Evet 19 canım az kaldı az...Teşekkür ediyorum Hiloşum bu arada inşallah siz de az kaldı kavuşacaksınız, tatile gideceksiniz, ohh ne güzel
Abin de zamanla alışır merak etme,erkeklik var ya serde hemen kabullenemiyordur...
Evet evet az kaldı depükleyin bir an evvel de gideyim yahu çok kaldım buralarda
Teşekkürler canım, düğüne de az kalmış sayılır yaa gerçekten ne güzel bir haber bu...
Az kalmış az, o mehtaplar var ya tadından yenmiyor, bi ilkini tat bak sen de anlayacaksınGünler hemen geçsin de gelsin inşallah
Teşekkür ederim tatlım, evet ev hazırlığı derken geçecek diye düşünüyorum ben de biraz da kendime zaman ayırayım, 19 gün nedir ki, sonrasına da senin askerin geliyor ne güzel, senin de az kaldı valla... Bi gelsin şöyle uzun uzun ve yüz yüze konuşup halledin sorunlarınızı inşallah tatilden dönndüğümde iyi haberler bekliyorum senden
He he ne güldüm yaa delüüüTürk filmi gibi mi Yok o kadar da romantik değildi canım, zaten biz pek beceremiyoruz romantizm niyeyse ikimiz de odunuz sanırım
İzne gelmezse daha çabuk biter askerlik ama izne gelmeden de olmuyor ki canım yaa dayanamıyor insan, sağ salim gelsinler de eccük geç gelsinler değil mi?
Evet 19 canım az kaldı az...Teşekkür ediyorum Hiloşum bu arada inşallah siz de az kaldı kavuşacaksınız, tatile gideceksiniz, ohh ne güzel
Abin de zamanla alışır merak etme,erkeklik var ya serde hemen kabullenemiyordur...
Evet evet az kaldı depükleyin bir an evvel de gideyim yahu çok kaldım buralarda
Teşekkürler canım, düğüne de az kalmış sayılır yaa gerçekten ne güzel bir haber bu...
Az kalmış az, o mehtaplar var ya tadından yenmiyor, bi ilkini tat bak sen de anlayacaksınGünler hemen geçsin de gelsin inşallah
Teşekkür ederim tatlım, evet ev hazırlığı derken geçecek diye düşünüyorum ben de biraz da kendime zaman ayırayım, 19 gün nedir ki, sonrasına da senin askerin geliyor ne güzel, senin de az kaldı valla... Bi gelsin şöyle uzun uzun ve yüz yüze konuşup halledin sorunlarınızı inşallah tatilden dönndüğümde iyi haberler bekliyorum senden
He he ne güldüm yaa delüüüTürk filmi gibi mi Yok o kadar da romantik değildi canım, zaten biz pek beceremiyoruz romantizm niyeyse ikimiz de odunuz sanırım
İzne gelmezse daha çabuk biter askerlik ama izne gelmeden de olmuyor ki canım yaa dayanamıyor insan, sağ salim gelsinler de eccük geç gelsinler değil mi?
