Öncelikle bu güzel yazı için sağol tatlım benm yaa..duygulandım...zaten ağlamaya müsait bünye de sapıttı..
İlk olarak baba evi bu ayrılık kötü haklısın ama su an kafama takılan o değil sanırım Begüşüm...
Ailesi dersen.. bazen aklıma gelmiyor değil şimdiye dek beni 3. kişiler yüzünden üzdü bunlar ailesi degildi ama beni en çok 3. kişiler korkutuyo..yani ona göre saçma bi kıyas bu ama bana göre yaptıkları eşeklikti saçmalıktı ben onu hiç başkası için üzmedim...
Zaferle konuştuk az önce ama benm birazcık dilim sivri o da buna tahammül edemiyor ve bana yine "git başımdan" diye bir cümle kullandı şu an daha kötü ağlıyorum, bn de gittim yazfım en son...kırgınım ve ailemin yanına gitcem gidemiyorum şu an resmen.hayırlısı olsn diyelm, Allahım bu iş olmucaksa da şimdi belli olsn nolur..Ailemi üzemem ben aslaa..bana değer vercekse beni benden çok sevcekse hep olsun bu iş..
Ve Esracım haklısın deli gibi aşığım ama bu onun her şeyini çekebilcem demek mi bilemiyorum...
önce onu bilmen gerek canım ama tabi herşeyini çekersin derken erkeklerin yaptıkları belli başlı şeyler vardır. buna en iyi kendin karar vereceksin canım
Öncelikle bu güzel yazı için sağol tatlım benm yaa..duygulandım...zaten ağlamaya müsait bünye de sapıttı..
İlk olarak baba evi bu ayrılık kötü haklısın ama su an kafama takılan o değil sanırım Begüşüm...
Ailesi dersen.. bazen aklıma gelmiyor değil şimdiye dek beni 3. kişiler yüzünden üzdü bunlar ailesi degildi ama beni en çok 3. kişiler korkutuyo..yani ona göre saçma bi kıyas bu ama bana göre yaptıkları eşeklikti saçmalıktı ben onu hiç başkası için üzmedim...
Zaferle konuştuk az önce ama benm birazcık dilim sivri o da buna tahammül edemiyor ve bana yine "git başımdan" diye bir cümle kullandı şu an daha kötü ağlıyorum, bn de gittim yazfım en son...kırgınım ve ailemin yanına gitcem gidemiyorum şu an resmen.hayırlısı olsn diyelm, Allahım bu iş olmucaksa da şimdi belli olsn nolur..Ailemi üzemem ben aslaa..bana değer vercekse beni benden çok sevcekse hep olsun bu iş..
Ve Esracım haklısın deli gibi aşığım ama bu onun her şeyini çekebilcem demek mi bilemiyorum...
Kızlaaarrrr "kız evi naz evi operasyonu" volume 2
Zafer beni aradı ben annemi Zafer'in annesi beni ben Zafer'i derkennnn..Zafer'in annesi annemi aramış vee randevu istediler artık resmennannem de işte biz bir bakalım abisi şu an şehirdışında gelsin, hep beraber konuşalım biz size döncez demiş Ben de dedim devam anneee kıvrandırakkkk İşte onlar diyor ki gelince kalırız bir iki gün belki adını koyar döneriz, bizimkiler de diyor ki ilk sefer de tabii kız verilmezzz, ilk gelişleri büyük ihtimal sadece tanışma olacak ve tarih belirlenir söz için, zaten ben nişan düşünmüyorum ama bakalımm artıkk... Hayırlısıııı
Yalnız şimdi bu mevzuyu ailece konuşacaz falan bana da soracaklarrr ayyy utanırım yaaa benn...
Ayyy çok heyecanlı kızzzz ciddennn...Aynen tanışma belirleme..bayramda olmasa bile ondan sonraki bikaç hafta içinde olcak sanırım bu gidişleee....
