Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayrılık olmazda, çok başınızı ağrıtan olur güzelim..

Gerçekten şuan önemli durmuyor olabilir, öyle görünüyor olabilir ama gerçekten ailelerin uyumu çok önemli.

Yani erkek tarafı kızın ailesiyle tanıştığında ettiğinde memnun kalırsa, dünürlerimiz şöyle böyle çok iyi insanlar diye konuşurlar..
Memnun kalmazlarsa vay halinize diyorum =)
Aynı şey senin ailen içinde geçerli..

Karşındaki insan dört dörtlük olsun , ailesiyle uyuşamazlarsa sizinkiler mutlaka size yansır..
Ve bir takım problemler oluşur..

Son düzenleyen: Moderatör:

benidee alın yanınıza bizim topik çok durgun benim askerimde nilayınki ve ayçanınkiyle aynı zamanda askere gitti ve benimkide burdurda :))

hoşgeldin canımm , bizim askerlerimiz aynı yerde oleyyy devremi buldumm

Evet burdur 3 kişi olduk inşallah usta birlikleride yakınlarda olur,neredensiniz kızlar

İnşallah canım , hayırlısı diyelim..
Bu flört döneminde ailelerle biraz erken tanıştırın derim. Niye diyecek olursanız , rahatlık yönünden söylemiyorum..
Tanıma evresi sadece sevgiliyle olmuyor..
Ailesinide onunla birlikte tanışmış oluyor insan..

Hele bi işin içine aileler girsin, siz mevzular o zaman görün

Haklısın ama bu herkes için geçerli onlar uyuşmasada diyelim biz uyuşuyoruzz yani aile sorun olcak diyenler o zaman kimsesiz biriyle evlencek :18::18::18::18:

öyle ama bu tamamen şans meselesi ya biliosun çünkü az çok görüyosun ...bide hani bi başkasıda olsa onun aileside nasıl olcak diyelim ki en iyisi mi Allah şansımızı açık etsin...iki kiş arası iyi olsun gerisi halolur inşallah Allahın izniyle

ay hadi hayırlısı kardeşim yaaa en önemli konular hayatnızın en önemli adımı iş çünkü geçim için,,,

Aynen öyle bebişim ama ailesiyle konuşuyor şu an bakalım artık yani babası gitmeden önce bile diyordu gelince işin hazır falan tanıdıklarına güveniyordu ama bakalım şimdi nolcak..tatilden sonra artık bakar yavaş yavaş sanırım

Aynen ben de öyle düşünüyorum uyumlu insanlar tanıdığım kadarıyla ama tanışma olmadn tam bilemem tabi ki, ve o yüzden ben de bayramda olsun istiyorum bakalım ikna edersem olacaki abimle konuşamadım henüz ama..

Şu an hepimizin istediği o ama bir gün bunların geçeceğini umut etmek lazım.Bence kendine uğraş arama bu sefer kendini kandırdığının daha çok farkına varıyorsun normal hayatını yaşa......

Önemli olan sizina aranızın iyi olması.
Ama siz bir şekilde diğer taraflarıda idare etmekle sorumlusunuz..

Diyelim ki ailelerde problem oldu etti. Evlilikte alttan alttan kayınvalidenin sözlerine maruz kalabilirsin..
Fazla oğluna düşkündür , bunu zamanla belli eder .

Sevdiğin insan ailesine rest çekemeyecek türdense , restten kastım haksız oldukları noktalarda '' anne baba böyle yapmamanız gerekiyor haksızsınız suçlusunuz diyemiyorsa , çok tartışılır..

Ailelerin kendi içersindeki sorunlar bile yeri gelicek size yansıyacak..

Ulan evlilikten korktum bi an he..

Yaş 20 , evlenipte çok çeken kadınlar vardır ya onlar gibi çenem düştü can sıkıntısından

Aileler çatıştığında ayrılık felan olmuyor ama size çok iş düşüyor,ama çok yıpratıyor ilişkiyi,Senin ailen benim ailem demeyi bırakıp önemli olan biziz onlar büyükler ne yapıyorlarsa yapsınlar deyip etrafa kulak tıkamayı öğrenene kadar üzücü oluyor,öğrenirseniz aldırmamaya başlıyorsunuz idare başlıyor.........

Hadi bakalım inşallah sorunsuz olur canım..

