Hadi inşallahhh tatlı benmmm emin ol hakettiğin de tam olarak buuu, bak o da ne kadar hevesli Zafer gibi..valla askerdeyken ne hayaller kuruyorlar Begüüü ve gelince gördüğün gibi direk faaliyete geçti benimkiBence Burak da aynı olcakk
yawrum ya garantide 2 hesabım vardı birtanesi maaş hesabım diğeride eski işyerimden kalmıştı bende özel mevduat hesabı olarak kullanıyordum, 22 tl hesap işletim ücreti kesmişler şok oldum. bide askerimle konuştum onunda iş bankasında 50tlsi vardı atmış öyle dursun lazım oldukça çekerim muhabbetine, birliğin içindede sadece iş bankası atmsi varmış çekmeye gitmiş para yokkkk. ondanda kesmişler. neymiş efendim maaş hesabı değilmiş mevduat hesabıymış yıllık 49 tl para kesilirmişş. cinlerim tepeme çıktı ya biz havadan para kazanıyoruz sanki onların bankalarına yatırıyoruz uyuz oldum wallahi. ya giden para olsun onu dert etmiyorum, askerim oraya yatırmış parasını harcamıyım lazım olunca alırım die adamlar işletim ücreti diye kesiyorlar gelde sinir olmaa
Hiloşş : Aynen öyle olcak heraldee yaa bende çok heycanlandm ama inşallah iş sıkıntısı falan olmazda olur ,, kızzzzz bunlar beni seviyo heralde babası aradı inmişte napıyosun dedi falan ankarayı anlattı dedi hiç üzülmeyin kilosu falan yerinde dedi =)))
Nİloş : aynen benm askerimnde çekmişler bi arkadaşınada borç vermşti ben gönderdm bi miktar yoksa yavrukuşum çarşıya çıkamıcaktı adi şerefsiz bankalar
onlardanda ücret kesilmiyormuu
Ben o kadar çok gönderdim ettim, param kesilmiş aşkım lafını duymadım..
Atılan miktarı tam yazınca kesim olmuyor herhalde..
Aradığında senin için sorarım..
sağol yawrumm, ben şu ziraat bankası olayını bir araştırıyım bakalımm
kızçeler öpüyorum hepinizi şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın allaha emanet olun, askerciklerinizi görün rüyalarınızda
sabırr yawrucum sabırr bak hiloş kavuştu zaferine bide evlensinler inşallah ozaman hep sevdiceğinle olcak, sonra sıra bize gelcek
maaş hesabımda kesinti olmuyor yawrum, normal mevduat hesabı olunca kesiyorlarmış, dediğin gibi en az 2tane otamatik ödeme talimatı verirsem kesmezlermişş , istekleride bitmiyor
öyle yapıcam büyük ihtimal yawrum benimki gelsin hele dağıtım izninede ozaman gidip 2tane hesap açtırırz kendimize para kesilmeyen bişeyler
Hiloşş : Aynen öyle olcak heraldee yaa bende çok heycanlandm ama inşallah iş sıkıntısı falan olmazda olur ,, kızzzzz bunlar beni seviyo heralde babası aradı inmişte napıyosun dedi falan ankarayı anlattı dedi hiç üzülmeyin kilosu falan yerinde dedi =)))
Nİloş : aynen benm askerimnde çekmişler bi arkadaşınada borç vermşti ben gönderdm bi miktar yoksa yavrukuşum çarşıya çıkamıcaktı adi şerefsiz bankalar
Yok kız benmki maaş kartı değil ama icralarda işlem yaptığımız için üyapa açık değişik bir kart bilmiyorum fark der mi işte..
Aynen öyle ya istekleri var bir deee...Bence de açtırın yavrum
İnşallahhh Begüşümm olmaz olmz iş de hallolur nolcakkk..tanışma faslı falan olur sizin de söz möz o ara da işler hallolur evlnirsinz ohhh bir dhaa hep dipdibe bıkana kadr
Kızım neden sevmesinler yahuu sen oğullarının sevdiği kızsın yaniii...hem gayet de geçimlibir insana benziyorsun, düzgünsün, samimiisinn eee elbet sevceklerr
Kim gelin gidiyo hayırdır yav
Begüşü verdm gittiiihhaha aslında en yakın aday şimdilk benim ama dah auzun bir süreç var tabi, ilk aşama tanışmaa
Vay begüş gelin gidiyorsun bundan en son benim haberim oluyo
Sizin aranızda nişan varmıydı akdeniz güzeli (= varsa düğün ne zaman ?