Yaa ağlatma beni deliii ağlarım bakkk
evet canım konyalıyım ben sende mi konyalısın yoksa
Hiloşşş ziynet saliden her şey güzel olacak şarkısı size gelsinnnnnnnnnn
Bizimki de evlendik te sen şimdiden balayı yeri araştır diyo evimiz her şeyimiz var yaniiii bi o eksik oldu
kızlarrr huhuhuuu bizim dönüş biletimizz alındı aşkım almış biletini şaka gibi yaaa
kızlarrr huhuhuuu bizim dönüş biletimizz alındı aşkım almış biletini şaka gibi yaaa
seneye bu zamanlar düğünüme çok az bir zaman kalmış olacak kızlarr (
ama benim hiç çeyizim yok başlasammı almaya acaba ?
güldürdün kız beninapsın çocuk heycanlanıyo ya düşününce kim olsa heycanlanır diğer şeyler kolay geliyo gözlerin hoppp diye balayına gitçek sanıyolar
hiloşumm noldu yawrum yaaa
Eveeettt bana da yollamıştı Zaferr ah ahhh..kızz çok güzel heyecanlı oluyor hepsi dee...
Ama şu an kavgalıyız gene o ayrı..amann uzaklık her türlü başa bela yaa..askerdeki gibi değil o kesin Zafer daha yumuşak, pat küt kestirip atmıyor her şeyi ama bir konu hakkında daha önce de kızmıştım ve gene aynı şeyden üzdü beni canım sıkkın biraz...tam bu konuşmalar üstüne iyi olmadı, annemler şimdi bana sorsa hevesle isteğimi dile getiremicem resmen ve bunu görseler kötü olur, çocuk oyuncağı değil kii
canım konyada fiyatları bilmiyorum ama istanbulda her fiyata istediğin şeyi bulabilirsin seçenek çok en azından,allah yardımcınız olsun wallahi kolay değillartık başlasam iyi olacak canım herhaldeistanbula gelin gideceğim konyadan ve istanbuldanmı alsam diye kafam karısıyor da
Türk kahvesine bayılırım günde 2 kez falanda içerim ,,bugün öyle kapadm fal sevmem ama anneme ayak yapıyorum anne dedimmm falımda yol var hem uçak gözüküyo hem otobüs tercihi ben mi yapcam acaba dedim aaa şurda da Türk bayrağı asker falan var dedim o da beni dinliyoben galiba yakın zamanda Ankaraya gidicem dedim ses etmedi
Hayır gidersem dönememekten korkuyorum
Esraaaa..ya bende 2 gündür böyle işler ciddileşti ciddileşiyo moda girince soru işaretleri korkular da oldu bilmiyorum, böyle bir konuya kafam takılınca bir konuda beni üzerse e ömür boyu böyle çekebilecek miyim diye beynim kendini kemiriyo..inanır mısınız şu an ağlıyorum resmen kötüyüm ya benn neden böyle oldum bilmiyorum...
Zafer çok zor biri bunu hep dedim, bazen yeri geldi beni çok muşu etti ya da benim mutlu olasım vardı ama sanki bu evlilik onun için çok klasik bir şey gibime gelmeye başladı, geldiğinde bir şeyler eksik kaldı da mı ben böyle oldum yoksa ciddileşince işler ben de bir korku mu oluştu bilemedim..o benden daha hazır her şşeye..
hiloşum tebrik ederim kuzumilk adımlar atılmış gerisi de çorap söküğü gibi gelir inşallah Rabbim tamamına erdirsin en güzel şekilde...
bizim aramız düzeldi canım, hata bende olmasa da büyük uğraşlarım sonucunda eskisine dönebildik. uzun zamandır böyle kavga etmemiştik. bu yüzden sarsıldım biraz; ama toparladım çok şükür
hiloşumm noldu yawrum yaaanazarmı değdi size böyle yawrum üzülme sakın bak bunlar en haycanlı günlerin senin
canım konyada fiyatları bilmiyorum ama istanbulda her fiyata istediğin şeyi bulabilirsin seçenek çok en azından,allah yardımcınız olsun wallahi kolay değill
güzelll taktikkbende yapacam anneme bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?