- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Valla bnm kayınvalidede oğluna düşkün ,Esintoşunkide öyle ama yapcak bişi yok...Margaaa cnm geleceği göremiyoruz o yüzden yaşayıp görcez...
Ben kadının oğluna düşkünlüğünü biliyorum şimdi kafama taktım bazı şeyleri ama hemen karar vermek yanlış çünkü evlendikten sonra
tam aile olcan onlar seni tanıcak sen onları ...ben 5 yaş büyüğüm senden =)
Sana tavsiyem şu kimseyi sevmesende saygı duymalısın ki saygı gör bide mesafeli olmak her zaman iyidir belki hepimiz baştan bocalıycaz ama zamanla oturtucaz ...
Bende asker yolu bekliyorum..
Begüş ve zeyneplerle aynı devreyim..
Sen yeni yollamışsın, hadi bakalım..
Adınızdan şafak çizelgesi oluşturdun mu (=
Günlük tutmaya başladın mı (=
Demek ki klasik asker yolu bekleyen herkes yapıyormuş:))))başladım:)))))
Valla bnm kayınvalidede oğluna düşkün ,Esintoşunkide öyle ama yapcak bişi yok...Margaaa cnm geleceği göremiyoruz o yüzden yaşayıp görcez...
Ben kadının oğluna düşkünlüğünü biliyorum şimdi kafama taktım bazı şeyleri ama hemen karar vermek yanlış çünkü evlendikten sonra
tam aile olcan onlar seni tanıcak sen onları ...ben 5 yaş büyüğüm senden =)
Sana tavsiyem şu kimseyi sevmesende saygı duymalısın ki saygı gör bide mesafeli olmak her zaman iyidir belki hepimiz baştan bocalıycaz ama zamanla oturtucaz ...
Mesafe derkende evliliğin ilk zamanları yeni gelin diye gelen giden çok olcak sen el öpmeye gitceksn falannn ama zamanla oturcak her şey ...
Allah güzelliklerle karşılaştrsn...
Katılıyorum. Saygının bittiği yerde çöp çiçekleri doğar beğüşş
Aranızda en küçük ben miyim ya :26:
Şimdi ben sana beğüş abla desem bir sorun olmaz demi..
Aynen öyle, erkeğe çok iş düşüyor ..
Allah karşımıza düzgün insanlar çıkarsın ve düzgün insanlarla hayat kurmayı nasip etsin..
Hayırlısı olsun şimdiden..
Büyük buluşmaya bir ay kaldı desene.. (=
Tanıyamamak değil aslında evlat söz konusu olunca hassaslaştılar,herşeyin en iyisini olmasını istediler,Aslında bakarsan beni vermek istemediler felan filan sancılı bir dönem,Kayın kısmı erkek tarafı olduğundan herşeye tamam deyip yaptılar mecburen:)))
ablaya kızarımmm hepimiz arkadaşız begüş demen yeterli =) Akrabalarım da begüş der begüm diyen nadir =)
Çok eğlenceli oluyor onları yapması
Çok eğlenceli oluyor onları yapması
Aminn inşallah canım benm cidden bilemiyor insan çok değişik insanlarla karşılaşıyor, bir sürü akrabasıyla faşan tanışcaz dahaa..bakalım neler görcezz..
Yani inşallah diyelimmmsen 93 lü müsün o zmann?? ben de 91 liyim, ama eflatunumuz var bir de o da 93 lüü, büsra da 20 yasında sanırm ve esin dee tek değilsin bak
Anladımm evet canım olabilir tabi böyle şeyler erkek tarafının işi kolay da kız tarafı için durum zorr...
Babam bile şimdiden dalga geçiyor benle bozcam bu işi vazgeçtim ben gelmesinler diyor, aramaları için ikna etmem baya süre aldı çünkü, ilk deneme Kasım'daydıı..
Aminn inşallah canım benm cidden bilemiyor insan çok değişik insanlarla karşılaşıyor, bir sürü akrabasıyla faşan tanışcaz dahaa..bakalım neler görcezz..
Yani inşallah diyelimmmsen 93 lü müsün o zmann?? ben de 91 liyim, ama eflatunumuz var bir de o da 93 lüü, büsra da 20 yasında sanırm ve esin dee tek değilsin bak
Anladımm evet canım olabilir tabi böyle şeyler erkek tarafının işi kolay da kız tarafı için durum zorr...
Babam bile şimdiden dalga geçiyor benle bozcam bu işi vazgeçtim ben gelmesinler diyor, aramaları için ikna etmem baya süre aldı çünkü, ilk deneme Kasım'daydıı..
Ben hiç eğlenemiyorum desem o günlüğü ne zaman yazsam ağlayasım geliyor,birşeylerle avunmak sinirlerimi bozuyor(((
Tamam bundan sonra hep abla diyorum o vakit
Anlaştık begüş.
Bari beğüş deseydim ya çok tatlı duruyo söylerken
Ben onları benden büyük sanıyordum yaİyi bari yalnız değilmişim oh
Yahu varya yaş 20 oldu. Sanki hiç ilerlemiyormuşum gibi geliyo ..
Ayy bir dee plakalarda harita karalaması süper oluyorrr
Ayy bir dee plakalarda harita karalaması süper oluyorrr
Ama herşeye rağmen çok heyecanlı,benden sana tavsiye tadını çıkar ben çıkaramadım herkesin dediğini kafama taktım,geri gelmez bu günler bütün anını doyasıya yaşa
Kız zaten çok genciz ne ilerlemesi bekliyordunn
Kızlarr ben kaçıyorumm sevgilimle konuşup uyurummm bgün güneş beni yorduu gözlerim ağrıyor biraz daa...
Öptüm kocaman Margariii
Öptüm kocaman yeni arkidişş tuyago (doğru mu )
Ve öptüm kocaman Begüşümmmmm
Kız zaten çok genciz ne ilerlemesi bekliyordunn
Kızlarr ben kaçıyorumm sevgilimle konuşup uyurummm bgün güneş beni yorduu gözlerim ağrıyor biraz daa...
Öptüm kocaman Margariii
Öptüm kocaman yeni arkidişş tuyago (doğru mu )
Ve öptüm kocaman Begüşümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?