Yok canım henüz tanışma için yeni adım attıkkkBakalım ne zaman tanıştırcaz aileleriii...
Sizde ne var ne yokkk
Yok kız benmki maaş kartı değil ama icralarda işlem yaptığımız için üyapa açık değişik bir kart bilmiyorum fark der mi işte..
Aynen öyle ya istekleri var bir deee...Bence de açtırın yavrum
İnşallahhh Begüşümm olmaz olmz iş de hallolur nolcakkk..tanışma faslı falan olur sizin de söz möz o ara da işler hallolur evlnirsinz ohhh bir dhaa hep dipdibe bıkana kadr
Kızım neden sevmesinler yahuu sen oğullarının sevdiği kızsın yaniii...hem gayet de geçimlibir insana benziyorsun, düzgünsün, samimiisinn eee elbet sevceklerr
Vay begüş gelin gidiyorsun bundan en son benim haberim oluyo
Sizin aranızda nişan varmıydı akdeniz güzeli (= varsa düğün ne zaman ?
Hiloşummmmmm : inşallahhh ya hepimiz muradımıza erelimmm
Margacım : Yok be hayatım biz kendi aramzda sözlüyüz,,,bizimki gelince hemen evleniriz diyo da bugünde mekan fotoğrafları gönderdi eğer iş sıkıntımız ne bilim her şey yolunda giderse şu an toz pembe ama 2014 gelini olabilirm gibi
Nişan var , kısmetse asker dönüşü düğünde var..
Tabi bi aksilik çıkmazsa..
Çok daraldım ben bu akşam..
Annem ve babam dışarı çıktılar , benide davet ettiler fakat keyifsizim çok..
Böyle zamanlarda ne yapmak gerekiyor ..
Yardımmmmm :26:
Canım böyle zamanlardaa düğün topiklerine at kendini çok eğlenceli oluyo =) vakit geçiyo ayy ben de evimi böyle mi yapsam falan bak bi blog keşfettim çok güzel çeyiz alışverişi | Pembe gönlüm sende
Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden. Allah yardımcınız olsun .. =)
Ailesiyla tanıştın mı ? Evlilikte ailelerde çok önemli..
Nişan var , kısmetse asker dönüşü düğünde var..
Tabi bi aksilik çıkmazsa..
Çok daraldım ben bu akşam..
Annem ve babam dışarı çıktılar , benide davet ettiler fakat keyifsizim çok..
Böyle zamanlarda ne yapmak gerekiyor ..
Yardımmmmm :26:
Hiloşummmmmm : inşallahhh ya hepimiz muradımıza erelimmm
Margacım : Yok be hayatım biz kendi aramzda sözlüyüz,,,bizimki gelince hemen evleniriz diyo da bugünde mekan fotoğrafları gönderdi eğer iş sıkıntımız ne bilim her şey yolunda giderse şu an toz pembe ama 2014 gelini olabilirm gibi
Dün arkadaşın teki de bunu söyledi..
Hani şu düğün klipleri varya, onları izlememi istedi. Baya bi yaratıcı işler çıkarmışlar gerçekten..
Bir tane attı onu izledim. İkincisini izlemek içimden gelmedi. Bir tanesi yetti..
Oda sarmadı
Sezonluk dizi bitirdim oda sarmadı
Kitap okuyorum okudum oda sarmadı
Ben herifimi istiyorum ya of
Hadi bakalım o zman gelince hemen evlendiririz sizii
Ben de mesela aileleriyle tanıştım ama o henüz tanışmadı, bayrama falan toplu bir tanışma düşünüyorlar ama bakalım bizimkiler ne dicekkk bekliyoruzz...
Begüş iyi demiş bak ilgin varsa kıyafet falan da bakabilirsinn..yüksek ses müzik dinle ya da falann..
İnşallah Begüüüü
Benimki şu an ailesiyle iş konuşuyormuş ben de mesaj yazmıorum şu an gece konuşurken anlatırrr :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?