Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Selam canım Hayırlı ramazanlar. Rabbim sabrını verir inşallah

Esintoşum Allah yardım etsin ama olmuyosa tutmasınlar yanii ama kendi bilcekleri iş şimdi herkes tutuosa o yüzden de bi çekinme olur gibi düşündüm çünkü askerim öyle diyo çok az vardı kalkmayan diye...Amin cnmmm...

Edacım : NAber cnm ya özledik seniii ...Valla çok uzun saat Allah sabrını veriyo anormalde bi sıcak var ama kendini kötü hissediosan tutma tabi daha günah Allah yardımcın olsun cnmm...Bizimki tutuo denicem dedi çok zorlanırsa tutmaz heralde herkes kalkmış sahura zaten nöbet vardı hiç yatmamş 3 ten beri nerde boş bank koltuk varsa devriliyorum bi gözüm kapalı geziyo dio komutanlarda oruçluymş görsen dio herkes sıcaktan kendinden geçti...

Sanada hayırlı ramazanlar esincm
Begğm bende özledm valla dün geldim ist a işte anca ya sorma çok zor işlerş bizimkşnin karakoldada tutacaklara sormuşlar ona göre merkezdeen gelio yemekleri çünkü tüm gün ayaktalar hastaane adliye nöbet zorlamak anlamsz yani.. Sen nasılsınn

Son düzenleme:

Ahh kuzum hem inat, laf dinlemiyor. Tutcam dediyse onu tutacak bakalım sabah 6dan beri konuşmadık arasnda zorlama kendini dicem tutamıyorsan :26:

bende iyyim cnm ya hoşgeldin bu arada ...öyle cnm seneye telafi ederler cidden gün çok uzun uykusuz aç susuz çok zor onlar için

haydin künefe yemeye

sıra hesna ablada soonrada bende

İftardan sonra yiyek

Merhaba kizlar, giremedim bi kac gundur. ..
Sonunda bekledigimiz onbir ayin sultani ramazan geldi. Herkeze hayirli olmasini diliyorum.
Oruc tutan askerlerimize allahtan sabir diliyorum
Rabbim oruclarimizi kabul etsin

Size de hayırlı ramazanlar Allah hepimize ve askerlerimize askerlerinize büyük sabır versn kızlarr
Ama abartmayın yani, erkek onlar daha dayanıklı tutarlar, Allah sabrını verirr

Sağol Esintoşum ayenn öyle zaman gerek biraz napalım.. Abim bayramda olmaz dedi zaten planımız var napalım başka zaman dedi direk

Sabır yavrum çok dillendirme susadım diye,başka işler yapp, ben gayet iyiyiimm

Kızlarımız tırt çıktııı, bende bir sıkıntı yok yaa..dışarıya da gittim geldim ve adliyeye çıkıyorum ama zımba gibiyimm hehe
Not: eve gidince bayılır iftara ayılırım hehe

vakit buldukça gelmeye çalışıyorum muhabbetleri kaçırıyorum wallahi ağzım kurumaya başladı allah yardımcısı olsun oruç tutanların, hayırlı ramazanlar kızçeler tekrardan , bütün dualarımız kabul olur inşallah

iftara daha 7 saat var dimii

Hahha hilal ya birde dışarıdasın sen nasl tutupsn kız ben evde yatışş yine

Kuzucum iyiyim ama uykusuzluk yüzünden böyle oldum ben yaaaa

Bizlerden askerlerimizee gelsiiiinn

[video=youtube;xM0ElonwHco]http://www.youtube.com/watch?v=xM0ElonwHco&hd=1[/video]

Ne güzelmiş şarkı esincm.. Öyle uzaktm ki ben sana avazm çıktığı kadar hasret kaldım..

Bu ara burcu güneş feci dinliyorum kuzum. Kadının 2013 şarkıları yıkılıyor. Çoğu da bizi hatırlatıyor bana
Ayrıcaa..
Şafağın ne kadr uyumlu senin öyle 20 gün sorna 200'ler bitiyo hee heyt be.

Aynen cok güzel seside şarkılarıda.. Ya sorma cnm ya ne uyum ne uyum og geçmio mehtabada az kaldı 31 temmuzda burada inş.. Hiç geçmio acaip gerginm

Aynen cok güzel seside şarkılarıda.. Ya sorma cnm ya ne uyum ne uyum og geçmio mehtabada az kaldı 31 temmuzda burada inş.. Hiç geçmio acaip gerginm

Gerilmek yook, haziran nasıl bittiyse temmuzda öyle bitecek. Sevdiceğin gelecekk

Aynen öyle cnm ama sıkıldım 5 ay oldu..5 ay nedemek gelene kadar 5.5 ay olcck sonra 20 gn galan burda sonra yine 5.5 ay..

Ay canım benim :26: Şu mehtabınız bitince 5.5 ay sonra tamamen seninle ama.. Bitecek hayırlısıyla ya

Esratoş hayırlı ramazanlar
Amiin :) Çeyiiz hazırlığına başladın mı naptıınn ?

Ufak tefek seyleri almaya basladim canim buyuk olanlari istanbuldan alacagim artik. Internet ten de almayi dusunuyorum cok hesapli bakalum artik :)
Sen ne yaptinpeki

Ay canım benim :26: Şu mehtabınız bitince 5.5 ay sonra tamamen seninle ama.. Bitecek hayırlısıyla ya
Aynen cnm mehtap bitince yne cok var ama..plakalar anca hızlı geçer şu zamanlar geçmio..
az kalmışş yawrum sabret birazcık daha sonra kavuşucaksınız inşallah
benim ilk mehtabımada 10 gün kaldıı

Aa öylrmi ilk mehtap çok değişik oluo acemiliğini 1 aymı yaptı?? Gerçi o zmn farketmezde bzm 75 gündü acemiliğimz oda cok zorlamıştı. Usta birllg belli oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…