Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkoşumla iyiyiz yavruşumm şükür düzeltti dilini heeheh ama cidden o da artık daha rahat var ya direk hissediliyor üzerindeki rahatlık...
Bugün askerim geleli 1 hafta olmuşşş

Son düzenleme:

İyiyim Begüşümm sen napıyosunnn vitaminsz (yazmışın ya ordan esti )

Kız ben seviyorum kocişi tatlııı

Sen seviyosan senin kocişin olur ,,,benim kocacım olur

İyiyim ya benim öyle değerlerim düşükte toparladm geçen seneden bu yana şimdi ayda bir iğne o da eylülde bitiyo =)
Et ürünleri de pek sevmediğim için sıfırlancak kadar düşüktü geçen sene çok kötüydü ...şimdi çakı gibi asker yareniyim

Hee öyle olsun bacııımm

anladım Begüşümm dikkat et kendineee.. et sevmemen çok kötüüü çünkü abartmadıkça her şeyden yemek çokk faydalııı

Alıştık valla hiç zorlanmadık biz canımm.. çok da güzel oldu hattaa iyiyiz yanii..
Siz nasılsınz en son kötyüz diyordun :26:

ohh ne güzel canım son gelişmeler ne durumda peki, yeni adımlar atılmadı mı

onu toparladık da bugün yine kötüyüz canım, boş ver bizi...

ohh ne güzel canım son gelişmeler ne durumda peki, yeni adımlar atılmadı mı

onu toparladık da bugün yine kötüyüz canım, boş ver bizi...

Haydaaa :26: iyi gidiyordunuz ama noldu kiii..??

Bayramdan sonra bir haftasonu gelecekler tanışmaya, bi kaç ay sonra da söz-nişan yaparz dye konuştuk ailece ama daha onları resmi olarak aramadık ben tatilden dnünce arıcaz

oyyhhşşş süper yaaa biraz bakındım geçmişe de abin kabullenememiş durumu ama babanın destek olması çok güzelll

biz bu uzaklık sebebiyle bitirebiliriz canım; çünkü o her zaman yanında görebileceği birini istiyor.

Hilalcim cok ssvinfim canim aranizin duzelmesine, yani kolay degil o kadar gun brkleyip sonra bir gun kavusup sonra ayrilmsk.
Ben de dort gozle askerligin bitmesini bekliyorum. Cunki omeri safak sikistiriyor gecmiyor zaman cok ozledim diyor bana sariyor :)

canlarım oruç değilim ama yine de ilk iftarda sofrada olmak istiyorum. iftardan sonra gelirim. hepinize hayırlı iftarlar. ibadetleriniz ve dualarınız kabul olsun. beni de ekleyin dualarınıza, çok ihtiyacım var.

Hilalcim gelismeler cok guzel insallah hersey boyle gonlunce ilerler

Nilcum oyle seymi olur canim biz dort yildir nisanliyiz ve aramizda 12 saatlik kocaman bir mesafe var ama sevgi guclu olunca bitmiyor

Nilcum oyle seymi olur canim biz dort yildir nisanliyiz ve aramizda 12 saatlik kocaman bir mesafe var ama sevgi guclu olunca bitmiyor

bizimki güçlü değil demek ki... insanda vicdan olmalı...

Evet abim agresif biraz iki gündür ama umarm o da anlar beni ben içine snmeden olsun da istemiyorumm..

YAAA uzaklık diye bahane olabilir mi yaaa..??? madem yanında istiyor ailesine anlatsın bunu sana değill..üzüldm ve kızdım mehmete yaa off

Sağol Esracımmm askerlikte her şey normal yaa ama sonra hepsi düzelcek ben artık eminim, anında değişiyor konuşmalar çünküü..ve sivil hayata falan alışması zor değil inan ki her şey kişiye bağlı yaa..

anlar canım anlar, ilk şoku hala atlatamamış o, zor bi durum babalar, abiler, erkek kardeşler için; ama zaferin yanında mutlu olduğunu gördüğünde kabullenmesi kolaylaşır

uzaklık zaten ancak bahane olur canım, boş ver sen bizi... senden konuşalım, heyecanlı ve mutlu edici

İlk oruçlar açıldı ,Allah tutanların da o sofraya dahil olanlarında oruçlarını ve dualarını kabul etsin ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…