Benimde dün akrabam bak iyi düşün taşın diyo ailelerde önemli diyo hani olmuosa da olmasın gibi falan ölç tart diyo...
Dedim biz birbirimizi istemeseydk zaten olmazdı bugüne gelemzdk dedim,,ailelere gelince ben şimdi ne diyim ki ne ailesini ben iyi tanıyorum ne de o bnm ailemi bu da biraz şans ...işte dedi kimi yuvalar aile yüzünden bitiyo falan dedm yani bunu ben görmeden bilemem yanii evet akrabaları çok gelicekler gitcekler diyo gelcekler kalabalık ailesi var biliyorm da sırf bunun için bu iş olmaz mı dicez ...ne biliyim millette çok ayrıntılı düşünüo ya o zmaan kimsenin evlenmemesi lazım ...
Bir insanın eşiyle arası iyi olursa birbirlerine destek olurlarsa aşılmıcak engel yok diye düşünüyorum ...
Allah hepimizi utandırmasın,kimselere güldürmesin ...
aynen öyle yawrum ya tabiki aileler önemli ama biz eşimizle anlaştıktan sonra birbirimize saygımız olduktan sonra gerisi boşşş..
herkez fikrini söylesin ama sen kendi kalbini dinle,tabiki aileni falan hiçe say demiyorumonlar bizim canımız ama kendi ailelerimizi örnek alalım evlendikten sonra önce kendi yuvan gelicek sonra başkaları o yüzden hiçççç takma kafanı
Senin şu an ağlama sebebin Zafer'e doyamadınnn yanındaken her şey güzeldi şu an belki de içinden onunla bu konuları yüzyüze konuşmak istiyosun ama uzakta canım...kafanda deli sorular dönüyo aslında dönen şeyler normal olabilir ama Zaferle ilgili düşüncelerin varsa işte orda biraz durmalısın diye düşünüyorum yani her şeyi düşünmelisin huyunu suyunu karakterini en iyi sen biliosun yapabilcekmisin falan aşıksın seviosun sevmesen zaten bu kadar olmazdı ,,Aileni üzmek istemezsin elbette ama önce kendini düşün bebeğimmm evinizin içinde ailen olamıcak ikiniz bu yuvayı idare etceksiniz he söz takılır falan ama bu da hemen evleniosunuz anlamına gelmiyoo ... Sanki biz düşünmüyomuyuz canım hepsi dört dörtlük mü onlarda bizim için diolardır bu kızları nasıl çekcez diye demiolarsa ne olıyımHerkesin iyi kötü özellikleri var yani ama iyi huyları ağır basıp sevmediğin huyların ben tahammül ederim diosan zaten olur hep aşk böcüğü gibi gezemicez aynı fikirleri düşünemicez yani kavgada etcez
wayyy wayyy wayyyyy
çook sevindim bebeğimm hayırlısı olsun yaaaçok güzell yaa
yawrum sonuçta kolay değil, sen evleneceğim adam diye tanıştırıcaksın ailenin karşısına çıkartıcaksın elbette korkuların olucak bunlar çok normal, insan ister istemez düşünüyor ileride bir sorun çıkarsa ailem ne dicek 'kızım senin tercihindi' dicekler. oyüzden ince eleyip sık dokumak gerekiyor. ama sen sevdiğini herkezden daha iyi tanıyorsundur ne kendini nede aileni pişman edicek birşey yapmak istemiceksin oyüzden temkinli tavranıyorsun...
ama karşında sevdiğin adam var, bir ömür boyu aynı yastığa baş koyucaksınız allah nasip ederseo yüzden kendini üzme canım benim bu günlerin kıymetini bil bu heycanları yaşamak herkeze nasip olmuyor kıymetini bil güzel arkadaşım
sen mutluysan zaferde mutludur,ailende unutma
hiloşum tebrik ederim kuzumilk adımlar atılmış gerisi de çorap söküğü gibi gelir inşallah Rabbim tamamına erdirsin en güzel şekilde...
bizim aramız düzeldi canım, hata bende olmasa da büyük uğraşlarım sonucunda eskisine dönebildik. uzun zamandır böyle kavga etmemiştik. bu yüzden sarsıldım biraz; ama toparladım çok şükür
off kuzum yagerçekten anlıyorum seni hak veriyorum o adam seninle evlenicek bunu ewleneceği insana söylememeli. ama oturup konuştuğunuzda yan yana geldiğinizde böyle sorunlar olmicaktır eminim
ben nekadar yorum yaparsam yapıyım seni ve sevdiğini tanımıyorum,burdada daha yeni yeni okuduklarımdan çıkartmaya çalışıyorum, ama gerçekten sen onu bukadar bekledikten sonra mutlu olmayı hakediyosun arkadaşım sakın üzülme
Burda herkes birbirine ne kadar güzel destek oluyor ya bayılıyorum bunaHilalcim mesafeler hep zordur ne yazıkki,ama askerliği aşan bu sorunları da aşcaktır vız gelir tırıs gider bunlar size.Hep nazardan oluyo bunlar bozmayn aranızı bakiim
Canım kardeşim benm yaaa...evet kesinlikle insanın kafası bulanıor hemencik, yani kimseyle bu derece bir şey yaşanmadığı için dah aönce olay bu derece ileri gidince belki korkularım oldu, aileler işin içine gircek bir daha dönüşü olmayacak diye..ama sakinleştim şu an , o da yazmış geen bir şeyler aramış falan konuşurz birazdan ararım sakin sakin...
