ayy kıyamam yaa ,,aile bireyleri öyle zaten hemm istiolar ama biraz duygusala bağlayınca içinden çıkılmıyor
Hayırlısı olsun canım bak geldi de en azında bi adımda olsa atıldı Allah bozmasın
aynen Begusum yaaaa adim adim gitmesi en guzeli zatenn..
Darisi basiniza tekrar bacimmm simdik iyi gecelerrr
Kızlaaaarr günaydınnn
Hiç kayvetcek vaktimiz yok yarın Zaferin annesi annemi arayacak bayramda gelmek istiyoruz diye bakalım neler olacakkBabam bana sabah mutluysanız eminseniz artık ciddi ciddi konuşalım ne zaman gelmek istiyorlar dedi, ben de bayramda dedim, resmen dedi beni de alıştırdın artık olaya dedi, ben seni taa KAsım'da alıştırmaya başladım babacım dedi seni gidi seni diyoo Yerim yaaa babam benimm Zafer de bana gelirgelmez başladı, bu uzaklık çekilmez artık konuş babanlarla falan..e konuştuk işte bakalım bundan sonrasınaaa
Hesnaa ablacımm nasılsınn ya konuşamıyoruzz bayadırr
Azz kaldıı şafağın Maşşallahh mehtapta yarınmışş ne güzelll mehtaptan sonra şafakta azalmış olcakk ve şafakla mehtap aynıı günn olucakkk
Aynen hala aynıyız tatlışım ikimizde gelmeyi bekliyoruz çünkü konuştukca birbirimizi daha çok kırıp yıpratıyoruzz
Hep hayırlı haberlerle geliyorum vee yine çok hayırlı bir haberle buradayım ...
İlişkilerinde kavga etmekten şikayetçi olanlar, odunun biriyleyim diyenler,bi çiçek bile almadı bana diyenler, hiç sürpriz yapmıyor diyenler ...
Kavga edip de kopamıyorsanız hiç şikayet etmeyin
Odun olsun,yontarsınız yavaş yavaş ve sabırla...
Her buluşmaya çiçekle gelmesi de bıktırıyor ,her görüşmeye farklı bi sürprizle geldiğinde de yapmacık ve sıkıcı buluyorsunuz...
Ben bi simidi paylaşmayı özledim, taksiye para vermeyelim onun yerine başka birşey yaparız demeyi özledim...
Otobüsü bile özledim, doğal insanların olduğu ortamları özledim veee
yine tek tabancayım
kızlarrr huhuhuuu bizim dönüş biletimizz alındı aşkım almış biletini şaka gibi yaaa
kızlar,
sizle hemen kısa detayları paylaşıp çıkacağım...
koltuk takımımızı aldık
Eki Görüntüle 750522
yemek odası takımımızı aldık
Eki Görüntüle 750523
konsolun üstüne çok beğenerek aldığım aynamm
Eki Görüntüle 750524
zigon sehpamm
Eki Görüntüle 750525
360 derece dönen orta sehpammm
Eki Görüntüle 750526
gelinliğime de artık başlanıyor, biraz geç kalındı ama iyiki gelinlikçimiz tanıdık
Eki Görüntüle 750530
gelinlik modelim değişti biraz kızlar, modelin üstü yine aynı olcak ama altı biras ufacık kabarık olcakbugün öyle karar verdik
gelin ayakkabılarımın da resmini çektim sizeee
sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 751153 Eki Görüntüle 751154
Atarsa 274 ama bu çocuk izne gelirde bu şafak artarsa kırıcam kafasını
eğer kısa dönem olsaydık şafak 28 lerde falan olcaktı ben ağlamıyımde kim ağlasın
Kızlar Günlük bölümüne yazdım ama buraya ekleyeyim dedim mehtabımızıBu arada herkese Hayırlı Ramazanlar olsun
"İlk gün yorgunluk ve başka nedenlerden dolayı biraz kötü geçti aslında ikimiz için deCuma günü İstanbul' a vardığımda biraz fenalaştım, acile gittik, çok fazla sancım vardı hemen ultrasona aldı kadın doğumcu, iki tane ilaç verdi akşama kadar biraz ağrım oldu, eşim çok üzüldü ama gece iyiydim...
