- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Napıyosun yavru ceylan ? Aşkitonla aran nasılbide kocasına kociş diyenler var bak onları sevmiyorm hiç
İyiyim Begüşümm sen napıyosunnn vitaminsz (yazmışın ya ordan esti)
Kız ben seviyorum kocişi tatlııı
Sen seviyosan senin kocişin olur ,,,benim kocacım olur
İyiyim ya benim öyle değerlerim düşükte toparladm geçen seneden bu yana şimdi ayda bir iğne o da eylülde bitiyo =)
Et ürünleri de pek sevmediğim için sıfırlancak kadar düşüktü geçen sene çok kötüydü ...şimdi çakı gibi asker yareniyim
Edoşş, yarısını yemişsiniz. Hasret ağır gelecek ama bitecek mahkum arkadaş bitmeli..
Evet cnmm yarısı bitti fakat yarısı duruyorrr(
Selam Nilüü nabersinn
iyi sayılırım canım :26: sen nasılsın yavruşum, nasıl gidiyor sivil hayat, alışabildiniz mi
Alıştık valla hiç zorlanmadık biz canımm..çok da güzel oldu hattaa iyiyiz yanii..
Siz nasılsınz en son kötyüz diyordun :26:
ohh ne güzel canımson gelişmeler ne durumda peki, yeni adımlar atılmadı mı
onu toparladık da bugün yine kötüyüz canım, boş ver bizi...
Haydaaa :26: iyi gidiyordunuz ama noldu kiii..??
Bayramdan sonra bir haftasonu gelecekler tanışmaya, bi kaç ay sonra da söz-nişan yaparz dye konuştuk ailece ama daha onları resmi olarak aramadık ben tatilden dnünce arıcaz
oyyhhşşş süper yaaabiraz bakındım geçmişe de abin kabullenememiş durumu ama babanın destek olması çok güzelll
biz bu uzaklık sebebiyle bitirebiliriz canım; çünkü o her zaman yanında görebileceği birini istiyor.
Hilalcim gelismeler cok guzel insallah hersey boyle gonlunce ilerler
Nilcum oyle seymi olur canim biz dort yildir nisanliyiz ve aramizda 12 saatlik kocaman bir mesafe var ama sevgi guclu olunca bitmiyor
oyyhhşşş süper yaaabiraz bakındım geçmişe de abin kabullenememiş durumu ama babanın destek olması çok güzelll
biz bu uzaklık sebebiyle bitirebiliriz canım; çünkü o her zaman yanında görebileceği birini istiyor.
Hilalcim cok ssvinfim canim aranizin duzelmesine, yani kolay degil o kadar gun brkleyip sonra bir gun kavusup sonra ayrilmsk.
Ben de dort gozle askerligin bitmesini bekliyorum. Cunki omeri safak sikistiriyor gecmiyor zaman cok ozledim diyor bana sariyor :)
Hilalcim gelismeler cok guzel insallah hersey boyle gonlunce ilerler
Nilcum oyle seymi olur canim biz dort yildir nisanliyiz ve aramizda 12 saatlik kocaman bir mesafe var ama sevgi guclu olunca bitmiyor
Evet abim agresif biraz iki gündür ama umarm o da anlar beni ben içine snmeden olsun da istemiyorumm..
YAAA uzaklık diye bahane olabilir mi yaaa..??? madem yanında istiyor ailesine anlatsın bunu sana değill..üzüldm ve kızdım mehmete yaa off
Sağol Esracımmm askerlikte her şey normal yaa ama sonra hepsi düzelcek ben artık eminim, anında değişiyor konuşmalar çünküü..ve sivil hayata falan alışması zor değil inan ki her şey kişiye bağlı yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?