Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğrudur..

İş bankasın ait kredi kartımda da aynı mevzu oldu..
Benimkinin iş bankasına ait hesap kartında da aynı mevzu oldu..

hesap açtırmaya gidince hiç bahsetmiyorlar işletim ücreti kesiyoruz falan diye haber vermeden çat diye alıyorlar parayı insanı zor durumda bırakıyorlar ya okadar sinir oldumki.

hesap açtırmaya gidince hiç bahsetmiyorlar işletim ücreti kesiyoruz falan diye haber vermeden çat diye alıyorlar parayı insanı zor durumda bırakıyorlar ya okadar sinir oldumki.

Küçük miktarda paran varsa, hesap kartında tutmamaya bak..

Bende bilmiyorum ..

Pek huzursuzum..

Benimkinin sesini duyamadığım zamanlarda hep böyle oluyorum..

Başımda bu yüzden maymunlar zıplıyor ..

içini ferah tut yawrum arar askerin seni ozaman rahatlarsın kov bakıyım o maymunları kafandan rahatsız etmesinler benim arkadaşımı

Aynen öyle yapıyorlar canımm yaaa tabi ki bizde de aynı durum yaşandııı cidden çok sinir bozucuuu
Ama boşverrr gelen dert paradan gelsin yine de, insanın acayip siniri bozuluyo o ayrıı..dediğin gibi para kazanmak için ne çabalar veriyoz biz, onlar kafasına göre şurdan kesiyim burdan kesiyimm ıyyy

içini ferah tut yawrum arar askerin seni ozaman rahatlarsın kov bakıyım o maymunları kafandan rahatsız etmesinler benim arkadaşımı

Mevzu araması değil..

Herkesten fazla konuştuğumuz kesin..

Mevzu benim her an onun sesini duymak istemem..

O da mümkün değil işte.. (=

Küçük miktarda paran varsa, hesap kartında tutmamaya bak..

yawrum sorun paranın miktarı değilki, adam gibi ne haber veriyorlar nede uyarıyorlar. ya üzüldüğüm askerim çekememiş parasını arkadaşından almış orda zor durumda kaldı, yarın arkadaşına havale yapıcam, bide garanti bankası hastasonu diye eft işlemide yapmıyor illa iban no istiyor delirdim resmen

aynen yawrum ya birde arayınca çağrı merkezinde 10dk bekletti beni iyice uyuz oldum

Mevzu araması değil..

Herkesten fazla konuştuğumuz kesin..

Mevzu benim her an onun sesini duymak istemem..

O da mümkün değil işte.. (=

ooo yawrumm wallahi imkansız şeyler istiyorsun az kaldı yawrum kavuşunca boll boll görceksin hep yanında olucak bunları düşün sen içini ferah tut onlar Allaha emanet orda

Zıraattan hesap kartı çıkarmadı mı sizinkiler ?

Zıraat bankasının hesap kartını kullanıyoruz biz. Bu zamana kadar herhangi bir para kesimine rastlamadık..

Eğer senin elinde zıraata ait hesap kartı varsa, şimdilik o kullansın diye at kargoyla canım . Olmaz mı ?

Garantinin atmsinden sanırım farklı bankanın hesap kartıyla işlem yaparken kesim yapıyor..
Ne kadar attıysan söylersin. Tam miktar yazar ve kesilmeden alır..

ooo yawrumm wallahi imkansız şeyler istiyorsun az kaldı yawrum kavuşunca boll boll görceksin hep yanında olucak bunları düşün sen içini ferah tut onlar Allaha emanet orda

Şu imkansızlık kelimesinden nefret ettiğim kadar, başka hiç bir şeyden etmiyorum yaaa

birliğin içinde ziraatin atmsi yokmuş yawrum hiçte bahsetmedi ziratten hesap açtırdılar falan diye bilmiyorumki..
neyse olan oldu artık, dağıtıma gelince bakıcaz birlikte

aynen yawrum ya birde arayınca çağrı merkezinde 10dk bekletti beni iyice uyuz oldum

He yaaa ne kadar gıcıklarrr..

Ama Margari haklı ziraat kesinti yapmıyor, Zafer'deki ziraati kullanıyoz biz artık hep..bir de bendeki vakıfbank da hiç kesinti yapmadı şimdiye dek ama bu avukat kartı bilemicem bir farkı var mı, bir iki sene önce annemdeki karttan keisnti olmuştu faturaları otomatiğe alınca vazgeçtiler kesintiden

birliğin içinde ziraatin atmsi yokmuş yawrum hiçte bahsetmedi ziratten hesap açtırdılar falan diye bilmiyorumki..
neyse olan oldu artık, dağıtıma gelince bakıcaz birlikte

Benimkinin askere giderken zıraat bankasına ait hesap kartı yoktu..
Her askere hesap açtırıyorlar canım.. Ben böyle biliyorum. Diğer kızlarada sorabilirsin. Belki ben yanlış biliyorumdur..

Olsun ne farkeder. Benimkinin yeri değişmeden önce atmsi ,garanti bankasına aitti.
Ama o parasını zıraat kartıyla garanti atmsinden çekiyordu..

Yani çekilebilir..

maaş hesabımda kesinti olmuyor yawrum, normal mevduat hesabı olunca kesiyorlarmış, dediğin gibi en az 2tane otamatik ödeme talimatı verirsem kesmezlermişş , istekleride bitmiyor

öyle yapıcam büyük ihtimal yawrum benimki gelsin hele dağıtım izninede ozaman gidip 2tane hesap açtırırz kendimize para kesilmeyen bişeyler

onlardanda ücret kesilmiyormuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…