Aşığım seviyorum bunlar olmasa zaten hiç bir şeylerine katlanamyız, bazen diyorum tabi bu kadar üzdü değer mi çekmeye,, bzen de dyorum o varken zaten gözüm başkasına bakamaz baksa göremez, bu derece bağlıyken başka biri diye bir seçenek zaten yok, bu iş olmadan da dediğin gib aile olayları da bilinmez...onu karşıdaki sevdiğim adamın davranışlarıyla şekillendircez inşallahh..
akrabalarına pek takılma cicim cidden anca konuşur herkes o zamn dediğin gibi kimse de evlenmesin :)
Canım br sevindin bir karıştın di mi sen de iniş çıkış yaşattım herkese :)
Ya 2 gündür kafamda sorunlar olunca paylaşayım dedim, ohh rahatladımm :) aile söz konusu olunca daha geriliyor insan sanırım evet, yani sevdiğim adamı bulmuşken kolay vazgeçemiyorum tabii..sizlerin de duyguları bana yakın neden çünkü beklemeyi göze almışsnz demk ki yeterince sevgi aşk var..o yüzden anlıyosunuz..problemler olsa da geri dönüşü oluyo iştee...
bi gerginlik oldu ama hallolacaktır inşallahh..konuşurz birazdan onla da aramış zatn kaç kere ama sakinleşmeyi bekledm..
Aaa çok sevindim Nilü aşmanıza sorunlarınızııı ..
Evet biz de bir adım attık hadi hayırlısııı
Haklısın yanyana oturup konuşsakk çokk dah aiyi olacakkk bebişmmm
Ayy canım benm çok sağolll...cidden de herkes öyle güzel destek oluyo ki resmen yükümü atıp hafifledim yani..
Bence de aşılır canım aşılır, sadece ani çıkışlardan vazgeçmek lazım ah ahh..
bende çok güldüm ama keşke her şey balayına gitcek kadar kolay olsa
erkeklere sorsan herşey kolay bizim aldığımız o çeyizler gereksiz onlara göree ama asıl para bile en çok plastik eşyalara 1 milyonculara gidiyor haberleri yok
ay hiç sormaa yaa artık onlarda da 1 milyona bişey yok
moralleri bozmak yok kızlarrr yılmak yokkk hedefff nikah masasıııı
gerçi ben hedefe ulaşana kadar sizin çoluk çocuk bile olurdüğünüm kalabalık olur benimde ne güzel
Belli olmaz bu kısmet işi niloş önden sende gidebilirsin
3,5 oldular wallaaa
oooo Selen hanımlarda gelmişşş hoşgeldiniz efendimmm sefalar getirdinizznasılsınızzz
kızz kaç senedir bekliyomm alan yokkbabam bile diyo gelseler hemen alın götürün dicem diyo benim iş uzunn
aynen ama hiç bişeyim yok demeye değmez gerçekten çok güzel şeyler var
kızz kaç senedir bekliyomm alan yokkbabam bile diyo gelseler hemen alın götürün dicem diyo benim iş uzunn
İyi olmana sevindimmm kardeşim benim,,siz daha tam kavuşamadan o gitti onun verdiği şeyde var yani inşallah düzelicek bebeğim benimmm ...Aile denkliği önemlidir tabi mesela bizim bi arkadaş evlendi onun ailesi mutasıp dini değerlere önem veren bi aile ,çocuğun ailesi alemci rakı sofraları falan ee bunlar anlaşamıyolar mecburiyetler olmadıkça görüşmüolar yani ...ama durduk yerde aileler anlaşamz diye düşünmekte çok yanlış yaşamadan göremicez hiç bi şeyi ...Bence sizin tatil size iyi gelicek paylaşırsınız konuşrsnz bol bol sen ona eksilerini söyle o sana söylesin konuşa konuşa çözülüo içinde kalcağına konuşmak en güzeli ...
O yüzden canını sıkma sen hep bu özlemek varya özlemek ondan oluyo ama realist olmakta lazım kafandaki soru işaretlerini Zaferle konşarak halledersn senn hukukçusuun altından girer üstünden çıkarsn lafların bal böcüğü:13::13::13::13:
moralleri bozmak yok kızlarrr yılmak yokkk hedefff nikah masasıııı
gerçi ben hedefe ulaşana kadar sizin çoluk çocuk bile olurdüğünüm kalabalık olur benimde ne güzel
Hoşbuldum tatlım süperim vallasizleri gördüm daha iyi oldum.Sen nasılsın niloş
Nİloşşşş bu işin kısası yok ki hepimizin ki uzun geldiklernde iş konusu ,ev konusu sayarsam burda hep beraber ağlarız şimdi
ewet yawrum yaa,diyorum ya para olsun yeterki gidicez çarşıya bir günde ne eksikse alıp gelicez hele bi sayısaldan para çıksında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?