Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ovvv süper olmuş gece konuşması hadi iyisin kız bu araaa

Kızzz sen de havalarda uçuyosun oh ohhh herkesin keyfi yernde maşallahhh çok sevindmm

yemin töreninden hemen sonra 1 hafta dağıtım iznine gelicek canım, ilk mehtap heycanı var bendee

Ah heyecanlarr heyecanlarrrr

Aynen canım ya daha az sefer var ya ondan yaaa..

Kızlaaarrrr "kız evi naz evi operasyonu" volume 2

Zafer beni aradı ben annemi Zafer'in annesi beni ben Zafer'i derkennnn..Zafer'in annesi annemi aramış vee randevu istediler artık resmenn annem de işte biz bir bakalım abisi şu an şehirdışında gelsin, hep beraber konuşalım biz size döncez demiş Ben de dedim devam anneee kıvrandırakkkk İşte onlar diyor ki gelince kalırız bir iki gün belki adını koyar döneriz, bizimkiler de diyor ki ilk sefer de tabii kız verilmezzz, ilk gelişleri büyük ihtimal sadece tanışma olacak ve tarih belirlenir söz için, zaten ben nişan düşünmüyorum ama bakalımm artıkk... Hayırlısıııı

Yalnız şimdi bu mevzuyu ailece konuşacaz falan bana da soracaklarrr ayyy utanırım yaaa benn...

Son düzenleme:

anammmm bizim kız artık misafir olma yolunda evinde misafirsin artık ağlatcam seniiiii
Canımmm bunlar çok güzel haberler çok sevindim dediğin gibi ilk gelceklerse tanışma tarih belirleme falan çok güzel olcakkkk

Ayyy çok heyecanlı kızzzz ciddennn... Aynen tanışma belirleme..bayramda olmasa bile ondan sonraki bikaç hafta içinde olcak sanırım bu gidişleee....

Yaa ağlatma beni deliii ağlarım bakkk

Ayyy çok heyecanlı kızzzz ciddennn... Aynen tanışma belirleme..bayramda olmasa bile ondan sonraki bikaç hafta içinde olcak sanırım bu gidişleee....

hiloşş kız ne güzel şeyler oluyoo kızımızz yolcu demeekk :)

Off evde misafir var düğünler flan filan hiç girip yazamıyorum yaa Okuyunca dayanamadımm bende tebrik ediyim dediiimm senin adına çok çok çok sevndm kiii :) Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar bebeğiim gülümsemelerin hiç hiç eksik olmasınnnn :)

Sağolll Serapcımmm..valla asker dönüşü işler hızlanıyor demek ki hayırlısı bakalım, net tarihler bbeli değil ve biraz da abime bağlıı ama en azından bir giriş yaptık konuya

Darsı sizlere tatlımmm...sen de hep mutlu olursun inşallahh keyifler yerindedirr

sizde de yıldırım hızıylaaa tanışma isteme söz olcak : Tubaya yetiştin kız
Ne güzel ben senin adına çok mutluyummm o söz aşamasında da iş bulma falan gerisi zaten iplik söküğü gibi gelir canım benim...
Valla dünde benim halam dedi bu çocuk gelince beklemicek heralde diye valla dedim heralde öyle olcak dedim
Dicekler kızlar kudurdu

Gelin olmuşşşşşş gidiyorsunnnnnnnnnnnn ama mutluluğa gidiosun yerim seniii

Başlangıçolmuş geriside gelir yakında canikomm :) Herşey istediğin gibi olsun :) Hakettin fazlasıyla en güzeliniii :)

Ben iyiiyim bebeğimm herşey yolunda çok şükür Allahımm telefonu varya artık konuşabiliyorz mesajlaşıyoruz yani daha fazla böyle iyi şimdilik bir sorun yok bakalım inşallah hep böyle gider :)

Hahhah öyle olacak sanırım bizim de ama bakalımmm...bence de beklemezzz aman ne beklicekler zaten yaa askerlik d ebitmişş..bir ekmek kapısı da buluncaa ohhh sevdiğini yanında ister insan niye istemesinn tabi her şeyin hayırlısıını versin Allahhh..aileler de sorun çıkarmayıncaa gerisi çorap söküğüü..bulmuşlar bizim gibi kızlarııı hehehh

Mutluluğaaaa

Tubike yetişemeyiz o baya erken başlamıştı bizden

İnşalllah ciciimm her şey sırayla bakalımm neler olacakkk

Evet tabi daha rahatsıznı artık sevindm tatlımm , daim olsun inşallah

Hiloşşş ziynet saliden her şey güzel olacak şarkısı size gelsinnnnnnnnnn
Bizimki de evlendik te sen şimdiden balayı yeri araştır diyo evimiz her şeyimiz var yaniiii bi o eksik oldu

Hiloşşş ziynet saliden her şey güzel olacak şarkısı size gelsinnnnnnnnnn
Bizimki de evlendik te sen şimdiden balayı yeri araştır diyo evimiz her şeyimiz var yaniiii bi o eksik oldu

Heheheh ben de onu yarime gönderirdim hepp o da alışmıştı..sağol Begüşşş

Olsun araştır araştırr zaman geçiyor böyle şeylerle iyi oluyorrr

Heheheh ben de onu yarime gönderirdim hepp o da alışmıştı..sağol Begüşşş

Olsun araştır araştırr zaman geçiyor böyle şeylerle iyi oluyorrr

Bakıyorummm valla geçen gün kelebek mobilyaya gitmiştk ben de böyle kendime göre şeylere bakıyorum

Asıl sen bak sen sen yolcusunnn

kızlarrr huhuhuuu bizim dönüş biletimizz alındı aşkım almış biletini şaka gibi yaaa

Bakıyorummm valla geçen gün kelebek mobilyaya gitmiştk ben de böyle kendime göre şeylere bakıyorum

Asıl sen bak sen sen yolcusunnn

Kelebek mobilya isminden dolayı favorim

Hehheh bana da daha var daha varr...

kızlarrr huhuhuuu bizim dönüş biletimizz alındı aşkım almış biletini şaka gibi yaaa

Vayyy süper duygu di miii insan inanmaya başlıyor böyle gelişmeler oldukçaa

Kelebek mobilya isminden dolayı favorim

Hehheh bana da daha var daha varr...

Vayyy süper duygu di miii insan inanmaya başlıyor böyle gelişmeler oldukçaa

aynen öyle canım ömerde bende biteceğine inandık artık ben biletini aldığına inanmadım hatta mail attırdım bilet bilgisini (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…