Aaaaa herşey yalan olmuş be kuzumNiye böyle oldu şaştım kaldım şuan ya. Peki çabası var mı yani ev alma konusunda ? Sen iste, ailen yanında olacaktır kuzum ama bi şu sorunları aşsanız.
Aman kuzum O öküze yalvarcam mı ara diyee. :26: Sabah 6 da konuştuk en son atıştık birazcık yok ben güzel güzel mesajlar atmıyormuşum falan oysa ki bildiğin her gece 12 karakterli mesajlar yazıyorum. Ve cevap sabah ''seniçokseviyorum'' oluyor sadece. Saat 12 de attığım mesaja kaç saat sonra cevap yazdı. Aramasa cevap verirdi birşey olsa mutlaka cevap verir.
İşte çocuksu tavırları başladı. Ben yeterince ilgi gösteriyorum da ah bi karşılık göreydim iyiydi
Nilü canını sıkma sakın, bi daha ki konuşmada keyfin yerinde olsun yavruşum
Nilüüüüüüü, Begüüüüüü ben çıkıyorum üstümde bi ağırlık var belim, boynum ağrıyor. :26:
Öpüyorum sizi canlarım, kendinize çok iyi bakkııınn
Aaaaa herşey yalan olmuş be kuzumNiye böyle oldu şaştım kaldım şuan ya. Peki çabası var mı yani ev alma konusunda ? Sen iste, ailen yanında olacaktır kuzum ama bi şu sorunları aşsanız.
Aman kuzum O öküze yalvarcam mı ara diyee. :26: Sabah 6 da konuştuk en son atıştık birazcık yok ben güzel güzel mesajlar atmıyormuşum falan oysa ki bildiğin her gece 12 karakterli mesajlar yazıyorum. Ve cevap sabah ''seniçokseviyorum'' oluyor sadece. Saat 12 de attığım mesaja kaç saat sonra cevap yazdı. Aramasa cevap verirdi birşey olsa mutlaka cevap verir.
İşte çocuksu tavırları başladı. Ben yeterince ilgi gösteriyorum da ah bi karşılık göreydim iyiydi
Nilüüüüüüü, Begüüüüüü ben çıkıyorum üstümde bi ağırlık var belim, boynum ağrıyor. :26:
Hilooşşşşşş yavruşum çok sevindim aranızın düzelmesine
Nilüü neden böyle oldunuz ki kuzucum, mesaj attım sana cevap alamadım. Özledim seni.. Bi bakıyoruz burdasın, bi bakıyoruz yoksun bi kaç gün bi kaç gün içinde de böyle oluyor. Mesafeler bahane olmuş gerçekten.. Askerdeyken nasıl dayanıyordu sanki? :44:
Neyse yavrum üzme kendini olur mu? Dualarımız seninle. Öpüyorum çoookk
Begüüş devrem sofrada bi şenlik vardı ki görsen, Mübarek Ramazanın geldiği ne kadar belli..
Hava daha bi güzel iftardan sonra.. Hele sahur vakti de çok güzel oluyor..
Rabbim dualarımızı kabul soframızdan bereketi eksik etmesin
Begüüü yakup deme banaNeyse neysee ben keyfimi topluyorum
Napıyosun kuzucum ?
yok yavrum yaa ne yüce gönüllüsü, içinizi benim bitmeyen dertlerimle karartmak istemiyorumsizin gibi heyecanlı mutlu gençleri görmek içimizi aydınlatıyor
kız vermek kolay değil canım, hele ki evin küçüğüsün hiç büyümezsin onların gözünde
kuzucum ben de seni çok özledimmm, sen burda yoksun diye cevap yazmadım, bi de şu 5 dk da 1 mesaj olayı varya birine yazınca diğeri kalıyor :26: benim net sınırlı kuzum mehmet de kamera açalım diye ısrar edince bitip gidiyor. msn varken bu kadar çabuk bitmiyordu skype çok yiyor. evde sınırsız net de var; ama kullanamıyorum, sıra bana çok nadir geliyoraskerdeyken o mecburdu beklemeye; ama şimdi değil di mi... ben seni 15 ay bekledim dediğimde de çok zorlandıysan, böyle sürekli başıma kakacaksan beklemek zorunda değildin diyor 69 gün oldu görüşmeyeli, ikimize de ağır gelmeye başladı sizin yakın bi zamanda yıldönümünüzmüş kuzucum. ne olduğunu bilmesem de daha nice nice yıldönümleri kutlamayı nasip etsin Rabbim
ne demek benden konuşmak istemiyorum yaa nolduuu, anlatıp rahatlıcaksın kızım yok öylebaksana ben de konuşmayım diyorum tutamıyorum çenemi, halden anlayanları görünce uzun zamandır gerçekten çok iyiydik canım; ama son zamanlarda oldu böyle tartışmalar. benim iş durumları falan da geriyor beni. etmen çok da çözüm yok şimdiye kadar hiç aylarca görüşemediğimiz olmamıştı bizim kuzum en fazla 70 gün görüşmemiştik askerdeyken de... 26 ağustosa kadar görüşemicez tanışma-isteme-söz-nişan falan da yok ortada, böyle nasıl geçecek bilmiyorum :26:
Oooooo umutsuzluk dumanları var tepedeeee!At içindekileri tabi susmak iyi gelmiyor hakikaten kuzum. Düzeleceksiniz içimdeki ses öyle diyorrr. Her zaman böyle olmuyor mu zaten yavrum. Tartışma, susmalar, barışma, herşey eskisi gibi.. Zamanla sözmüş nişanmış onlarda olacak hele bi Mehmet Abi kendine gelsindee.. Senin verdiğin değeri anlasında !
