- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
İyiyim Selencim sen nasılsın ? evet yaa özledim çook kanlı canlı elini tutmayalı öpmeyeli ayın 26 sında tam 3 ay olcak ...izinden konuştukta sen gelirsen izne falan gelmem dedi bayramdan sonra kısmetse gelcem dedim...sen gelmezsen ama gelirim dedi yok yok gelme dedim ama istiosan da sen bilirsn dedim şimdilik bişi yok bakarız dedi ...
Gece de rüyamda nişanlandk falan artık her şey rüyalarımda bilinç altım onunla dolu ...
Oy kuzum yaa nereye baksak onları görüyoruz zaten beğüş gün gelecek rüyalar gerçek olacak inşallah.Ah o el tutmayı bende özledim bayada oldu sabredemem derdim çekiliyormuş sonunu düşündükçe canım.Senin gitme fırsatın varsa git tatlım
Ben de işte maddi açıdan düşünüyorum canım bi 50-100 lirayla olcak iş değil ki ..çalışmadığım içinde ailemden extra bişey olduğu için onları sıkıntıya sokmak istemiyorum istesem verirler ama ben isteyemiyorum hem şimdi oruç tutuolar bayramdan sonra hem 3-4 ay olur daha iyi olur ... bide bölük komutanı değişmiş çift çarşı yokmuş şu an ben gidince bi gece bi yerde kalmak istiyorum 2 gün üst üste görüşelm diye ..bakalım nasip kısmet ...
Birde çarşı sorunu var bizimde tek çarşı askerin ozaman rica etsin komutandan anlayışlı komutanlar veriyor begüş.Para sıkıntısı mecbur olacak tatlım şu hayatta herşey sorun zaten Allah bizlere çok büyük sabır versin.
Öyle canım valla Allah sınıyo bazı şeyleri şu askerlik bitsin hayırlısıyla ...Aynen bi çalışsaydık en azından o sıkıntı olmıcaktı ama kısmet şu mübarek günlerde Allah içimzden geçenleri biliyo hayırlı bi iş kapısı nasip etsin bize de ...
Geldiğimizz gibii giderizzz
Şaka şaka temelli gidicek değiliz yane bir ayağımız yine burda olurr yane hatta ablacık sen bir topic açarsın ordaa muhabbet ederizz daha iyi olurr
Bu arada ben fotolarınızı çok merak ediyorum bir albüm yapsan 1 2 saatliğinede bir görsemm sizi yaa
Amin begümcüm.Askerin nasıl memnunmu yerinden.
Heee geldiğimiz gibi gideceğiz tabii
Zaten "Şafaktan Arda Kalanlar" diye geyik topiği açacam, geyik yapalım diyeOrada da bir pano yaparız artık hangi konuda olur bilemem
Canım facede var fotolarım ama olmadı braya da eklerim profilime sadece arkadaşlarım görecek şekilde olur mu? Yarın bir uğraşayım
Allaha şükürler olsun memnun canım yazıcı zaten,,rahatım iyi diyo ,,,Çavuşta oldu nöbeti yok işte kolluk yapııyo hani bi sıkıntısı varsa da pek anlatmaz nasıl diyorum iyi işte idare ediyoruz diyo ...
Senin askerin nasıl
Allah iyilik versin canım menunsa sorun yok zaten.Benimkide sürekli nöbet tutuyor canım dünden bu yanada söförlük için ehliyet alacaklar ders görüyorlar şimdilik iyi şükür.
Aman iyi olsunlarda cnmm şükür ki güzel yerdeler yani ya başka yerler olaydı artık düşünemiyorum halimizi uzaklık üstüne uzaklık eklerdi...
Askerlerin maceraları varsa bizimde var
Süper olur valla canımEvet neden olmasın, asker bekleme maceraları...
Kızlar bu arada tam olarak konuşamadık hiç... Nerdeydi sizin askerleriniz :44:
Süper olur valla canım
Benim askerim ankara yenikentte ablacım bende askerimde adanalı.
Değil mi bol bol dedikodu ve çekiştirme yaparız topikte
bu arada Yenikentteki hangi birlik canım yaaYenikent bize çok yakın, hatta ben yenikentte çalışıyorum, her gün oralardan geçiyorum ama şu an tatildeyim
İnsani yardımlaşma tugayı canım ah ne güzel geçerken askerime slm yollaSenin çok az kalmış ne güzel
Benim abim orada yapmıştı askerliğini kısa dönemdi ama, biliyorum orayı, bu aralar gitmeyeceğim ama yolum düşerse bir el sallarım Selenin askeri Selen seni çok seviyor dört gözle yolunu bekliyor derim
Az kaldı canım ama canımıza da okudu artık yaa evli evli vallahi çok sabrettik çooook
Evet neden olmasın, asker bekleme maceraları...
Senin bizlerden daha zor canım.Ama azıcık kalmış kavuşacaksın inşallah kocacığına.Abin memnunmuydu yerinden.Çok seviyor de amaÇok zor ablacım bazen sabredemez oluyor insan sen daha iyi bilirsin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?