O akşam bir de geceye kadar yoldaydık eşimle Ağva' ya gittik... Yollar çok yoğundu Cuma olduğu için sanırım çok uzun sürdü yolculuk ama çok keyifliydi eşim yanımdaydı daha ne olsun, açlıktan ölüyorduk gece 12' ydi otele vardığımızda tabii akşam yemeği filan kalmamıştır diye düşündük ama bize aç mısınız diye sordular, aşağı restorana doğru gidin artık peynir ekmek ne bulursanız yersiniz dedilerBize hem hoş geldiniz demek için hem de evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için gece gece nehir kenarında mumlu, ışıklı masa hazırlamışlar, fonda da romantik müzik falan çok mutlu olduk... Gece gece mangal yapmışlar bize, karnımızı doyurduk
Sabah da güzel bir kahvaltıyla güne başladık, Ağva merkezde gezdik biraz, birbirimize zaman ayırdık, nehirde gezdik sandalla, bisikletleEşim bana parfüm almış, canım benim Ağva' dan birkaç hatıra aldık evimize... O gün evlilik yıl dönümümüzdü , 6. yılımıza girdik, anı kalsın istedik, akşamına da yine nehir kenarında romantik bir yemek yedik, çok özlemişim eşimle yemek yemeyi Birlikte geçirdiğimiz zamanları yad ettik, gelecek günleri hayal ettik, canım benim yaa her şey çok güzeldi, hiç ayrılasım gelmedi yanından Artık 20 güncük sabredeceğiz ne yapalım... "
Hiloşum sana yazmıştım canım görmemişin sanırım, öncelikle sevdiğinin gelmesiyle yaşadığınız o güzel günlere bayıldım tatlım, inşallah daha güzellerini de yaşayacaksınız...
Haberler gerçekten güzel, babanın yaklaşımı da ne hoş, benimki epey bir uyuzluk yapmıştı ama çok kıskanmıştı çooook
Bana güzel kokular geliyor taaa oralardan buraya, eminim her şey güzel olacak, ufak tefek sıkıntıların olacak elbet, kolay değil evlilik kararı almak, ben de çok sevdiğim halde düğüne bir kaç ay kala fena sorun yaşamıştım içimde, düzelir ama merak etme, hele siz bir tatilinizi yyapın her şey daha güzel olacaktır tatlım
Yazmıştım canım benim bilgisayarım sorunluydu 3 kere tamire gitti o yüzden pek giremedim, hatta Hiloşumun depük gecesine bile gelememiştim, çok üzülmüştüm
4 gündür de yokum eşimin yanına gittim geldim, artık o gelene kadar daha sık görüşürüz canım benim, aklımdasınız
Bak seninki de azalıyor arkamdan gelyorsun, şaka maka epey yedik askerliği be ebruşum ilk geldiğimiz günleri hatırlıyorum da gerçekten inanılacak gibi değil
Bi kesin dönüş yapsın da siz de yüz yüze doğru düzgün konuşup sorunlarınızı halledin canım, eminim askerlikten sonrası daha iyi olacaktır
Eneee Tuğbacım gelmiş, yine ne oldu da tek tabanca kaldın kuzu? Bence sen kendinle çok barışık bir kızsın, bazı olumsuz şeyler seni etkilemez, dert etme muhakkak seni olduğun gibi sevecek ve değer verecek biri çıkacaktır karşına
Hadi gözünüz aydın Esracım, yaklaşıyor artık dönüşleri beni de bir heyecan kapladı artık yaa çok hoş bir duygu
Vallahi özellikle detaylar çok hoşuma gitti canım, ağız tadıyla huzurla oturmanız ve eskitmeniz dileğimle... Sen bir de evin döşenince gör bak daha güzel olacak
Evet gelinliğe de başlanmış, canım ben tam gelinlik biraz daha kabarık olsun diyecektim ki sen yazmışsın zaten son karar o olmuş, ayrıca ayakkabılar çok rahat gözüküyor, kesinlikle rahat olması çok önemli... Güle güle giy canım
Ben de çok dedim bunları, kısa dönem olsaydı şimdiye gelmişti filan diye çok üzmüştüm ama hiç bir işe yaramıyor begümcüm anca kendini üzüyorsun gerçekten...
