- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
cnm arkası tokalı ama aynı zamanda toka yerinde gizli lastiği var.
begüşüm çok sağol bebeğim, ayakkabılar inanılmaz rahat, herkes çok beğendi bende tabiii, yanına da converse değil beyaz babet aldım onlar da çok şirin, daha sonra babetlerin de resmini atarım
AaaaaaaaYaptığım hatayaaa bakk Yener Enişteden çok özür dilerim
Kuzucum affeeett !
Mehtabınız bitmiş gelmişsin ablacım, ne güzel şafak olmuş 20. Ne güzell yaaa
Evlilik yıl dönümüz'de beraberdiniiz, kocacığın ne yaptııı çok merak ettiim
Hilooşşş zaman dicem saçma ama cidden zaman dicem. Siz her sorunu aştınız bunu da aşacaksınız eminim. Güzelce bi tatilinizi yapın gelin herşey yoluna girecek hayırlısıyla yavrum
Napıyoduk ? Üzmek yoktu kendimizi değil mi ? Hep olumlu düşüneliim olumlu olsun, Aşkla kal güzelim
cnm arkası tokalı ama aynı zamanda toka yerinde gizli lastiği var.
begüşüm çok sağol bebeğim, ayakkabılar inanılmaz rahat, herkes çok beğendi bende tabiii, yanına da converse değil beyaz babet aldım onlar da çok şirin, daha sonra babetlerin de resmini atarım
Önden şık duruyor, arkasının lastikli olması , en azından ayağının arka kısmına ayakkabı vurmaz..
Rahat olur..
Güle güle giy =)
Ama sanki kapalı olsa daha mi iyi olurdu , diyede düşündüm hani.. ?
Ama yok yok böyle iyi..
Ben babetlerini merak ediyoruuuuum
zaten rahatlığı önemli bende beğendim çok kibar güle güle giy cnmmm
benim arkadaşm geçen sene pembe kadife bi ayakkabı giymşti belinde de pembeli bi kurdela vardı gelinliğin çok güzeldiii ya çok çeşit var
saol bebeim, gelinliğin orjinal halını bende cok sevmıstım ama bugün provada bana yakışmadığını fark yaptıkaltı balık model gibi ve boy kısa olunca hiç hoş durmadı, bi de annemler şık ve sade ama 30-40 yaşlarında insanların giyeceği gelınlık dedi, anneme göre abiye gibi geldi inş daha güzeli olacak bakalım
cnm havalar düğüne serinlemiş olacak ama yine de sıcaklar devam edeceği için kapalı model tercih etmedim, bir de zaten gelinliğin altında acık kapalı görünmüyor zaten
ayacıklarımda paralansın, eglenceden, zıplamaktan altları düşsün ama tabi gece bittikten sonra
babetlerim de ole aman aman abartılcak bişe deil cnm, sade ve şık... beyaz renk sadece alt kısmının belli bi bölümünde çizgi gibi altın rengi varen kısa zamanda onları da eklerim, üşeniorum şu an çok yorgunum
ben de annene katılıyorummmm aslında =)))birazcık kabarık daha güzel olur bencedeee hemen karar verme bebişşş
Yok kız ondan demedim kapalı model olsun diye..
Hani dış çekim yaparken bazen gelinler ayakkabılarını çıkarıp önüne koyuyor , birini düz birinide yan şekilde..
Çimen üstündeki çekimlerden bahsediyorum..
Hani belki öyle bi dış çekim düşünüyorsan falan demiştim, kendi kendime düşünmüşüm işte..
Her ikisinide güle güle giy canım =)
evet dış çekim olacak dediğin tarzda pozlar düşünüorum, açık olsa da bana her yol bağdatoyle de hallederis saol tatlım iyi dileklerin için
Eline uçan balonlar al..
Hayaya bırakırken bi pozun olsun, hayal ettim de seni güzel olur hııı..
şu haftaya bi geleydi valla sen bi rahata ercektn cnm kardeşim yaa uff valla bilmiyorum ya ama bildiğim bir şey varsa bazen bu erkek milleti çekilmez oluyo ya
AaaaaaaaYaptığım hatayaaa bakk Yener Enişteden çok özür dilerim
Kuzucum affeeett !
