Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben uyumuştum dün bugn tutmadı uyku sahuru yapıp bnmkiyle nöbet tutucam 3 saat tabi 2 saatine yetişirim ;1:

ben normalde 11.30 12 de yatarım gece ama ne olduysa yaz geldiğinden beriii uykularım kaçtı geceleri 2-3 e kadar oturuyorum böyle =) bizim de dün akşamdı nöbetçileri götürmş beni aradı ben zaten yarı uykulu her şeye tamam dediğimi hatrlıyorum

ne fedakarlıklar bunlar yaa sevgilinle nöbet valla helal olsun cnm...tek ne düşünüyorum bazen biliomsn biz askerde olsak onlar bu fedakarlıkları yaparlarmıydı bazen düşünüyorum ama düşünmemek en iyisi

Hahah iyimişş ben uyuyorum yoksa hiç atmıo safak ya..sizce cepten mi konuşuosnz nöbetlerde?? Valla bnm günde 2 kere bu seramoni bar bazen konuşamıyouz o zaman ankrsör ay bitsin artk ya zatn 10 dk knuşuox kulenin telf çalıo kapatıoz 2 dk sonra arıo falan komutan gelio 3 saat böle geçio Haha bende düşünüorm hatta soruyorumda ona göre yapar ama uyku konusuda bnm kadar fedakar olamaz uykuya tapıo bryefendi zaten dio bir sana bir uykuya emn ol erkekler bzm kadar olamaz begümcüm..

Bencede olamazlar ya o tatlı uykudan arıcamm ben onu o da uyanıp konşcak rüyamda görürsem belki bizimkide uyku denince akan suları duruyo hatta biz askerde olsak derler başlarm sizin asker tribinize falan diye girişirler
cnm bizde cep telf yok zaten 2 kere oldu böyle geçen hafta nöbet vardı işte nöbetçileri bırakmş ankesörlüden aradı ama ne saçmaladı burası bi tabur diyo herkes yatıo ama ben kulubedeyim falan o geceyi hiç unutmıcam =)
Dün de aradı işte nöbete götrmş ama kısa kestk sahura gidiceklerdi öyle ...ya ben cep telf istemiyorum zaten valla tartşmak istemiyorum çünkü...en son orda da sıkıntı olmş zaten olanlarda versin demişler çarşıda telefonmz var ya ona şükür

Hm anladm cnm değişiklik ii oluyoo ya..
Bizde gizli kullaanıyruz biliousn ixne kadar yakalanmasada ..aynen cnm mrsjlaşınca paso kavga bizdedr öle olmuştu aşırı değildi ama artmşto şimdi mjlaşamoız konuşuorz sadece hiç riske gerek yok acaip rahatlık ama işte..

hala gizli mi mehtaba gelirken napcak peki ?
konuşmak en güzeli daha anlaşılır oluyo ya ...benim gözüm karardı zaten ne mehtap istiyorum ne telefon ankesörlülerle aramızda güzel bi bağ oluştu beyfendi çağrı atıyo ben arıyorum

Evet cnmgizli kullanıo izne glmdn 1 gn önce bırkck komutann cekmeceye sonra izne gidiorm diyip teslm alck haha aynen oda güzel ya ankrsörlüde başka oluo

Anladım simdi Nilucum cidden kirici olmus soyledigi ama erkek milleti ne soyledigini de ne yaptigini da bilmiyor bazen yani sen noyle kizginliklq soylenmis bi seye bu kadar takilma bence. Tabi insajin kafasini kurcalar ama daha ileri dusunmene izin verme hiv. Gerçek fikri oyle olsa neden soylemekten cekinsin canim..ama yorgunluklarinda cok haklisin ah ah bu iliski cok yordu yipratti seni..

Mayokiniye gelince ben hani camasirimlayim gibi hissesip bikinide rahat olamiyordum ama bu daha rahat geldi ne bileyim..bu kadar seksi oldunu aalirken dusunmedim valla ama uzuldum mu yooo aksine sevindm heheheheheh :))

Günaydın kızlarrrr

Dün insanlık için küçük ama benim için büyük bi olay yasadım.. Allahıma sonsuz şükürler olsun ki bu günleri gördük dün evimizi tuttuk artık yaşam alanımız huzur yuvamızın yeri belli oldu

