiştirtcem kuzum evlilik yıl dönümü hediyesi olsunÇok zekiyim dimi biliyorum
Aaaaaaİbo enişteye bak bee, adam akıllı, haklıda o İ' neden belli olmuyor Ebruşş Naptın kız sen mi kazıdın
Gelince en güzelinin parmağına takar inşallah
Ben çıkıyorum kızlarr, öpüldünüz.[/FONT][/I][/B]
Sağol Ebruşum bnm kide oda nöbeti tutuodu 2 saat şimdi çavuş olunca kolluk yapıyomş nöbete gitcekleri yerine götürüo falan ee dedm ne farkı var uykudan gene uyanıosun falan olsun dedi en azndan oda da uyursan cezası var kontrole geliyolar şimdi rahat dedi,,,öyle cnmmm..bizimki acemide sınava girmşti çavuşluk ordan belli oldu
Anladım tatlım inşallah iyi bir yere düşer
İyimiş tatlım evet ibo da saolsun ilk nöbet tuturmaya başladıklarında gece 2 nöbeti varmış biraz dinleniyim die yatakhaneye gitmiş akıllım sen uyuya kall hopp ceza yedi çarşısı kilitlendi. zaten 2 haftada bir çıkıyordu 4 hafta çıkamadıı
O yüzden dikkatli olmaları gerkiyor
Aynen yavrum yaa seninle hep böyle oluyor inşallah bigün karşılaşırız artıkın
Bencede çok iyi bir fikirmiş öyle yaparsın artıkk bebiş
Yok kız ben napıcam o öyle yaptırmışş benim yine haberim yoktuki kendi yaptırmış kendi çeksin cezasını banane ben beğeniyorumm
kızlar birşey sorucam size yardımcı olursanız çok sevinirim
benim askerim 30gün yapıcak acemiliğini 19 temmuzda yemin töreni var, usta birlikleri nezaman açıklanıyor ya tecrübelerinize ihtiyacım var çatlicam meraktan
Canım bizde 28 gün acemilik yapmıstık yemın torenınden tam bır hafta öncekı cuma gecesı saat 11 de nereye dustuklerı bellı olmustu benımle aynı donemde olan arkadaslarım da hepımız peşpeşe haber almıştık benım van ebrunun dıyarbakır sözün bittiği yerdeydik.. Ama şimdi bakıyorum da doğuda olmanın Allaha çok şükür bi zararını görmedik doğu olsun batı olsun sakın üzülmeyin önemli olan Allah iyi insanların yanında düşmesini sağlasın ..
hahaaa sağol canım, dediğim gibi bi ajansın önerisi üzerine bi deneme yaptım ki gerçekten beğendimHee anladım şaşırdım kızz ama yakışmışş heee
Hayırlısı olsun tatlışım evet öyle olanlarda sıkıyormuş öyle söylüyorlarr aman mutlu huzurlu olsun insanlarda ne çok süprize ne az süprize gerek var sen önemlisi sevgi, saygı, güvenn tatlımm
Keşke yawrum ya ama bizimkilerin öyle ağzını aradım gerek yok falan dediler üstelemedim bende, askerim almış zaten dönüş biletini falan törenden sonra uçakla gelicek uzun yol çekmicek en azından.
birde zaten daha 14 ay olucak annemden babamdan izin hakkımı ilk aydan bitirmek istemiyorum zaman uzunnn
nekadar bilselerde söz falan olmadan çokta rahat olamıyorsun malesef...
öyle canım bizde de söz nişan yok ama babam sağolsun izin verdi ya ama dediğin gibi izin vermesede üstelemezdim ailesi bizimle gel demişti babam dedi sen otobüsle git gel dedi tamam dedim bende öyle istiyodm zaten ...diceksin çok rahat ettin mi yanlarında yok edemedim hep kasıldım akrabalarıda vardı ama onu görmek o atmosfer tüm askerler ailelerini arıyolar falan hatrladıkça tüylerim diken diken oluyo ya kısmet oldu gittim ...
Bende anneme yoklama yapıyorum biraz daha zaman geçsin de begüş yolcu diyorum hayırdır diyo Ankaranın bağlarından giriş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?