Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pazar gunu burcu gunes konserindeydim canim kadinin sesini canli dinlemek nasip oldu ama oyle boyle dwgil cok kuvvetli ve super bir sese sahip

merhaba kızlar hayırlı ramazanlar...

vayyy hiloşuma bak maşallah kuzum

kızlar askerlerımızde tutsun bi zahmet bu sene sadece bu kadar uzun değilki tek bu sene olsa tamam dıyecegım tutmasınlar ama 1 ay az sure değil gelınce nasıl tutacaklar. aynı yıne sabah erken kalkıp işe gıdecekler inşallah Allah gonullerıne gore verir Allah bu aylarda sabır güzellikler verıyor Mevlam cumlemıze yardımcı olsun inşallah en guzel şekılde nıyetlerımızı kabul etsın. Allah herkeze yardım etsin.

Tüm teskereci güzellere hayırlı ramazanlar.

Vayy bee helal sana hiloşumm aferimm kıızz
Ben bugün tutamadım reglımın son günü 1 güncükle kaçırdım ya bide ilk gün çok gıcık oldum ama napim elden bişey gelmiyor
Ama bende tuttuğumda dayanabiliyorum Maşşallah da inşallah bu senede öyle olur

slm kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar herkese...

benim moralim bozuk ya çok sıkkın çok bıkkınım bugün..askerim gece aradı sahura kalkmışlar 12de kaldırmışlar 2 buçukta yemek vermişler ona sinirlenmiş..20 temmuzda gelicekti biletlerini akşam 9buçuğa yazmışlar 1 buçuk günümüzü yediler izinden sayılcak bide..aradı onu söyledi bende teselli ediyim diye çabaladım..ama okadar kızmış ki bi ton laf saydı arada küfür bile etti(( ben alışkın değilim ondan böle küfür duymaya hiç bişe demedim o anda ama gece hep aklımda döndü nasıl söler öle laflar diye..çok mu abartıyorum bana etmedi sonuçta ama duymak bile sinirimi bozdu.. öyle kapattık akşam aradığında güzelce konuştum ama benim herşeyime takıyo ya onunla konuşurken resmen kelimelerimi seçiyorum yanlış anlar mı diye ve bu durumdan çok yorulduğumu söyledim gece kızdı falan yine sonra da tamam bundan sonra rahatsız olduğun şeyleri yapmıcam dedi.. ama yani herşeyime bişe diyo bıktım yaa içim kırgın..arasa nasıl konuşcam tekrar açsam mı bu mevzuları yoksa bişe yokmuş gibi mi konuşsam bilemiyorum..kendimi ifade etmeye kalkınca da tamam anladım ben uzatma diyo söliceklerimi tıkıyo boğazıma kalıyorum öle..anladın inş diyim susuyorum napim.. askerde diyemi bukadar böyle evdeyken de yapıyodu bende yapıyordum hatalar falan ama yüz yüze olunca bişekilde kapatılıyo ama telde olmuyo uzuyoda uzuyo..hep benim mi alttan almam lazım ne yaparsa yapsın ne derse dedin bilemiyorum..ayy çok doldum kusura bakmayın uzun oldu.. görüşlerinizi ve fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum..ne zormuş askerlik yaaaa

Hahha hilal ya birde dışarıdasın sen nasl tutupsn kız ben evde yatışş yine

Kuzucum iyiyim ama uykusuzluk yüzünden böyle oldum ben yaaaa
[/B]

Gulersiiz tabiii :)) aslknda evde olunca da kotu oluyor ya insan yapacak bi sey bulamiyo..ben de ofiste cay kahve icemeyince huysuzlandm :))

Valla Esintosun 2 de yiyip yattım 7 de kalktimm sus kiziaamm :))

Deryosa katıliyorm ellemeyin tutsun askerlerr :))

Evet Ebrusum yaa alisinca tutuyor insan napalm ilk gunu kacirdn yakaladigin yerden devamm )
Ben de bi hafta mola vereceğim biliyosun

Evet canım 19unda yemin töreni var sonra dağıtım iznine gelicek. usta birliğimiz belli değil heycanla bekliyorum

bende seninle aynı durumdayım ebruuşş

Hilalcim naailsin, nasil oldu zaferle araniz duzeldimi yarin mi basliyor tatil

Canım ben sorunu anlayamadım küfür etti de sana mı etti yani ? aranızdaki problem ne gerçekten? Valla orda o kadar geriliyorlarki kimi zaman bende bi kaç kere yanımda hiç duymadğım halde küfür ettiğini duydum ama çok bi tepkiye gerek yok o anki sinirle çıkan bişi kaldı ki bana etmemişti yani öyle olsa patlardm....Ya aslına alttan alıyoruz evet ama ben de bazen alamıyorum ve diyorum ki ya kafama takılıyo konuşmazsam içim içimi yicek içimdekileri paylaşıyorum anlatıyorum ne bilim yaa hep tut tut da olmuyo yani..İlk gittiği zamanlar hep diodu ne çok soru sordun yok bimlemle hep askerlik konşuosun resmen azarlıodu bende sormamştm bi daha kendi anlatmştı =) telefonda elbette yanlış anlaşılıoda bunu da en aza indirmek lazım heralde diye düşünüyorum ne bilim sen nasıl konuşuosn ki o tepki veriyo falan böyle düşünmek lazım...Birazcık daha sabret cnm ustaya geçicekler ya o zaman da gerginleşiyolar ciddiyim oraya tam alışıolar sonra kalk başka yere ...