Toplam 17 saattir aranmadım yavruşum. Tek bi mesaj sadece ''seniçokseviyorum'' ötesi yok. Adam sesine hasret bıraktıBöyle özet geçeyim sana.. Zaten yakupu da tanıyorsun o kadar çok anlattım ki sana
Kızlar o değil de bu benim alışveriş çılgını halimi napacazzz sorması ayıppp, valla ben internetten aldığım mayoyu çok sevmedim denize gidince e tabiii yedek mayo da istiyorum, kaliteyi de severim faan filan derken mayokini aldım bir tane, şimdi oruç vakti de bu konu pek olmadı ama paylaşayım dedim ben gene de
https://shop.kom.com.tr/shop/urun/rola-mayokini_11_5774.html?r=99
Güzel di mi ama çok güzell
Çok güzel çok sexy ama diyeceğim şu kiii Zafer izin verirse giyersin inşallah
Anam şafağın güzelliğine bak yahuuu ,,,atarsa 273 ...
Askerrr duy sesimiiii izne gelirsen parçalarım seni
Ayy beğenmene çok sevindm Begüüü...valla aldım izni kız, foto yolladım giyipbak dedim bikini hayatta olmaz dedin almadım ama bunu giyince aşık oldum dedm hem yanımda sen olcan falan, başta dedi işte kime sordun alırken de bunun bikiniden farkı ne de falan başladı ama sanki ikna oldu inşallah galiba heralde
hey sexy ladybebeğim yanında erkekin olcak tabiki ben çok beğendim fiziğinde çok güzel çokta yakışır =) Bikiniden farkı daha seksapelitesi yüksek deseydn
Kardeşciğim güle güle giyin rengide çok hoş ...
Hhahaha ay evet biraz öyle oldu sanırım, aslında benim içn bikiniden farkı o ortadaki bağı, ya bikinide rahat edemiyorum ama bunda ettim yani, daha güvende hissettimHe yani yanımda erkekim olcak ne var sanki de miii...sağol kardeşimmm çok mutlu oldum
He ya gözlerim kamaştı
Güle güle giy Hiloşummm,,,bol bol fotoğraf çekmeyi unutma her kıyafete bi foto
Kamaşmaz mı kızımm nerden nerelere geldi afağınn ya inşallah sen gidebilirsin bikaç kere de askerini tutabilirsin ordaaa...
Sağoll Begüüüşüümm..
Valla ben de çok istiyorum ama Zaferden yana tam emin değilm foto konusundagene de ben elimden geleni yapacam
Gidince gelemicem yaa çift çarşı olayı da yokmuş şu an Askerim onu bekle diiyo bölük komutanı değişmş sen gelceğin zaman öyle yaparım en azından diyodu şimdi yokmş biraz daha bekleme süresindeyz ya bende gitmek istiyorum ama inan haftasonu görüşüoruz ya biraz rahat ediyorum ...o da sıkarsaa kendini gelmemesi daha iyi ... bana kalsa gelmesin ben onun ailesi olsam ayda 1 giderim ...
Haklısın tatlım bence de arada gitseler bir de sen gidebilirsen o da durabilir yani erken gelmek adına..hayırlısı olsun çok da kafana takma canım çocuk da gelcem derse illa gelme deme yani bence, 1 haftacık gelr en çok napacan mecbur yani..
Esintoşmm Nilücümm sizi okudum da geldimm canlar sıkılmış gene of offf ne çektik beee
Ama Esincimm sizde pek mesele yok gibi gibi, belki arayamamıştır yani hem mesaj da atmışş, kız ilginç ha erkek ilgi göstermiyon diye trip de atar mıymş, bizde hiç olmaz hep ben atarım da Şaka bir yana ama cidden biraz çocuksuluk var seninkinde ama emin ol öküzlük b değil, öküzlüğü asıl olgunlaşınca görcen bence Zafer b den daha olgun ben hep söylerim bunu ve bu duumrda da bazı sıkıntılar olmuyor değil ama olgun öküz de çekilmiyor bazen bazen
Nilüüüü..sana gelinceee ah o Mehmet'in ailesi yok muuuu??? Evet artık beklemek zorunda değil belki ama öyle düşünmen de haksızlık olur canım şu an için, sürekli yanında olmanı istediğini söylemiş olabilir, ama bunun başkası olabilceni söyledi mi yani?? Seni bu kadar karamsarlaştıran ne ben tam onu anlamadım :44: Çünkü gayet güzel konuşuyor falan diyorsun..ah ama görüşemedikçe hep sıkıntılar olcak yaaa..keşke bir süpriz olsaaa aynı ilde yaşayabilseniz, ya sen atansan falan..
Kızlar o değil de bu benim alışveriş çılgını halimi napacazzz sorması ayıppp, valla ben internetten aldığım mayoyu çok sevmedim denize gidince e tabiii yedek mayo da istiyorum, kaliteyi de severim faan filan derken mayokini aldım bir tane, şimdi oruç vakti de bu konu pek olmadı ama paylaşayım dedim ben gene de
https://shop.kom.com.tr/shop/urun/rola-mayokini_11_5774.html?r=99
Güzel di mi ama çok güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?