Yok yok susma haklısında ne bilim ben alışamadım halaAslında sevinmen lazım..
Hergün bir sayfa yazdığında bir günü geride bırakıyorsun..
Hergün o şafak çizelgesine bir çentik attığında, bir günü gerie bırakıyorsun..
Kavuşmanıza adım adım ilerliyorsun. Bundan daha güzel ne olabilir..
Ayrıca bunun avunmakla alakası yok bence..
Olaya buradan bakmak en iyisi..
Ağlamak daha da zorlaştırıyo. Morel bakımından..
Yaşadım biliyorum. Ama ağlamayı kesebildim mi ? Hayır.
Ne konuşuyorsun diyeceksin
O zaman susayım :26:
Bugün ben aştım kendimi nikah şekerlerine bakıyodummm ama hep diyorum 2 sene önce görmüştüm küçük kavanozlarda bal ve reçel koyuyolar ben aşk reçeli yazdırmak istiyorumbugün askerime gösterdm amannnnn dedi batırcan sen bizi dedi ooo dedim kız evi naz evi sonra diyoki ne istiosan Allah nasip ederse yapalım her gün mü evlencez bi kere evlencez diyo
O hesap bi kere evleniliyo yaa en sorunsuz şekilde işler halolursa olur ,,,ama ben şeye karşıyım mesela maddi güç ortada oluyo erkeğin bile bile yok onu alın yok bunu yapın zora sokuosun insanları en iyisi mi kimsenin kırılmayacağı şekilde olması gereken ...Öyle istekler maddi gücün üstüne çıkıncaa sorunlar çıkıyo işte ...Eki Görüntüle 750457 işte nikah reçelide böyle
Önemli olan saat ve mesafeyi hesaplamak değil ki, şafağın doğan güneş olduğunda eşinle aranızda bi oda olacak mesafe sadece. O da sen mutfakta o oturma odasında. Hep güzel şeyler düşün bak o zaman ne güzel geçiyor zaman..
Suratı düşürme hemen kuzum, zor kolay değil ama bitecek. Nerede olursa olsun, innşallah eşin gittiğinde hayırlı insanlarla karşılaşır. Evli olması da bi avantaj onun için.. :26: Üzme kendini, güçlü ol ve tam destek ol eşine. Rabbim hepimizi kavuştursun inşallah :)
Kendine çok iyi bak, yeri belli olmuş avuçlarını aç ve şimdide hayırlı insanlarla karşılaştırması için dua et Allah'a canım benim.
Ben çıkıyorum şimdi, sen buralara pek uğramıyorsun ama gel arada. Konuşmak iyi gelir sana daGörüşmek üzere..
Allah allaahh buyrun burdayimm canlarim :) gec oldu ama kocacimla konustum sonra uyumusum baktim tekrar ariyo birdaha konustum bugün balliyim balliii :)
Mutluluk_06 canimm benim esimde martin 20sinde gitti aynimiyiz yanii aslinda ben esinnimm sizdenim tek A ve B gruplari varmis benimki maalesef B oldu subatta gidecekti ama B lere düstü diye martta gitti.amaan karisik anlicaniz..
Adim büsra yani büsssbüsss :) esim suan erzincanda (ustabirligi) hamileyim iste bebisimi bekliyorum dahada sorun olursa seve seve cevap veririm tatlim
Bende telden girdigim icin icerde mi görünüyorum ne anlamadim ama icerde olursam mutlaka yaziyorum kizlaröpüldünüz
gelinlik ayakkabımı ve babetimi de aldım aslında ama nette resmini bulamadımgelinlikçimde bıraktım ayakkabıları , bir ara unutmassam resimlerini çekip koyarım..
bakalım düşünceleriniz ne olacak
canım herrşeyin harika çok güzel allah güzel mutlu huzurlu günlerde eşinle çocuklarınla evinde bereketli günlwerde oturmanı nasip etsin ..setine bayıldım tatlım çok zarif çok şık güle güle kullan tak takıştır :))
gelinlik ayakkabımı ve babetimi de aldım aslında ama nette resmini bulamadımgelinlikçimde bıraktım ayakkabıları , bir ara unutmassam resimlerini çekip koyarım..
bakalım düşünceleriniz ne olacak
kızlar,
sizle hemen kısa detayları paylaşıp çıkacağım...
koltuk takımımızı aldık
Eki Görüntüle 750522
yemek odası takımımızı aldık
Eki Görüntüle 750523
konsolun üstüne çok beğenerek aldığım aynamm
Eki Görüntüle 750524
zigon sehpamm
Eki Görüntüle 750525
360 derece dönen orta sehpammm
Eki Görüntüle 750526
gelinliğime de artık başlanıyor, biraz geç kalındı ama iyiki gelinlikçimiz tanıdık
Eki Görüntüle 750530
Günaydın kızlarrrrr çokk güzel bir hafta diliyorum size, bütün istekleriniz bütün dualarınız kabul olsun askerlerimize biran önce kavuşalım
evlilik yolunda olan arkadaşlarımında bütün istedikleri olsun çokkkkk mutlu olalımmöptüm hepinizi
evetttt ve mehtabımızı yaptık ve yıne buradayımmm
ben hepsıne bakamadım ama habersız kaldıgım gerıde kaldıgım bır suru olaylar olmuş sanırım
tubaaa mutluluklar canım herşey gonlunce olsun
hiloşşş kız evlılıkmı var ufukta tanışmaya mı gelıyorlar
Bende anlayamıyorum tatlım hayırlısı olsunn artıkk ne diyimmAtiyorm safagimizi rahat ol ebrusum :))))
Olsn en azndan sacmasapan karsi cikmamais yanii o huyu da güzel, herkesjn huyu farkli napalım Allah basimizdan eksik etmwsin dedigin gibi yavrumm
Ibo da alem hee yaptigina bak sen sunun :)) ama bunu bor adim sayip cok seviniyorumm bitti Ebrusummm bittii cok az kaldi kizzzz):***
kızlar,
sizle hemen kısa detayları paylaşıp çıkacağım...
koltuk takımımızı aldık
Eki Görüntüle 750522
yemek odası takımımızı aldık
Eki Görüntüle 750523
konsolun üstüne çok beğenerek aldığım aynamm
Eki Görüntüle 750524
zigon sehpamm
Eki Görüntüle 750525
360 derece dönen orta sehpammm
Eki Görüntüle 750526
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?