Mehtabınız bitmiş gelmişsin ablacım, ne güzel şafak olmuş 20. Ne güzell yaaa
Evlilik yıl dönümüz'de beraberdiniiz, kocacığın ne yaptııı çok merak ettiim
Hilooşşş zaman dicem saçma ama cidden zaman dicem. Siz her sorunu aştınız bunu da aşacaksınız eminim. Güzelce bi tatilinizi yapın gelin herşey yoluna girecek hayırlısıyla yavrum
Napıyoduk ? Üzmek yoktu kendimizi değil mi ? Hep olumlu düşüneliim olumlu olsun, Aşkla kal güzelim
gelinlik modelim değişti biraz kızlar, modelin üstü yine aynı olcak ama altı biras ufacık kabarık olcakbugün öyle karar verdik
gelin ayakkabılarımın da resmini çektim sizeee
sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 751153 Eki Görüntüle 751154
Orası kesinnn kardeşş...ama o kadar çekilmez modda değiliz de ne bilim ya bi gideydim ben
Haklısın Esintoşum da sabırları yedik bitirdik ya heralde ondn azaldı artık ama eskiye göre tartışmalarımız bile dozunda ondan eminm
Sen nasılsın yavruşumm
Ayakkablar gelinliğe çok uyumluuu :129:
Ve gelinliğin daha kabarık olcak olması bence şahaneee..ben çok kabarık seviyorum valla, sade ama kabarık ve üstte keisn dantel detayy
Kızlar ben de birr havadis çakayımmm..
Aile meclisi topladık, abim gayet gıcık yaklaştı tanışma mevzusuna , yok diyor şu zaman gelsinler, yok gelmesinler...
Neyse bayram için memleket planımız vardı ve ardından Ayvalık planımz,bozulmasın dedik, bayramdan 2 hafta sonraki haftasonu, ya da istedikleri haftasonu gelsinler dicezz son kararrama bunu ben haftaya gelince sölicezz keh keh
üstü dantelden ziyade gümüş taşlı detay olacak, boyum kısa napiiim yavrum çok kabarık model güzel durmuo, çok düz de güzel durmuo orta halli bişe cıkarcas işte bakalım artıketek kısımları da yıne gümüş dantelli gibi olacak, üt bolumu taşlı olacağı için altını biras daha hafif tutucam
hayırlısı hiloşum senin de en kısa zamanda hayırlısıyla olur inş.. herşey gönlünce olsun bebeim
son karar olarak şekli belirledik işte bakalım, bi tickerıma bak bakiiim daha düşünecek vaktim kalmış mı aceppp
Kızlar ben de birr havadis çakayımmm..
Aile meclisi topladık, abim gayet gıcık yaklaştı tanışma mevzusuna , yok diyor şu zaman gelsinler, yok gelmesinler...
Neyse bayram için memleket planımız vardı ve ardından Ayvalık planımz,bozulmasın dedik, bayramdan 2 hafta sonraki haftasonu, ya da istedikleri haftasonu gelsinler dicezz son kararrama bunu ben haftaya gelince sölicezz keh keh
Hayırlı olsun bal böcüğüüüü
Abiler öyle benim abim yok ama kuzenim de yetio sağolsun erkek arkadşmıda yeni öğrendiler artık gelince bişiler olcak diye doğumgünümde msj atmış bize yakın,erkek arkadaşına uzak olman dileğimle diye gülmüş ,,geçen de diomş ben begümü veremem diyeabinn de abilik yapcak yaniii öle ne desin hee tamam alın da gidin olduuuuuu yok öyle
Aynen aynenn abilik yapcak ya illaa..yok diyor bu ne acele ya noluyor falan oldu baştaa neyse ki babam mantıklı yaklaşımıyla çözdü olayı, babam daha mantıklı ama abim çok duygusal yaklaşıyor şu an , babam diyor sorunlarını halledip işlerini bulasıya kadar sözlenmiş olsalar, sonra anca işler yoluna girince her şey yolundaysa neden evlenmeyin diyelim ki diyor, her açıdan düşünelimçok hayran kaldım babama bir kez dahaa abim de canım benm erken deyip duruyor, abim de benden ayrı kalamazzz..korku sarcak yakında hepimizii...
Annem de ortacı her zmaankinden..
Her şeyin hayırlıısıı bu hayırlı gündee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?