Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Atiyorm safagimizi rahat ol ebrusum :))))
Olsn en azndan sacmasapan karsi cikmamais yanii o huyu da güzel, herkesjn huyu farkli napalım Allah basimizdan eksik etmwsin dedigin gibi yavrumm

Ibo da alem hee yaptigina bak sen sunun :)) ama bunu bor adim sayip cok seviniyorumm bitti Ebrusummm bittii cok az kaldi kizzzz ):***

Aynen kizlarrr biraz eskiteyim dedim gayet guzel secimler yapmisim hosuma gitti ohhh :)))
Ama ben buralarin denizini sevemiyom ya pis :/ akdeniz gibisi var mi beeee ))

Bussuuummm evet bi ara gelgit olduk gene ama iyi gibiyiz su ann..heyecamli zamanlar bizi bekliyo insallahh

Sen de bi guzel gezmisin ohhhh yigidinle beraber ..

Yeni gelen arkadaslarr hosgeldiniz Allah sabirlar versinn
Ben de Hilal Istanbul 22 :) ben askerimi aldim geriii sira sizlerdeee..

Begusumm sana selam vermeden olmazzz ama cikiyorum simdilk gelirm aksammm

evet oraya gitmen en iyisi zaten evet erken kavusmak icin idare sart

aman iyi olun hilalimm bu günlerin tadini cikarr..evet gezdik bizde ne yapalim zaman gecirmemiz gerek dimii :)

kizlaar bende cikiyorum kocacim ariyor onunla konusayim öptüm sizleriii görüsürüzz

Kızzzzzzzzzzzz Hiloşşş

Sen denize gitmiyomuydun Enişteden izin mi çıkmadı

Gittik yavr gittik ama cok kalabalik ya donuyoruz..her yerden yazarim bennn :))
Telefondan da yaziyorm da cok kolay olmuyo

Sen de gez toz tabi tatlimmm :***
Ohh kocacinla konus ne guzelll...

iyiyim bende çok şükür canım askerimde iyi bir problem yok allaha şükür
sen nasılsın bebişin nasıll? yawrum havalarda çok sıcak wallahi dikkat et iyi bak kendine ve bebişine

Gittik yavr gittik ama cok kalabalik ya donuyoruz..her yerden yazarim bennn :))
Telefondan da yaziyorm da cok kolay olmuyo

Sen de gez toz tabi tatlimmm :***
Ohh kocacinla konus ne guzelll...

İyi yapmışssınz ama kalabalığı tahmin edebiliyorum hava güzel olunca herkes atıyo kendini bi yerlere ama işte rahat edilmiyo sen bunun tadını haftaya çıkartırsınnnn balık gibi yüzersin

burdurda canım ama daha belli olmadı ustabirliği bu hafta olur heralde heycanla bekliyorum

benim eşimde burdura gitti ilk canım orada yapacaktı acemiliğini fakat 15 gün kaldı orda sonra tokat hudud birliğine gitti 28 gün yapıcaktı acemiliği birden 75 güne çıktı ama bitiyo çok şükür acemiliği 10 gün kaldı sonrasında şırnak bakalım inş rahat eder seninki de inş iyi biryere düşer canım merak ettim ben bile

herkes devresini bulmuş ben niye bulamıyorum ( tokatta askeri olan yokmu 93/2 mayıs 6 da sülüs yok mu ya duyun beni heeeyyytt:))))

YEĞENİMİ YERİİİMMM
Bilmem kuzum napacak ben onun doğum gününü 1 ay önceden dağıtıma geldiğinde kutlamıştım. Sahil kenarında balonlar falan düşün Gitmek bende istiyorum da işte.. Rahat olamıyorum kuzum yaa :26:
Öpüyorum seniiiiiiiiiiiii, kocacığınla bol muhabbetler kuzucum

Selam Begüşüüm. Yakupla camerada konuşuyorduk o yüzden çıktım yazamadım kuzum kusura bakma. Çift çarşı yapsalar bende giderim ne olur sanki yapsalar bizimde bi ayrıcalığım olsa ah be ahh babam komutan olaydı iyiydi
Farklı olmuyor kuzum son izne geldiğinde KV nin yaptıklarını biliyorsun. Yemin töreninde de ne yaptığını biliyorsun. Gitsem dert gitmesem dert ya. Onun ellerini sıkı sıkı tutamadıktan sonra, kokusunu doya doya içime çekemedikten, sarılamadıktan, öpemedikten sonra ha camera ha orda brşey değişmez ki kuzum. Geceleri bile tek kalamıyorduk, sigara içmeye dışarıya kaçtığımızda 5'er dk yalnız oluyorduk sadece.. Nişanlılıkta pek birşeyi değiştirmiyor açıkçası kuzum, nişanlısın yüzük var aileler biliyor ucunda evlilik var ama birşeyi değiştirmiyor yani ha sevgilim, ha nişanlım. Rahatlık yok arkadaşş!
Benim annem babam bile daha rahat kv ve kayınpedere göre bu kadar sıkmazlar beni. Ne bileyim abimi de bu kadar sıkmıyorlardr abim nişanlıyken rahattı ya .. Kararsızım kuzum bilmiyorum :44:

Aynen kizlarrr biraz eskiteyim dedim gayet guzel secimler yapmisim hosuma gitti ohhh :)))
Ama ben buralarin denizini sevemiyom ya pis :/ akdeniz gibisi var mi beeee ))

Hilooşş git kız buralardan Denizin keyfini çıkartt

herkes devresini bulmuş ben niye bulamıyorum ( tokatta askeri olan yokmu 93/2 mayıs 6 da sülüs yok mu ya duyun beni heeeyyytt:))))

Canım senin tertip dolu burası ama denk gelmiyorsunuz hiç

Haklısın Esintoşum bende yaşadığım için sonuna kadar haklısınnn o yüzden gönlünden geçeni yap ama siz bide nişanlısınız işte hani insan azcık yalnız bırakır dertleşsinler diye ulan sanki tek onlar özlüo yaaa bizde yemin töreninde kaçmaya çalşmştk ama olmuyo ki yanii bu seferde ben rahat olamıyodm hani arkamdan laf etmesinler diye yürüyodk geri gelioduk başbaşa 2 söz edemiosun ..bizimkinin babası gitti ya neyse bi ara nete geldi sonra babasıda onun yanına geldi el salladı bana da ben el salladm istanbuldan ankaraya selam dedim güldüm,,babası dedi ki gelmediki hiç bize görüşemedk dedi...bende benmkine diyorm ben cadı gelinim falan neyse beklentiye bak ama biraz fazla geldi bana askerim yokken ben ne alaka ,demşlerdir çocuk burdaken geliyo yokken yok ama açıkçası öyle yaniii =)
demekki dedim bizde siz gibi nişanlı olsak beklentiler fazla olcak iyi ki şimdi nişanlı değilmişiz dedim ben zaten bu yüzden istememştm ....Geçen akrabamla konşuyrz onun oğluda askerdeken nişanlıydı siz gibi ay dedi gelinim beni hiç aramzdı gelmeyi bırak dedi,,bizde diyorum arıos yanii daha ne gel gitte fazla

Askerimin demesiyle ;

''Batarsa 297/Atarsa 296!
Atarsa batarsa seninim gamzeli yarim. ''

Benim dememle ;

ATACAK BATACAK BENİM OLACAKSIN ASKERİİM!

200'leri de bitireceğiz 97 gün dediğin nedir ki.. Elbet bitecek!

Aman kuzum ya kim bizim gibi düşünebilir ki. Bizi anlayan sadece biziz bu hep böyle olacak sanırım :44: Dayımın karısıyla dertleşirim genelde ben o da dayımı bekledi dayım askerken 1 yaşındaydı çocukları. Hep der mesela ''insanlar neden bu kadar anlayşsız, aslında bi mantıklı düşünseler askerin en çok sevdiğini özlediğini o zaman da anlamazlar'' der bana sürekli. Ki öylede..
Aaaa Ne o beklenti ya hu ? Ne gerek var sürekli gidip gelmeye. Ben bile sürekli gidip gelme taraftarı değilim. Önceki kadrda gitmiyorum 1 ay olacak bak dikkat ettiysen begüş hep giderdim. Şimdi gitmiyorum haftada 1 ben arıyorum sonraki hafta onlar arıyor. Kaynımla konuşuyoruz daha çok. Gel yenge gel diyor ama yok bi kere izni kursağımda bıraktılar ya hiç gelmiyor gidesim. Sende yalnış yapmıyorsun canım için çok rahat olsun, hani bi hastalık olur allah göstermesin git otur ziyarete ama ne bileyim. Aman begüş nişanlı olmadığınıza şükret kuzum en azından şu askerlik süresince, gerçekten beklentileri çok oluyor. Annemle Kv konuşuyorlar geçen anneme ''esin neden gelmiyor, gelmek mi istemiyor'' demiş. Annemde birşey demeden konuyu değişmiş. Ben iyi gelin oldum aradım gittim yanlarına da ne olduuuu. Aman kaynana iyi olsa, gelin cadı oluyor değişiyor. Şükür kaynanam yakup yokken gittiğimde çok iyi ama eğer yakup varkeenn .. Neyse neysee begüşş damarıma basma

Kuzum varya benimkinin annesi de öyle oğluyla yanyana gelince bi tuhafff o yokken ikimzken daha ayrı bi ruh hali değişiyo ama ben diyorum şimdi askerden de gelsin birbirimizi iyice tanıyalımmm o zaman ne olcak ...Esintoş bizim yaşadığımz süreçler az çok aynı ya bu kadar olur
Valla bende öyle bebeğim gitmem belki bi kere hani bu tarfta işim vardı gibi yaparım ama fazlasına lüzum yok ...

İki yüzlülük deniliyor sanırım buna kuzucum, başbaşa çok çok iyi. Askerler varken cadoloz Neyse neysee :))
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur terto Annem hep der '' insanın dünyada yaşadıklarının aynısını bi başkası da başkasıyla yaşar''' diye. Onun gibi birşey kuzum yaşadığımız. Rabbim bunların sonucunda bize güzel bi yuva nasip eder inşallah
Eeee öyle yap kuzum, babam geçen kayınpederini arada oturmaya gidelim dedi. Bende karnım ağrıyo şuram ağrıyo buram ağrıyo diye söylenince sustu adamcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…