Önce anne babandan önce, abinle karşılıklı oturup konuşman daha iyi olur gibi geldi bana.. =)

Benim babamla annem etliye sütlüye karışmayan türdendiler beni kırmazlardı hiç,ama isteme nişan döneminde yapılanlar parmakla gösterilir türdendi.İnşallah sizin aile öyle çıkmaz:)))))

Şu an hepimizin istediği o ama bir gün bunların geçeceğini umut etmek lazım.Bence kendine uğraş arama bu sefer kendini kandırdığının daha çok farkına varıyorsun normal hayatını yaşa......

O yok diye , yaptığın uğraşlar değil zaten..

O varkende o yanımdaykende dizimi izler kitabımı okurdum..

Farkeden tek şey fazla özlem dolu olmam..

Hadi bakalım inşallah sorunsuz olur canım..

Önce anne babandan önce, abinle karşılıklı oturup konuşman daha iyi olur gibi geldi bana.. =)

Gerçekten çok çekmiş gibi konuştun daha bu yaşındaaa...kimse yaşamadan bilemez neyin ne olduğunu bence bu konuları çok da abartmaya gerek yok, karşındaki şayet düzgün bir aileyse ve sen de geçimli bir insansan hallolur gider ama ben de erkeğe çok iş düştüğü kanaatindeyim, yeri geldiğinde o benim karım diyebilmeli yani tabi o duruma hiç düşmemek en güzelii..

Abim en sona kaldı malesef sevgilimin annesi annemi aradı o da babama anlattı tabii ama babam il dışındaydı yeni geldi, şimdi iş onla konuşmakta, varlığından haberdardılar zaten sadece bayramda tanışma işi konuşulacak bakalımm Hayırlısı tabii her şeyinn

Hmmm ben asker yolu bekleyenlerin arasına yeni katıldım,Sen eskilerdensin sanırım,daha iyi bilirsin elbet

Bende asker yolu bekliyorum..
Begüş ve zeyneplerle aynı devreyim..

Sen yeni yollamışsın, hadi bakalım..
Adınızdan şafak çizelgesi oluşturdun mu (=
Günlük tutmaya başladın mı (=

Benim babamla annem etliye sütlüye karışmayan türdendiler beni kırmazlardı hiç,ama isteme nişan döneminde yapılanlar parmakla gösterilir türdendi.İnşallah sizin aile öyle çıkmaz:)))))

Hadi ya kendi annen baban di mi yanlış anlamadım yoksa kayın olanlar mıı?? Kendi ailemi bile tanıyamamışım mı diyorsun yani Umarım öyle olmaz tatlım ne diyim bakacaz görecez..

Aynen öyle, erkeğe çok iş düşüyor ..
Allah karşımıza düzgün insanlar çıkarsın ve düzgün insanlarla hayat kurmayı nasip etsin..

Hayırlısı olsun şimdiden..
Büyük buluşmaya bir ay kaldı desene.. (=

Valla bnm kayınvalidede oğluna düşkün ,Esintoşunkide öyle ama yapcak bişi yok...Margaaa cnm geleceği göremiyoruz o yüzden yaşayıp görcez...

Ben kadının oğluna düşkünlüğünü biliyorum şimdi kafama taktım bazı şeyleri ama hemen karar vermek yanlış çünkü evlendikten sonra
tam aile olcan onlar seni tanıcak sen onları ...ben 5 yaş büyüğüm senden =)

Sana tavsiyem şu kimseyi sevmesende saygı duymalısın ki saygı gör bide mesafeli olmak her zaman iyidir belki hepimiz baştan bocalıycaz ama zamanla oturtucaz ...

Mesafe derkende evliliğin ilk zamanları yeni gelin diye gelen giden çok olcak sen el öpmeye gitceksn falannn ama zamanla oturcak her şey ...

Allah güzelliklerle karşılaştrsn...

Son düzenleme:

Hadi ya kendi annen baban di mi yanlış anlamadım yoksa kayın olanlar mıı?? Kendi ailemi bile tanıyamamışım mı diyorsun yani Umarım öyle olmaz tatlım ne diyim bakacaz görecez..

Tanıyamamak değil aslında evlat söz konusu olunca hassaslaştılar,herşeyin en iyisini olmasını istediler,Aslında bakarsan beni vermek istemediler felan filan sancılı bir dönem,Kayın kısmı erkek tarafı olduğundan herşeye tamam deyip yaptılar mecburen:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…