Bende çok keyifsizim..
Neye keyifsizlendiğimi bi bilsem..
Başım çatlayacak sanki..
Niye hayırdır ne oldu kız ..
yawrum ya garantide 2 hesabım vardı birtanesi maaş hesabım diğeride eski işyerimden kalmıştı bende özel mevduat hesabı olarak kullanıyordum, 22 tl hesap işletim ücreti kesmişler şok oldum. bide askerimle konuştum onunda iş bankasında 50tlsi vardı atmış öyle dursun lazım oldukça çekerim muhabbetine, birliğin içindede sadece iş bankası atmsi varmış çekmeye gitmiş para yokkkk. ondanda kesmişler. neymiş efendim maaş hesabı değilmiş mevduat hesabıymış yıllık 49 tl para kesilirmişş. cinlerim tepeme çıktı ya biz havadan para kazanıyoruz sanki onların bankalarına yatırıyoruz uyuz oldum wallahi. ya giden para olsun onu dert etmiyorum, askerim oraya yatırmış parasını harcamıyım lazım olunca alırım die adamlar işletim ücreti diye kesiyorlar gelde sinir olmaa
sana noldu margacığımmm hayırdır
hesap açtırmaya gidince hiç bahsetmiyorlar işletim ücreti kesiyoruz falan diye haber vermeden çat diye alıyorlar parayı insanı zor durumda bırakıyorlar ya okadar sinir oldumki.
Bende bilmiyorum ..
Pek huzursuzum..
Benimkinin sesini duyamadığım zamanlarda hep böyle oluyorum..
Başımda bu yüzden maymunlar zıplıyor ..
yawrum ya garantide 2 hesabım vardı birtanesi maaş hesabım diğeride eski işyerimden kalmıştı bende özel mevduat hesabı olarak kullanıyordum, 22 tl hesap işletim ücreti kesmişler şok oldum. bide askerimle konuştum onunda iş bankasında 50tlsi vardı atmış öyle dursun lazım oldukça çekerim muhabbetine, birliğin içindede sadece iş bankası atmsi varmış çekmeye gitmiş para yokkkk. ondanda kesmişler. neymiş efendim maaş hesabı değilmiş mevduat hesabıymış yıllık 49 tl para kesilirmişş. cinlerim tepeme çıktı ya biz havadan para kazanıyoruz sanki onların bankalarına yatırıyoruz uyuz oldum wallahi. ya giden para olsun onu dert etmiyorum, askerim oraya yatırmış parasını harcamıyım lazım olunca alırım die adamlar işletim ücreti diye kesiyorlar gelde sinir olmaa
hesap açtırmaya gidince hiç bahsetmiyorlar işletim ücreti kesiyoruz falan diye haber vermeden çat diye alıyorlar parayı insanı zor durumda bırakıyorlar ya okadar sinir oldumki.
içini ferah tut yawrum arar askerin seni ozaman rahatlarsınkov bakıyım o maymunları kafandan rahatsız etmesinler benim arkadaşımı
Küçük miktarda paran varsa, hesap kartında tutmamaya bak..
Aynen öyle yapıyorlar canımm yaaatabi ki bizde de aynı durum yaşandııı cidden çok sinir bozucuuu
Ama boşverrr gelen dert paradan gelsin yine de, insanın acayip siniri bozuluyo o ayrıı..dediğin gibi para kazanmak için ne çabalar veriyoz biz, onlar kafasına göre şurdan kesiyim burdan kesiyimm ıyyy
Mevzu araması değil..
Herkesten fazla konuştuğumuz kesin..
Mevzu benim her an onun sesini duymak istemem..
O da mümkün değil işte.. (=
yawrum sorun paranın miktarı değilki, adam gibi ne haber veriyorlar nede uyarıyorlar. ya üzüldüğüm askerim çekememiş parasını arkadaşından almış orda zor durumda kaldı, yarın arkadaşına havale yapıcam, bide garanti bankası hastasonu diye eft işlemide yapmıyor illa iban no istiyor delirdim resmen
ooo yawrumm wallahi imkansız şeyler istiyorsunaz kaldı yawrum kavuşunca boll boll görceksin hep yanında olucak bunları düşün sen içini ferah tut onlar Allaha emanet orda
Zıraattan hesap kartı çıkarmadı mı sizinkiler ?
Zıraat bankasının hesap kartını kullanıyoruz biz. Bu zamana kadar herhangi bir para kesimine rastlamadık..
Eğer senin elinde zıraata ait hesap kartı varsa, şimdilik o kullansın diye at kargoyla canım . Olmaz mı ?
Garantinin atmsinden sanırım farklı bankanın hesap kartıyla işlem yaparken kesim yapıyor..
Ne kadar attıysan söylersin. Tam miktar yazar ve kesilmeden alır..
aynen yawrum ya birde arayınca çağrı merkezinde 10dk bekletti beni iyice uyuz oldum
Şu imkansızlık kelimesinden nefret ettiğim kadar, başka hiç bir şeyden etmiyorum yaaa
birliğin içinde ziraatin atmsi yokmuş yawrum hiçte bahsetmedi ziratten hesap açtırdılar falan diye bilmiyorumki..
neyse olan oldu artık, dağıtıma gelince bakıcaz birlikte
sabırr yawrucum sabırr bak hiloş kavuştu zaferine bide evlensinler inşallah ozaman hep sevdiceğinle olcak, sonra sıra bize gelcek
He yaaa ne kadar gıcıklarrr..
Ama Margari haklı ziraat kesinti yapmıyor, Zafer'deki ziraati kullanıyoz biz artık hep..bir de bendeki vakıfbank da hiç kesinti yapmadı şimdiye dek ama bu avukat kartı bilemicem bir farkı var mı, bir iki sene önce annemdeki karttan keisnti olmuştu faturaları otomatiğe alınca vazgeçtiler kesintiden
Benimkinin askere giderken zıraat bankasına ait hesap kartı yoktu..
Her askere hesap açtırıyorlar canım.. Ben böyle biliyorum. Diğer kızlarada sorabilirsin. Belki ben yanlış biliyorumdur..
Olsun ne farkeder. Benimkinin yeri değişmeden önce atmsi ,garanti bankasına aitti.
Ama o parasını zıraat kartıyla garanti atmsinden çekiyordu..
Yani çekilebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?