Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar muhabbetiniz çok sardı beni ama aranıza nasıl katılacağımı bilemedim dam diye yazdım öyle......

Ben karar verdim izinsiz şafaktan sayıcammm 2 taneden takip etmek zoruma geldi bundan gidicem gelirse ekleriz =) hatta mazaret iznini sormadım henüz =)

Atarsa 278 ...

Son düzenleme:
Hiloşummmm çok sevindim aranızın düzelmesinee..
Kız babası olmak hiç kolay değil inanki böyle konuşması iyi karşılaması bile çok güzel ve büyük bir adım..
Benim babam çok serttir bizimle hiç yüz göz olmaz bu konularda şımarırız diye heralde.
Ablamın biriyle gözrüştüğünü falan annem söyledi gelecekleri gün belli oldu öyle babam ablamı çağırdı yanına biraz konuşmaya çalıştı ama ablam sesini bile çıkarmıyor sadece kafasını sallıyor
Napalım bizim babamızda böyle Allah kimsenin başından eksik etmesin babasını

Hiloşumm şafağıda attırmışın dün ben hiç giremedim evet 34 İstanbuldaydık çok az kaldı. Dün ibo d.bakıra gitmiş araba kiralayıp kuzenimlede görüşmüş yarım saat falan kuzenim onun telinden aradı ibo arattırmış oda konuşmak istedi biraz öyle konuştuk işte neseki sağ salim alayına girdi çok şükür

İsmim ayça yaş 24 askerim burdurda

Aynı sorular sanada olsun o zaman:)))))hayırlı tezkereler olsun

Bende begüm canım 25 yaşndym,Askerim Usta birliği Ankarada ...Sana da hayırlı tezkereler...

sizin devrede burdura mı düştü nedir ,bizim devrenin ustaların çoğu Ankara =)

Burda Nilay var trauble onunda askeri acemisi burdur =)

Allah kavuştursun canım

benidee alın yanınıza bizim topik çok durgun benim askerimde nilayınki ve ayçanınkiyle aynı zamanda askere gitti ve benimkide burdurda :))

Hadi ya geçmiş olsun tatlımm..gerçi istirahat eder biraz iyi olur ama canı da yanmıştır tabiii..

Gidecem yarın yehuu ya Riva ya Ağva yehuu..inşallahh diyelim tabii..hem şu yeni cicilerimden deneyim biraz

Sağol bebeğim, yatışta işte pazartesi film çekilecekmiş :44:
Gittt tabii kuzum aaa giit keyfini çıkart
O yeni ciciler dolapta eskiyecek değil ya git eskit

çok geçmiş olsun yawrum askerinee

ohh hiloşş bizim yerimizede yüz bakalım

Nilooşşş sağol kuzum :44: Aynen hiloş bizim yerimizede yüüüz bol bol

İsmim ayça yaş 24 askerim burdurda

benidee alın yanınıza bizim topik çok durgun benim askerimde nilayınki ve ayçanınkiyle aynı zamanda askere gitti ve benimkide burdurda :))

Hoşgeldiniz kızlarr Alt devreler hep burdur heralde
Allah kavuştursun

Hoşgeldiniz kızlarr Alt devreler hep burdur heralde
Allah kavuştursun
[/QUOTE]

Sağol teşekkür ederim bende pınar bu arada:)) senin askerine de çok geçmiş olsun:))

Sağol teşekkür ederim bende pınar bu arada:)) senin askerine de çok geçmiş olsun:))

Hoşgeldin Pınarcım Bende Esin, nerden katıldın aramıza bakiim
Çok sağol canım sakarlık kanımızda var napalım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…