Siyah topuklu gayett güzelll benceee ama nerde kullancaksın yani günlükse babet al ama rugan bence günlük için uygun değil ya başka babet al bencee

Hilalcim naailsin, nasil oldu zaferle araniz duzeldimi yarin mi basliyor tatil

Sağol Esracımmm aramız gayet iyi canım yaa..arada gelgit oldu ama o da biraz işler ciddiye doğru gidince oldu sanırsam, biz çok gelgit yaşarız bilirsin ama emin ol askerden döner dönmez hitapları, konuşması alttan alması değiştiiii Zaferiminnn Her şeyi soruyor haber ediyor eskisi gibi olduk yani..merak etme Esracım siz de sancılı geçiriyordunuz ama sonu güzle oluyor, hele bir de yanyana gelince daha iyi olcak şimdi dört gözle Cumartesiyi bekliyoruzzz Kendi bile diyor ki gidergitmez ya hemen gelsen de başbaşa vakit geçirsek, çok iyi gelcekk..sıkıldım ben burdan diyo Özlemimizi daha gideremedik yaa Begüş de haklı bu konuda birbirimize doyamadık daha geçen de ondan gerildik sanırımm

Hayırlısı canm bilmem mi o hyecan çok başka..

Yinemi ayakkabı alıosun gülşahhh
ewet bebegım maviyi aldım

tatlım yeri yokki yanı olesıne hastalıklı ayakkabı askım geldi yine maviyi aldım

Son düzenleme:

Evet 19 canım az kaldı az... Teşekkür ediyorum Hiloşum bu arada inşallah siz de az kaldı kavuşacaksınız, tatile gideceksiniz, ohh ne güzel

Abin de zamanla alışır merak etme,erkeklik var ya serde hemen kabullenemiyordur...
Sevindim ablacım güzel geçmesine artık hiç birşey kalmamış kavuşmanıza zaten senide depüklicez buralardan sonra bayrağı biz teslim alıcaz

Evet evet az kaldı depükleyin bir an evvel de gideyim yahu çok kaldım buralarda

aminn canımm bitmiş nerdeysee
*
benim de iyi gidiyo vallahiii
hoş ayrı şehirlerdeyiz biz pek hür diiliz amaa
bi mucize olmazsa yılbaşından sonra düğünü düşünüyoruzz bakalımm

Teşekkürler canım, düğüne de az kalmış sayılır yaa gerçekten ne güzel bir haber bu...

Kızçelerrrr ilk mehtabımıza son 10 gün kaldıı
19 Temmuz benim günüm olucakk
Çooook özledim sevdiğimiiiii

Az kalmış az, o mehtaplar var ya tadından yenmiyor, bi ilkini tat bak sen de anlayacaksın Günler hemen geçsin de gelsin inşallah

Teşekkür ederim tatlım, evet ev hazırlığı derken geçecek diye düşünüyorum ben de biraz da kendime zaman ayırayım, 19 gün nedir ki, sonrasına da senin askerin geliyor ne güzel, senin de az kaldı valla... Bi gelsin şöyle uzun uzun ve yüz yüze konuşup halledin sorunlarınızı inşallah tatilden dönndüğümde iyi haberler bekliyorum senden

Hesna ablacım haklısın bazen işte insan düşünmeden edemiyo ya...Umarım izne gelmez

Sizin mehtapta Türk filmi gibi geçmiş ya bayıldım o mum ışığı yemekler falannn Allah sizi nazarlardan korusunn

He he ne güldüm yaa delüüü Türk filmi gibi mi Yok o kadar da romantik değildi canım, zaten biz pek beceremiyoruz romantizm niyeyse ikimiz de odunuz sanırım

İzne gelmezse daha çabuk biter askerlik ama izne gelmeden de olmuyor ki canım yaa dayanamıyor insan, sağ salim gelsinler de eccük geç gelsinler değil mi?

Ben de öyle düşünüyorum Hesna ablacımm..ama cidden de siz de temelli kavuşuyosunuz artık ohh ne güzelll
He ya biz de haftasonu gerçekten az kaldııı..sonu yine ayrılık ama napalımmm

Ufak tefek seyleri almaya basladim canim buyuk olanlari istanbuldan alacagim artik. Internet ten de almayi dusunuyorum cok hesapli bakalum artik :)
Sen ne yaptinpeki

Bende ufak tefek şeyleri almaya başladım canım, internetten almaya pek güvenemiyorum ya. Elleyeceğim dokunacağım öyle alacağım

Aynen cnm mehtap bitince yne cok var ama..plakalar anca hızlı geçer şu zamanlar geçmio..

Edoşş, yarısını yemişsiniz. Hasret ağır gelecek ama bitecek mahkum arkadaş bitmeli..

Bende 2 de kalktım 6.30'da uyudum 11'de kalktım Hiloşuumm kızmaaaaaaaaa, sustuuummm
Yok yavrum, tutsunlar tutmasına ama yakupun midesine hiç birşey girmedi ben o yüzden tutma dedim. :26:

Ben de öyle düşünüyorum Hesna ablacımm..ama cidden de siz de temelli kavuşuyosunuz artık ohh ne güzelll
He ya biz de haftasonu gerçekten az kaldııı..sonu yine ayrılık ama napalımmm

Evet yaa temelli kavuşuyoruz gerçekten canım teşekkür ederim

Hafta sonu gidiliyor tatile ne kadar sürecek peki tatil canım şöyle epey vakit ayırın birbirinize, sonrasında evet ayrılık olabilir ama bak bu isteme verme olayları nedeniyle de sık sık gelecektir görüşürsünüz, temelli kavuşmaya adım atacaksınız artık onu düşün

ewet bebegım maviyi aldım
tatlım yeri yokki yanı olesıne hastalıklı ayakkabı askım geldi yine maviyi aldım

Güle güle giy canım, rengi güzelmiş çok beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…