Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seneye bu zamanlar düğünüme çok az bir zaman kalmış olacak kızlarr (
ama benim hiç çeyizim yok başlasammı almaya acaba ?

Hilallll neler okudum ben öyle,askerik engelini atlatınca gerisi gelir dedikleri bu oluyo demekkii.Ayy çok heyecanlı kendimi senin yerne koydum da şu ann

Türk kahvesine bayılırım günde 2 kez falanda içerim ,,bugün öyle kapadm fal sevmem ama anneme ayak yapıyorum anne dedimmm falımda yol var hem uçak gözüküyo hem otobüs tercihi ben mi yapcam acaba dedim aaa şurda da Türk bayrağı asker falan var dedim o da beni dinliyo ben galiba yakın zamanda Ankaraya gidicem dedim ses etmedi

Hayır gidersem dönememekten korkuyorum

Galiba bu topikte kimsenin çeyizi yok valla benimde ufak tefek şeyler var ama sizin düğün tarihi belliyse başla bencede ufak ufak çünkü alıncak çok şey var

aynen öyle canım ömerde bende biteceğine inandık artık ben biletini aldığına inanmadım hatta mail attırdım bilet bilgisini (

Eveeettt bana da yollamıştı Zaferr ah ahhh..kızz çok güzel heyecanlı oluyor hepsi dee...

Ama şu an kavgalıyız gene o ayrı..amann uzaklık her türlü başa bela yaa..askerdeki gibi değil o kesin Zafer daha yumuşak, pat küt kestirip atmıyor her şeyi ama bir konu hakkında daha önce de kızmıştım ve gene aynı şeyden üzdü beni canım sıkkın biraz...tam bu konuşmalar üstüne iyi olmadı, annemler şimdi bana sorsa hevesle isteğimi dile getiremicem resmen ve bunu görseler kötü olur, çocuk oyuncağı değil kii

Galiba bu topikte kimsenin çeyizi yok valla benimde ufak tefek şeyler var ama sizin düğün tarihi belliyse başla bencede ufak ufak çünkü alıncak çok şey var

artık başlasam iyi olacak canım herhalde istanbula gelin gideceğim konyadan ve istanbuldanmı alsam diye kafam karısıyor da

hilalcim nye kavga ettiniz gene yani ben sana şunu söyleyeyim kesinlikle çocuk oyuncagı değil ama sevginden eminsen herşeyine katlanıyorsun o bir gerçek

Canım sen konyalı mısın yoksa ?

Bilmiyorum ya askerin gelince alırsınız beraber amann nolcakk
Ohh 1 sene sonra gelin olmuşş gidiyorsunnn

Hilallll neler okudum ben öyle,askerik engelini atlatınca gerisi gelir dedikleri bu oluyo demekkii.Ayy çok heyecanlı kendimi senin yerne koydum da şu ann

Sağol Merveee...çok heyecanlı oluyor cidden deee..yakında senin de başına gelcekk

İyi oyunlar etmişsinnn annenee çakalll

Döneme orda kal boşverrr

Hayırdırrrr noldu ya çok özel değilse ...kuzumm sende böyle düşünme ailen sorarsa kararından emin ol yoksa derlerki en ufak şeyde bu kız böyle üzülürse diye üzülürler ...

Esraaaa..ya bende 2 gündür böyle işler ciddileşti ciddileşiyo moda girince soru işaretleri korkular da oldu bilmiyorum, böyle bir konuya kafam takılınca bir konuda beni üzerse e ömür boyu böyle çekebilecek miyim diye beynim kendini kemiriyo..inanır mısınız şu an ağlıyorum resmen kötüyüm ya benn neden böyle oldum bilmiyorum...

Zafer çok zor biri bunu hep dedim, bazen yeri geldi beni çok muşu etti ya da benim mutlu olasım vardı ama sanki bu evlilik onun için çok klasik bir şey gibime gelmeye başladı, geldiğinde bir şeyler eksik kaldı da mı ben böyle oldum yoksa ciddileşince işler ben de bir korku mu oluştu bilemedim..o benden daha hazır her şşeye..

kızlar benim kafamı karıştıran şey konyadanmı alsam yoksa istanbuldan mı istanbulda fiyatlar hesaplımı bilgisi olan varmı?

Hayırdırrrr noldu ya çok özel değilse ...kuzumm sende böyle düşünme ailen sorarsa kararından emin ol yoksa derlerki en ufak şeyde bu kız böyle üzülürse diye üzülürler ...

Begüşüm haklısın ben de ondan korkuyorum..umarım bugün bana kimse bir şey sormaz, asıl şu tatilden sonra ben zaten netleştirme tarafıyım bakalım..bekletirim sanrım bu meseleyi..hatta annemlern de hoşuna gider bence bir gideyim geleyim konuşalım derim olmadı..

