Topiğin adı sahur güzelleri olmalı
Doğru valla uyku tutmuyo benide =)
Ben uyumuştum dün bugn tutmadı uyku sahuru yapıp bnmkiyle nöbet tutucam 3 saattabi 2 saatine yetişirim ;1:
ben normalde 11.30 12 de yatarım gece ama ne olduysa yaz geldiğinden beriii uykularım kaçtı geceleri 2-3 e kadar oturuyorum böyle =) bizim de dün akşamdı nöbetçileri götürmş beni aradı ben zaten yarı uykulu her şeye tamam dediğimi hatrlıyorum
ne fedakarlıklar bunlar yaa sevgilinle nöbet valla helal olsun cnm...tek ne düşünüyorum bazen biliomsn biz askerde olsak onlar bu fedakarlıkları yaparlarmıydı bazen düşünüyorum ama düşünmemek en iyisi
Hahah iyimişş ben uyuyorum yoksa hiç atmıo safak ya..sizce cepten mi konuşuosnz nöbetlerde?? Valla bnm günde 2 kere bu seramoni bar bazen konuşamıyouz o zaman ankrsör ay bitsin artk ya zatn 10 dk knuşuox kulenin telf çalıo kapatıoz 2 dk sonra arıo falan komutan gelio 3 saat böle geçioHaha bende düşünüorm hatta soruyorumda ona göre yapar ama uyku konusuda bnm kadar fedakar olamaz uykuya tapıo bryefendi zaten dio bir sana bir uykuya emn ol erkekler bzm kadar olamaz begümcüm..
Hm anladm cnm değişiklik ii oluyoo ya..Bencede olamazlar ya o tatlı uykudan arıcamm ben onu o da uyanıp konşcak rüyamda görürsem belki bizimkide uyku denince akan suları duruyohatta biz askerde olsak derler başlarm sizin asker tribinize falan diye girişirler
cnm bizde cep telf yok zaten 2 kere oldu böyle geçen hafta nöbet vardı işte nöbetçileri bırakmş ankesörlüden aradı ama ne saçmaladı burası bi tabur diyo herkes yatıo ama ben kulubedeyim falan o geceyi hiç unutmıcam =)
Dün de aradı işte nöbete götrmş ama kısa kestk sahura gidiceklerdi öyle ...ya ben cep telf istemiyorum zaten valla tartşmak istemiyorum çünkü...en son orda da sıkıntı olmş zaten olanlarda versin demişler çarşıda telefonmz var ya ona şükür
Hm anladm cnm değişiklik ii oluyoo ya..
Bizde gizli kullaanıyruz biliousn ixne kadar yakalanmasada ..aynen cnm mrsjlaşınca paso kavga bizdedr öle olmuştu aşırı değildi ama artmşto şimdi mjlaşamoız konuşuorz sadece hiç riske gerek yok acaip rahatlık ama işte..
Evet cnmgizli kullanıo izne glmdn 1 gn önce bırkck komutann cekmeceye sonra izne gidiorm diyip teslm alckhala gizli mi mehtaba gelirken napcak peki ?
konuşmak en güzeli daha anlaşılır oluyo ya ...benim gözüm karardı zaten ne mehtap istiyorum ne telefon ankesörlülerle aramızda güzel bi bağ oluştu beyfendi çağrı atıyo ben arıyorum
yavrum mehmetin şöyle bi huyu var eğer morali bozuksa, tartışdıysak, bana kızdıysa ben ne sorsam ne desem evet öyle der... ben de işte o anlardan birinde sen sürekli yanında olan, her hafta görüşebilcen, elini tutup gezebilcen birini mi istiyorsun dedim. o da evet aynen öye ben böyle uzaktan ilişki sevmiyorum en iyisi bitirelim dedi. sonra öyle olmadığını falan söyledi elbette; ama yine de aklımın bi köşesini kurcalıyor işte. ben varken yapacak değil; ama ne bilim işte insan yanında istiyor sevdiğini. sevdiği yanında değilse yanından birini de sevebilir. off çok saçmalıyorum... ne desem ki bilmiyorum kuzu, hayal kuracak, bir şeyler isteyecek gücm bile yok
güzel canım çok güzel insanın gözleri kamaşıyor baktıkçagüzel olduğu kadar seksi de ayrıca bikiniden daha dikkat çekici bir de, onda rahat edemiyorsan bunda nasıl etcen ki yavru :26: amaaan bu kez de böyle olsun nolcek di mi hiloşum izni de almışsın zaten
benim artık çıkmam lazım güzeller, reglim oruç tutmuyorum; ama yine de sahura kalkıyorum serdar tuncer'i izlemek içiniyi geceler
Yakaladım bugünn yakaladımm tuttum Allahın iziniylede bırakmicamkiii
Evet Ebrusum yaa alisinca tutuyor insan napalm ilk gunu kacirdn yakaladigin yerden devamm)
Ben de bi hafta mola vereceğim biliyosun
O zaman bugünn ikimizede hayırlıı iftarlar olsunn tatlımmbende seninle aynı durumdayım ebruuşş
Maşşallah maşşallah zafer enişteye hep böylee olun bebişim
