Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu komutanlardan çektiğimiz ne bizim yaa onlar yüzünden sevdiklerimizle rahatça konuşamıyoruz onların eşlerini kafayamı alsak napsak canımEvet az kaldı canım savuruda beklemiş oldum askerimin sayesinde.

Sahurcu tayfa burdaaa Begüü eksik gerçiii...
Ay kızlar ben de yatmadan bir bakınayım diye geldimm..özlem sarmış gene dört yanımızııı...
Herkese iyi geceler diliyorum ve çokk kocaman öpüyorumm

Nöbeti biz devraldık bugün canım uyuya kalanlar var sanırım sende kaçtın hemen zaten​İyi uykular sana tatlı rüyalar canım.

Kızlar nöbeti size bırakıyorum askerim arar beni birazdan azıcık aşkımla konuşayım özledim çok uykusunu açmam lazım görev büyük teşekkür ediyorum güzel sohbet için iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görün görüşürüz

Bu komutanlardan çektiğimiz ne bizim yaa onlar yüzünden sevdiklerimizle rahatça konuşamıyoruz onların eşlerini kafayamı alsak napsak canımEvet az kaldı canım savuruda beklemiş oldum askerimin sayesinde.

Şaka maka gerçekten çok çektik biz komutanlardan, eşim çok görev değişikliği yaptı onların yüzünden... Konuşursun askerinle, sahurunu da yaparsın sonra hooop yatağa

İyi geceler canım bol muhabbetler....

hayırlı geceler kızlar
nasılsınız, keyifler nasıl?

Teşekkür ederim canım, iyilik sağlık işte ne olsun, gün saymaca, zaman öldürmece... Ben birazdan çıkacağım duş almam lazım, sonra sahur hazırlığı malum...

Sen neler yapıyorsun Esracım

Teşekkür ederim canım, iyilik sağlık işte ne olsun, gün saymaca, zaman öldürmece... Ben birazdan çıkacağım duş almam lazım, sonra sahur hazırlığı malum...

Sen neler yapıyorsun Esracım

benimde aynı işte canım şafak saymaya devam, ne bereketliymiş bitmedi gitti..:)
sende hoşgeldin aramıza tekrardan birdahaki mehtap tezkere mehtabı :)

bende iyi olmaya çalışıyorum işte canım biraz kötü ömerle aramız ama alıştım artık bu durumlara

Bugün de geçmek bilmeyen günlerden ,özlem duygusunun en yüksek olduğu günlerden biri...

Günde 1 kere konuşucna günler uzuyooo uzuyooo geçmiyo ...

Merhaba begüş nasılsın sende benim gibi duygusalamı bağladın yoksa?

Allahımm kıyamam sizlere yaa, kızçeler geçicek bu günler Allahın izniyle sonra o rüyalarda gördüklerimiz gerçek olucak kanlı canlı yanımızda olucaklar

Günaydın canlarrrr

Sahuruda yapıp öyle yatmışsınız nekadar enerjik arkadaşlarım varyaaa ben gözümü zor açıyorum sahur zamanı siz muhabbeti yapıp kulaklarımızı çınlatmışsınız allah kabul etsin tuttuğumuz oruçları inşallah...

Özlem tavan yapmış durumda, mehtap için son 8 gün hayırlısıyla bir gelsee

Yarın usta birliğimiz belli olucak,hemen yazıcam burdan,kızlarrrr dua edin nolur hayırlı bir yere düşsün inşallah askerim....

hayırlı geceler kızlar
nasılsınız, keyifler nasıl?

Esraaaa senin keyfin nasılll?? Aranız nasıl Ömerlee??
Şafağın ne kadar az kaldı kızm yaaa biraz da sana sayalım Şafak 38 Kayserriiii

Allahımm kıyamam sizlere yaa, kızçeler geçicek bu günler Allahın izniyle sonra o rüyalarda gördüklerimiz gerçek olucak kanlı canlı yanımızda olucaklar

Enerji yüksektir bu grupta sormaaaa..
İnşallah senin askerinde sizin için en hayırlı yere düşer canım benm haberlerini bekliyoruzz

Amin kuşum aminn Allah kabul etsin

Begüüü nerelerdesinnn??? ses verr banaaaa

begüş sahurdan sonra yatışş yapmıştır anca uyanır yawruu
wallahi ya o yüzden burayı gerçekten çok seviyorum

He Niloşşş ben de çok seviyorum herkesciklerii burdaa sen de demirbaş oldun valla
Sahurda da göremedim dee merak ettim :26:

Aynen ya zaten burdan en son depüklencek benim o yüzden buranın demirbaşıyım kesin yani

yorgundur fırsat bulamamıştır büyük ihtimal oda benim gibi sahurda gözümü zor açıyorum zaten ne yediğimi bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…