Bu ara burcu güneş feci dinliyorum kuzum. Kadının 2013 şarkıları yıkılıyor. Çoğu da bizi hatırlatıyor bana
Ayrıcaa..
Şafağın ne kadr uyumlu senin öyle 20 gün sorna 200'ler bitiyo hee heyt be.
Kızlar ben de birr havadis çakayımmm..
Aile meclisi topladık, abim gayet gıcık yaklaştı tanışma mevzusuna , yok diyor şu zaman gelsinler, yok gelmesinler...
Neyse bayram için memleket planımız vardı ve ardından Ayvalık planımz,bozulmasın dedik, bayramdan 2 hafta sonraki haftasonu, ya da istedikleri haftasonu gelsinler dicezz son kararrama bunu ben haftaya gelince sölicezz keh keh
İftardan sonra yiyek
Kızlarımız tırt çıktııı, bende bir sıkıntı yok yaa..dışarıya da gittim geldim ve adliyeye çıkıyorum ama zımba gibiyimm hehe
Not: eve gidince bayılır iftara ayılırım hehe
Hahha hilal yabirde dışarıdasın sen nasl tutupsn kız ben evde yatışş yine
Kuzucum iyiyim ama uykusuzluk yüzünden böyle oldum ben yaaaa
[/B]
Aynen cnm mehtap bitince yne cok var ama..plakalar anca hızlı geçer şu zamanlar geçmio..
Aa öylrmi ilk mehtap çok değişik oluo acemiliğini 1 aymı yaptı?? Gerçi o zmn farketmezde bzm 75 gündü acemiliğimz oda cok zorlamıştı. Usta birllg belli oldumu
Vayy bee helal sana hiloşumm aferimm kıızz
Ben bugün tutamadım reglımın son günü 1 güncükle kaçırdım ya bide ilk gün çok gıcık oldum ama napim elden bişey gelmiyor
Ama bende tuttuğumda dayanabiliyorum Maşşallah da inşallah bu senede öyle olur
Gulersiiz tabiii :)) aslknda evde olunca da kotu oluyor ya insan yapacak bi sey bulamiyo..ben de ofiste cay kahve icemeyince huysuzlandm :))
Valla Esintosun 2 de yiyip yattım 7 de kalktimm sus kiziaamm :))
Deryosa katıliyorm ellemeyin tutsun askerlerr :))
Evet Ebrusum yaa alisinca tutuyor insan napalm ilk gunu kacirdn yakaladigin yerden devamm)
Ben de bi hafta mola vereceğim biliyosun
Hayırlısı canm bilmem mi o hyecan çok başka..Evet canım 19unda yemin töreni var sonra dağıtım iznine gelicek. usta birliğimiz belli değil heycanla bekliyorum
slm kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar herkese...
benim moralim bozuk ya çok sıkkın çok bıkkınım bugün..askerim gece aradı sahura kalkmışlar 12de kaldırmışlar 2 buçukta yemek vermişler ona sinirlenmiş..20 temmuzda gelicekti biletlerini akşam 9buçuğa yazmışlar 1 buçuk günümüzü yediler izinden sayılcak bide..aradı onu söyledi bende teselli ediyim diye çabaladım..ama okadar kızmış ki bi ton laf saydı arada küfür bile etti(( ben alışkın değilim ondan böle küfür duymaya hiç bişe demedim o anda ama gece hep aklımda döndü nasıl söler öle laflar diye..çok mu abartıyorum bana etmedi sonuçta ama duymak bile sinirimi bozdu.. öyle kapattık akşam aradığında güzelce konuştum ama benim herşeyime takıyo ya onunla konuşurken resmen kelimelerimi seçiyorum yanlış anlar mı diye ve bu durumdan çok yorulduğumu söyledim gece kızdı falan yine sonra da tamam bundan sonra rahatsız olduğun şeyleri yapmıcam dedi.. ama yani herşeyime bişe diyo bıktım yaa içim kırgın..arasa nasıl konuşcam tekrar açsam mı bu mevzuları yoksa bişe yokmuş gibi mi konuşsam bilemiyorum..kendimi ifade etmeye kalkınca da tamam anladım ben uzatma diyo söliceklerimi tıkıyo boğazıma kalıyorum öle..anladın inş diyim susuyorum napim.. askerde diyemi bukadar böyle evdeyken de yapıyodu bende yapıyordum hatalar falan ama yüz yüze olunca bişekilde kapatılıyo ama telde olmuyo uzuyoda uzuyo..hep benim mi alttan almam lazım ne yaparsa yapsın ne derse dedin bilemiyorum..ayy çok doldum kusura bakmayın uzun oldu.. görüşlerinizi ve fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum..ne zormuş askerlik yaaaa
Hilalcim naailsin, nasil oldu zaferle araniz duzeldimi yarin mi basliyor tatil
Hayırlısı canm bilmem mi o hyecan çok başka..
