Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün ben aştım kendimi nikah şekerlerine bakıyodummm ama hep diyorum 2 sene önce görmüştüm küçük kavanozlarda bal ve reçel koyuyolar ben aşk reçeli yazdırmak istiyorum bugün askerime gösterdm amannnnn dedi batırcan sen bizi dedi ooo dedim kız evi naz evi sonra diyoki ne istiosan Allah nasip ederse yapalım her gün mü evlencez bi kere evlencez diyo
O hesap bi kere evleniliyo yaa en sorunsuz şekilde işler halolursa olur ,,,ama ben şeye karşıyım mesela maddi güç ortada oluyo erkeğin bile bile yok onu alın yok bunu yapın zora sokuosun insanları en iyisi mi kimsenin kırılmayacağı şekilde olması gereken ...Öyle istekler maddi gücün üstüne çıkıncaa sorunlar çıkıyo işte ... işte nikah reçelide böyle

Yok yok susma haklısında ne bilim ben alışamadım hala((((Ben o çentikleri atmaya mecbur kalmaya o günlüğü yazmaya mecbur kalmaya daralıyorum,İstiyorum ki artık hep yanımda olsun bunlara gerek kalmasın((

Ben kaçar kızlar tanıştığıma çok sevindim yarın iş var,Günlüğümü yazıp çentiğimi atıp yatayım:))))....İyi geceler...

Fikre bayıldım allah gönlüne göre versin.....

canım benim sağol evett haklsıın inş o günler de gelicek çok dua ediyorum zaten hepimizin askeri biran önce sağsağlim gelsin inş

canım ya sanada allah kolaylık versin çocukla asker yolu beklemek zor ama hamileyken daha zor olmalı duyguların tavan yaptığı döbnemler..ama geçicek tatlşım ya napalım sabırlı olucaz..eşin doğumda yanında olabilecek mi..ne görevi yapıyo erzincan da

kızlar,

sizle hemen kısa detayları paylaşıp çıkacağım...

koltuk takımımızı aldık

yemek odası takımımızı aldık

konsolun üstüne çok beğenerek aldığım aynamm

zigon sehpamm

360 derece dönen orta sehpammm

herkes çok beğendi, ben daha önce farklı modeller, daha ince zarif modeller düşünüodum ama sonra benim de hoşuma gitti

gelinlik ayakkabımı ve babetimi de aldım aslında ama nette resmini bulamadım gelinlikçimde bıraktım ayakkabıları , bir ara unutmassam resimlerini çekip koyarım..

bakalım düşünceleriniz ne olacak

gelinlik ayakkabımı ve babetimi de aldım aslında ama nette resmini bulamadım gelinlikçimde bıraktım ayakkabıları , bir ara unutmassam resimlerini çekip koyarım..

canım herrşeyin harika çok güzel allah güzel mutlu huzurlu günlerde eşinle çocuklarınla evinde bereketli günlwerde oturmanı nasip etsin ..setine bayıldım tatlım çok zarif çok şık güle güle kullan tak takıştır :))

Tugbacım herseyın cok guzel canım allah saglıkla mutlulukla bır ömür boyu huzur nasıp eder Insallahh hayırlı ugurlu olsun ınsallah canımm

Günaydın kızlarrrrr çokk güzel bir hafta diliyorum size, bütün istekleriniz bütün dualarınız kabul olsun askerlerimize biran önce kavuşalım
evlilik yolunda olan arkadaşlarımında bütün istedikleri olsun çokkkkk mutlu olalımm öptüm hepinizi

tuğbişşş hayırlı olsun bebişim güle güle giy ayakkabılarını
wallahi adımı yazıcaksın unutma heee

evetttt ve mehtabımızı yaptık ve yıne buradayımmm

ben hepsıne bakamadım ama habersız kaldıgım gerıde kaldıgım bır suru olaylar olmuş sanırım

tubaaa mutluluklar canım herşey gonlunce olsun

hiloşşş kız evlılıkmı var ufukta tanışmaya mı gelıyorlar

gelinliğime de artık başlanıyor, biraz geç kalındı ama iyiki gelinlikçimiz tanıdık

Eki Görüntüle 750530

Canım güle güle oturmak nasip etsin mobilyaların harikaa
Gelinliği senin üstünde görmek isterimm bu kıza yakışmamış hehehe
Eminim sana daha süper olcakk

Aminn canımm ne güzell dualar etmişsinn

Valla tanışma aşaması tartışmaları başladı bakalımmm, babam gelgitler yaşıyor şu sıralarr

Bende anlayamıyorum tatlım hayırlısı olsunn artıkk ne diyimm

Tuğbişim herşeyin çok güzell Allahım güle güle kullanmanı bir ömür boyu mutlu olmanı nasip eyler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…