devrelerimmm gelin gelinnn burda muhabbet süper oluyor walla herkez çok cana yakın sağolsunlar
walalhi esintoş ya ben giriyom kimse olmuyo ordabende burda takılıyom muhabbet iyi burda
bide sizin şafaklar azalıyo ya onu görünce dahada umutlanıyorum
Aynen öyle valla iyiymiş burası:)) konuştun mu bugün seninkiyle ben konuştum yerler anca cumaya belli olur diyo:))
Bizde tam tersi ilk zamanlar tertolarla çok denk geliyorduk şimdi o da olmuyoÇalışan da olduğu için denk gelemiyoruz anlayacağın Muhabbet koyu oluyo evet burda ayrılma kız buralardan
Her azalan şafak hepimizee umut kuzumBizim önümüzü başka yarenler açıyor, bizde sizin önünüzü açacağız işte
evet yawrum sabah konuştuk bizde, bıktırdım çocuğu walla hergün soruyorum açıklandımı die napıyım meraktan duramıyorum
aynen balım ya bende hafta içi işten fırsat buldukça takılıyorum haftasonuda askerim olmadığı için 15 ay evime çekildimburda zamanın nasıl geçtiğinide anlamıyorum gerçekten..
bayramdan sonra 93/3 ler gidicek ozaman dahada umut dolucaz, onlar içinde üzülüyorum anneleri sevdikleri beklemeye başlicak ama bizimde kavuşma zamanımız yaklaşıcak onlar gittikçe, düzen böyle yapıcak birşey yok
Büüüşşşşşbüüşşşşşşşş !!
Özlediim seni topiğin annesi, mesaj attım sana ama cevap alamadım.Girdikçe yaaz kıız.
normaldir canım merak etmen:) o değilde az kaldı bizimkiler ayrı yerlere düşerse üzülürüm aynı yerden birileriyle konuşmak iyi geliyo bana benimki aramamışsa sana soruyorum sen bende konuşmadım deyince demek eğitimde müsait değil deyip rahatlıyorum:))
Geldim kuzuuuummm geldimmmvallahi mesaji fln görmedim hemen buraya yaziyim dedim daha dikkatli olcam mesajlarina hemen bakcam esinimmm
Kizlar ben geldim :) ayy kac gündür giremiyordum alisveris gezme fln derken vallahi anca firsat buldum.
Neler olmus neler..
Hilalim yine bi ara mutsuzmus üzmüsler kuzumu ama cok sükür ki düzelmis hersey..
Esinimm gecmis olsun yavrum askerineumarim kötü birsey yoktur..nasil gidiyor hayat?
Begüssss safak baya düsmüs tatlim oooohhhne güzel darisi bizlerin basina
Vee yeni gelen arkadaslar allah kavustursun hosgeldiniz
Niloşş 5 aydır evdeyimİnsan yüzü gördüğüm yok akraba ziyaretleri de olmasa
Eee dediğin gibi düzen böyle, bizim şafak siz askerleri yollayınca düşmeye başladı, sizin şafakta 93/3'ler gidince ilerleyecek en çok
Tripp atacağım sana tut tuuutt
Hoşgeldin kuzum özledim harbi seni ya hu, yeğentoşum nasıl? Neler aldın bakiim
gez yawrum sen gez bebişine güzel güzel ciciler all
biz burda iyiyiz hiloşta iyiydi wallahi en son barışmışlardı çok şükür
senin tripinee kurban
hosbuldum kuzum bende cok özledimvallahi anca firsat oldu..yegentosun cok iyi sükürler olsun..
benim bu kararsizligimla bu cocuk yandii :) vallahi simdilik siparis verdik yatagini fln ama ben sonradan begenmezsem diye korkuyorum acikcasi..bu arada herseyini aldik oglusumun tulumlarini,geceligini,pantolonlarini, kazaklarini,corap sapka fln derken herseyi simdilik tamam amaaaa alisverise tabiiki devam daha cok ciciler alacagim insaallah..hayirlica sagliklica bi dogsaydi rabbim o günleri gösterseydi daha ne isterim ki
Kuzuuumm, bende size kurban olurum şapşal
Ahh ahh senin gibi bende olcam desene, kararsızlık başa belaa. Beğenmezsen idare edeceksin kuzum, zaten sonra büyüyünce istediğin gibi birşey alırsın kocacığınla yeğentoşumaHerşeyi tas tamam yani. Ekim'de yakupta izne gelecek kuzum, hem yeğen geliyo, hem eniştesi Doğum günümde 1 ekim Bakalım ne yapacak bana ayyy
Yakupta sürekli triplere giriyor annesigil bayramda gidecekmiş evci çıkartacaklarmış onu gel diyo. Yok gelemem dedim surat yaptı. Bilmiyorum aslında kararsızım da.. Uff gidersem rahat olamıycazz, doya doya sarılamıycam daa ufffff :26:
Yeğenime not ; Teyzecim artık gelebilirsin anneciğin senii bekliyor, herşeyinde tamammış naz yapma gel hadii
benidee alın yanınıza bizim topik çok durgun benim askerimde nilayınki ve ayçanınkiyle aynı zamanda askere gitti ve benimkide burdurda :))
Kizlar ben geldim :) ayy kac gündür giremiyordum alisveris gezme fln derken vallahi anca firsat buldum.
Neler olmus neler..
Hilalim yine bi ara mutsuzmus üzmüsler kuzumu ama cok sükür ki düzelmis hersey..
Esinimm gecmis olsun yavrum askerineumarim kötü birsey yoktur..nasil gidiyor hayat?
Begüssss safak baya düsmüs tatlim oooohhhne güzel darisi bizlerin basina
Vee yeni gelen arkadaslar allah kavustursun hosgeldiniz
Ayçacım gel kuzummm ya burda beni de alın diye bişi yok little little into middle yapcan ortaya gircen
girdikçe yazz sen okuruz ...
Büşracım : Canım valla ben izinli sayıyodm benimki çok fazla öyle diyo sadece 7 gün izinli sayıyorum hatta gelmesine de gerek yok ya bana kalsa sıksın dişini otursun aşağıya =) böyle saycam eğer gelirsede eklerim napim
Kuzuuumm, bende size kurban olurum şapşal
Ahh ahh senin gibi bende olcam desene, kararsızlık başa belaa. Beğenmezsen idare edeceksin kuzum, zaten sonra büyüyünce istediğin gibi birşey alırsın kocacığınla yeğentoşumaHerşeyi tas tamam yani. Ekim'de yakupta izne gelecek kuzum, hem yeğen geliyo, hem eniştesi Doğum günümde 1 ekim Bakalım ne yapacak bana ayyy
Yakupta sürekli triplere giriyor annesigil bayramda gidecekmiş evci çıkartacaklarmış onu gel diyo. Yok gelemem dedim surat yaptı. Bilmiyorum aslında kararsızım da.. Uff gidersem rahat olamıycazz, doya doya sarılamıycam daa ufffff :26:
Yeğenime not ; Teyzecim artık gelebilirsin anneciğin senii bekliyor, herşeyinde tamammış naz yapma gel hadii
cok iyi yapmissin canim :) bencede izin kullanmadan daha iyi bende hic kullanmak istemiyorum ama bakalim hayirlisi..aynen gelirsede eklersin simdilik süper görünüyor safagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?