Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

önce onu bilmen gerek canım ama tabi herşeyini çekersin derken erkeklerin yaptıkları belli başlı şeyler vardır. buna en iyi kendin karar vereceksin canım

Esracımm Konyadaki fiyatları hiç bilemicem ama İstanbul konusunda Begüş haklı çeşit de keseye göre malzeme de boll..

Kızlar mesajlar atıyor şu an, kimseye bir şey deme, bunlar bizim sorunlarımız falan yazmış...demek ki bir korku oluşturduk o zman ne gaza gelip neyine güvenip git başımdan diyon, sinirlerim tepemde kızlar, cevap atmıcam biraz sakinleşmem lazım, hiç iyi yazmam şimdi...

Bir de aradı..açmıyorum açmıcam..sen evlenmeyi düşündüğün kadınla önce nasıl konuşuluyo öğren...

Biraz elimi yüzümü yıkayıp içeri geçiyorum kızlar gelirim gene babam çağırdı da..

Çok sağolun var ya siz de olmasanızz..bak ya gene ağlıcam şimdii

Son düzenleme:

Senin şu an ağlama sebebin Zafer'e doyamadınnn yanındaken her şey güzeldi şu an belki de içinden onunla bu konuları yüzyüze konuşmak istiyosun ama uzakta canım...kafanda deli sorular dönüyo aslında dönen şeyler normal olabilir ama Zaferle ilgili düşüncelerin varsa işte orda biraz durmalısın diye düşünüyorum yani her şeyi düşünmelisin huyunu suyunu karakterini en iyi sen biliosun yapabilcekmisin falan aşıksın seviosun sevmesen zaten bu kadar olmazdı ,,Aileni üzmek istemezsin elbette ama önce kendini düşün bebeğimmm evinizin içinde ailen olamıcak ikiniz bu yuvayı idare etceksiniz he söz takılır falan ama bu da hemen evleniosunuz anlamına gelmiyoo ... Sanki biz düşünmüyomuyuz canım hepsi dört dörtlük mü onlarda bizim için diolardır bu kızları nasıl çekcez diye demiolarsa ne olıyım Herkesin iyi kötü özellikleri var yani ama iyi huyları ağır basıp sevmediğin huyların ben tahammül ederim diosan zaten olur hep aşk böcüğü gibi gezemicez aynı fikirleri düşünemicez yani kavgada etcez

Benimde dün akrabam bak iyi düşün taşın diyo ailelerde önemli diyo hani olmuosa da olmasın gibi falan ölç tart diyo...

Dedim biz birbirimizi istemeseydk zaten olmazdı bugüne gelemzdk dedim,,ailelere gelince ben şimdi ne diyim ki ne ailesini ben iyi tanıyorum ne de o bnm ailemi bu da biraz şans ...işte dedi kimi yuvalar aile yüzünden bitiyo falan dedm yani bunu ben görmeden bilemem yanii evet akrabaları çok gelicekler gitcekler diyo gelcekler kalabalık ailesi var biliyorm da sırf bunun için bu iş olmaz mı dicez ...ne biliyim millette çok ayrıntılı düşünüo ya o zmaan kimsenin evlenmemesi lazım ...
Bir insanın eşiyle arası iyi olursa birbirlerine destek olurlarsa aşılmıcak engel yok diye düşünüyorum ...

Allah hepimizi utandırmasın,kimselere güldürmesin ...

wayyy wayyy wayyyyy

çook sevindim bebeğimm hayırlısı olsun yaaa çok güzell yaa

Hiloşşş ziynet saliden her şey güzel olacak şarkısı size gelsinnnnnnnnnn
Bizimki de evlendik te sen şimdiden balayı yeri araştır diyo evimiz her şeyimiz var yaniiii bi o eksik oldu

güldürdün kız beni napsın çocuk heycanlanıyo ya düşününce kim olsa heycanlanır diğer şeyler kolay geliyo gözlerin hoppp diye balayına gitçek sanıyolar

kızlarrr huhuhuuu bizim dönüş biletimizz alındı aşkım almış biletini şaka gibi yaaa

seneye bu zamanlar düğünüme çok az bir zaman kalmış olacak kızlarr (
ama benim hiç çeyizim yok başlasammı almaya acaba ?

sen başla yawaştan yawrum ama allah yuva kurana yardım edermiş, allah yardımcınız olsun zaten elinde nakit paran varsa çeyiz almakta evi kurmakta 1günlük iş yeterki para olsun...

hiloşumm noldu yawrum yaaa nazarmı değdi size böyle yawrum üzülme sakın bak bunlar en haycanlı günlerin senin

artık başlasam iyi olacak canım herhalde istanbula gelin gideceğim konyadan ve istanbuldanmı alsam diye kafam karısıyor da
canım konyada fiyatları bilmiyorum ama istanbulda her fiyata istediğin şeyi bulabilirsin seçenek çok en azından,allah yardımcınız olsun wallahi kolay değill

güzelll taktikk bende yapacam anneme bunu

yawrum sonuçta kolay değil, sen evleneceğim adam diye tanıştırıcaksın ailenin karşısına çıkartıcaksın elbette korkuların olucak bunlar çok normal, insan ister istemez düşünüyor ileride bir sorun çıkarsa ailem ne dicek 'kızım senin tercihindi' dicekler. oyüzden ince eleyip sık dokumak gerekiyor. ama sen sevdiğini herkezden daha iyi tanıyorsundur ne kendini nede aileni pişman edicek birşey yapmak istemiceksin oyüzden temkinli tavranıyorsun...
ama karşında sevdiğin adam var, bir ömür boyu aynı yastığa baş koyucaksınız allah nasip ederse o yüzden kendini üzme canım benim bu günlerin kıymetini bil bu heycanları yaşamak herkeze nasip olmuyor kıymetini bil güzel arkadaşım
sen mutluysan zaferde mutludur,ailende unutma

hiloşum tebrik ederim kuzum ilk adımlar atılmış gerisi de çorap söküğü gibi gelir inşallah Rabbim tamamına erdirsin en güzel şekilde...

bizim aramız düzeldi canım, hata bende olmasa da büyük uğraşlarım sonucunda eskisine dönebildik. uzun zamandır böyle kavga etmemiştik. bu yüzden sarsıldım biraz; ama toparladım çok şükür

Düzelmenize sevindmmm iyi bari cnmm

Valla ben yaptım çok güldü hem
Ya bilio çok gitmek istediğimi zaten bende öyle arada ayak yapıyorum

off kuzum ya gerçekten anlıyorum seni hak veriyorum o adam seninle evlenicek bunu ewleneceği insana söylememeli. ama oturup konuştuğunuzda yan yana geldiğinizde böyle sorunlar olmicaktır eminim

ben nekadar yorum yaparsam yapıyım seni ve sevdiğini tanımıyorum,burdada daha yeni yeni okuduklarımdan çıkartmaya çalışıyorum, ama gerçekten sen onu bukadar bekledikten sonra mutlu olmayı hakediyosun arkadaşım sakın üzülme

Burda herkes birbirine ne kadar güzel destek oluyor ya bayılıyorum buna Hilalcim mesafeler hep zordur ne yazıkki,ama askerliği aşan bu sorunları da aşcaktır vız gelir tırıs gider bunlar size.Hep nazardan oluyo bunlar bozmayn aranızı bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…