Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben o reçeli düğünden önce yer bitiririm oyyşşş

Yok yok susma haklısında ne bilim ben alışamadım hala((((Ben o çentikleri atmaya mecbur kalmaya o günlüğü yazmaya mecbur kalmaya daralıyorum,İstiyorum ki artık hep yanımda olsun bunlara gerek kalmasın((

Canım kusura bakma ama mecbur değilsin. Ayrıca bunu içinden gelmiyorsa, sırf yazmak için sırf çentik atmak için yapacaksan hiç yapma daha iyi..
İçinden gelecek bir insanın..

Günlüğe mecburiyetten yazmak diye birşey olmaz..

gelinliğime de artık başlanıyor, biraz geç kalındı ama iyiki gelinlikçimiz tanıdık

Eki Görüntüle 750530

Canım hayırlı olsun. Şimdiden sonsuzluktan çok mutluluklar dilerim..
Eşyalarınızda çok hoş.. Güle güle oturmayı , çoluklu çocuklu tüm sevdiklerinizde yaşamanızı dilerim ..

Günaydın Kuzu ,sağolasın sana da güzel haftalar hayırlı haftalar diliyorum..
Ramazanda geldi çattı..
Amiinn

Günaydın herkese..

Bende anlayamıyorum tatlım hayırlısı olsunn artıkk ne diyimm

Tuğbişim herşeyin çok güzell Allahım güle güle kullanmanı bir ömür boyu mutlu olmanı nasip eyler inşallah

Öyle Ebruşumm izliyorum gelişmelerinizi bakalımm zaten gelince görcez ned,r ne değildir şurda kalmış 32 Ispartaa

aayyy babalar ahhh onlar hiç kıyamaz yavrularına

Aynen yaaa çok tatlı yaa ısırasım geliyor yanacıklarını canım babam benimmm

Kızlar hepinize güzel haftalar şimdiden hayırlı ramazanlar ...

Valla bizim de askerlikten gün kısaldıkça evde evlilik falan mevzuları var özellikle canım halam bu konuda annemden daha hevesli annem ben vermicem etmicem diyo kıyamıyorum diyo bende sen nie babamla evlendin diyorum bi girios birbirmize sonra öpüşüp koklaşıyoruz

Halam falan sonbaharda diyete başlıyoruz diyo baharda sözümüz var diyo Annemde erken yaa çocuk iş bulcak falan diyo ben içimden neyin erkeni ya siz ne diosunuz bize kalsa biz direkt nikahtayız diyorum ...Bişi diyim mi iş ciddiye bindikçe kendi aramzda bile ufak atışmalar çıkıyo korkmaya başladım...Ben dedim söz-nişan bir arada istiyorum ama bi sayıyoruz en yakın akrabaları işin içinden çıkılmıyo halam diyo sen şimdi o gün gelmicek gibi düşünüosunda aslnda çok yakın diyo ben tahmin ediyorum çocuk daha beklemz diyo ...Halamda çok zevkli bir kadındır her şeyini ben yapmak istiyorum diyo kına gecesini kız tarafı yapar ama erkek tarafı çerezi süsleri alır ya diyo ben de giderim onlarla falan sabah güldük Annem en son şey dedi amann evlenmesi nerden baksan 3 sene içimden höhh dedim,,halamda diyo gelince söz olsa sonra nişan işte 2 sene anca bulur diyo ben hiç öyle düşünmüyorum iş sıkıntımz olmazsa ya ben mi çok erken düşünüyorum 2 sene daha ben düşünemiyorum ayrı gayrı sabah sabah moralim bozuldu o 2 sene lafını duyunca 1 sene böyle geçer diyolar 2014 için 2015 anca diyolar...halbuki biz erkek arkadşmla geldiği gibi söz falan eylül gibi evlilik istiyoruz tabi nasip kısmet her şey ama her şey ciddiye dönüşünce neler olck bilmem bide anne nazı var galiba kızımı veremem gibi

gelinlik ayakkabımı ve babetimi de aldım aslında ama nette resmini bulamadım gelinlikçimde bıraktım ayakkabıları , bir ara unutmassam resimlerini çekip koyarım..

bakalım düşünceleriniz ne olacak

Tuğbiiiik ayy herşeyin çok güzel yavrum
Hele o sehpaya bittim bittim, ne güzel nereye istersen çevirirsn
Ayakkabını ve babetininde resmini istiyorum yavrum
Gelinliğine gelince şimdilik sadece güzel ama içine sen girince çok güzel olacak kuzucum
Rabbim herşeyi ömrün boyunca gönlüne göre versin, tabi önce Zafer Enişteyi versin sana
Öpüyorum seni kendine çook iyi bak :)