Evet Ebrusum yaa alisinca tutuyor insan napalm ilk gunu kacirdn yakaladigin yerden devamm )
Ben de bi hafta mola vereceğim biliyosun
Yakaladım bugünn yakaladımm tuttum Allahın iziniylede bırakmicamkiii
Olsun tatlışım sonra tutarsın
Bende bir türlü toparlanamıyorum ya bugünde hastanedeydim sol elimde 2 3 saat boyunca yanma karıncalanma ve ağrı oldu ben bide solağım sol kol olunca korktum kalbimde delik ya bişey çıkmasın diye işte doktor bilekteki sinir sıkışmasına benziyor dedi vurdu falan film istedi işte yarın film çektircem bakalım neymişş birgün bu sinir beni geberticek

bende seninle aynı durumdayım ebruuşş
O zaman bugünn ikimizede hayırlıı iftarlar olsunn tatlımm
Maşşallah maşşallah zafer enişteye hep böylee olun bebişim
Aynen öyle ablacıkk 460 gün geçmiş 19 gün nedirkii
İnşallah hayırlısı olur ablacık bişey diyemiyorum artık

Anammm rengiine ve arkasınaa bayıldımmmmm
Süper bir mayokini hatunn işte bende mayo giyersem anca böyle giyebilirm

Ayyy kıyamamm tertibimmm çok sevindimm yaa hayırlıı uğurluu olsunn Allahımm mutlu mesut bir ömür boyuu yaşamanızı nasip eylesiinnn

Nilümm çok üzüldüm öyle demesine mehmetin ama dediğin gibi her sinirli olduğunda her dediğine evet diyorsa sen üstüne gidince dahada sinirlenmiş olabilir ama söylemesi tabiki çok yanlış inşallah hakkınızda hayırlısı olur tatlımm benim

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canimmm Allah mutlu mesut oturmanizi naaip etsin yuvanizaddd :**

Ebrusumm Allah kabul etsinnnn..yakaladn beni :))
Ya neler olms oyle dikkat et lendine be kizim uzuldm yahuu..sonuclatdan haberdar et sinir yapma kiz delo

Sagol yavrum begenmene cok sevindmm oyle aniden aliverdm baya begendm ben deee )

:92:10.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...113 tugbaoguzhan...

...129 GRGR...

...132 kskada...

....135 chidoshimedo....

...135 mayamaya11

...135 BerlD...

...135 kmleomer...

...135 nazarboncugu05...

... 143 ED2006...

...166 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...224 xxIpekxx...

... 224 destinyeda...

...225 depresiffpolyanna...

...226 nesilll...

...228 qizem7...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...294 zeynepesin...

...294 Margarikotin...

...298 pekmez_akilli...

...298 ilithya...

...298 SelenYusuf...

...298 begushh...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...349 busra00...

...393 seros08...

...393 mutluluk_06...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...435
elmaSekeri23 ...

...436 traublee...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

10/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Ebrusumm Allah kabul etsinnnn..yakaladn beni :))
Ya neler olms oyle dikkat et lendine be kizim uzuldm yahuu..sonuclatdan haberdar et sinir yapma kiz delo

Sagol yavrum begenmene cok sevindmm oyle aniden aliverdm baya begendm ben deee )
Amin bebişimm evet yakaldımkii seniii
Saol canım benim tamam haberdar ederim napem hatunn yaa engel olamıyorum kendime bazenn
Bak pentide de güzel bikinler falan vardı geçen gördümde hoşuma gittiler yaneee bende istiyorumm yaa

Kızzlaaarrr niye geçmiyoo bu günlerrrrrr yaaa ölücemm özlemektennnnnnn Şafak ÜçSıfırÜç

Geçiyorr tatlım geçiyor insan başlarda öyle sanıyor ama dönüp arkana baktığında geçtiğinin farkına varıyorsun.

Anammm ben 2. sırada olmuşum sende ilk sıradasın ablacımmm

Kızzlaaarrr niye geçmiyoo bu günlerrrrrr yaaa ölücemm özlemektennnnnnn Şafak ÜçSıfırÜç

Evet çok zor biliyorum canım ama geçecek bir şekilde başka yolu yok ki, neler neler geçiyor bu mu geçmeyecek, bizim de azaldıkça iyice sıkıştırıyor ama geçecek umuduyla yaşıyoruz

Anammm ben 2. sırada olmuşum sende ilk sıradasın ablacımmm

Eveeeet canııııım benden sonra sen gidiyorsun buralardan hehe Az daha sabır

Ama 299 da düşmeye az kaldııı gerçi öylee daha 399 diyoduk şimdi 299 diycez ona sevinebiliyorum :) geçsin günlerr geçsiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…