Sağol Esracımmm aramız gayet iyi canım yaa..arada gelgit oldu ama o da biraz işler ciddiye doğru gidince oldu sanırsam, biz çok gelgit yaşarız bilirsin ama emin ol askerden döner dönmez hitapları, konuşması alttan alması değiştiiii ZaferiminnnHer şeyi soruyor haber ediyor eskisi gibi olduk yani..merak etme Esracım siz de sancılı geçiriyordunuz ama sonu güzle oluyor, hele bir de yanyana gelince daha iyi olcak şimdi dört gözle Cumartesiyi bekliyoruzzz Kendi bile diyor ki gidergitmez ya hemen gelsen de başbaşa vakit geçirsek, çok iyi gelcekk..sıkıldım ben burdan diyo Özlemimizi daha gideremedik yaa Begüş de haklı bu konuda birbirimize doyamadık daha geçen de ondan gerildik sanırımm
Aynen öyle ablacıkk 460 gün geçmiş 19 gün nedirkiiTeşekkür ederim tatlım, evet ev hazırlığı derken geçecek diye düşünüyorum ben de biraz da kendime zaman ayırayım, 19 gün nedir ki, sonrasına da senin askerin geliyor ne güzel, senin de az kaldı valla... Bi gelsin şöyle uzun uzun ve yüz yüze konuşup halledin sorunlarınızı inşallah tatilden dönndüğümde iyi haberler bekliyorum senden
Anammm rengiine ve arkasınaa bayıldımmmmmKızlar o değil de bu benim alışveriş çılgını halimi napacazzz sorması ayıppp, valla ben internetten aldığım mayoyu çok sevmedim denize gidince e tabiii yedek mayo da istiyorum, kaliteyi de severim faan filan derken mayokini aldım bir tane, şimdi oruç vakti de bu konu pek olmadı ama paylaşayım dedim ben gene de
https://shop.kom.com.tr/shop/urun/rola-mayokini_11_5774.html?r=99
Güzel di mi ama çok güzell
Günaydın kızlarrrr
Dün insanlık için küçük ama benim için büyük bi olay yasadım.. Allahıma sonsuz şükürler olsun ki bu günleri gördük dün evimizi tuttuk artık yaşam alanımız huzur yuvamızın yeri belli oldu
Günaydın kızlarrrr
Dün insanlık için küçük ama benim için büyük bi olay yasadım.. Allahıma sonsuz şükürler olsun ki bu günleri gördük dün evimizi tuttuk artık yaşam alanımız huzur yuvamızın yeri belli oldu
Yakaladım bugünn yakaladımm tuttum Allahın iziniylede bırakmicamkiii
Olsun tatlışım sonra tutarsın
Bende bir türlü toparlanamıyorum ya bugünde hastanedeydim sol elimde 2 3 saat boyunca yanma karıncalanma ve ağrı oldu ben bide solağım sol kol olunca korktum kalbimde delik ya bişey çıkmasın diye işte doktor bilekteki sinir sıkışmasına benziyor dedi vurdu falan film istedi işte yarın film çektircem bakalım neymişş birgün bu sinir beni geberticek
O zaman bugünn ikimizede hayırlıı iftarlar olsunn tatlımm
Maşşallah maşşallah zafer enişteye hep böylee olun bebişim
Aynen öyle ablacıkk 460 gün geçmiş 19 gün nedirkii
İnşallah hayırlısı olur ablacık bişey diyemiyorum artık
Anammm rengiine ve arkasınaa bayıldımmmmm
Süper bir mayokini hatunn işte bende mayo giyersem anca böyle giyebilirm
Ayyy kıyamamm tertibimmm çok sevindimm yaa hayırlıı uğurluu olsunn Allahımm mutlu mesut bir ömür boyuu yaşamanızı nasip eylesiinnn
Nilümm çok üzüldüm öyle demesine mehmetin ama dediğin gibi her sinirli olduğunda her dediğine evet diyorsa sen üstüne gidince dahada sinirlenmiş olabilir ama söylemesi tabiki çok yanlış inşallah hakkınızda hayırlısı olur tatlımm benim
Amin bebişimm evet yakaldımkii seniiiEbrusumm Allah kabul etsinnnn..yakaladn beni :))
Ya neler olms oyle dikkat et lendine be kizim uzuldm yahuu..sonuclatdan haberdar et sinir yapma kiz delo
Sagol yavrum begenmene cok sevindmm oyle aniden aliverdm baya begendm ben deee)
Kızzlaaarrr niye geçmiyoo bu günlerrrrrr yaaa ölücemm özlemektennnnnnn Şafak ÜçSıfırÜç
10/07/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
[/B][/B][/I]
Kızzlaaarrr niye geçmiyoo bu günlerrrrrr yaaa ölücemm özlemektennnnnnn Şafak ÜçSıfırÜç
Anammm ben 2. sırada olmuşum sende ilk sıradasın ablacımmm
Amin bebişimm evet yakaldımkii seniii
Saol canım benim tamam haberdar ederim napem hatunn yaa engel olamıyorum kendime bazenn
Bak pentide de güzel bikinler falan vardı geçen gördümde hoşuma gittiler yaneee bende istiyorumm yaa
Geçiyorr tatlım geçiyor insan başlarda öyle sanıyor ama dönüp arkana baktığında geçtiğinin farkına varıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?