Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi gecelerr Esintoşum... Allaha emanet ol

oyy oyy hadi seninki küçük de çocuksu davranıyor, benimkine ne oluyor 27 yaşında eşşek kadar adam yok yavrum biz alamayız ki ev falan, ailesi alacaktı güya, çok bel bağlamamıştım gerçi ama... çok erken yine de bunları konuşmak için daha iki yıla kadar kim öle kim kala

kuzum tek derdiniz bunlar olsun ya, uzaktayken en ufak sorun bile devasa boyutlardaymış gibi görünüyor biliyorum; ama... bunlar ilişkileri zora sokuyor yoktan yere. yanyanayken gülüp geçilen şeyler uzaktayken ayrıyken bunalıma girme sebebi oluyor

geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine :26:

Begüüü yakup deme bana Neyse neysee ben keyfimi topluyorum
Napıyosun kuzucum ?

Esintoşmm Nilücümm sizi okudum da geldimm canlar sıkılmış gene of offf ne çektik beee

Ama Esincimm sizde pek mesele yok gibi gibi, belki arayamamıştır yani hem mesaj da atmışş, kız ilginç ha erkek ilgi göstermiyon diye trip de atar mıymş, bizde hiç olmaz hep ben atarım da Şaka bir yana ama cidden biraz çocuksuluk var seninkinde ama emin ol öküzlük b değil, öküzlüğü asıl olgunlaşınca görcen bence Zafer bden daha olgun ben hep söylerim bunu ve bu duumrda da bazı sıkıntılar olmuyor değil ama olgun öküz de çekilmiyor bazen bazen

Nilüüüü..sana gelinceee ah o Mehmet'in ailesi yok muuuu??? Evet artık beklemek zorunda değil belki ama öyle düşünmen de haksızlık olur canım şu an için, sürekli yanında olmanı istediğini söylemiş olabilir, ama bunun başkası olabilceni söyledi mi yani?? Seni bu kadar karamsarlaştıran ne ben tam onu anlamadım :44: Çünkü gayet güzel konuşuyor falan diyorsun..ah ama görüşemedikçe hep sıkıntılar olcak yaaa..keşke bir süpriz olsaaa aynı ilde yaşayabilseniz, ya sen atansan falan..

Son düzenleme:
Kızlar o değil de bu benim alışveriş çılgını halimi napacazzz sorması ayıppp, valla ben internetten aldığım mayoyu çok sevmedim denize gidince e tabiii yedek mayo da istiyorum, kaliteyi de severim faan filan derken mayokini aldım bir tane, şimdi oruç vakti de bu konu pek olmadı ama paylaşayım dedim ben gene de

https://shop.kom.com.tr/shop/urun/rola-mayokini_11_5774.html?r=99

Güzel di mi ama çok güzell

Çok güzel çok sexy ama diyeceğim şu kiii Zafer izin verirse giyersin inşallah

Anam şafağın güzelliğine bak yahuuu ,,,atarsa 273 ...

Askerrr duy sesimiiii izne gelirsen parçalarım seni

Çok güzel çok sexy ama diyeceğim şu kiii Zafer izin verirse giyersin inşallah

Ayy beğenmene çok sevindm Begüüü...valla aldım izni kız, foto yolladım giyip bak dedim bikini hayatta olmaz dedin almadım ama bunu giyince aşık oldum dedm hem yanımda sen olcan falan, başta dedi işte kime sordun alırken de bunun bikiniden farkı ne de falan başladı ama sanki ikna oldu inşallah galiba heralde

hey sexy lady bebeğim yanında erkekin olcak tabiki ben çok beğendim fiziğinde çok güzel çokta yakışır =) Bikiniden farkı daha seksapelitesi yüksek deseydn
Kardeşciğim güle güle giyin rengide çok hoş ...

Hhahaha ay evet biraz öyle oldu sanırım, aslında benim içn bikiniden farkı o ortadaki bağı, ya bikinide rahat edemiyorum ama bunda ettim yani, daha güvende hissettim He yani yanımda erkekim olcak ne var sanki de miii...sağol kardeşimmm çok mutlu oldum

Güle güle giy Hiloşummm,,,bol bol fotoğraf çekmeyi unutma her kıyafete bi foto

He ya gözlerim kamaştı

Kamaşmaz mı kızımm nerden nerelere geldi afağınn ya inşallah sen gidebilirsin bikaç kere de askerini tutabilirsin ordaaa...

Güle güle giy Hiloşummm,,,bol bol fotoğraf çekmeyi unutma her kıyafete bi foto

Sağoll Begüüüşüümm..
Valla ben de çok istiyorum ama Zaferden yana tam emin değilm foto konusunda gene de ben elimden geleni yapacam

Gidince gelemicem yaa çift çarşı olayı da yokmuş şu an Askerim onu bekle diiyo bölük komutanı değişmş sen gelceğin zaman öyle yaparım en azından diyodu şimdi yokmş biraz daha bekleme süresindeyz ya bende gitmek istiyorum ama inan haftasonu görüşüoruz ya biraz rahat ediyorum ...o da sıkarsaa kendini gelmemesi daha iyi ... bana kalsa gelmesin ben onun ailesi olsam ayda 1 giderim ...

Haklısın tatlım bence de arada gitseler bir de sen gidebilirsen o da durabilir yani erken gelmek adına..hayırlısı olsun çok da kafana takma canım çocuk da gelcem derse illa gelme deme yani bence, 1 haftacık gelr en çok napacan mecbur yani..

Burası da tam yoğunlaştı ama bn bir şeyler yiyip yatmak zorundayımmm sonra uykusuzluk da sıkıntı oluyorrr..

Herkese iyi gecelerrr..

Son düzenleme:

Öyle canımın içi hep diyorum senin dediğin gibi gelcem derse de sorun etmem sonuçta o askerlik yapıyo ,,bakalım görcezz artık...

Ben de sahura kadar otursam mı yatsam mı bunu düşünüyorum bu gece kalkıcam inşallahta

İyi geceler Hiloşum cnmmm kardeşimmmmm

yavrum mehmetin şöyle bi huyu var eğer morali bozuksa, tartışdıysak, bana kızdıysa ben ne sorsam ne desem evet öyle der... ben de işte o anlardan birinde sen sürekli yanında olan, her hafta görüşebilcen, elini tutup gezebilcen birini mi istiyorsun dedim. o da evet aynen öye ben böyle uzaktan ilişki sevmiyorum en iyisi bitirelim dedi. sonra öyle olmadığını falan söyledi elbette; ama yine de aklımın bi köşesini kurcalıyor işte. ben varken yapacak değil; ama ne bilim işte insan yanında istiyor sevdiğini. sevdiği yanında değilse yanından birini de sevebilir. off çok saçmalıyorum... ne desem ki bilmiyorum kuzu, hayal kuracak, bir şeyler isteyecek gücm bile yok

güzel canım çok güzel insanın gözleri kamaşıyor baktıkça güzel olduğu kadar seksi de ayrıca bikiniden daha dikkat çekici bir de, onda rahat edemiyorsan bunda nasıl etcen ki yavru :26: amaaan bu kez de böyle olsun nolcek di mi hiloşum izni de almışsın zaten

benim artık çıkmam lazım güzeller, reglim oruç tutmuyorum; ama yine de sahura kalkıyorum serdar tuncer'i izlemek için iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…