Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah cnmm ya hayırlısıyla nasıl olcaksa öyle olsun valla aslında her şeyin vakti hazır Allah biliyo biz bilmiyoruz

Herkese hayırlı ramazanlar kizlar..Allah tutulan oruclari edilen hayirli dualari kabul etsin insallah..gunahlarimzi affetsin.
Bu gece sahura kalkiyoruzzz haydiinnn :)))

Zaferle de hala super sayilmayiz nolcaksa bizim halimizz..

Herkese hayırlı ramazanlar kizlar..Allah tutulan oruclari edilen hayirli dualari kabul etsin insallah..gunahlarimzi affetsin.

Hayırdır Hiloşum ?

Amin cnmmm cümlemizinkini ...

Hayırdır Hiloşum ?

Amin cnmmm cümlemizinkini ...

Elle tutulur bir sey yok da Begusum ne biliyom super de degiliz oyle..Allah nazarlardan korusun derken nazar mi degdi acaba
Neyse insallah daha iyiye gideriz..zaten bi gitseydim artikk..belli olaydi her sey bii..

Elle tutulur bir sey yok da Begusum ne biliyom super de degiliz oyle..Allah nazarlardan korusun derken nazar mi degdi acaba
Neyse insallah daha iyiye gideriz..zaten bi gitseydim artikk..belli olaydi her sey bii..

şu haftaya bi geleydi valla sen bi rahata ercektn cnm kardeşim yaa uff valla bilmiyorum ya ama bildiğim bir şey varsa bazen bu erkek milleti çekilmez oluyo ya

çok saol esincim ama bi de enişteleri karıştırmayaydın iidi

Aaaaaaaa Yaptığım hatayaaa bakk Yener Enişteden çok özür dilerim
Kuzucum affeeett !

Mehtabınız bitmiş gelmişsin ablacım, ne güzel şafak olmuş 20. Ne güzell yaaa
Evlilik yıl dönümüz'de beraberdiniiz, kocacığın ne yaptııı çok merak ettiim

Hilooşşş zaman dicem saçma ama cidden zaman dicem. Siz her sorunu aştınız bunu da aşacaksınız eminim. Güzelce bi tatilinizi yapın gelin herşey yoluna girecek hayırlısıyla yavrum
Napıyoduk ? Üzmek yoktu kendimizi değil mi ? Hep olumlu düşüneliim olumlu olsun, Aşkla kal güzelim

gelinlik modelim değişti biraz kızlar, modelin üstü yine aynı olcak ama altı biras ufacık kabarık olcak bugün öyle karar verdik

gelin ayakkabılarımın da resmini çektim sizeee

sizce nasıllar?

Şimdi zeynepte geliyormuş benim ki de albay diyormuş. kalıyormuşumuz öyle

Son düzenleyen: Moderatör:

Heeyyy tamam tamam hanımlar benim ki de bulaşıkçı ne olmuş Kurban olurum yarimin ellerine
Aklıma şey geldi yakup anlatmıştı, içtima dayken yakup öndeki askerin şapkasını almış atmış hafaya ''kep gitti'' diye bağırmış.
Diğer askerlerde ''g.t gittii'' diye bağırmış ahhahayt
Ben çıkıyorum bayanlar öpüyorum.

Begüüşşş mesajına yarın cevap vereceğim yakup arayacak tekrar öpüyorum siziiiii!
Tuğbiikk ayakkabıların süper benim adımı da unutma

Hahahahahaha

Görüşürüz esinim..

Tamam devrem görüşürüzzz öptüm seniiii

Valla ablam ön taraftan gayet şık duruyoooooo
Arka tarafı tam olarak nasıl ?

cnm arkası tokalı ama aynı zamanda toka yerinde gizli lastiği var.

cnm güzel sen beğendiysen zaten ama rahatlığı önemli bence yanına beyaz converse at :)))

begüşüm çok sağol bebeğim, ayakkabılar inanılmaz rahat, herkes çok beğendi bende tabiii, yanına da converse değil beyaz babet aldım onlar da çok şirin, daha sonra babetlerin de resmini atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…