- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Tünaydın Asker yolu bekleyen güzeller
Hepinize hayırlı cumalar,Allah hakkınızdakini hayırlı etsin,Gönlünüzdekini de hakkınızda razı etsin inşallah
Dün gece benimki kolluk görevindeydi bende demiştim gece çaldırırsan ararım diye gece 2 de telefon çaldı ama yataktan düşüyodum alışkın olmayıncakonuştuk ama saçmalamanın dibine vurduk yemin ederim duysanızz
Tabiii konuşmak iyi geldi bende yarı uykuluçok mutluuu 2 gün evciye çıkıcak diye bide ben gideydim ama gitsemde ben evci çıkartamıcam o da ayrı keşkek o zmaan komutan kıyak geçse
hayırlı cumalar kızçelerr
keyifler yerinde gibi okudum mesajlarınızı ohhhh ne güzel sevdiceğini görmeye gidenler var, sevdiceğiyle konuşankar evci iznine çıkanlarrcanlarım mutlu olun hep, biz mutlu olalımki askerlerimizde olsun bizde kalmasın akılları sevindim hepinizin adına allah bozmasın
çok sağol begüşüm wallahi keyfim yerinde sabah askerimle konuştuk gelince bol bol görüşücez dedi,bende tabiki kurtulucağınımı sandın hergün görüşücez dedimne kurtulması bitanem bir an bile elini bırakmicam dedi ayyyy orda eridim bittim resmen
insana nasıl iyi geliyo iki güzel söz wallahi ya, üniversitede farklı şehirlerdeydik aylarca görüşemediğimiz zamanlar oluyordu ama askerlik bambaşkaymış
yemin töreninden hemen sonra 1 hafta dağıtım iznine gelicek canım, ilk mehtap heycanı var bendee
Merak etme tatlım en içtenn MAŞŞALLAH diyorumm
Aman çok zor zaten böyle alyans seçmek falan bende çok kararsızımdır öyle konularda Allahtan ben hiç birini seçmedim yoksa mafolurdu iboNese geldiğinde değiştirirsin sende o vakitt istediğini alırsınn
Aynen aynen kendinide düşünüyor canım tek benimi düşüncek evin içinde yüzük takamıyorum die bunu aldıı sanki evde kim göz koycak bana Allahım kıskançlıkta bir numara benimkiibide İ harfi tam İ'ye benzemiyor T F ya falanda benziyorr gıcık oldu onada bir ara değiştircem dedi yoldan geçene sorsak kimse İ demez buna dedi bende yok iyi böyle hiç değilse babam anlamaz dedim değiştirtmedim
Doğu daha pahalı oluyor nedense hiloşumm
Dün söyledim işte saati önemli değil falan dedi bakalım eğer benim dediğimi yaprsa 9 ağustos öğlen 12.10'da İstanbulda olucak hayırlısıylaa
hiloşum hoşgeldinnnn,
tam ben çıkıyordum sen geldin bi selam veriyim dedim artık asker yareninden gelin adayına terfi ettin
wallahi yawrum ailelerimizden allah razı olsun benimkilerde çok anlayışlılar sağolsunlar, 5 yılı geçti biz birlikteyiz gerçi 18 yaşındaydık ilk başladığımızda amahiç demediler hadi artık çok uzadı falan diye, hep çalışın askere gitsin gelsin hayırlısıyla olucak biz engel değiliz size dediler, herkezin ailesi böyle anlayışlı olmuyo gerçekten.
dediğin gibi söz falan olmadan insan ister istemez kasılıyo,çekiniyo ne de olsa bi sıfatımız yok henüz sadece oğlumuzun sevgilisi kız arkadaşı, neyse ya yapıcak bişey yok, onlar allahın izniyle gidip gelsin sonra herşey istediğimizgibi olucak inşallah yeterki biz iyi olalım
ben diyorum benimki olurda ankaraya düşerse eşlik ederim sana
anammmm bizim kız artık misafir olma yolunda evinde misafirsin artık ağlatcam seniiiii
Canımmm bunlar çok güzel haberler çok sevindim dediğin gibi ilk gelceklerse tanışma tarih belirleme falan çok güzel olcakkkk
Ayyy çok heyecanlı kızzzz ciddennn...Aynen tanışma belirleme..bayramda olmasa bile ondan sonraki bikaç hafta içinde olcak sanırım bu gidişleee....
