haha asker bekleme maceraları bence onların askerlık anısından cok kızların macerası olur :)
Evet az kaldı Allaha şükür, bir mani olmazsa kavuşacağız inşallah
Tabii ki çooook çooook seviyor derim, çooook çooook özlüyor derim
An geliyor sabır taşına dönüyorsun, an geliyor isyan ediyorsun, an geliyor çok güçsüz hissediyorsun kendini, an geliyor özlem sebebiyle sevgin tazeleniyor, mutlu oluyorsun, diyeceğim o ki çok karmaşık ve değişik duygular ben yine de böyle bir dönemi birlikte yaşadığımız için çok mutluyum, insanı birbirine daha çok bağlıyor
Valla maceralarımız daha az olsa bile detaylara çok ineceğimiz için anlatacak daha çok şeyimiz olur
Erkekleri biliyorsunuz şu oldu, şu bitti derler tamam
haha asker bekleme maceraları bence onların askerlık anısından cok kızların macerası olur :)
Kesinlikle katılıyorum sana özlem zaten başlı başına bir sevgi göstergesi ne kadarda ayrı olduğumuz zamanlarda kavgada etsek bunun tek açıklaması özlem ve sevgiden kaynaklanıyor Ben askerimede hak veriyorum ablacım bazen konuşacak dermanı olmuyor ve bulunduğu ortamda 40 çeşit insan var bazı insanlarla konuşmaya gelmiyor uykusuzluktan ağladığı zamanları bliyorum arkadaşlarına susun diyor adamların umrunda değil Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun.Senin adına çok mutlu oldumsen hak ettin zaten bu mutluluğu darısıda bize olsun.
Evet öyle canım... Her şeyin nedeni sevgi ve hasretlik... Kısır döngü gibi işteBenim eşim de çok sıkıntı çekerdi artık çamaşırhaneye filan giderdi rahat rahat konuşabilmek için koğuşta kesinlikle konuşulmuyor çünkü Çabucak geçsin de sizinkiler de bizimkiler de dönsünler inşallah sağ salim
Evet biz derinlere kadar inmezsek rahat edemeyiz
Kesinlikle canım bizde çok dedikodu var ne fenayız yaa KIZLAR DAYANIŞMASI....
Aynen öyle ne kadar derinlik o kadar rahatlık
Evet canım kadın dayanışması fenadır
Bir çok kere kaynanamla birlik olur eşimi alt ederiz, eşim Allah korusun kadın dayanışmasının şerrinden der
OOOO SÜPERMİŞ valla bu kayınvalide dayanışması normalde erkek anneleri ogullarının tarafını tutar sen sanslısın ablacım.
Hee benimki merdane bile aldı arada bir döveyim oğlunu diye ne diyorsun
Ben eşime karşı her zaman kayınvalidemin tarafını tutarım, çünkü anlaşamazlar tartışırlar hep, o yüzden kayınvalidem de benim tarafımı tutar karşılıklı yani, çıkar ilişkisi naparsın
Bu çok güzel birşey ama canım herkes anlaşamıyor.Şükür benim kayınvalidemde çok iyi senin tarafındayım kızım der hep böyle olunca insan mutlu oluyor sanşlılar arasındayız canım kıymetini bilmek lazım.
Bak bu güzel bir şey senin açındanİyi kayınvalide veli nimettir
Evet kıymetini bilmek lazım ama bence benim kayınvalidem daha şanslı birisi, benim gibi bir gelini olduğu için
Tabikide tatlım hem kayınvaliden hemde eşin çok şanslılar senin gibi gelini bulmuşlar ohhhh öpüp başlarına koysunlar
Teşekkür ederim canım bakma mübalağa yapıyorum işte
Bu arada eşimle çok konuşamadık bu gece yaa canım sıkıldı ona, ancak 15 dk. konuşabildik, komutan var başındaSen konuşabildin mi askerinle :44:
En büyük hakkın canım.Bu konuşamama sorunu çok kötü oluyor canım.Biz şükürler olsun hergün konuşuyoruz bugün nöbetten dolayı çok yorulmuştu erkenden yattı gece 2 nöbeti var bende onu bekliyorum ozaman konuşacağız inşallah.
Saysın canım gün gelir devran dönermiş diye boşa dememişler
Sahurcu tayfa burdaaaBegüü eksik gerçiii...
Ay kızlar ben de yatmadan bir bakınayım diye geldimm..özlem sarmış gene dört yanımızııı...
Herkese iyi geceler diliyorum ve çokk kocaman öpüyorumm
Valla maceralarımız daha az olsa bile detaylara çok ineceğimiz için anlatacak daha çok şeyimiz olur
Erkekleri biliyorsunuz şu oldu, şu bitti derler tamam
Sahurcu tayfa burdaaaBegüü eksik gerçiii...
Ay kızlar ben de yatmadan bir bakınayım diye geldimm..özlem sarmış gene dört yanımızııı...
Herkese iyi geceler diliyorum ve çokk kocaman öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?