Çok zor asker yolu beklemek, çok sancılısını yaşadım ben belki de evli bekleyerek ama bitiyor işte bee azalıyor yavaş yavaş, gelecek güzel günleri düşünüp mutlu ol canım yoksa geçmiyor
Kızlar Günlük bölümüne yazdım ama buraya ekleyeyim dedim mehtabımızıBu arada herkese Hayırlı Ramazanlar olsun
"İlk gün yorgunluk ve başka nedenlerden dolayı biraz kötü geçti aslında ikimiz için deCuma günü İstanbul' a vardığımda biraz fenalaştım, acile gittik, çok fazla sancım vardı hemen ultrasona aldı kadın doğumcu, iki tane ilaç verdi akşama kadar biraz ağrım oldu, eşim çok üzüldü ama gece iyiydim...
O akşam bir de geceye kadar yoldaydık eşimle Ağva' ya gittik... Yollar çok yoğundu Cuma olduğu için sanırım çok uzun sürdü yolculuk ama çok keyifliydi eşim yanımdaydı daha ne olsun, açlıktan ölüyorduk gece 12' ydi otele vardığımızda tabii akşam yemeği filan kalmamıştır diye düşündük ama bize aç mısınız diye sordular, aşağı restorana doğru gidin artık peynir ekmek ne bulursanız yersiniz dedilerBize hem hoş geldiniz demek için hem de evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için gece gece nehir kenarında mumlu, ışıklı masa hazırlamışlar, fonda da romantik müzik falan çok mutlu olduk... Gece gece mangal yapmışlar bize, karnımızı doyurduk
Sabah da güzel bir kahvaltıyla güne başladık, Ağva merkezde gezdik biraz, birbirimize zaman ayırdık, nehirde gezdik sandalla, bisikletleEşim bana parfüm almış, canım benim Ağva' dan birkaç hatıra aldık evimize... O gün evlilik yıl dönümümüzdü , 6. yılımıza girdik, anı kalsın istedik, akşamına da yine nehir kenarında romantik bir yemek yedik, çok özlemişim eşimle yemek yemeyi Birlikte geçirdiğimiz zamanları yad ettik, gelecek günleri hayal ettik, canım benim yaa her şey çok güzeldi, hiç ayrılasım gelmedi yanından Artık 20 güncük sabredeceğiz ne yapalım... "
Jelibon kadar tatlı yarenlerim..
Günaydın hepinize..
Evet canım şaka gibi değil mi? Allahıma şükürler olsun çok azaldı artık çok sıkıldık ama bitsin bir an evvel diyoruz...
Canım senin nasıl gidiyor hür generallik, nişanlılık falan
gelinlik modelim değişti biraz kızlar, modelin üstü yine aynı olcak ama altı biras ufacık kabarık olcakbugün öyle karar verdik
gelin ayakkabılarımın da resmini çektim sizeee
sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 751153 Eki Görüntüle 751154
Atarsa 274 ama bu çocuk izne gelirde bu şafak artarsa kırıcam kafasını
eğer kısa dönem olsaydık şafak 28 lerde falan olcaktı ben ağlamıyımde kim ağlasın
Kızçelerrrr ilk mehtabımıza son 10 gün kaldıı
19 Temmuz benim günüm olucakk
Çooook özledim sevdiğimiiiii
Hehheh önce ben atmıştım
Evet ben attırmıyorum artık hiloşum sen attırıyorsun
Elle tutulur bir sey yok da Begusum ne biliyom super de degiliz oyle..Allah nazarlardan korusun derken nazar mi degdi acaba
Neyse insallah daha iyiye gideriz..zaten bi gitseydim artikk..belli olaydi her sey bii..
