Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiloşş : Aynen öyle olcak heraldee yaa bende çok heycanlandm ama inşallah iş sıkıntısı falan olmazda olur ,, kızzzzz bunlar beni seviyo heralde babası aradı inmişte napıyosun dedi falan ankarayı anlattı dedi hiç üzülmeyin kilosu falan yerinde dedi =)))

Nİloş : aynen benm askerimnde çekmişler bi arkadaşınada borç vermşti ben gönderdm bi miktar yoksa yavrukuşum çarşıya çıkamıcaktı adi şerefsiz bankalar

aynen öyleler walalhi begüşüm yaa

Ben o kadar çok gönderdim ettim, param kesilmiş aşkım lafını duymadım..
Atılan miktarı tam yazınca kesim olmuyor herhalde..

Aradığında senin için sorarım..

sağol yawrumm, ben şu ziraat bankası olayını bir araştırıyım bakalımm

kızçeler öpüyorum hepinizi şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın allaha emanet olun, askerciklerinizi görün rüyalarınızda

Ne demek , görüşürüz..

sabırr yawrucum sabırr bak hiloş kavuştu zaferine bide evlensinler inşallah ozaman hep sevdiceğinle olcak, sonra sıra bize gelcek

Yok kız benmki maaş kartı değil ama icralarda işlem yaptığımız için üyapa açık değişik bir kart bilmiyorum fark der mi işte..

Aynen öyle ya istekleri var bir deee... Bence de açtırın yavrum

İnşallahhh Begüşümm olmaz olmz iş de hallolur nolcakkk..tanışma faslı falan olur sizin de söz möz o ara da işler hallolur evlnirsinz ohhh bir dhaa hep dipdibe bıkana kadr
Kızım neden sevmesinler yahuu sen oğullarının sevdiği kızsın yaniii...hem gayet de geçimlibir insana benziyorsun, düzgünsün, samimiisinn eee elbet sevceklerr

Kim gelin gidiyo hayırdır yav

Begüşü verdm gittiii hhaha aslında en yakın aday şimdilk benim ama dah auzun bir süreç var tabi, ilk aşama tanışmaa

Vay begüş gelin gidiyorsun bundan en son benim haberim oluyo

Sizin aranızda nişan varmıydı akdeniz güzeli (= varsa düğün ne zaman ?

Yok canım henüz tanışma için yeni adım attıkkk Bakalım ne zaman tanıştırcaz aileleriii...

Sizde ne var ne yokkk

Nişan var , kısmetse asker dönüşü düğünde var..

Tabi bi aksilik çıkmazsa..

Çok daraldım ben bu akşam..
Annem ve babam dışarı çıktılar , benide davet ettiler fakat keyifsizim çok..
Böyle zamanlarda ne yapmak gerekiyor ..

Yardımmmmm :26:

Vay begüş gelin gidiyorsun bundan en son benim haberim oluyo

Sizin aranızda nişan varmıydı akdeniz güzeli (= varsa düğün ne zaman ?

Hiloşummmmmm : inşallahhh ya hepimiz muradımıza erelimmm

Margacım : Yok be hayatım biz kendi aramzda sözlüyüz,,,bizimki gelince hemen evleniriz diyo da bugünde mekan fotoğrafları gönderdi eğer iş sıkıntımız ne bilim her şey yolunda giderse şu an toz pembe ama 2014 gelini olabilirm gibi

Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden. Allah yardımcınız olsun .. =)

Ailesiyla tanıştın mı ? Evlilikte ailelerde çok önemli..

Canım böyle zamanlardaa düğün topiklerine at kendini çok eğlenceli oluyo =) vakit geçiyo ayy ben de evimi böyle mi yapsam falan bak bi blog keşfettim çok güzel çeyiz alışverişi | Pembe gönlüm sende

Dün arkadaşın teki de bunu söyledi..
Hani şu düğün klipleri varya, onları izlememi istedi. Baya bi yaratıcı işler çıkarmışlar gerçekten..

Bir tane attı onu izledim. İkincisini izlemek içimden gelmedi. Bir tanesi yetti..

Oda sarmadı
Sezonluk dizi bitirdim oda sarmadı
Kitap okuyorum okudum oda sarmadı

Ben herifimi istiyorum ya of

Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden. Allah yardımcınız olsun .. =)

Ailesiyla tanıştın mı ? Evlilikte ailelerde çok önemli..

ben tanıştım ailesiyle yemin töreninde de birlikteydik falan...o benim ailemle tanışmadı henüz ...ya geçen bi akrabamda aileler önemli ailelerin uyuşması lazım dedi de napalım diyelim uyuşmadılar biz seviyoruz ayrılcaz mı bi başkasının ailesi nası olcak ...

Kızlar bu blog çok güzel çeyizler falan var hele ki sahibinin ev dekorasyonuna bayıldım çok şirinnnn bende böyle soft renklere bayılıyorum bakın vakit geçer ... çeyiz listesi falan her şey var ... eşyalar falan harikaaaa

çeyiz alışverişi | Pembe gönlüm sende

Son düzenleme:

Hadi bakalım o zman gelince hemen evlendiririz sizii
Ben de mesela aileleriyle tanıştım ama o henüz tanışmadı, bayrama falan toplu bir tanışma düşünüyorlar ama bakalım bizimkiler ne dicekkk bekliyoruzz...

Begüş iyi demiş bak ilgin varsa kıyafet falan da bakabilirsinn..yüksek ses müzik dinle ya da falann..

İnşallah Begüüüü

Benimki şu an ailesiyle iş konuşuyormuş ben de mesaj yazmıorum şu an gece konuşurken anlatırrr :44:

MArgacımmm düğün klipleri sıkıcı ya ,,bunlara bak hemde fikir oluyo ...

Herkes istioda işte napalım

ay hadi hayırlısı kardeşim yaaa en önemli konular hayatnızın en önemli adımı iş çünkü geçim için,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…