Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gerçekten zor ama yapck bişi yok onsuzluk çok zorrr

Eveeeet canııııım benden sonra sen gidiyorsun buralardan hehe Az daha sabır
Geldiğimizz gibii giderizzz
Şaka şaka temelli gidicek değiliz yane bir ayağımız yine burda olurr yane hatta ablacık sen bir topic açarsın ordaa muhabbet ederizz daha iyi olurr
Bu arada ben fotolarınızı çok merak ediyorum bir albüm yapsan 1 2 saatliğinede bir görsemm sizi yaa

Ama 299 da düşmeye az kaldııı gerçi öylee daha 399 diyoduk şimdi 299 diycez ona sevinebiliyorum :) geçsin günlerr geçsiiinnn

Yaa bak öyle oluyorr nerden nereye geldinn daha da gelicen yanee

begüşümm dikkat et yawrum kendine yaa güzel beslen wallahi meyveni sebzeni ve balığı unutma sakınn
Bir belli olsa hemen yazıcam cuma günü belli olur dedi dün konuştuk askerimle
Aşkoşumla iyiyiz yavruşumm şükür düzeltti dilini heeheh ama cidden o da artık daha rahat var ya direk hissediliyor üzerindeki rahatlık...
Bugün askerim geleli 1 hafta olmuşşş
Vayy bee zaman gerçekten geçiyor çok şükür bizim şafaklarda düşüyor böylece
İlk oruçlar açıldı ,Allah tutanların da o sofraya dahil olanlarında oruçlarını ve dualarını kabul etsin ...

Amin canım benim allah herkezin dualarını kabul eylesin...

amin ablacım amin....
senin şafak 18 olmuşşş

Evet canım 18 oldu ya her gün daha da mutlu ediyor beni

Ben şimdi temizlik yapmaya gidiyorum kızlar, akşama yine uğrarım

Şafaklar atıldı, bilgiler verildi, kızlar kontrol edildi, işlem tamam

ne kaynatmışsınız dün beee kaçırmışımm işten gelince iftara kadar baygın halde yattı wallahi ,iftardan sonra misafirler falan derken fırsat bulupta giremedim
ilk orucumuzuda açtık Allahın izniyle, herkezin oruçları ve dualarını Allah kabul etsin, sevdiceklerimizle bu günleri yaşamayı nasip etsin bizlerede...
Günaydınn kızlarrrr sevgi, mutluluk, huzur ,aşk dolu bir günn hepimizin olsunnnn

Pentiyi ben de cok severimmm ama mayolara bakmamistm orda..pareoyu etegi falan ordan almistmm ) cok fenayiz cokkk..bn de giydm mi boyle giyerim diyon sen de benm gibiii :))

Haber et tabi yavrum merak ettm bu genc yasta sinirlerimz yipraniyo yaa hele senin daha beter su an..

Gunaydin herkeseeee

Tünaydın canım...burası da olmasa zaten vakit geçmicek ya ...

Aminnnn ....güzel bir gün olsunn hepimize

Tünaydın canım...burası da olmasa zaten vakit geçmicek ya ...

Aminnnn ....güzel bir gün olsunn hepimize

günaydın pıtırcıklarrr
napıyorsunuz bakalımm

evett yaaa şafak doğan güneş demeyide nasip etsin Allah'ımmm

günaydın pıtırcıklarrr
napıyorsunuz bakalımm

Gunaydin kizlar ben gune kotu basladm sahsen yaaa
Patron beni deli etti..dun bana dedi ki adliyeye erken gitme lutfen kendi de oruc tutuyo cunku ben ofise gec giderim dedi ondan once falan gitmem dedo..ben de guvenip evden gec ciktm tabi adliyede bos bos beklemiyim dedm avukat bana evrak faks çekecekti cunkuuu..
Adliyeye geldm hala avukattan ses yok saf gini bn de uyuyo mu acaba uyandirmayim diye aramiyorm mesaj attm.. bn de iki saattir seni bekliyorm demesin mi sok oldm..iyi de siz dediniz dedim ben sanki normalde gec kalan bi insanım sanki tovbe yaaa..vur dedik öldürdün dedi bir de yaa yhhh..

Simdid de isler yetismedi ogle arasina kaldm bekliyom bos bos..aradi tuh oglene biter diye muvekkile soz vermistm diyo yaa Allahhiimm ogle arasi ya napim madem soz verdin dun bana deseydin n...deli oldm sinirden valla yaa oruc basina mi vurdu ne normaldw cok iyi bir patrondur ama bugn cok sasirip icerledimmm

Hahah aynen bebeğimm
Ayy ne güzell tatille gidiyorsun ya çok az kaldıı
Allahım keşke banada nasip etsede gidip kafamı dinlesemm
Söylerim bebişim sağoll napalım bu halimizede şükürr

Ahh kıyamam yavrumm boşver takma ya oruç başına vurmuştur onun. senin suçun yok boşuna sıkma canını

Hahah aynen bebeğimm
Ayy ne güzell tatille gidiyorsun ya çok az kaldıı
Allahım keşke banada nasip etsede gidip kafamı dinlesemm
Söylerim bebişim sağoll napalım bu halimizede şükürr

Insallahhh sana da nasip olur Ebruss soyle butun streslerden uzaktaaa bir de sevdiginle bir tatil ya da ailenle yanii ikisi de super..
Sukur tabi yavrum da dikkatli olmak lazimm..

Valla ben de tatil hayaliyle yanip tutusuyorummm cok iyi gelcek insallahh :*

Ahh kıyamam yavrumm boşver takma ya oruç başına vurmuştur onun. senin suçun yok boşuna sıkma canını

Sagol Ebrusum ama sinirlerim tepeme cikti yaa hic bir isi aksatmadm simdiye dek bu ilk bunda da benm sucum yok eminim boyle davranmasi uzdu beni..neyse napalimm patron tribine girdi oruc oruc :)

Geçmiş olsun canım Patronunun gazabına uğramışsın hatasını anlayınca özür dilececektir.

Doğan güneş umudum.
Batan güneş tesellim ! :82:

$ 2 9 4 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…