İlk oruçlar açıldı ,Allah tutanların da o sofraya dahil olanlarında oruçlarını kabul etsin ...
amin canım, süper bi dua
anlar canım anlar, ilk şoku hala atlatamamış o, zor bi durum babalar, abiler, erkek kardeşler için; ama zaferin yanında mutlu olduğunu gördüğünde kabullenmesi kolaylaşır
uzaklık zaten ancak bahane olur canım, boş ver sen bizi... senden konuşalım, heyecanlı ve mutlu edici
İlk oruçlar açıldı ,Allah tutanların da o sofraya dahil olanlarında oruçlarını ve dualarını kabul etsin ...
Hilooşşşşşş yavruşum çok sevindim aranızın düzelmesine
Nilüü neden böyle oldunuz ki kuzucum, mesaj attım sana cevap alamadım. Özledim seni.. Bi bakıyoruz burdasın, bi bakıyoruz yoksun bi kaç gün bi kaç gün içinde de böyle oluyor. Mesafeler bahane olmuş gerçekten.. Askerdeyken nasıl dayanıyordu sanki? :44:
Neyse yavrum üzme kendini olur mu? Dualarımız seninle. Öpüyorum çoookk
Begüüş devrem sofrada bi şenlik vardı ki görsen, Mübarek Ramazanın geldiği ne kadar belli..
Hava daha bi güzel iftardan sonra.. Hele sahur vakti de çok güzel oluyor..
Rabbim dualarımızı kabul soframızdan bereketi eksik etmesin
Esintoşum canım devrem Allah evlendiğinde de böyle bereketli Ramazan sofralarını Yakubunla da nasip etsin...Çok başka oluyo ya gerçekten insanın içindeki o heyecan çok güzel ne mutlu Allah bu senede nasip etti ..Allah kabul etsin canım...
Begüüü yakup deme banaNeyse neysee ben keyfimi topluyorum
Napıyosun kuzucum ?
Cidden bahane Nilü yaa cidden yüce gönüllüsün hala benm heyecanıma ortak olmayı yeğliyorsun çok teşekkür ederimm..hakknızda hayırlısı olsn inşallahh
Abim içn ben de aynen öyle düşünüyorumm
Aminnnn
Hilooşşşşşş yavruşum çok sevindim aranızın düzelmesine
Nilüü neden böyle oldunuz ki kuzucum, mesaj attım sana cevap alamadım. Özledim seni.. Bi bakıyoruz burdasın, bi bakıyoruz yoksun bi kaç gün bi kaç gün içinde de böyle oluyor. Mesafeler bahane olmuş gerçekten.. Askerdeyken nasıl dayanıyordu sanki? :44:
Neyse yavrum üzme kendini olur mu? Dualarımız seninle. Öpüyorum çoookk
Begüüş devrem sofrada bi şenlik vardı ki görsen, Mübarek Ramazanın geldiği ne kadar belli..
Hava daha bi güzel iftardan sonra.. Hele sahur vakti de çok güzel oluyor..
Rabbim dualarımızı kabul soframızdan bereketi eksik etmesin
Valla burdaki çeyiz topiklerini nişan söz topiklerini geziyorum ya o kadar güzel şeyler var ki vakit geçsin diye gezmediğim yer yok kadın kadınayız şurda
öyle deme cnmm biliosun düzelicek gene ama seni çok yıpratıyo o kadar heves ediosun bu sefer içinden gelmiyo seni köreltio ben buna üzülüyorum yoksa o gene arıcak gene msjda atcak ama sorun o değil
kuzucum ben de seni çok özledimmm, sen burda yoksun diye cevap yazmadım, bi de şu 5 dk da 1 mesaj olayı varya birine yazınca diğeri kalıyor :26: benim net sınırlı kuzum mehmet de kamera açalım diye ısrar edince bitip gidiyor. msn varken bu kadar çabuk bitmiyordu skype çok yiyor. evde sınırsız net de var; ama kullanamıyorum, sıra bana çok nadir geliyoraskerdeyken o mecburdu beklemeye; ama şimdi değil di mi... ben seni 15 ay bekledim dediğimde de çok zorlandıysan, böyle sürekli başıma kakacaksan beklemek zorunda değildin diyor 69 gün oldu görüşmeyeli, ikimize de ağır gelmeye başladı sizin yakın bi zamanda yıldönümünüzmüş kuzucum. ne olduğunu bilmesem de daha nice nice yıldönümleri kutlamayı nasip etsin Rabbim
Görüyorum görmem mii çeyiz topiklerindesin hep heyt bee güzel oluyor sahi demi begüş. Bi nişanlıklı gelinlikli resim görsek çoşuyoruz devrem
TAKMIYORUM KUZUM !
