ohhh hadi bakalım yawrum çooook güzel wakit geçir çook eğlen sevdiceğinle
tatilden sonra güzel bir süreç bekliyor seni hayırlısıylaa
Aynen ya zaten burdan en son depüklencek benim o yüzden buranın demirbaşıyım kesin yani
yorgundur fırsat bulamamıştır büyük ihtimal oda benim gibisahurda gözümü zor açıyorum zaten ne yediğimi bile bilmiyorum
Şafak İnşallah 56 Siirt ...
İnşalllaahh Nilaycım çok sağoll..umarım öyle olur gene de ufak tefek korkularım var yok değil ama inşallah süper olur her şey :26:
Şu an sensin en son depüklencek belki ama senden sonrakiler de gelince rahatlarsın bu duygudan arınırsn merak etmee
Ohh baya azalttın şafağı Duyguu
İnşalllaahh Nilaycım çok sağoll..umarım öyle olur gene de ufak tefek korkularım var yok değil ama inşallah süper olur her şey :26:
Şu an sensin en son depüklencek belki ama senden sonrakiler de gelince rahatlarsın bu duygudan arınırsn merak etmee
Ohh baya azalttın şafağı Duyguu
Korkularının olması çok normal balım ama geçicek onlarda zamanla, doğru kişiyle olması gerektiği gibi aileninde rızasıyla olucak herşey gönlün rahat olsun...
Evet ya ağustostaki askercikler gidince yarenleri düşücekler buraya,onlarada üzülüyorum ama napıyım bu işler sıraylaozaman gerçekten bende şafağın azalacağına inanıcam
benimde aynı işte canım şafak saymaya devam, ne bereketliymiş bitmedi gitti..:)
sende hoşgeldin aramıza tekrardan birdahaki mehtap tezkere mehtabı :)
bende iyi olmaya çalışıyorum işte canım biraz kötü ömerle aramız ama alıştım artık bu durumlara
Günaydın canlarrrr
Sahuruda yapıp öyle yatmışsınız nekadar enerjik arkadaşlarım varyaaaben gözümü zor açıyorum sahur zamanı siz muhabbeti yapıp kulaklarımızı çınlatmışsınız allah kabul etsin tuttuğumuz oruçları inşallah...
Özlem tavan yapmış durumda, mehtap için son 8 günhayırlısıyla bir gelsee
Yarın usta birliğimiz belli olucak,hemen yazıcam burdan,kızlarrrr dua edin nolur hayırlı bir yere düşsün inşallah askerim....
canım seninle tanışmamıştık galba, ben niloş, senin adın ne?
benim askerim burdurda 19unda gelicek allah kısmet ederse daha usta birliğimizde belli olmadı, senin askerin nerede?
amannn çok soru sordum yine
Evet tatlış korkularım niye var askerden gelince henüz doyasıya vakit geçirip ne olduğunu anlayamadığımız için, umarım bu tatil yardımcı olur bize ve her şey güzel olur dediğin gibi
Aynen öyle sendn sonrakiler gittikçe inanırsınnn merak etmeee..
:) bende yelda canımm . askerim de hatay iskenderunda usta birliğinde . yok canım olurmu öyle şeyy sor tabiii :) 93/1 gttii şubatta teslim ettim onu TSK'yaMayısta alıcam inşallahh ..
Günaydın kızlaaaaaarrrrr
Çok bereketlidir şafak öyle hemen bitmezEvet canım yaa bir dahaki mehtap sonsuz mehtap inşallah Allahın izniyle
Siz niye bozuştunuz her zamanki şeyler anlaşılan canım az daha sabret gelince daha iyi olacaktır sevdiceğin şu askerlik psikolojisinden bir kurtulsun kavganın bile yan yana olanı makbul
Eveet sahur yaptık öyle yattık hatta Selen daha sevdiceğiyle konuşacaktı ben de eşimle mesajlaştım ohhh misssAmma enerjikiz bak bir de bu saatte uyandım canım, ev temizleyeceğim daha
İnşallah çok iyi yerlere düşer de hem bol bol görüşürsünüz hem de aklın kalmaz kuzum, dua et bol bol kabul olur inşallah
Aynen yaa amann salladım valla napimm bu kadar sorumlu hissettim kendimi bunlar oldu bananee.
Of daha var cidden yaa..
İnşallah yawrumm,Allah hepimizin gönlüne göre versin
İnşallah ablacımm sağolasınn
kolay gelsin sana vallahi bende sahurdan sonra yattım 7de kalktım işe geldimAllah yardımcımız olsun ramazanda zor oluyor gerçekten uykusuzlukk
Aminn Niloşş
Valla inanır mısn benim uyumam 4 e doğru oldu, mesajlaştk bz de ne derdimiz varsa bi ara tartıştık sonra geri düzeldik derken baya sürdüve ben de 7:30 kalk işe gel..bugün gececek mi bilmemm..şu an iyiym ama bakalım
İnşallah ablacımm sağolasınn
kolay gelsin sana vallahi bende sahurdan sonra yattım 7de kalktım işe geldimAllah yardımcımız olsun ramazanda zor oluyor gerçekten uykusuzlukk
Aminn Niloşş
Valla inanır mısn benim uyumam 4 e doğru oldu, mesajlaştk bz de ne derdimiz varsa bi ara tartıştık sonra geri düzeldik derken baya sürdüve ben de 7:30 kalk işe gel..bugün gececek mi bilmemm..şu an iyiym ama bakalım
Çalışırken daha zor oluyor tabii Allah kolaylıklar versin hem uykusuzluk hem iş hem susuzluk açlık... Neyse sevabı daha çok
Hiloş ne oldu kuzum yine ne anlaşamıyorsunuz kuzum sanırım ayrılık yaramadı size hafta sonu gelse de görüşseniz :26:
Zaten Hiloşum öğlene kadar rahat geçiyor ,öğleden sonra pcye bakmaktan gözler,başım falan ağırmaya başlayıncaa iş sakattSen birde adliyeye falan koşturuyorsun ben şirketten çıkmıyorum, allah sana daha çok yardım etsin yawrum
Çalışırken daha zor oluyor tabii Allah kolaylıklar versin hem uykusuzluk hem iş hem susuzluk açlık... Neyse sevabı daha çok
Hiloş ne oldu kuzum yine ne anlaşamıyorsunuz kuzum sanırım ayrılık yaramadı size hafta sonu gelse de görüşseniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?