Aynen öyleeee
Hehheh önce ben atmıştım
Kızımmm kimsenin dediğine aldırmıcaksınnnn siz ne isterseniz o olcakk,gerçekten de önemli olan ikinizin ne düşündüğü ki size yaşlar da erken diyemezler tek mesele iş mi yaniiii o da bir şekilde bulunur bence yaa bilemiyorum..bulununca da sorun kalmaz ama Ebruşun da dediği gibi bu işler çok aceleye de gelmezz sindire sindire bu anları da yaşamak lazım, askerlikten dolayı bu sabırsızlık anlıyorum ama hepsi zamanla olcak Begüşümm, o dönünce her şey daha kolay olcak zaten
Ben de öyle karamsarlığa düşseydim annemin abimin fikirlerine göre daha 2-3 sene rahat var yani evlenmeme...ha belki normal yaşım o zaman geliyor ya da belki aynı şehirlerde olsak bu kadar acele etmezdik biz ama şu an cidden uzatmak saçma geliyor, yani ailemle aynı şehirde ya da daha yakın olmak isterdim kesinlikle o ayrı ama :26: belki de gelirler ilerde inanıyorum bennn...
Ohh ne güzel bir mehtap yapılmışş mis gibiii şafak da 20 e daha nolsun yahuu
Herkese hayırlı ramazanlar kizlar..Allah tutulan oruclari edilen hayirli dualari kabul etsin insallah..gunahlarimzi affetsin.
Bu gece sahura kalkiyoruzzz haydiinnn :)))
Zaferle de hala super sayilmayiz nolcaksa bizim halimizz..
Herkese hayırlı ramazanlar kizlar..Allah tutulan oruclari edilen hayirli dualari kabul etsin insallah..gunahlarimzi affetsin.
Bu gece sahura kalkiyoruzzz haydiinnn :)))
Zaferle de hala super sayilmayiz nolcaksa bizim halimizz..
Elle tutulur bir sey yok da Begusum ne biliyom super de degiliz oyle..Allah nazarlardan korusun derken nazar mi degdi acaba
Neyse insallah daha iyiye gideriz..zaten bi gitseydim artikk..belli olaydi her sey bii..
çok saol esincim ama bi de enişteleri karıştırmayaydın iidi
BEN GELDİM
Kızlar mehtap çok üzeldi, çok mutlu oldum geldim, ama şu 20 gün nasıl geçecek diye dert ettik kendimize... Detaylarıyla anlatırım gece gelip, şimdi sersem gibiyim, markete gideceğim daha, bu arada şafaklarınızı ihmal etmiş gibi oldum, ama birden düştü valla şafaklar ohhh missss
Elle tutulur bir sey yok da Begusum ne biliyom super de degiliz oyle..Allah nazarlardan korusun derken nazar mi degdi acaba
Neyse insallah daha iyiye gideriz..zaten bi gitseydim artikk..belli olaydi her sey bii..
Nerdesiniz askerler !
İçtimaya geç kaldınız.. !
O zaman geç alalım
Ben Asker Yareni emret komutanıım
Şafak olacak 295 !
gelinlik modelim değişti biraz kızlar, modelin üstü yine aynı olcak ama altı biras ufacık kabarık olcakbugün öyle karar verdik
gelin ayakkabılarımın da resmini çektim sizeee
sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 751153 Eki Görüntüle 751154
Aferin ! Adam ol böyle asker ! Çavuş'un var karşında.. !
Hoppp burda Alay komutanı var ayrıca sevgilim de Ankara da çavuş ötmez burdan borun
Heeyyy tamam tamam hanımlar benim ki de bulaşıkçı ne olmuşKurban olurum yarimin ellerine
Aklıma şey geldi yakup anlatmıştı, içtima dayken yakup öndeki askerin şapkasını almış atmış hafaya ''kep gitti'' diye bağırmış.
Diğer askerlerde ''g.t gittii'' diye bağırmış ahhahayt
Ben çıkıyorum bayanlar öpüyorum.
Begüüşşş mesajına yarın cevap vereceğim yakup arayacak tekrar öpüyorum siziiiii!
Tuğbiikk ayakkabıların süper benim adımı da unutma
gelinlik modelim değişti biraz kızlar, modelin üstü yine aynı olcak ama altı biras ufacık kabarık olcakbugün öyle karar verdik
gelin ayakkabılarımın da resmini çektim sizeee
sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 751153 Eki Görüntüle 751154
Heeyyy tamam tamam hanımlar benim ki de bulaşıkçı ne olmuşKurban olurum yarimin ellerine
Aklıma şey geldi yakup anlatmıştı, içtima dayken yakup öndeki askerin şapkasını almış atmış hafaya ''kep gitti'' diye bağırmış.
Diğer askerlerde ''g.t gittii'' diye bağırmış ahhahayt
Ben çıkıyorum bayanlar öpüyorum.
Begüüşşş mesajına yarın cevap vereceğim yakup arayacak tekrar öpüyorum siziiiii!
Tuğbiikk ayakkabıların süper benim adımı da unutma
Valla ablam ön taraftan gayet şık duruyoooooo
Arka tarafı tam olarak nasıl ?
cnm güzel sen beğendiysen zaten ama rahatlığı önemli bence yanına beyaz converse at :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?