Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh hadi bakalım yawrum çooook güzel wakit geçir çook eğlen sevdiceğinle

tatilden sonra güzel bir süreç bekliyor seni hayırlısıylaa

İnşalllaahh Nilaycım çok sağoll.. umarım öyle olur gene de ufak tefek korkularım var yok değil ama inşallah süper olur her şey :26:

Şu an sensin en son depüklencek belki ama senden sonrakiler de gelince rahatlarsın bu duygudan arınırsn merak etmee

Şafak İnşallah 56 Siirt ...

Ohh baya azalttın şafağı Duyguu

Korkularının olması çok normal balım ama geçicek onlarda zamanla, doğru kişiyle olması gerektiği gibi aileninde rızasıyla olucak herşey gönlün rahat olsun...

Evet ya ağustostaki askercikler gidince yarenleri düşücekler buraya,onlarada üzülüyorum ama napıyım bu işler sırayla ozaman gerçekten bende şafağın azalacağına inanıcam

Korkularının olması çok normal balım ama geçicek onlarda zamanla, doğru kişiyle ,olması gerektiği gibi aileninde rızasıyla olucak herşey gönlün rahat olsun...

Evet ya ağustostaki askercikler gidince yarenleri düşücekler buraya,onlarada üzülüyorum ama napıyım bu işler sırayla ozaman gerçekten bende şafağın azalacağına inanıcam

Evet tatlış korkularım niye var askerden gelince henüz doyasıya vakit geçirip ne olduğunu anlayamadığımız için, umarım bu tatil yardımcı olur bize ve her şey güzel olur dediğin gibi

Aynen öyle sendn sonrakiler gittikçe inanırsınnn merak etmeee..

Günaydın kızlaaaaaarrrrr

Çok bereketlidir şafak öyle hemen bitmez Evet canım yaa bir dahaki mehtap sonsuz mehtap inşallah Allahın izniyle

Siz niye bozuştunuz her zamanki şeyler anlaşılan canım az daha sabret gelince daha iyi olacaktır sevdiceğin şu askerlik psikolojisinden bir kurtulsun kavganın bile yan yana olanı makbul

Eveet sahur yaptık öyle yattık hatta Selen daha sevdiceğiyle konuşacaktı ben de eşimle mesajlaştım ohhh misss Amma enerjikiz bak bir de bu saatte uyandım canım, ev temizleyeceğim daha

İnşallah çok iyi yerlere düşer de hem bol bol görüşürsünüz hem de aklın kalmaz kuzum, dua et bol bol kabul olur inşallah

canım seninle tanışmamıştık galba, ben niloş, senin adın ne?
benim askerim burdurda 19unda gelicek allah kısmet ederse daha usta birliğimizde belli olmadı, senin askerin nerede?
amannn çok soru sordum yine

:) bende yelda canımm . askerim de hatay iskenderunda usta birliğinde . yok canım olurmu öyle şeyy sor tabiii :) 93/1 gttii şubatta teslim ettim onu TSK'ya Mayısta alıcam inşallahh ..

İnşallah yawrumm,Allah hepimizin gönlüne göre versin

:) bende yelda canımm . askerim de hatay iskenderunda usta birliğinde . yok canım olurmu öyle şeyy sor tabiii :) 93/1 gttii şubatta teslim ettim onu TSK'ya Mayısta alıcam inşallahh ..

Memnun oldum Yeldacığımm, hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin bütün askerlerimize Allahım

İnşallah ablacımm sağolasınn
kolay gelsin sana vallahi bende sahurdan sonra yattım 7de kalktım işe geldim Allah yardımcımız olsun ramazanda zor oluyor gerçekten uykusuzlukk

İnşallah yawrumm,Allah hepimizin gönlüne göre versin

kolay gelsin sana vallahi bende sahurdan sonra yattım 7de kalktım işe geldim Allah yardımcımız olsun ramazanda zor oluyor gerçekten uykusuzlukk

Aminn Niloşş
Valla inanır mısn benim uyumam 4 e doğru oldu, mesajlaştk bz de ne derdimiz varsa bi ara tartıştık sonra geri düzeldik derken baya sürdü ve ben de 7:30 kalk işe gel..bugün gececek mi bilmemm..şu an iyiym ama bakalım

Zaten Hiloşum öğlene kadar rahat geçiyor ,öğleden sonra pcye bakmaktan gözler,başım falan ağırmaya başlayıncaa iş sakatt Sen birde adliyeye falan koşturuyorsun ben şirketten çıkmıyorum, allah sana daha çok yardım etsin yawrum

Çalışırken daha zor oluyor tabii Allah kolaylıklar versin hem uykusuzluk hem iş hem susuzluk açlık... Neyse sevabı daha çok

Hiloş ne oldu kuzum yine ne anlaşamıyorsunuz kuzum sanırım ayrılık yaramadı size hafta sonu gelse de görüşseniz :26:

Allah kolaylık versin hepimize ablacım..

ben çıkıyorum kızçeler gelirim yine arada öptüm hepinizi Allaha emanet olun

Sağol Niloşşş..bakalım ben de şu an ofisteyim ama öğlen hareketleniyorum genelde alıştım

Ya valla kusura bakmasın askerden geldi diye gezsin tozsun istedim ama suyunu çıkardı akşam eve 3 e doğru döndü hem de illa bir arkadaşımı otogardan karşılıcaz diye, tamam her an yazar haber eder onda bir sıkıntı yok, her şeyini de söyler ama ona dedim ki şu şu arkadaşınla neden bu ara görüşmüyosun dedim ben söyliyim düzgün bir ilişkileri var ve kızlarla sorun yaşamak istemiyorlar, bundan sonra benle sorun yaşamak istemiyorsan sen de bu saate kadar abartmıcaksın dedim, sonra da oturup muhabbet edebilirsinz bir yere kaçmıyo kimse dedim, sorumluluk alcam yarın bir gün diyosun ama liseli ergenler gibi takılıyosun deidm falan koptu bi ara kayışlar :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…