Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yawrum patronlar ya sonuçta ne dediyseler iş olmadığı zaman ben öyle demedim diyip çekilirler kenara olan sana olur. bendede aynı durum var dün mesai bitmesine yirmi dakika var başkasının işini bana yaptırmaya kalktı bende oyalandım yapmadım bugün öğlene doğru yapıp verdim banane yaa benmiyim enayi allahım nasıl sinir oluyorum bazen ama dediğin gibi oruçtan heralde kimse naptığını bilmiyor.sabır diyorum sadece ...
sen takma boşver yaa heryerde aynı yani yalnız değilsin balım

aynen canım ya kafana takma hiçç kendi dediğini kendi unutmus yada işine öyle gelmişş sinir oluyorum böyle insanlara ya ne istiyolar bizde herkesi kendimiz gibi bilelim bosver cnm ya takma illa zamanı gelirr sölersin sende bna böle böle demiştin diyee

Sagol Ebrusum ama sinirlerim tepeme cikti yaa hic bir isi aksatmadm simdiye dek bu ilk bunda da benm sucum yok eminim boyle davranmasi uzdu beni..neyse napalimm patron tribine girdi oruc oruc :)

Valla ikisinide istemiyorum tatlım ya tek başıma ya ablamla ya da en yakın arkadaşımla gitmek isterim ama çok zor bir isteğim bu
Haklısın bebişim sonuçta patron yane ama iştee normalde böyle olmadığını bildiğin için takma kafana fazla arada öyleee uyuzlukları olur hele ki oruç tutuyorsaa

Geçmiş olsun canım Patronunun gazabına uğramışsın hatasını anlayınca özür dilececektir.

Sagolun kizlarrrr...aynen dediginiz gibi biz herkesi kendimiz gibi sanalim onlar isine geldigi gibi davransinlarr..
Valla sinirim yeni yeni diniyor ben bu sicakta is pesinde kosayim gene yollardayim ama bir de sorumsuzmusum hibi davranilsinn..neyseee dusunmucrmmm :))

Sizler nasilsiniz yarenlerrr :**

Haklisin arkadaslarla ve kardesle de supeeeee olurrrr ama aranz iyi oldugunda sevdiğini de istersn bence yanindaa :))

Kesin oruc ve sicak basina vurdu ya napim valla

Walla hiloşum allaha şükür iyiyim,işteki ufak tefek sıkıntılar olmasa daha iyi olucak ama onlarda tuzu biberi dicez Hiççç sinir olma yawrum gerçekten kendini yıpratırsın başka hiç bişey olmaz, benim müdürün bir lafı var 'herkez geçicidir, tek kalan patronlar ve şirkettir' anla yani hiççç önemimiz yok o yüzdenn sallaaaa boşverrrr
Askerimde aramadı bugün daha onun sesini duysam iyi gelicek bomba gibi olucam

Doğru tatlım çok haklısınn en iyisi patron olmak
Aman salladım banane böyle yaparsa beni işten soğuttuğuyla kalır umarım bir daha yapmaz

Arar inşallahh şöyleee kendine gelirsin yavrummm

Askerimle konuştummmm
Sesi çok yorgun geliyordu, sıcakta bir aşağı bir yukarı yürüyormuşlar, oruçlarını bozanlar bile olmuş dayanamadıp, allah yardımcıları olsun ya...
Askerimin sesini duyunca canlandım oleyyy

aynen öyle boşver gitsinn.. ne yaparsan herzaman daha fazlasını istiyolar zatenn...
Oruçluyum yavrum 3 buçuk saat var daha okunmasına bakalım geccek bi şekilde ayyy hep beklemece hep beklemece

ya hiç canımın çekmediği şeyler aklıma geliyor çok pis boğaz hissediyorum kendimi oruçlu olunca
su içince hepsi gidiyor tabi

aynen öyle boşver gitsinn.. ne yaparsan herzaman daha fazlasını istiyolar zatenn...
Oruçluyum yavrum 3 buçuk saat var daha okunmasına bakalım geccek bi şekilde ayyy hep beklemece hep beklemece

canım seninle tanışmamıştık galba, ben niloş, senin adın ne?
benim askerim burdurda 19unda gelicek allah kısmet ederse daha usta birliğimizde belli olmadı, senin askerin nerede?
amannn çok soru sordum yine

Ohh ne güzel duymuşsun sesinii..
Allah kolaylık versin yavrum kolay değil tabii..

Daha 3buçuk saat var iftara..Allah sabır versin bize..

2,5 kaldıııı

Aynen yaa amann salladım valla napimm bu kadar sorumlu hissettim kendimi bunlar oldu bananee.
Of daha var cidden yaa..

Son düzenleme:
[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

Bu sefer de bu şarkı bana uyduuu Bu sefer de Zaferim gün sayıyor hoşuma gitti

Bugün de geçmek bilmeyen günlerden ,özlem duygusunun en yüksek olduğu günlerden biri...

Günde 1 kere konuşucna günler uzuyooo uzuyooo geçmiyo ...

Merhaba begüş nasılsın sende benim gibi duygusalamı bağladın yoksa?

İyiyim Selencim sen nasılsın ? evet yaa özledim çook kanlı canlı elini tutmayalı öpmeyeli ayın 26 sında tam 3 ay olcak ...izinden konuştukta sen gelirsen izne falan gelmem dedi bayramdan sonra kısmetse gelcem dedim...sen gelmezsen ama gelirim dedi yok yok gelme dedim ama istiosan da sen bilirsn dedim şimdilik bişi yok bakarız dedi ...

Gece de rüyamda nişanlandk falan artık her şey rüyalarımda bilinç altım onunla dolu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…