Yaa ağlatma beni deliii ağlarım bakkk
hiloşş kız ne güzel şeyler oluyoo kızımızz yolcu demeekk :)
Off evde misafir var düğünler flan filan hiç girip yazamıyorum yaaOkuyunca dayanamadımm bende tebrik ediyim dediiimm senin adına çok çok çok sevndm kiii :) Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar bebeğiim gülümsemelerin hiç hiç eksik olmasınnnn :)
Ayyy çok heyecanlı kızzzz ciddennn...Aynen tanışma belirleme..bayramda olmasa bile ondan sonraki bikaç hafta içinde olcak sanırım bu gidişleee....
Yaa ağlatma beni deliii ağlarım bakkk
Sağolll Serapcımmm..valla asker dönüşü işler hızlanıyor demek ki hayırlısı bakalım, net tarihler bbeli değil ve biraz da abime bağlıı ama en azından bir giriş yaptık konuya
Darsı sizlere tatlımmm...sen de hep mutlu olursun inşallahh keyifler yerindedirr
sizde de yıldırım hızıylaaa tanışma isteme söz olcak :Tubaya yetiştin kız
Ne güzel ben senin adına çok mutluyummm o söz aşamasında da iş bulma falan gerisi zaten iplik söküğü gibi gelir canım benim...
Valla dünde benim halam dedi bu çocuk gelince beklemicek heralde diye valla dedim heralde öyle olcak dedim
Dicekler kızlar kudurdu
Gelin olmuşşşşşş gidiyorsunnnnnnnnnnnnama mutluluğa gidiosun yerim seniii
Başlangıçolmuş geriside gelir yakında canikomm :) Herşey istediğin gibi olsun :) Hakettin fazlasıyla en güzeliniii :)
Ben iyiiyim bebeğimm herşey yolunda çok şükür Allahımm telefonu varya artık konuşabiliyorz mesajlaşıyoruz yani daha fazla böyle iyi şimdilik bir sorun yok bakalım inşallah hep böyle gider :)
Hahhah öyle olacak sanırım bizim de ama bakalımmm...bence de beklemezzz aman ne beklicekler zaten yaa askerlik d ebitmişş..bir ekmek kapısı da buluncaa ohhh sevdiğini yanında ister insan niye istemesinn tabi her şeyin hayırlısıını versin Allahhh..aileler de sorun çıkarmayıncaa gerisi çorap söküğüü..bulmuşlar bizim gibi kızlarııı hehehh
Mutluluğaaaa
Tubike yetişemeyiz o baya erken başlamıştı bizden
İnşalllah ciciimm her şey sırayla bakalımm neler olacakkk
Evet tabi daha rahatsıznı artık sevindm tatlımm , daim olsun inşallah
Hiloşşş ziynet saliden her şey güzel olacak şarkısı size gelsinnnnnnnnnn
Bizimki de evlendik te sen şimdiden balayı yeri araştır diyo evimiz her şeyimiz var yaniiii bi o eksik oldu
Heheheh ben de onu yarime gönderirdim heppo da alışmıştı..sağol Begüşşş
Olsun araştır araştırr zaman geçiyor böyle şeylerle iyi oluyorrr
kızlarrr huhuhuuu bizim dönüş biletimizz alındı aşkım almış biletini şaka gibi yaaa
Bakıyorummm valla geçen gün kelebek mobilyaya gitmiştk ben de böyle kendime göre şeylere bakıyorum
Asıl sen bak sen sen yolcusunnn
kızlarrr huhuhuuu bizim dönüş biletimizz alındı aşkım almış biletini şaka gibi yaaa
Gözünüz aydın canımmmmmm
Kelebek mobilya isminden dolayı favorim
Hehheh bana da daha var daha varr...
Vayyy süper duygu di miii insan inanmaya başlıyor böyle gelişmeler oldukçaa
sağol canım ALLAH size de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?