Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen öyle Ebruşum babam bazen abime topu atıp geçiyor yani resmen Oysa babam ılımlı ve bu yolu gösteren oydu, artık gelip görüşünce biz Zaferle ve Zafer mecburen görünmez olunca sanırım huzursuz oldu, yani kız çıksın gezsin herkes bilsin ama bilmezden gelsin, bence babamı tetikleyen bu oldu...ama abimin bundan bile haberi yok yani babamın cesaret verdiğinden Abim akşam bazen bazen kırıcı da konuştu, yani sanki hayatından memnun değilsin anında gitmek istemek neden falan anlayamadı beni üzüldüm biraz ama zamanla anlar umarım..çok duygusal bakıyor şu an cidden olaya..gitmek isteyen olarak görüyor beni, mutluluğumun farkına varamadı henüz...bir de tabi iş güç meselesi ama tabi ki zaten düzen kurmadan evlenilmez yani..bizim istediğimz tanışma, söz-nişan sonrasında da düzen kuralım..

Sizin meseleye gelince de çok az kalmışken az daha dayanacan Ebruşum napacan mecbur
Yani tamamen silmiş değil o da eminim, sadece senin soğukluğunu belki o da başka şeylere yordu, özgürlüğünün tadını yaşamak istediğini düşünmüş falan olabilir aklısıra...gelince saatlerrcee konuşsanız anca anlaşırsınız

aynen Hiloşum napalım beklicez sonu güzel olsun beklediğimize değsinde başka bişey istemiyoruz

Öyle Nilaycım cidden değsin de bekleriz, hem şu anı da kaçırmamak lazım yani..ailemle yaşadığım dönemin de tadını çıkarmaya çalışıyorum bir yadan ve bu dönem de işimi de yoluna koyarım inşallah

Şafak İnşallah 58 Sivas ........
ohhh kızçeler şafaklar azalıyor ne güzell çok mutlu oluyorum sizin adınıza gerçekten allahım ayırmasın birdaha

Evet tatlım tam 1 ay sonra bugün geliyor..
Maşşallah seninde mehtap yakınmışş iyi değerlendirin
Sağol canım benim, wallahi geldiğinde bir hafta dibinden ayrılmicam

İnşallah herşey gönlünce olur yawrum, abinde şimdi sen uzağa gidiceksin diye üzülüyordur ama alışıcaklar zamanla, sen çok mutlu olucaksınki onlarda mutlu olsunlar, uzaklığını hissetmesinler

Son düzenleme:

Öyle oluyor tatlışım ne babalar için nede abi kardeşler için kolay bişey değil. Biz kadınlar daha duygusal bakarız ama mutlulukları daha önemlidir. Benimde ablam seneye evleniyor o mutlu olduğu için çok mutluyum inşallah mutlu olur biran önce evlensinler uzamasın die düşünyorum ama bazende tek kalıcam diye çok koyuyor. Nese napıcan mecbuurr herkes gidicek evini barkını kurucak mutlu olsunlarda
Biz hiç birzaman anlaşamadık bu saatten sonrada anlaşamayız bebişim

Amin canikom sağol, elbet gidecez ama napalım herkes ailesiyle aynı yerde oturamıyor malesef İnşallah öyl eolur tatlımm

Aynen mutluluğu ön plana almak lazım ama hayırlısıyla olsun da her şey alışırlar zamanla napalım yavrum

Hayırlısı olsun ama olumsuz da düşünme şimdiden Ebruş yaşayıp görelimm

Günaydın fıstıklar bir gün girmiyoruum çok kaynatıyosunuzz geçmişi okumakta zorlanıyorum vallahiii :) Hepinize hayırlı bol bereketli ramazanlar :)

Hilalim her zaman dediğimizz gibi herşey gönlünce olsun bebişiim ailende uzağa gidiceksin diye üzülyodur ama seninde dediğin gibi maleef herkes ailesiyle aynı şehirde olamıyo önemli olan senin mutluluğun olduğu için bu sorun değil tabikii :)

Ne var ne yok kızlarrr hepiniz iyisinizdir inşallah askerleriniz nasıl herşey yolunda mı ??

Aynen öyle tatlışım
Herşeyi yaşayıp görücez tabiki bebişimm

Saol tatlışım sanada hayırlı ramazanlar dilerim..

Bu arada kızlarr hepinize hayırlıı ramazanlar diliyorumm..
Allahım tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz dua'ları kabul eylesinn

Sağol Seroşş sen gelmeyince hemen kaynatıyoz hemenn
Hayırlı Ramazanlar canımm

Çok sağol güzel dileklerin için umarım her şey gönlümce olur
Ve sıra sizlere de gelirrr...