tesekkur ederim bebeğimm
Ben dayancam Hesna abla gelmesinzaten ayyy çokk özledmmm bile demiyorum izin mevzusu olmasın diye çünkü gelince burda hiç bişi anlamıyoruz ...Tabi ama gelcem bunaldm derse de kendi fikri ...Geçen hafta babası gitti bayramdan sonra annesi falan gider sonra sıra bende ama işte ben evci çıkartamıyorum günü birlik görüp gelcem
begüşşşşş napıyon yawruuu
ya mesai bitsede eve gidip yatsam iftara kadar başım ağırmaya başladı
Ben dayancam Hesna abla gelmesinzaten ayyy çokk özledmmm bile demiyorum izin mevzusu olmasın diye çünkü gelince burda hiç bişi anlamıyoruz ...Tabi ama gelcem bunaldm derse de kendi fikri ...Geçen hafta babası gitti bayramdan sonra annesi falan gider sonra sıra bende ama işte ben evci çıkartamıyorum günü birlik görüp gelcem
Sağolasın ablacımm inşallah çabuk çabuk biterde bizde kavuşuruz askerlerimize
olsun yawru yaa günü birlik olsa bile bunada şükredicez, 15 ay hiç göremeyebilirdikteyine çok şükür ki gidip göreceğin yerde askerin o yüzden mızlanma kızımmmm
Hehehe özledeim dersen kıyamaz izin alır gerçekten sen özler gibiyim de
İzinler öyle oluyor evet canım, insan pek bir şey anlamıyor dediğin gibi, biz evci izninden de anlamıyorduk çok çabuk geçiyordu sonra ayrılması da zor oluyorGünü birlik de olsa git gör tabii iyi gelir hem ona hem sana
İnşallah canım çabucak geçsin de gelsinler
Bu arada şafak attırmam lazım bak kimse de uyarmıyor beni
Napim Niloşşş yaa sabahtan ev temzliği sonra dışarda işim vardı geldi şimdi de iş ilanlarına bakıodm ...Diplomalı ev kadınlığı yapıyorum ben
İlk gün çok zor oluyo ya bnm bugün iğnem olduğu için tutamadm B12 oluyorum her ay ,,kısmetse yarın...geçen ramazan ilk gün baylıodum yaa bir baş ağrısı migrenim var zaten önüme aktı gözlerim saçımı yıkayıp yatıodum ...
Hehehe özledeim dersen kıyamaz izin alır gerçekten sen özler gibiyim de
İzinler öyle oluyor evet canım, insan pek bir şey anlamıyor dediğin gibi, biz evci izninden de anlamıyorduk çok çabuk geçiyordu sonra ayrılması da zor oluyorGünü birlik de olsa git gör tabii iyi gelir hem ona hem sana
İnşallah canım çabucak geçsin de gelsinler
Bu arada şafak attırmam lazım bak kimse de uyarmıyor beni
Hesna ablacım : hiç anlamıyoruz ailesi evde olsun istio akrabaları geliyo o gidio görmeye bakıosun gün bitmişinşallah gidicem para biriktiriyorum işte çalışmadığım için ailemden de öyle istemek istemiyorum kenara atıyorum öyle =)
Nİloş : kızzz ne kadar yakın olsada hemen gidilmiyo yaa olmuyo maddi açıdan falan ...
Yawru sağlığın daha önemli sonuçta önce kendi sağlığına bak sen,bende çok şükür tutuyorum ama işyerinde bütün gün bilgisayar başında zaten yoğun bide susuzluk beni bitiriyor, neyse ya çok söylendim galbaallah hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah,akşam hep dua ettim askerler için, tabiki benimki hayırlı ve yakın bi yerlere düşsün diede ettim napıyım yaa özlüyorumm
Attır bakalım ablacım yaa
bende o babetin siyah süetini aldm çok rahatlar =) Güle güle giyin Canm
Bende ufak tefek şeyleri almaya başladım canım, internetten almaya pek güvenemiyorum ya. Elleyeceğim dokunacağım öyle alacağım
Edoşş, yarısını yemişsiniz. Hasret ağır gelecek ama bitecek mahkum arkadaş bitmeli..
Bende 2 de kalktım 6.30'da uyudum 11'de kalktımHiloşuumm kızmaaaaaaaaa, sustuuummm
Yok yavrum, tutsunlar tutmasına ama yakupun midesine hiç birşey girmedi ben o yüzden tutma dedim. :26:
Evet yaa temelli kavuşuyoruz gerçekten canım teşekkür ederim
Hafta sonu gidiliyor tatile ne kadar sürecek peki tatil canım şöyle epey vakit ayırın birbirinize, sonrasında evet ayrılık olabilir ama bak bu isteme verme olayları nedeniyle de sık sık gelecektir görüşürsünüz, temelli kavuşmaya adım atacaksınız artık onu düşün
Güle güle giy canım, rengi güzelmiş çok beğendim...
Esraaa sana yazmistim önceki sayfalara oku yavrucummm)
Selam Begu Beguuuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?