Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ahahaha adam haklı Balayı yerlerine şimdiden bakıyorum ama uzak bi yere gitmeyi düşünmüyoruz. İzne geldiğinde ikimizde ilk kez büyük adaya gitmiştik ordaki evler çok hoşumuza gitmiştii ya, deniz falan umursamıyoruz aslında balayı için sonradan da gideriz diye düşünüyorz sakin sessiz bi yer olsun da yeter düğün için resim çekimini de orda düşünüyoruz bakalım kuzum hayırlısı ya.
Ekim de güzel olur 1 ekim yapın kız hem benim doğum günüm Ben geri kalan izni hesaplamadım begüş hesaplasaydım daha da düşüyordu nasılsa kullanılacak yukarıya çıkmak istemiyorum

Askerimle telefonda konuştum , ninni gibi geliyor sesi..
Kendimden geçiyorum lan..

Senden naber kuzum ? Ne var ne yok..

Öyle gelecek tabi kızım, aşık insanın hali bi başka
Bende en çok aradığımda telefonu ilk açmada ''hayatıım'' diye bi içten ses gelince kendimden geçiyorum
İyiyim kuzum, temizlik vardı yaptım kurtuldum ama çok feci sıcak ya. Ramazanda Rabbim sabır versin valla :44:

Tabi kızım , onun sesini duymadığım an b.k gibi oluyorum.. Günüm lanetlenmiş gibi oluyo..

Amin canım benim..

Çok acıktım ben ya

İnşallah canım yaa hepimizin gönlünden geçen olsun...Asıl Hiloşla sen varsın önümüzde sizden adımları bekliyoruz Hİloşta bi adım attı sıra sende Ebruşummm

Boşuna beklemeyen benden adım tatlışımm o adımı atıcak ne güç var bende ne de ailem şimdiden vermez olsa bile 2 3 seneden önce hayatta olmazz..

Esintoşumm bakarsınız tabi ocak ayında falan erken rezervasyonla çok güzel bi yere güzel indirimle gidersiniz...Hayırlısı canımm ya konuşunca insan heycanlanıyo gerçekten
Bende umarım bi süprizle karşılaşmam şu şafak çok güzel gelmesin yaaa otursun aşağıya her hafta çarşısı var falan cadılığım tuttu gene
Babası gitti,ramazandan sonra annesi gider,ben giderim valla inşallahta gelmez yani ...

Hııı erken gelicek o zaman. İyiymiş (= Ama nasıl dayanıyorsunuz ?

Dayancaz ya bi süpriz yapmazsa gelmicek yani ben dedim gelme diye...
Bu haftasonu babası gitmşti ,bayramdan sonra annesi falan gider,,bi ara ben gitcem...
Yaa özlem çok bazen çok kötü oluyorum ama her hafta çarşı oluyo kameradan görmekte yetyo ...
Genede gelirse karışmam hani illa gelme diye ama böyle çok şey yapmıyorum ya nolur gelmicen mi falan diye aklına sokmuyorum açıkçası şimdilik durumlar böyle...Hilalde 7 ay görmedi izinsiz bitirdiler ...sabretcez kuzucum mayıs yerine nisanda gelcek eğer izin kullanmazsa kullanırsa bende sizin şafaktayım

Valla iyi dayanıyorsunuz beğüşüm ya..

Ben benimki askere gittiğinden bu yana her ay görüştük..

Dahada izinlerimiz ve evcilerimiz var ..

Ben görmeden edemem, yok ya ..
Kafayı yerim..

Tabi kızım , onun sesini duymadığım an b.k gibi oluyorum.. Günüm lanetlenmiş gibi oluyo..

Amin canım benim..

Çok acıktım ben ya

Bende öyleyim yavrum, aynı ve sabit duygular içerisindeyiiz.
Bende çok açıktıım, ne yapcan söyle geleyim yemeye bulaşık toplamak falan senden amaa

Ayyşş sorma kuzum böyle konuşunca sanki 1 hafta kalmış gibi geliyo
Bende gelsin hiç istemiyorum ama laf dinleyen kim. Onlar gelmesin biz gidelim şafak bitsin

Annem beni mutfağa sokmaz. Anca onu bir yerlere oturmaya gönderirsem, kendi ellerimle sana birşeyler hazırlayabilirim esinim..

Yani benlik bi mevzu değil , annem çok titiz. Ve mutfağına beni kolay kolay almaz..

Bu yüzden yemek yapmayı benimkinin evinde öğreniyorum biliyor musun ?

Hayatta mutfaktayken ayak altında dolaşılmasından hoşlanmam. Ben kendi evimde mutfağa girdiğimde , annem pıtı pıtı arkamdan geliyor..

Koyduğum bıçağı alır hemen yıkar , daha kesme işlemim bitmediği halde.. Düşün sinir krizi geçirmektense, girmemeyi tercih ediyorum..

Ha gece olunca mutfak boş oluyor, o zaman gel keyfim gel yapıyorumm

Çok acıktım beee öff

Hem iyi hem kötü yanları varmış canım Allah yardımcın olsun.

Hem iyi hem kötü yanları varmış canım Allah yardımcın olsun.

Aynen öyle, yaş 20 ben daha yeni yeni yemek yapmayı öğreniyorum..

Annemden de öğrendiğim şeyler var ama genellikle internetten ordan burdan tarifler alarak kendi kendime öğrendim. Yaptım uyguladım..

Allah nasip ettiğinde uzunca bi süre kendi evimin mutfağından çıkmayacağım. Bol bol istediğim gibi her yeri dağıtıp , yanaklarıma burnuma saçıma başıma unları süre süre istediğim yemeği yapıcam. Çok hevesliyimmmmm

Oooo çok çekmişsin be yavrum
Anne baya titiz desene, olsun sen de askerinin evinde öğren ne olacak orasıda senin evin sayılıyo.
Bende öyle hayatta hoşlanmıyorum ne o öyle seni izliyorlar falan, en sinir kaptığım şey ya hu
Anneme ''anne ben mutfaktayım'' derim yeni bi tarif bulduysam mutfağa girer kapyı kitlerim işimi bitirene mutfağı toplayana kadar kapıyı da açmam En güzeli böyle valla..
Gel kuzucum ben hazırlayım sana ne istersen benimde karnıım gururdamaya başladıııı

Kızım varya hemde ne titiz. Bir dakka yerinde durmuyor..

Kıyafetlerimi katlayıp dolaba koyuyorum , odadan çıkayım gelir katladığımı alır tekrar katlar kendi koyar..

Kıyafetlerimi askılara asıyorum , askıların o kanca kısmı dolaba bakarmış öyle koycakmışım , başak burcu daha ne olsun..

Babamla çok isyan ediyoruz bu duruma ama artık alıştık

Esintoş canım adana istiyoooo

Anaaaaaamm Marga evlendiğinde evini dağıt, içinde ne kadar şey kaldıysa dök kır dağıt
Allah yardımcınız olsun ya hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…