- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Benimde Lahmacun istiyoooo
Biz en iyisi patates kızartalım demi la patato güzeli
Aynen öyle kuzum, ben gidiyom valla dayanamıycam zaten yakup kilo al kilo al diye tutturmuş. Gideyimde midem şenlik etsin
Margacık kallk sende doyur mideyi haydee
Akşam görüşürüz kuzum, ben çıkıyorum. Babişkonun pc'de işi varmış öpüldün
Aman geldim kışlaya,
Giydim elbiseleri,
Daha birkaç gün oldu,
Çok özledim sizleri.
Vatan borcu bitecek,
Beni merak etmeyin,
Başka birşey istemem,
Mektupsuz bırakmayın.
Bir emanet bıraktım,
Sakın onu üzmeyin,
Hasreti öldürüyor,
Bir de siz öldürmeyin.
Vatan borcu bitecek,
Beni merak etmeyin,
Başka birşey istemem,
Mektupsuz bırakmayın.
Teskeresi yaklaşan,
Günlerini sayıyor,
Mektubum burda bitsin,
Yat borusu çalıyor.
Vatan borcu bitecek,
Beni merak etmeyin,
Başka birşey istemem,
Mektupsuz bırakmayın.
Tuğbiiiik ayy herşeyin çok güzel yavrum
Hele o sehpaya bittim bittim, ne güzel nereye istersen çevirirsn
Ayakkabını ve babetininde resmini istiyorum yavrum
Gelinliğine gelince şimdilik sadece güzel ama içine sen girince çok güzel olacak kuzucum
Rabbim herşeyi ömrün boyunca gönlüne göre versin, tabi önce Zafer Enişteyi versin sana
Öpüyorum seni kendine çook iyi bak :)
Hayırlı ramazanlar begüşüm, yarın oruçluyuz heyt be ne çabuk geçti. Bizde annemle başlarda öyleydik, şimdi biliyorsun kına şarkıları dinleyip ağlıyor kadın alıştırma yapıyor malumAnne nazı o zaman olmayacak begüşüm buna emin olabilirsin, senin mutluluğun için o naz ortadan kalkıyor bunların hepsine şahidim. İş ciddiye bindikçe atışmalarınız yükselecek ama bi bakmışsınız parmağınızda alyanslar tek taş falan. Hep iyi yönden düşün, ne olursa olsun. 3 sene mi gerçekten hööhh'müş. Askerinde o kadar beklemez kuzum, gelince söz nişan olur gerisi Allah kerim. Hem beklemeye ne gerek var ya hu, işi nişandan sonrada bulur yani çok masraf çıkmıyor bana göre, nişan da bi elbise alıyorlar alyans,tek taş, küpe, saat, bilezik erkek alyansını tabi kız tarafı alıyor bun biliyorsundur. Benim iki bileziğim var birini onlar aldı, birini babam saat aldırmadım küpe de aldırmadım onlara yani çok masrafsızım Kartanesi kolye bilekli almıştı yakup o gün ayrıyetten, babamda küpesini aldı sonradan. Sende 2014 gelini olcaksın hayırlısıyla bak görürsün Esin demişti dersin
Ben o reçeli düğünden önce yer bitiririm oyyşşş
Canım kusura bakma ama mecbur değilsin. Ayrıca bunu içinden gelmiyorsa, sırf yazmak için sırf çentik atmak için yapacaksan hiç yapma daha iyi..
İçinden gelecek bir insanın..
Günlüğe mecburiyetten yazmak diye birşey olmaz..
Canım hayırlı olsun. Şimdiden sonsuzluktan çok mutluluklar dilerim..
Eşyalarınızda çok hoş.. Güle güle oturmayı , çoluklu çocuklu tüm sevdiklerinizde yaşamanızı dilerim ..
Günaydın Kuzu ,sağolasın sana da güzel haftalar hayırlı haftalar diliyorum..
Ramazanda geldi çattı..
Amiinn
Günaydın herkese..