Özellikle alakası yok da nedense anlatasım yok Begüşüm..yani genel şeyler aslında ya

canım çok iyi anlıyorum seni, ama normal bunlar bak hiçbir erkek hergün mutlu etmez o birkere yalan ama kadınlar idare eder erkekleri tabiki çok mutlu ettikleri günlerde olur. ama sen önce sunu sorman gerek kendine zafer seni üzünce sevgin nefretinden ağır mı basacak ve onu sindirebilecekmisin ? ama ağlayacak birşey yok her insanın basına gelecek bunlar ve herkesin kafası aynı şeylerle kemirilecek. eğer sevgine güveniyorsan ailene karşı dik dur canım

Hilalcimm birincisi ben senin ilişkini aslında çok iyi bilmiyorum hanii askerliğinizin en başnda yoktum ama şu gözlemlediklerimle şunu dicem;
Herkesin baba evi ayrıdır onlardan hemen ayrılmıcan ama böyle bi gerçek olcak ilerde belki bundan olabilir,bu bir gerçek şu an ciddi atılcak bi daha ileriye götürcek bunun bocalaması olabilir ...Hepimize lafta evlilik çok kolay ama biraz düşününce en basiti çamaşır annemiz belki şu an bize yaptırmıyo ama kendi evinde mecbur yapcaksın sorumluluk artcak ailelerde bi nevi evli olcak her ne olursa olsun onun annesi onun babası olcak belki kafana takmasanda bilinçaltında bunları düşünüyo olabilirsin...

Madem böyle bir şeyler takılıyo kafana cnmm otur Zaferle adam akıllı konuş kafana takılan şeyleri onun huyunu ben hep derim bi insan neyse odur düzelenler istisna oluyo tabi olmuyo değil ama sen hep aynı şeyden üzülceksen olmaz...Düzeltmesi lazım her neyse he düzelmezse diyelim ki sen sevgini ölçüp tartmalısın hazırmısın değilmisin ağlama cnımın içi ya hemen gitti ya bide tam doyamadan özlediğin içinde olabilir ...

Benden sana tavsiye o zaman kafanda netleştir ölç tart olabilcek mi olamıcak mı bunu en iyi sen biliosun ondan sonra aileni kat ailende sorarsa bayram geçsinde falan diye söyle ...ZAferede öyle söylersn yangından mal kaçırılmıyo ya bu zaman içinde de kararını veriponun ailesi gelmek isterlerse gelirler ...Canımmm ağladm dedn valla moralim bozuldu yaa

Son düzenleme:
ama hilalcim şunu söyleyeyim sen zafere deliler gibi aşıksın sevginden emin olmasan askerdeyken çoktan bırakırdın.

haklısn herkes bu aşamalardan geçer..tabi ki hergün mutlu edemezler ama aynı evdeyken ya da yanyanayken eminim ki daha kolay halloluyor..uzakken her şey daha büyük sorun. Yani içime sinmeyen bir şeylerden mi bu kafamın karışıklığı yoksa gene sebe şu anki mesafe mi?? Hala aklım almıyo neden şu an mutlu değilim.. o kdar hasretle beklediğim çocuk hasretimi dindiremedi mi, hep kendimi mi kabdırdım offff

kızlar benim kafamı karıştıran şey konyadanmı alsam yoksa istanbuldan mı istanbulda fiyatlar hesaplımı bilgisi olan varmı?

Esracım istanbulda çok çeşit var her keseye uygun valla tekstil işini eminönünde mahmutpaşa var her keseye uygun tekstil ürünleri giyim iç giyim her şeyini alabilirsin en markalısından en ucuzuna kadar her şey mevcut ..aynı şekilde mutfak araç gereçleri falanda car hesaplı alışveriş olabilir...

Ama artık her yerde her şey var İstanbulda da ama genelde Eminönüne giderler kına malzemesi yok işte çeyizlik falan ...sen nerde oturcaksın bide mesela aldıklarını hemen evine mi koycan onları düşün...Burdan da bütçene uygun alabilirsin

Son düzenleme:

Öncelikle bu güzel yazı için sağol tatlım benm yaa.. duygulandım...zaten ağlamaya müsait bünye de sapıttı..

İlk olarak baba evi bu ayrılık kötü haklısın ama su an kafama takılan o değil sanırım Begüşüm...

Ailesi dersen.. bazen aklıma gelmiyor değil şimdiye dek beni 3. kişiler yüzünden üzdü bunlar ailesi degildi ama beni en çok 3. kişiler korkutuyo..yani ona göre saçma bi kıyas bu ama bana göre yaptıkları eşeklikti saçmalıktı ben onu hiç başkası için üzmedim...

Zaferle konuştuk az önce ama benm birazcık dilim sivri o da buna tahammül edemiyor ve bana yine "git başımdan" diye bir cümle kullandı şu an daha kötü ağlıyorum, bn de gittim yazfım en son...kırgınım ve ailemin yanına gitcem gidemiyorum şu an resmen.hayırlısı olsn diyelm, Allahım bu iş olmucaksa da şimdi belli olsn nolur..Ailemi üzemem ben aslaa..bana değer vercekse beni benden çok sevcekse hep olsun bu iş..

Ve Esracım haklısın deli gibi aşığım ama bu onun her şeyini çekebilcem demek mi bilemiyorum...

canım konyadan alırsam bir şekilde çeyizleri götüreceğim şstanbuldan alırsam direk evime koyacağımm iste karışık işler ist. daha uygun diye almıyorum açıkcası şidmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…