Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende işten izin alıp havaalanına gidicem canım süpriz yapıcam ona beklemiyor çünkü kimse yokken doya doya sarılıp koklicam inşallah bir aksilik çıkmaz

Esintoşum çarşısı var mı bu hafta ? Çarşı olunca bi gerginlik oluyo ya bizde bu hafta babası yanında olcak ,seninki çıkıyo mu ?

evet yaa 14gün kaldı
okadar merak ediyorumki nereye düşücek ne olucak wallahi bide kendimi sabırlı derdim askerim benden daha rahat heycan yapma falan diyo

bende işten izin alıp havaalanına gidicem canım süpriz yapıcam ona beklemiyor çünkü kimse yokken doya doya sarılıp koklicam inşallah bir aksilik çıkmaz

inşallah canımmm bnm her şey yolunda gider...Aslında keşke törene gidebilsennn çk güzel oluyo ya sağolsn benm babam izin verdi de gittim iyi ki de gitmşm diyorum çok gurur verici bir şey ...

ÇAvuşluk sınavına girdiler cnmm buraya gelince de böyle oldu valla ordan belgeler mi gitti nasıl oldu bende bilmyrm ama bugün çavuş oldu artık pırpırlarını takmşlar

Begüşş Hayırlıı olsunn tatlımm ben tam olarak bilmiyorum ne işe yarıyor falan diye ama iboda Onbaşı ama ibo alaykomutanın habercisi olduğu içinde pek bi işe yaramıyor çok şükür zaten rahat sınava falanda girmemiş komutanı onun olmasını istemiş onun adına kağıt yazmışlar vermişler o olmuş askerlik ilginç vallahi yaa..
Ama ibo hiç nöbet tutmazdı bu 3 aydır tutturmaya başlamışlar 2 saat oda odasına tutuyormuş haspam.
İnşallah sennikide rahat olur canım

evet yaa 14gün kaldı
okadar merak ediyorumki nereye düşücek ne olucak wallahi bide kendimi sabırlı derdim askerim benden daha rahat heycan yapma falan diyo

Bizim son hafta belli oldu bende her gün soruyodm kızmştı bn açıklanırsa söylerm her dakka soruosun diye sonra salı günü falan son hafta akşam 10 gibi aramştı tüm koğuş nerdese ankara =)

Bizim son hafta belli oldu bende her gün soruyodm kızmştı bn açıklanırsa söylerm her dakka soruosun diye sonra salı günü falan son hafta akşam 10 gibi aramştı tüm koğuş nerdese ankara =)

benimkide aynı begüş ya
inşallah hayırlısı olur hem askerim hem benim için

Sağol Ebruşum bnm kide oda nöbeti tutuodu 2 saat şimdi çavuş olunca kolluk yapıyomş nöbete gitcekleri yerine götürüo falan ee dedm ne farkı var uykudan gene uyanıosun falan olsun dedi en azndan oda da uyursan cezası var kontrole geliyolar şimdi rahat dedi,,,öyle cnmmm..bizimki acemide sınava girmşti çavuşluk ordan belli oldu

Yavrum hoşgeldiin, ben çıkıyorum bak hep seninle böyle denk geliyoruz ya ben tam çıkıyorum sen geliyorsun olmuyo böyle
Geldiğinde değilde evliliğin 1.yılında değiştirtcem kuzum evlilik yıl dönümü hediyesi olsun Çok zekiyim dimi biliyorum
Aaaaaa İbo enişteye bak bee, adam akıllı, haklıda o İ' neden belli olmuyor Ebruşş Naptın kız sen mi kazıdın
Gelince en güzelinin parmağına takar inşallah

evet yaa 14gün kaldı

Hep en hayırlısını dile kuzum. 14 gün dediğin bi bakmışsın 4 güncük olmuş olacakta Onlar rahatlar benimki de rahattı
Ben geceleri uyuyamıyordum düşünmekten

Esintoşum çarşısı var mı bu hafta ? Çarşı olunca bi gerginlik oluyo ya bizde bu hafta babası yanında olcak ,seninki çıkıyo mu ?

Kuzum belli değil çarşı kağıtları çıkmamış henüz bakalım :44:

Ben çıkıyorum kızlarr, öpüldünüz.

inşallah canımmm bnm her şey yolunda gider...Aslında keşke törene gidebilsennn çk güzel oluyo ya sağolsn benm babam izin verdi de gittim iyi ki de gitmşm diyorum çok gurur verici bir şey ...