aynen Esintoşum yaçok güzel oluyo hevesleniyo insan bide korkuyo alıncak ne çok şey var diye
Ah o olaya çok sinir oldum yaa ben. :26: 5 dk da 1 ne arkadaş her saniye yollarım sanane Allah allah
Skype den ben bi halt anlamıyorum ya, yakupla bu yüzden milletin facesinden görüşüyoruz.Yıl dönümünü falan boşver kuzum, ben bugün kendimden konuşmak istemiyorum. 69 gün az da değil ama aylarca görüşmediğiniz oldu ama gene sabrettiniz, neden böyle oldunuz ki anlamıyorum canımın içi. Erkek milletine ne yapsan yaranamıyorsun Dualarım gerçekten seninle bebeğim, inşallah düzelirsiniz ya. Ne güzel en son konuşmada çok iyiydiniz, çok sevinmiştik bizde. :44:
Nee korkmak mı duymiim bi dahaHer yıl tekrarlanmıyor kuzum bunlar keyfini çıkara çıkara harcıycan
ne demek benden konuşmak istemiyorum yaa nolduuu, anlatıp rahatlıcaksın kızım yok öylebaksana ben de konuşmayım diyorum tutamıyorum çenemi, halden anlayanları görünce uzun zamandır gerçekten çok iyiydik canım; ama son zamanlarda oldu böyle tartışmalar. benim iş durumları falan da geriyor beni. etmen çok da çözüm yok şimdiye kadar hiç aylarca görüşemediğimiz olmamıştı bizim kuzum en fazla 70 gün görüşmemiştik askerdeyken de... 26 ağustosa kadar görüşemicez tanışma-isteme-söz-nişan falan da yok ortada, böyle nasıl geçecek bilmiyorum :26:
öyle canm ben bişi almıyorum şu an zaten annemin bana sakladğı şeyler var o kadar..seneye artık alınır...daha bizde tanışma bile yok çünkü...şimdi alsak koycak yer yok
Abimin odası iyi ki var bizde ona koyuyoruz.
Annemde daha nişan olunca başladı zaten kuzum acele edecek birşey yok ki, herşey zamanla oluyor zaten.
Öyle canım Allah sağlık sıhhat versn de her şey zamanla olcak hepimizin ...
Oooooo umutsuzluk dumanları var tepedeeee!At içindekileri tabi susmak iyi gelmiyor hakikaten kuzum. Düzeleceksiniz içimdeki ses öyle diyorrr. Her zaman böyle olmuyor mu zaten yavrum. Tartışma, susmalar, barışma, herşey eskisi gibi.. Zamanla sözmüş nişanmış onlarda olacak hele bi Mehmet Abi kendine gelsindee.. Senin verdiğin değeri anlasında !
Toplam 17 saattir aranmadım yavruşum. Tek bi mesaj sadece ''seniçokseviyorum'' ötesi yok. Adam sesine hasret bıraktıBöyle özet geçeyim sana.. Zaten yakupu da tanıyorsun o kadar çok anlattım ki sana
arıyoruz konuşuyoruz zaten canım güzel güzel konuşuyor da; ama kalp kırılıyor işte bir kerehepsi de o kadar uzak ihtimal ki şu an yavrum hiç heveslendirmiyorum artık kendimi. ailesi borçları bitirince bize ev alacak falan diye bahsediyordum ya o da yalan oldu hem bizimkilerin kabul edip etmeyeceği de muamma
17 saattir aramaması kötü olmuş kuzum da neden aramadı acaba orası da önemli, sen kendi kendini doldurma sakın... öncesinde olumsuz bir şey olmadıysa, başka engeller çıkmıştır büyük ihtimalle. en azından sevdiğini söylemiş çocukcağız :26: adam özlenmek beklenmek merak edilmek istiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?