- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
Tertiplerin yok ama üst devrelerin var Begüşle ben varım şekerim bizimle de muhabbet edebilirsn sonuç olarak
evet canım senin askerin nerde uzak mı
Wallahi denizi bulalımda Akdenizi aramicaz biz hiloşumm
İyi yapmışssınz ama kalabalığı tahmin edebiliyorum hava güzel olunca herkes atıyo kendini bi yerlere ama işte rahat edilmiyo sen bunun tadını haftaya çıkartırsınnnn balık gibi yüzersin
Ben İstanbul'da O Ankara'da her zaman dediğim gibi ''Ankara da şafak, istanbulda yürek atıyor.''
Aramızda 4 saat 30 dk'lık/453,5 km var :26: Ahh ahh.
Senin kocacığının, usta birliği belli olmuş muydu canım ?
evet canım belli oldu ben istanbuldayım eşim şırnağa düştü( aramızdaki saatleri hesap bile edemedim haritanın en sonunda ((
evet canım belli oldu ben istanbuldayım eşim şırnağa düştü( aramızdaki saatleri hesap bile edemedim haritanın en sonunda ((
Şuan sadece bi tanesii açııııkkk. BÜŞŞBÜŞŞŞŞŞ tertibin seni çağırıyo
büşşbüşş nerdesinnn konuşcak tertip aranıyor
Ben ariyorum yaaa buna deniz bile demem bananeee :)))
Of sorma Beguuuuu..hic iyi olmuyor bi de denizi guzel degil ya ondan da hic cekilmiyor..marmara ereglisine giderdik arada ora daha iyi temiz oluyorsu..
Haftaya ben yehuuuuu
Naptin bugn yavrummm ne var ne yokkm
Napimm kardeşim bu hafta benim için çok güzeldi 3 gün askerimi görünce
o girdi nete bi yarım saat onla konştk babası falan gitti zaten sonra o da arkadaşlarıyla buluştu annesinin yaptıkları bozulmadan bitsin diye falan çok güzeldi bu hafta
hilal gözün aydın sonunda kavuşmuşsunuzisteme olayları varmış sanırım umarım allah tamamına erdirir
Oh ohh ne güzelll evet bu hafta fazladan fazladan görüştünz güzel oldu, şafağın da birden düştü o da süper olduu
Tabi canım bir an önce yesinler heheh
Sağol Yadecimmm sağoll darışı başınızaa
İsteme degil de henüz bi' tanışma olcak inşallah bayrama falan bakalmm..
Anacım say say hep fazlaaadedim ben böyle saymıcam sende gelme izne falan dedim hatta 3 günde mazareti düşcez de hadi o dursun her şeyide biliyosun diyo ben tecrübeli asker yareni
Aynen valla her şeyi öğrendik yaaa....bence de gelmeden durabilirse süper olur gelirse de en çok 1 hafta falan gelsin yani bence çok uzatmasın, sonuçta neyse ki çarşı izinleri var ihtiyaçlarını karşılıyolari sevgililerle görüşülüyor, istediklerini yiyip içip gezebiliyolar yaniiSen de gidersen 1 2 kere daha neee..
Hiloş bugün bana kır düğünü mekanları fotoğraflarını gönderiyo,gelin-damat falan ,,,gelince beklemicem diyo evlenicez dio 2014 gelini olcam heralde bu gidişle her şey yolunda giderse
benim eşimde burdura gitti ilk canım orada yapacaktı acemiliğini fakat 15 gün kaldı orda sonra tokat hudud birliğine gitti 28 gün yapıcaktı acemiliği birden 75 güne çıktı ama bitiyo çok şükür acemiliği 10 gün kaldısonrasında şırnak bakalım inş rahat eder seninki de inş iyi biryere düşer canım merak ettim ben bile
geçmişi okumaktan anca fırsat buldum
iyi akşamlar kızçeler napıyorsunuzzz, benim sinirlerim tavan yapmış durumda garanti ve iş bankası yüzünden gidip camlarına yumurta atasım war
geçmişi okumaktan anca fırsat buldum
iyi akşamlar kızçeler napıyorsunuzzz, benim sinirlerim tavan yapmış durumda garanti ve iş bankası yüzünden gidip camlarına yumurta atasım war
yawrum ya garantide 2 hesabım vardı birtanesi maaş hesabım diğeride eski işyerimden kalmıştı bende özel mevduat hesabı olarak kullanıyordum, 22 tl hesap işletim ücreti kesmişler şok oldum. bide askerimle konuştum onunda iş bankasında 50tlsi vardı atmış öyle dursun lazım oldukça çekerim muhabbetine, birliğin içindede sadece iş bankası atmsi varmış çekmeye gitmiş para yokkkk. ondanda kesmişler. neymiş efendim maaş hesabı değilmiş mevduat hesabıymış yıllık 49 tl para kesilirmişş. cinlerim tepeme çıktı ya biz havadan para kazanıyoruz sanki onların bankalarına yatırıyoruz uyuz oldum wallahi. ya giden para olsun onu dert etmiyorum, askerim oraya yatırmış parasını harcamıyım lazım olunca alırım die adamlar işletim ücreti diye kesiyorlar gelde sinir olmaa
Selammmm
Noldu kızz hayrdııırr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?