Gunaydin kizlar ben gune kotu basladm sahsen yaaa
Patron beni deli etti..dun bana dedi ki adliyeye erken gitme lutfen kendi de oruc tutuyo cunku ben ofise gec giderim dedi ondan once falan gitmem dedo..ben de guvenip evden gec ciktm tabi adliyede bos bos beklemiyim dedm avukat bana evrak faks çekecekti cunkuuu..
Adliyeye geldm hala avukattan ses yok saf gini bn de uyuyo mu acaba uyandirmayim diye aramiyorm mesaj attm.. bn de iki saattir seni bekliyorm demesin mi sok oldm..iyi de siz dediniz dedim ben sanki normalde gec kalan bi insanım sanki tovbe yaaa..vur dedik öldürdün dedi bir de yaa yhhh..
Simdid de isler yetismedi ogle arasina kaldm bekliyom bos bos..aradi tuh oglene biter diye muvekkile soz vermistm diyo yaa Allahhiimm ogle arasi ya napim madem soz verdin dun bana deseydin n...deli oldm sinirden valla yaa oruc basina mi vurdu ne normaldw cok iyi bir patrondur ama bugn cok sasirip icerledimmm
yawrum patronlar ya sonuçta ne dediyseler iş olmadığı zaman ben öyle demedim diyip çekilirler kenara olan sana olur. bendede aynı durum var dün mesai bitmesine yirmi dakika var başkasının işini bana yaptırmaya kalktı bende oyalandım yapmadım bugün öğlene doğru yapıp verdimbanane yaa benmiyim enayi allahım nasıl sinir oluyorum bazen ama dediğin gibi oruçtan heralde kimse naptığını bilmiyor.sabır diyorum sadece ...
sen takma boşver yaa heryerde aynı yani yalnız değilsin balım
Insallahhh sana da nasip olur Ebruss soyle butun streslerden uzaktaaa bir de sevdiginle bir tatil ya da ailenle yanii ikisi de super..
Sukur tabi yavrum da dikkatli olmak lazimm..
Valla ben de tatil hayaliyle yanip tutusuyorummm cok iyi gelcek insallahh :*
Sagol Ebrusum ama sinirlerim tepeme cikti yaa hic bir isi aksatmadm simdiye dek bu ilk bunda da benm sucum yok eminim boyle davranmasi uzdu beni..neyse napalimm patron tribine girdi oruc oruc :)
Geçmiş olsun canım Patronunun gazabına uğramışsın hatasını anlayınca özür dilececektir.
yawrum patronlar ya sonuçta ne dediyseler iş olmadığı zaman ben öyle demedim diyip çekilirler kenara olan sana olur. bendede aynı durum var dün mesai bitmesine yirmi dakika var başkasının işini bana yaptırmaya kalktı bende oyalandım yapmadım bugün öğlene doğru yapıp verdimbanane yaa benmiyim enayi allahım nasıl sinir oluyorum bazen ama dediğin gibi oruçtan heralde kimse naptığını bilmiyor.sabır diyorum sadece ...
sen takma boşver yaa heryerde aynı yani yalnız değilsin balım
aynen canım ya kafana takma hiçç kendi dediğini kendi unutmus yada işine öyle gelmişş sinir oluyorum böyle insanlara ya ne istiyolar bizde herkesi kendimiz gibi bilelim bosver cnm ya takma illa zamanı gelirr sölersin sende bna böle böle demiştin diyee
Valla ikisinide istemiyorum tatlım ya tek başıma ya ablamla ya da en yakın arkadaşımla gitmek isterim ama çok zor bir isteğim bu
Haklısın bebişim sonuçta patron yane ama iştee normalde böyle olmadığını bildiğin için takma kafana fazla arada öyleee uyuzlukları olur hele ki oruç tutuyorsaa
Sagolun kizlarrrr...aynen dediginiz gibi biz herkesi kendimiz gibi sanalim onlar isine geldigi gibi davransinlarr..
Valla sinirim yeni yeni diniyor ben bu sicakta is pesinde kosayim gene yollardayim ama bir de sorumsuzmusum hibi davranilsinn..neyseee dusunmucrmmm :))
Sizler nasilsiniz yarenlerrr :**
Walla hiloşum allaha şükür iyiyim,işteki ufak tefek sıkıntılar olmasa daha iyi olucak ama onlarda tuzu biberi dicezHiççç sinir olma yawrum gerçekten kendini yıpratırsın başka hiç bişey olmaz, benim müdürün bir lafı var 'herkez geçicidir, tek kalan patronlar ve şirkettir' anla yani hiççç önemimiz yok o yüzdenn sallaaaa boşverrrr
Askerimde aramadı bugün daha onun sesini duysam iyi gelicek bomba gibi olucam
Doğru tatlım çok haklısınn en iyisi patron olmak
Aman salladım banane böyle yaparsa beni işten soğuttuğuyla kalır umarım bir daha yapmaz
Arar inşallahh şöyleee kendine gelirsin yavrummm
Sagolun kizlarrrr...aynen dediginiz gibi biz herkesi kendimiz gibi sanalim onlar isine geldigi gibi davransinlarr..
Valla sinirim yeni yeni diniyor ben bu sicakta is pesinde kosayim gene yollardayim ama bir de sorumsuzmusum hibi davranilsinn..neyseee dusunmucrmmm :))
Sizler nasilsiniz yarenlerrr :**
Daha 3buçuk saat var iftara..Allah sabır versin bize..
aynen öyle boşver gitsinn.. ne yaparsan herzaman daha fazlasını istiyolar zatenn...
Oruçluyum yavrum 3 buçuk saat var daha okunmasına bakalım geccek bi şekilde ayyy hep beklemece hep beklemece
Askerimle konuştummmm
Sesi çok yorgun geliyordu, sıcakta bir aşağı bir yukarı yürüyormuşlar, oruçlarını bozanlar bile olmuş dayanamadıp, allah yardımcıları olsun ya...
Askerimin sesini duyunca canlandım oleyyy
Daha 3buçuk saat var iftara..Allah sabır versin bize..
aynen öyle boşver gitsinn.. ne yaparsan herzaman daha fazlasını istiyolar zatenn...
Oruçluyum yavrum 3 buçuk saat var daha okunmasına bakalım geccek bi şekilde ayyy hep beklemece hep beklemece
Bugün de geçmek bilmeyen günlerden ,özlem duygusunun en yüksek olduğu günlerden biri...
Günde 1 kere konuşucna günler uzuyooo uzuyooo geçmiyo ...
[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]
Bu sefer de bu şarkı bana uyduuuBu sefer de Zaferim gün sayıyor hoşuma gitti
Merhaba begüş nasılsın sende benim gibi duygusalamı bağladın yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?