Hayırlı ramazanlar begüşüm, yarın oruçluyuz heyt be ne çabuk geçti. Bizde annemle başlarda öyleydik, şimdi biliyorsun kına şarkıları dinleyip ağlıyor kadın alıştırma yapıyor malum Anne nazı o zaman olmayacak begüşüm buna emin olabilirsin, senin mutluluğun için o naz ortadan kalkıyor bunların hepsine şahidim. İş ciddiye bindikçe atışmalarınız yükselecek ama bi bakmışsınız parmağınızda alyanslar tek taş falan. Hep iyi yönden düşün, ne olursa olsun. 3 sene mi gerçekten hööhh'müş. Askerinde o kadar beklemez kuzum, gelince söz nişan olur gerisi Allah kerim. Hem beklemeye ne gerek var ya hu, işi nişandan sonrada bulur yani çok masraf çıkmıyor bana göre, nişan da bi elbise alıyorlar alyans,tek taş, küpe, saat, bilezik erkek alyansını tabi kız tarafı alıyor bun biliyorsundur. Benim iki bileziğim var birini onlar aldı, birini babam saat aldırmadım küpe de aldırmadım onlara yani çok masrafsızım Kartanesi kolye bilekli almıştı yakup o gün ayrıyetten, babamda küpesini aldı sonradan. Sende 2014 gelini olcaksın hayırlısıyla bak görürsün Esin demişti dersin

Valla Esintoşum benimki gelelim hepsi bi arada olsn sonra düğün olsun diyo,,,bende beklemek istemiyorm ama işte bakalm nolcak bilmiyorm bugünde bizimkiler daha 2 sene var evlenmesine diyince noluyo oldumm ya ...Valla gelsin biz bi konşurzzz ikimzde istiyoruz evlenmeyi o da ağrlığnı koyar iş olduktan sonra ayrı kalmanın bi mantığını göremiyorum ben

Kız valla bizim gibileri buldular dime masrafsız falan =) inşallah ya askerler ankarada düğünlerde 2014 ne güzel olur ...Açıkçası bende olmasından yanayım sonçta biz birbirimizi tanıyoruz artık ...

Askerin en mantıklısını istiyor, 1 hafta da nişanlıydık biz. Allahın izniyle herşey gönlünüze göre olur kuzum
Benim babamda ''esinin daha evlenmesine 4-5 sene var'' diyordu yakupla konuştuğumuzu bildiği halde istemeye gelmeden önce
Sonra istemeye geldiler yakupun abisi var konuşamıyor,duymuyor ama anlıyor çok şükür ona bi kız bulamadılar yakup sırayı ondan aldı anlayacağın kayınpeder de hep şey diyormuş ''yakupu nişanlar sefayı evlendiririz sonra onu evlendirirz'' diyormuş. Babamada bundan ben bahsettim, o da kayınpedere ''askerden gelince 1 ay daha bekletirim daha bekletmem'' demişti.. Yani herşey istemye gelmeden önce çok konuşulur kuzum
Tabi masrafsızız ama düğünde görsünler ne masraflar çıkartcaz
Beklemeye hiç lüzum yok, işi de alsın eline sonra seni alsın aaa

Begüşşş hayırlısı olsunn tatlışımm ama sende fazla acele etme ailenler işi olmadığı için şimdi öyle acele etmek istemiyorlardır. Hayırlısıyla geldiğinde bir iş bulsun öyle karşılarına çıkarsınız o zaman karşı çıkmaları için bişey de olmaz inşallah herşey güzelce olurr

Şimdi telefonda konuştuk bizde ben diyo ne 2 senesini falan beklemem diyo Allah izin verirse en geç ekimde evlenirz diyo
Sen yaz gelini olcan balayıda çok güzel olur Esintoşşşş...Evet bizde şimdi konuştuk gönlünden ne geçiosa al koy diyo bi iş olsaydı senin için daha iyi olurdu diyo =)
Bu arada bizim 2 gün yol izni varmş şafak 2 gün daha düştü mazareti katmadık henüz
Bu kadar deşarj olmak yeter hayaller çok güzel gelince gerçek olcak dedi

İnşallah canım yaa hepimizin gönlünden geçen olsun...Asıl Hiloşla sen varsın önümüzde sizden adımları bekliyoruz Hİloşta bi adım attı sıra sende Ebruşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…