Bende anlayamıyorum tatlım hayırlısı olsunn artıkk ne diyimm
Tuğbişim herşeyin çok güzell Allahım güle güle kullanmanı bir ömür boyu mutlu olmanı nasip eyler inşallah
Canım güle güle oturmak nasip etsin mobilyaların harikaa
Gelinliği senin üstünde görmek isterimm bu kıza yakışmamış hehehe
Eminim sana daha süper olcakk
Aminn canımm ne güzell dualar etmişsinn
Valla tanışma aşaması tartışmaları başladı bakalımmm, babam gelgitler yaşıyor şu sıralarr
Tugbacım herseyın cok guzel canım allah saglıkla mutlulukla bır ömür boyu huzur nasıp eder Insallahh hayırlı ugurlu olsun ınsallah canımm
tuğbişşş hayırlı olsun bebişim güle güle giy ayakkabılarını
wallahi adımı yazıcaksın unutma heee
Benimde Lahmacun istiyoooo
Biz en iyisi patates kızartalım demi la patato güzeli
kızlar eşim bunu dınlıyor için parçalandı yaaa
Bir emanet bıraktım,
Sakın onu üzmeyin,
Hasreti öldürüyor,
Bir de siz öldürmeyin--- bıde gozlerıme baka baka soyledı dayanamadım dırek agladım sustu hemen kıyamam nasılda kendı kendını tesellı ettı offffffff bıtsın artık yaaaaa
BEN GELDİM
Kızlar mehtap çok üzeldi, çok mutlu oldum geldim, ama şu 20 gün nasıl geçecek diye dert ettik kendimize... Detaylarıyla anlatırım gece gelip, şimdi sersem gibiyim, markete gideceğim daha, bu arada şafaklarınızı ihmal etmiş gibi oldum, ama birden düştü valla şafakla ohhh missss
his 20 gün kalmışş
Allah hep mutlu etsin His'im..
Allah bir daha ayrılık da vermesin inşallah..
Gelmiş tezkeren de ne güzel ne mutlu..
Teşekkür ederim Megcim, bir 20 günümüz kaldı o da geçecek bitecek inşallah...
Allaha şükür
Aile demek can demek
Yerimm kızz seniiiii
32 Ispartaaa
Kızlar hepinize güzel haftalar şimdiden hayırlı ramazanlar ...
Valla bizim de askerlikten gün kısaldıkça evde evlilik falan mevzuları var özellikle canım halam bu konuda annemden daha hevesli annem ben vermicem etmicem diyo kıyamıyorum diyo bende sen nie babamla evlendin diyorum bi girios birbirmize sonra öpüşüp koklaşıyoruz
Halam falan sonbaharda diyete başlıyoruz diyo baharda sözümüz var diyoAnnemde erken yaa çocuk iş bulcak falan diyo ben içimden neyin erkeni ya siz ne diosunuz bize kalsa biz direkt nikahtayız diyorum ...Bişi diyim mi iş ciddiye bindikçe kendi aramzda bile ufak atışmalar çıkıyo korkmaya başladım...Ben dedim söz-nişan bir arada istiyorum ama bi sayıyoruz en yakın akrabaları işin içinden çıkılmıyo halam diyo sen şimdi o gün gelmicek gibi düşünüosunda aslnda çok yakın diyo ben tahmin ediyorum çocuk daha beklemz diyo ...Halamda çok zevkli bir kadındır her şeyini ben yapmak istiyorum diyo kına gecesini kız tarafı yapar ama erkek tarafı çerezi süsleri alır ya diyo ben de giderim onlarla falan sabah güldük Annem en son şey dedi amann evlenmesi nerden baksan 3 sene içimden höhh dedim,,halamda diyo gelince söz olsa sonra nişan işte 2 sene anca bulur diyo ben hiç öyle düşünmüyorum iş sıkıntımz olmazsa ya ben mi çok erken düşünüyorum 2 sene daha ben düşünemiyorum ayrı gayrı sabah sabah moralim bozuldu o 2 sene lafını duyunca 1 sene böyle geçer diyolar 2014 için 2015 anca diyolar...halbuki biz erkek arkadşmla geldiği gibi söz falan eylül gibi evlilik istiyoruz tabi nasip kısmet her şey ama her şey ciddiye dönüşünce neler olck bilmem bide anne nazı var galiba kızımı veremem gibi
BEN GELDİM
Kızlar mehtap çok üzeldi, çok mutlu oldum geldim, ama şu 20 gün nasıl geçecek diye dert ettik kendimize... Detaylarıyla anlatırım gece gelip, şimdi sersem gibiyim, markete gideceğim daha, bu arada şafaklarınızı ihmal etmiş gibi oldum, ama birden düştü valla şafaklar ohhh missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?