- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Bu komutanlardan çektiğimiz ne bizim yaa onlar yüzünden sevdiklerimizle rahatça konuşamıyoruz onların eşlerini kafayamı alsak napsak canımGenelde çok konuşuyoruz zaten, eşim gececi olduğu için gece 2' ye kadar konuşuyoruz normalde ama nöbetçi komutanlar değişiyor ya sürekli sorunlu bir komutan var arada bir nöbetçi olan o olduğunda konuşamıyoruz uzun uzun çünkü bırakıp gitmiyor santrali
Neyse sizin konuşmanıza çok az kalmış şanslısın
haha kesinliklee gerçe gelsinlerdeee tüm gün dinlemeye razıyım
Sahurcu tayfa burdaaaBegüü eksik gerçiii...
Ay kızlar ben de yatmadan bir bakınayım diye geldimm..özlem sarmış gene dört yanımızııı...
Herkese iyi geceler diliyorum ve çokk kocaman öpüyorumm
haha kesinliklee gerçe gelsinlerdeee tüm gün dinlemeye razıyım
Bu komutanlardan çektiğimiz ne bizim yaa onlar yüzünden sevdiklerimizle rahatça konuşamıyoruz onların eşlerini kafayamı alsak napsak canımEvet az kaldı canım savuruda beklemiş oldum askerimin sayesinde.
Kızlar nöbeti size bırakıyorum askerim arar beni birazdan azıcık aşkımla konuşayımözledim çok uykusunu açmam lazım görev büyük teşekkür ediyorum güzel sohbet için iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görün görüşürüz
hayırlı geceler kızlar
nasılsınız, keyifler nasıl?
Teşekkür ederim canım, iyilik sağlık işte ne olsun, gün saymaca, zaman öldürmece...Ben birazdan çıkacağım duş almam lazım, sonra sahur hazırlığı malum...
Sen neler yapıyorsun Esracım
Bugün de geçmek bilmeyen günlerden ,özlem duygusunun en yüksek olduğu günlerden biri...
Günde 1 kere konuşucna günler uzuyooo uzuyooo geçmiyo ...
Merhaba begüş nasılsın sende benim gibi duygusalamı bağladın yoksa?
İyiyim Selencim sen nasılsın ? evet yaa özledim çook kanlı canlı elini tutmayalı öpmeyeli ayın 26 sında tam 3 ay olcak ...izinden konuştukta sen gelirsen izne falan gelmem dedi bayramdan sonra kısmetse gelcem dedim...sen gelmezsen ama gelirim dedi yok yok gelme dedim ama istiosan da sen bilirsn dedim şimdilik bişi yok bakarız dedi ...
Gece de rüyamda nişanlandk falan artık her şey rüyalarımda bilinç altım onunla dolu ...
Çok dogru diyorsun canım şükürler olsun Askerlerimiz gerçekten çok iyi yerlere düştü.
hayırlı geceler kızlar
nasılsınız, keyifler nasıl?
Allahımm kıyamam sizlere yaa, kızçeler geçicek bu günler Allahın izniyle sonra o rüyalarda gördüklerimiz gerçek olucak kanlı canlı yanımızda olucaklar
Günaydın canlarrrr
Sahuruda yapıp öyle yatmışsınız nekadar enerjik arkadaşlarım varyaaaben gözümü zor açıyorum sahur zamanı siz muhabbeti yapıp kulaklarımızı çınlatmışsınız allah kabul etsin tuttuğumuz oruçları inşallah...
Özlem tavan yapmış durumda, mehtap için son 8 günhayırlısıyla bir gelsee
Yarın usta birliğimiz belli olucak,hemen yazıcam burdan,kızlarrrr dua edin nolur hayırlı bir yere düşsün inşallah askerim....
Esraaaa senin keyfin nasılll?? Aranız nasıl Ömerlee??
Şafağın ne kadar az kaldı kızm yaaa biraz da sana sayalım Şafak 38 Kayserriiii
Enerji yüksektir bu grupta sormaaaa..
İnşallah senin askerinde sizin için en hayırlı yere düşer canım benm haberlerini bekliyoruzz
Amin kuşum aminnAllah kabul etsin
Begüüü nerelerdesinnn??? ses verr banaaaa
Hiloşşş sen daha buralardamısın yawrum yaa tatile nezaman çıkıyorsunn
begüş sahurdan sonra yatışş yapmıştır anca uyanır yawruu
wallahi ya o yüzden burayı gerçekten çok seviyorum
Cumartesi yavruş çok az kaldıı
He Niloşşş ben de çok seviyorum herkesciklerii burdaasen de demirbaş oldun valla
Sahurda da göremedim dee merak ettim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?