Sende benim gibi bişeyleri bekliyorsun tatlım hakkımızda hayırlısı olsun ama bence sizin için olumlu olucak bu görüşmenizzKızlar ben de birr havadis çakayımmm..
Aile meclisi topladık, abim gayet gıcık yaklaştı tanışma mevzusuna , yok diyor şu zaman gelsinler, yok gelmesinler...
Neyse bayram için memleket planımız vardı ve ardından Ayvalık planımz,bozulmasın dedik, bayramdan 2 hafta sonraki haftasonu, ya da istedikleri haftasonu gelsinler dicezz son kararrama bunu ben haftaya gelince sölicezz keh keh
Yazmıştım canım benim bilgisayarım sorunluydu 3 kere tamire gitti o yüzden pek giremedim, hatta Hiloşumun depük gecesine bile gelememiştim, çok üzülmüştüm
4 gündür de yokum eşimin yanına gittim geldim, artık o gelene kadar daha sık görüşürüz canım benim, aklımdasınız
Bak seninki de azalıyor arkamdan gelyorsun, şaka maka epey yedik askerliği be ebruşum ilk geldiğimiz günleri hatırlıyorum da gerçekten inanılacak gibi değil
Bi kesin dönüş yapsın da siz de yüz yüze doğru düzgün konuşup sorunlarınızı halledin canım, eminim askerlikten sonrası daha iyi olacaktır
Hayırlı Ramazanlar tatlışşş..
13 Temmuz ve sonrası da benimm...
Ay hep böyle bir bekleyiş içindeyiz ama sonu mutlululk olsun da bekleyec tabi napacaz mecburr
Sende benim gibi bişeyleri bekliyorsun tatlım hakkımızda hayırlısı olsun ama bence sizin için olumlu olucak bu görüşmenizz
Zaten ailede abi varsa baba daha geri planda durur abiler hemen atılır herşeye izin vermezler karışırlar falan.
Abi olunca baba bi nevi bazi sorumluluklarını abiye vermiş oluyor çünkü biliyorki ben izin versem bile abisi vermez yada o korur kollar onu o yüzden babanın gönlü daha rahattır tatlım
Biliyorum ablacım gördüm yazdıklarınıda rast gelip konuşamadık bir eskisi gibi olamıyoruzz ama dediğin gibi 19 gün burdasın inşallah artık bol bol konuşruz
Çok sevindim ya çok güzel vakit geçirmişsiniz Maşşallahhbu son ayrılığınız oldu ablacım artık 19 gün sonra eşin tamamen yanında Allahın iziniyle. hiç bişeycik de kalmadı aslında sende o zamana kadar hazırlanırsın evinizi hazırlarsın falan öyle geçiverir o günlerde
Hatırlamammı ablam ya nerelerden geldik buralara neler çektik ama geçti bitiyor çok şükür. İnşallah bütün askerleimiz ve bütün yarenlerimizz için herşeyin hayırlısı olurr
Bize gelince ablacım ben artık pek konuşmuyorum ve konuşmak istemiyorum zaten içim içimi yiyorum çok bunaldım artık ve benim artık hiç umudum yok.. Gelsin artıkta nolucaksa olsun diye düşünüyorum çünkü kafam o kadar doluki artık onları boşaltmak ve bende artık rahat etmek istiyorumm İnşallah da hakkımızda hayırlısı olur
Allahımmm yawrummm seninde bir ay kalmış kavuşmanaaa oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?