Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen öyle yawrum ya tabiki aileler önemli ama biz eşimizle anlaştıktan sonra birbirimize saygımız olduktan sonra gerisi boşşş..
herkez fikrini söylesin ama sen kendi kalbini dinle,tabiki aileni falan hiçe say demiyorum onlar bizim canımız ama kendi ailelerimizi örnek alalım evlendikten sonra önce kendi yuvan gelicek sonra başkaları o yüzden hiçççç takma kafanı

Yok cnm takmıyorum da işter ağzı olan konuşuyo .herkes yorum falanç.bence öyle eşimle aram iyi olsunda her şey halolur

Canım kardeşim benm yaaa...evet kesinlikle insanın kafası bulanıor hemencik, yani kimseyle bu derece bir şey yaşanmadığı için dah aönce olay bu derece ileri gidince belki korkularım oldu, aileler işin içine gircek bir daha dönüşü olmayacak diye..ama sakinleştim şu an , o da yazmış geen bir şeyler aramış falan konuşurz birazdan ararım sakin sakin...

Aşığım seviyorum bunlar olmasa zaten hiç bir şeylerine katlanamyız, bazen diyorum tabi bu kadar üzdü değer mi çekmeye,, bzen de dyorum o varken zaten gözüm başkasına bakamaz baksa göremez, bu derece bağlıyken başka biri diye bir seçenek zaten yok, bu iş olmadan da dediğin gib aile olayları da bilinmez...onu karşıdaki sevdiğim adamın davranışlarıyla şekillendircez inşallahh..

akrabalarına pek takılma cicim cidden anca konuşur herkes o zamn dediğin gibi kimse de evlenmesin :)

wayyy wayyy wayyyyy

çook sevindim bebeğimm hayırlısı olsun yaaa çok güzell yaa

Canım br sevindin bir karıştın di mi sen de iniş çıkış yaşattım herkese :)

Ya 2 gündür kafamda sorunlar olunca paylaşayım dedim, ohh rahatladımm :) aile söz konusu olunca daha geriliyor insan sanırım evet, yani sevdiğim adamı bulmuşken kolay vazgeçemiyorum tabii..sizlerin de duyguları bana yakın neden çünkü beklemeyi göze almışsnz demk ki yeterince sevgi aşk var..o yüzden anlıyosunuz..problemler olsa da geri dönüşü oluyo iştee...

bi gerginlik oldu ama hallolacaktır inşallahh..konuşurz birazdan onla da aramış zatn kaç kere ama sakinleşmeyi bekledm..

Aaa çok sevindim Nilü aşmanıza sorunlarınızııı ..

Evet biz de bir adım attık hadi hayırlısııı

Haklısın yanyana oturup konuşsakk çokk dah aiyi olacakkk bebişmmm

Ayy canım benm çok sağolll...cidden de herkes öyle güzel destek oluyo ki resmen yükümü atıp hafifledim yani..

Bence de aşılır canım aşılır, sadece ani çıkışlardan vazgeçmek lazım ah ahh..

İyi olmana sevindimmm kardeşim benim,,siz daha tam kavuşamadan o gitti onun verdiği şeyde var yani inşallah düzelicek bebeğim benimmm ...Aile denkliği önemlidir tabi mesela bizim bi arkadaş evlendi onun ailesi mutasıp dini değerlere önem veren bi aile ,çocuğun ailesi alemci rakı sofraları falan ee bunlar anlaşamıyolar mecburiyetler olmadıkça görüşmüolar yani ...ama durduk yerde aileler anlaşamz diye düşünmekte çok yanlış yaşamadan göremicez hiç bi şeyi ...Bence sizin tatil size iyi gelicek paylaşırsınız konuşrsnz bol bol sen ona eksilerini söyle o sana söylesin konuşa konuşa çözülüo içinde kalcağına konuşmak en güzeli ...
O yüzden canını sıkma sen hep bu özlemek varya özlemek ondan oluyo ama realist olmakta lazım kafandaki soru işaretlerini Zaferle konşarak halledersn senn hukukçusuun altından girer üstünden çıkarsn lafların bal böcüğü :13::13::13::13:

Son düzenleme:
moralleri bozmak yok kızlarrr yılmak yokkk hedefff nikah masasıııı
gerçi ben hedefe ulaşana kadar sizin çoluk çocuk bile olur düğünüm kalabalık olur benimde ne güzel

gerçi ben hedefe ulaşana kadar sizin çoluk çocuk bile olur düğünüm kalabalık olur benimde ne güzel

Belli olmaz bu kısmet işi niloş önden sende gidebilirsin

kızz kaç senedir bekliyomm alan yokk babam bile diyo gelseler hemen alın götürün dicem diyo benim iş uzunn

Nİloşşşş bu işin kısası yok ki hepimizin ki uzun geldiklernde iş konusu ,ev konusu sayarsam burda hep beraber ağlarız şimdi

Sagol canim benimmm cok iyi geldi bama yazdiklarin bugn inanamazsinn... hallederz insallah ben de tatile cok guveniyorum Begusummmm..ozlem fena ciddennn..

O kadar uc aileler olursa sorun olur tabii ama her aileye de onyargiya hicc gerek yokk zaman gosterecek yavruumm :**

Moral bozmak yokkk haydin duguneeee hem de en kalabaligindan hee guzel mantik

ewet yawrum yaa,diyorum ya para olsun yeterki gidicez çarşıya bir günde ne eksikse alıp gelicez hele bi sayısaldan para çıksında

ben öyle limonata pastalı düğünde istemiyorum olcaksa adam gibi yok olmıcaksa klasik nikah sonra herkes dağılsın evli evine köylü köyüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…