Yinemi ayakkabı alıosun gülşahhh
tatlım yeri yokki yanı olesıne hastalıklı ayakkabı askım geldi yine maviyi aldım
Siyah topuklu gayett güzelll benceee ama nerde kullancaksın yani günlükse babet al ama rugan bence günlük için uygun değil ya başka babet al bencee
Sağol Esracımmm aramız gayet iyi canım yaa..arada gelgit oldu ama o da biraz işler ciddiye doğru gidince oldu sanırsam, biz çok gelgit yaşarız bilirsin ama emin ol askerden döner dönmez hitapları, konuşması alttan alması değiştiiii ZaferiminnnHer şeyi soruyor haber ediyor eskisi gibi olduk yani..merak etme Esracım siz de sancılı geçiriyordunuz ama sonu güzle oluyor, hele bir de yanyana gelince daha iyi olcak şimdi dört gözle Cumartesiyi bekliyoruzzz Kendi bile diyor ki gidergitmez ya hemen gelsen de başbaşa vakit geçirsek, çok iyi gelcekk..sıkıldım ben burdan diyo Özlemimizi daha gideremedik yaa Begüş de haklı bu konuda birbirimize doyamadık daha geçen de ondan gerildik sanırımm
Hatta 19 gunn..
Genel olarak super gecmis mehtabiniz cok sevindjm Hesna ablacimmm..gece yari uyur okudm sabah yazayim dedim :))
Artik sizin de bitti ayilir ohhh..
Ve yildonumunuzu kutlarimm nice mutlu senelere esinlee vee hayirli ramazanlarrr
Romantik yemekler de cok iyi olmussss):**
Gormemisimdir Hesna ablacimmm cok tesekkur ederim..artik babam alisti neyse ki ve cidden mantikli bakiyor ama abim kabullenemedi henuzz :/ o da zamanla olur insallah. .
Dedigin gibi sorunsuz ne olur ama insallah en az sorunla atlatip mutlu oluruz hayirlisi olsunnn :**
Sevindim ablacım güzel geçmesineartık hiç birşey kalmamış kavuşmanıza zaten senide depüklicez buralardan sonra bayrağı biz teslim alıcaz
aminn canımm bitmiş nerdeysee
*
benim de iyi gidiyo vallahiii
hoş ayrı şehirlerdeyiz biz pek hür diiliz amaa
bi mucize olmazsa yılbaşından sonra düğünü düşünüyoruzz bakalımm
Kızçelerrrr ilk mehtabımıza son 10 gün kaldıı
19 Temmuz benim günüm olucakk
Çooook özledim sevdiğimiiiii
Biliyorum ablacım gördüm yazdıklarınıda rast gelip konuşamadık bir eskisi gibi olamıyoruzz ama dediğin gibi 19 gün burdasın inşallah artık bol bol konuşruz
Çok sevindim ya çok güzel vakit geçirmişsiniz Maşşallahhbu son ayrılığınız oldu ablacım artık 19 gün sonra eşin tamamen yanında Allahın iziniyle. hiç bişeycik de kalmadı aslında sende o zamana kadar hazırlanırsın evinizi hazırlarsın falan öyle geçiverir o günlerde
Hatırlamammı ablam ya nerelerden geldik buralara neler çektik ama geçti bitiyor çok şükür. İnşallah bütün askerleimiz ve bütün yarenlerimizz için herşeyin hayırlısı olurr
Bize gelince ablacım ben artık pek konuşmuyorum ve konuşmak istemiyorum zaten içim içimi yiyorum çok bunaldım artık ve benim artık hiç umudum yok.. Gelsin artıkta nolucaksa olsun diye düşünüyorum çünkü kafam o kadar doluki artık onları boşaltmak ve bende artık rahat etmek istiyorumm İnşallah da hakkımızda hayırlısı olur
Hesna ablacım haklısın bazen işte insan düşünmeden edemiyo ya...Umarım izne gelmez
Sizin mehtapta Türk filmi gibi geçmiş ya bayıldım o mum ışığı yemekler falannn Allah sizi nazarlardan korusunn
Evet 19 canım az kaldı az...Teşekkür ediyorum Hiloşum bu arada inşallah siz de az kaldı kavuşacaksınız, tatile gideceksiniz, ohh ne güzel
Abin de zamanla alışır merak etme,erkeklik var ya serde hemen kabullenemiyordur...
Ufak tefek seyleri almaya basladim canim buyuk olanlari istanbuldan alacagim artik. Internet ten de almayi dusunuyorum cok hesapli bakalum artik :)
Sen ne yaptinpeki
Aynen cnm mehtap bitince yne cok var ama..plakalar anca hızlı geçer şu zamanlar geçmio..
Gulersiiz tabiii :)) aslknda evde olunca da kotu oluyor ya insan yapacak bi sey bulamiyo..ben de ofiste cay kahve icemeyince huysuzlandm :))
Valla Esintosun 2 de yiyip yattım 7 de kalktimm sus kiziaamm :))
Deryosa katıliyorm ellemeyin tutsun askerlerr :))
Evet Ebrusum yaa alisinca tutuyor insan napalm ilk gunu kacirdn yakaladigin yerden devamm)
Ben de bi hafta mola vereceğim biliyosun
Ben de öyle düşünüyorum Hesna ablacımm..ama cidden de siz de temelli kavuşuyosunuz artık ohh ne güzelll
He ya biz de haftasonu gerçekten az kaldııı..sonu yine ayrılık ama napalımmm
ewet bebegım maviyi aldım
tatlım yeri yokki yanı olesıne hastalıklı ayakkabı askım geldi yine maviyi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?