Keşke yawrum ya ama bizimkilerin öyle ağzını aradım gerek yok falan dediler üstelemedim bende, askerim almış zaten dönüş biletini falan törenden sonra uçakla gelicek uzun yol çekmicek en azından.

birde zaten daha 14 ay olucak annemden babamdan izin hakkımı ilk aydan bitirmek istemiyorum zaman uzunnn
nekadar bilselerde söz falan olmadan çokta rahat olamıyorsun malesef...

Burdur da canım şuan
Anladım tatlım inşallah iyi bir yere düşer
İyimiş tatlım evet ibo da saolsun ilk nöbet tuturmaya başladıklarında gece 2 nöbeti varmış biraz dinleniyim die yatakhaneye gitmiş akıllım sen uyuya kall hopp ceza yedi çarşısı kilitlendi. zaten 2 haftada bir çıkıyordu 4 hafta çıkamadıı
O yüzden dikkatli olmaları gerkiyor

Aynen yavrum yaa seninle hep böyle oluyor inşallah bigün karşılaşırız artıkın
Bencede çok iyi bir fikirmiş öyle yaparsın artıkk bebiş
Yok kız ben napıcam o öyle yaptırmışş benim yine haberim yoktuki kendi yaptırmış kendi çeksin cezasını banane ben beğeniyorumm

hayırlı olsun begüşümmm

İnşallah canım sağolasınn

bitiyor senin şafakta azcık kalmışşş

Canım bizde 28 gün acemilik yapmıstık yemın torenınden tam bır hafta öncekı cuma gecesı saat 11 de nereye dustuklerı bellı olmustu benımle aynı donemde olan arkadaslarım da hepımız peşpeşe haber almıştık benım van ebrunun dıyarbakır sözün bittiği yerdeydik.. Ama şimdi bakıyorum da doğuda olmanın Allaha çok şükür bi zararını görmedik doğu olsun batı olsun sakın üzülmeyin önemli olan Allah iyi insanların yanında düşmesini sağlasın ..

çok doğru söylüyorsun canım aynen öyle,allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın onların keyfi yerinde olsun bize yeter zaten, sizinde az kaldı kavuşmanıza hayırlısıyla kavuşmayi nasip etsin allahım

hahaaa sağol canım, dediğim gibi bi ajansın önerisi üzerine bi deneme yaptım ki gerçekten beğendim
Aslına bakarsan artık umutsuz vaka olduğumu düşünmeye başladım , hiç mi kimse çıkmaz olduğum gibi sevecek yahu
Neyse sağlık olsun

öyle canım bizde de söz nişan yok ama babam sağolsun izin verdi ya ama dediğin gibi izin vermesede üstelemezdim ailesi bizimle gel demişti babam dedi sen otobüsle git gel dedi tamam dedim bende öyle istiyodm zaten ...diceksin çok rahat ettin mi yanlarında yok edemedim hep kasıldım akrabalarıda vardı ama onu görmek o atmosfer tüm askerler ailelerini arıyolar falan hatrladıkça tüylerim diken diken oluyo ya kısmet oldu gittim ...

Bende anneme yoklama yapıyorum biraz daha zaman geçsin de begüş yolcu diyorum hayırdır diyo Ankaranın bağlarından giriş yapıyorum

wallahi yawrum ailelerimizden allah razı olsun benimkilerde çok anlayışlılar sağolsunlar, 5 yılı geçti biz birlikteyiz gerçi 18 yaşındaydık ilk başladığımızda ama hiç demediler hadi artık çok uzadı falan diye, hep çalışın askere gitsin gelsin hayırlısıyla olucak biz engel değiliz size dediler, herkezin ailesi böyle anlayışlı olmuyo gerçekten.

dediğin gibi söz falan olmadan insan ister istemez kasılıyo,çekiniyo ne de olsa bi sıfatımız yok henüz sadece oğlumuzun sevgilisi kız arkadaşı, neyse ya yapıcak bişey yok, onlar allahın izniyle gidip gelsin sonra herşey istediğimizgibi olucak inşallah yeterki biz iyi olalım

ben diyorum benimki olurda ankaraya düşerse eşlik ederim sana

hiloşum hoşgeldinnnn,
tam ben çıkıyordum sen geldin bi selam veriyim dedim artık asker yareninden gelin adayına terfi ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…