Aynen öyle tatlışım
Herşeyi yaşayıp görücez tabiki bebişimm

O zaman ne diyz Ebruş Şafak 31-Hatay

Oh oh ebruş bitirdi maşallahh sıra geldi onaa :)

Hayirli ramazanlar kizlaar :)
Oruclarla araniz iyidir insaallah..ben tutamiyorum maalesef okadar saat susuz kalmam bebegim icin zaraliymis ne yapalim bu sene nasip degilmis.ama bol bol dua edelim su zaman cabuk gecsin kavusalim askerlerimizee diye.
Hepinizin dualari kabul olsun canlarim..seviyorum sizleriii

Hesna ablacım haklısın bazen işte insan düşünmeden edemiyo ya...Umarım izne gelmez

Sizin mehtapta Türk filmi gibi geçmiş ya bayıldım o mum ışığı yemekler falannn Allah sizi nazarlardan korusunn

Kızlar hepinize hayırlı Ramazanlar olsun,

Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin...Gece askerim aradı sahura kalkmışlar çoğu askerde kalkmış anlattığı şeylerle doyması imkansız biraz içim tuhaf oldu üzüldümmm ,,sabahta aradı herkesin bi gözü kapalı geziyo komutanların bile hali yok dedi herkes oturuyo dedi bakalım Allah herkese yardım etsin ...

Merhaba kizlar, giremedim bi kac gundur. ..
Sonunda bekledigimiz onbir ayin sultani ramazan geldi. Herkeze hayirli olmasini diliyorum.
Oruc tutan askerlerimize allahtan sabir diliyorum
Rabbim oruclarimizi kabul etsin

Haklısın Esintoşum da sabırları yedik bitirdik ya heralde ondn azaldı artık ama eskiye göre tartışmalarımız bile dozunda ondan eminm

Sen nasılsın yavruşumm

Kuzum ben susamış bi durumdayım şuancık Abinin bu yaklaşımına hiiç şaşırmadım diyerek başlıyorum Hemen kabullenmiyorlar kuzum, benim abim daha yeni kabullendi koca eşşek işte onun zoruyla iki kez istemeye geldiler
Ama bu konuda abilerin lafıda pek geçmiyor açıkçası baba kızın yanında sonuç olarak
Nişanımıız var desenee tey tey teyy
Tabiii söyleme hemen, kız evi naz evini

Büüşşşşşbüüşşş. Topiğin anneciği senin mazeretin var kuzum iki canlısın bebiş doğduktan sonra emzirmeyi bıraktıktan sonra kışın tutarsın üzme kendini. Ben sadece SUSADIM Sabah alt kattaki komşunun ikiz oğlu var allahım onların bağrıldısıyla uyandım sinirim yeni geçti Bizde seni çok seviyorum yeğentoşa ve kendiciğine iyi bak

Heeyyy tertoo tünaydın öncelikle.
Amiiinn, AMİİNN ! En azından midelerine bi iki şey girmiş, askerimi uyandırmamışlar 5 dk kala kendi uyanmış aç susuz niyetlendi. Tutma dedim ama dinlemedi de Rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun ya.. :26:

Sonunda bekledigimiz onbir ayin sultani ramazan geldi. Herkeze hayirli olmasini diliyorum.

Esratoş hayırlı ramazanlar
Amiin :) Çeyiiz hazırlığına başladın mı naptıınn ?

Tünaydınn Devremmm ,

hadi yaaa üzüldüm ne biçim insan kız bunlar ,,insan bi ses eder çocuk kalkmıcaksa kalkmaz zaten ((
bende tutma diyorum herkes tutuo denicez diyo iyi dedim Allah kabul etsin nerde boş koltuk varsa atıyoruz kendimizi diyo gülermisin ağlarmısın

Ah kuzum sorma canımı çok sıktı :26: Düşüncesizler işte naparsın..
Rabbim bizdeki sabırı onlara versin, Allah yardımcıları olsun ya. Doğrudur kuzum zaten uykularını tam alamıyorlar, bide aç susuz. :44:

Selam kızlar bende bayılcam ya susuzluktan gecede az yedim..pofff valla ben tutamıcam galiba.kalanları ..askerlerimizde nasıl tutucaklar ki ben tutma dedim ki zaten tutmıcaktı o sıcakta nöbette falan çok zor yani Allah affeder onları bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…