Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben dayancam Hesna abla gelmesin zaten ayyy çokk özledmmm bile demiyorum izin mevzusu olmasın diye çünkü gelince burda hiç bişi anlamıyoruz ...Tabi ama gelcem bunaldm derse de kendi fikri ...Geçen hafta babası gitti bayramdan sonra annesi falan gider sonra sıra bende ama işte ben evci çıkartamıyorum günü birlik görüp gelcem

Sağolasın ablacımm inşallah çabuk çabuk biterde bizde kavuşuruz askerlerimize

begüşşşşş napıyon yawruuu

ya mesai bitsede eve gidip yatsam iftara kadar başım ağırmaya başladı

olsun yawru yaa günü birlik olsa bile bunada şükredicez, 15 ay hiç göremeyebilirdikte yine çok şükür ki gidip göreceğin yerde askerin o yüzden mızlanma kızımmmm

begüşşşşş napıyon yawruuu

ya mesai bitsede eve gidip yatsam iftara kadar başım ağırmaya başladı

Napim Niloşşş yaa sabahtan ev temzliği sonra dışarda işim vardı geldi şimdi de iş ilanlarına bakıodm ...Diplomalı ev kadınlığı yapıyorum ben

İlk gün çok zor oluyo ya bnm bugün iğnem olduğu için tutamadm B12 oluyorum her ay ,,kısmetse yarın...geçen ramazan ilk gün baylıodum yaa bir baş ağrısı migrenim var zaten önüme aktı gözlerim saçımı yıkayıp yatıodum ...

Hehehe özledeim dersen kıyamaz izin alır gerçekten sen özler gibiyim de

İzinler öyle oluyor evet canım, insan pek bir şey anlamıyor dediğin gibi, biz evci izninden de anlamıyorduk çok çabuk geçiyordu sonra ayrılması da zor oluyor Günü birlik de olsa git gör tabii iyi gelir hem ona hem sana
Sağolasın ablacımm inşallah çabuk çabuk biterde bizde kavuşuruz askerlerimize

İnşallah canım çabucak geçsin de gelsinler

Bu arada şafak attırmam lazım bak kimse de uyarmıyor beni

olsun yawru yaa günü birlik olsa bile bunada şükredicez, 15 ay hiç göremeyebilirdikte yine çok şükür ki gidip göreceğin yerde askerin o yüzden mızlanma kızımmmm

Hesna ablacım : hiç anlamıyoruz ailesi evde olsun istio akrabaları geliyo o gidio görmeye bakıosun gün bitmiş inşallah gidicem para biriktiriyorum işte çalışmadığım için ailemden de öyle istemek istemiyorum kenara atıyorum öyle =)

Nİloş : kızzz ne kadar yakın olsada hemen gidilmiyo yaa olmuyo maddi açıdan falan ...

Yawru sağlığın daha önemli sonuçta önce kendi sağlığına bak sen,bende çok şükür tutuyorum ama işyerinde bütün gün bilgisayar başında zaten yoğun bide susuzluk beni bitiriyor, neyse ya çok söylendim galba allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah,akşam hep dua ettim askerler için, tabiki benimki hayırlı ve yakın bi yerlere düşsün diede ettim napıyım yaa özlüyorumm

Attır bakalım ablacım yaa

Haklısın yawrum,ben çalışıyorum sözde ama gelen paradan anlamıyomki atamıyorum kenara

Allah kabul etsin canım ,,benim vitamin çok düşük her ay iğne oluyorum gün aşırı da b vitamini içiyorum yoksa böyle elim kolum kalkmıyo ...İnşallah gittiği yerde Allah iyi insanlarla karşılaştırır cnm..belli olunca hemen yaz..

:92:09.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...114 tugbaoguzhan...

...130 GRGR...

...133 kskada...

....136 chidoshimedo....

...136 mayamaya11

...136 BerlD...

...136 kmleomer...

...136 nazarboncugu05...

... 144 ED2006...

...167 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...225 xxIpekxx...

... 225 destinyeda...

...226 depresiffpolyanna...

...227 nesilll...

...229 qizem7...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...295 zeynepesin...

...299 pekmez_akilli...

...299 ilithya...

...299 SelenYusuf...

...299 begushh...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...350 busra00...

...394 seros08...

...394 mutluluk_06...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...436
elmaSekeri23 ...

...437 traublee...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

09/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Dengesiz uyku olmus senin dee..
Sagligi etkilemesin de yavrucum tutsunlar derken ben sadece ayaktalar diye uzulmeyin dedim, yoksa yani saglik onplanda her zaman

9 gun yanyana olacagiz dipddibe olacagiz daha da nolsun bu kadar os gic ramazanin arasinda de miii..gayet yeterli bence birbirimizi dinlemek icin insallahhh guzel gecer Hesnos yaaa..
Valla ben de ondan biraz rahatim..geldiler gittiler e bunun alisverisi var bilmemnee derken gelgit olcak mecbur..dusundum de ne giycegim ne takcagimm ohoo bana da eglence cikti :))) ama kisin gene zor olcak yaa..tabi ki gelir artik ilk firsatta ama ssonucta o da calisacak..bi haftasonu goruscez kac haftasonu gorusemicez belkiii..hayirlisi bakalimm..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…