Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kolaylık versin hepimize ablacım..
ben çıkıyorum kızçeler gelirim yine arada öptüm hepinizi Allaha emanet olun

Tamam canım hadi sana kolay gelsin görüşürüz yine

Hımmm anladım, ayrı şehirlerdeyken bu çok sorun olan şeylerden biri bilirim, nişanlıyken biz de çok yaşadık... Bunun bence biraz da ilişkinin iyi olmasıyla değil de erkeğin aile rahatlığıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben... Aileden gelen bir rahatlık varsa abartıyorlar, senin de anlayışla karşılamanı bekliyor bu sefer ama sen de bir kız olarak nasıl sorumluluk duyuyorsan karşındakinden de onu bekliyorsun haklı olarak... Bu durumlarda tartışmak işe yaramıyor, sonrası kavgaya ve inatlaşmaya gidiyor yani tecrübeyle sabit... Tatlı dille mi anlatsan :44:

Memnun oldum Yeldacığımm, hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin bütün askerlerimize Allahım

bENDE çok memnun oldum canımm:) burda vakit geçiyo destek olunuyoo Amin yavrucum aminn . ya bide bişi sorcam bnm askerim şubat 7de teslim oldu 7 gün dağıtım izni 15 günde normal izin kullandıı ya benim şafağım doğrumu yaa hesaplıyorum internetten 2oolere düşmüş bi şekilde gösteriyo ama sayıyorum takvimden 306 ama 93/1lere bakıyorum onların 2oolere düşmüşş kafamı bu karıştryoooo beniimmmmm yaa

Ben 12-1 i anlayışla karşılıyorum, çünkü gündüz bu ara babasının dükkanda çalışıyor, yani cidden yoruluyor ediyor, akşam da bazen bir yerlere gidip arkadaşlarıyla oturabilir bence sorun yok, ama akşam arkadaşınla 10 gibi denize gitmişsin, 11 buçukta çıkmışsınz, tutturmuşsun otogara gidip arkadaşı alcaz sonra da bir yerlerde oturup muhabbet etcez ya adam daha yeni geliyor aceleniz ne yani günler çuvala mı girdi..

Benim yaptığım yanlış bir şey yok diye beni anlamıyor haliyle, yanlış yaptın diyen olmadı, asla günahını almam, ben sadece dozunu bil dedim, tatlı dille denerm ama ben baktım bana böyle dikleniyor uyucam ben dedim tamam sen uyu dedi direk, ya ben olsam dedim bu kadar rahatsız oldn madem eve gidiyim boşver derim bu kadar önemli dedim, beni burda 4 e kadar uykusuz bırakmana değdi mi dedim, arada bir sürü ağır laflar söyledim, kayış kopunca tut tutabilirsen, istediğin hayat tarzı buysa benle işin yok bile dedim, saçmalıyosun falan diyo sadece..

oysa evde yaşadığı , gündüz çalıştığı için zatn günde 1 sa ya konuşuyoruz ya konuşmuyoruz onun dışında hep mesaj.. hoşuma gitmiyor..

Haklisin arkadaslarla ve kardesle de supeeeee olurrrr ama aranz iyi oldugunda sevdiğini de istersn bence yanindaa :))

Kesin oruc ve sicak basina vurdu ya napim valla
Tabi aramızz iyi olursaa isterim heralde tatlışımmm ama şuan benimm dinlenmem lazım tek başımaa illa biyere gitmem de gerekmiyor aslında annemle babam gitseler biyere evde tek olsam o bile yeterr
Ne çok şey istiyorum benn yaaa

Süperr olur ablacıkk yaa hiç o zaman ağustos ayında yeni topiğimize kavuşacağızz yuuppiiii
Benim face'im olmadığı için göremiyorum ablacım böyle özel bir albüm yaparsan çok güzel olurrr

Bu komutanlardan çektiğimiz ne bizim yaa onlar yüzünden sevdiklerimizle rahatça konuşamıyoruz onların eşlerini kafayamı alsak napsak canımEvet az kaldı canım savuruda beklemiş oldum askerimin sayesinde.

Ayy ben zaten bu komutanların eşlerini anlamıyorum iboda anlamıyordu. ibo Alay komutanın habercisi ya adam eve doğru düzgün gitmiyordu ya. bazen yemeğe gidip geliyordu geceye kadar çalışıyordu tabi iboda öyle yanında duruyordu mecburen diyordum bu ne ya bu adamın eşi çocukları yokmuda 7/24 orda oturuyor. tabi şimdi pek konuşmadığımız için bilmiyorum hala öylemi değilmi diye

Bu erkekler, erkek arkadaşlarının yanındayken tanınmayacak kişi haline geliyorlar ee biraz da erkeklik gururu var ya sanırım aralarında muhabbet geçiyor ne oldu yenge izin vermedi mi diye Gerçekten hangi erkek olursa bu böyle çok bayılırlar takılmaya... Ama evlenince düzeliyorlar canım yaa o zaman mecbur düşünceli davranmak zorunda kalıyorlar...

Bu konuşamama muhabbeti de en kötüsü zaten insan konuşabilse zaman bulabilse böyle sorunlar olmayacak, bazen dikkatimi çekerdi her durumda sevgilisini arayıp ne yaptın ne ettin be şu durumdayım diyen sevgililer olurdu çevremde şaşırırdım Bu biraz kişilik olgusu işte değiştiremiyorsun

Evet güzel olur bak yapalım o topik muhabbetini gerçekten, gelmeyen ne olsun kısss o topiğe

Tamam canım uğraşıcam albüm için foto eklemeyi beceremedim uyuz bir şey ama yaparım ben, benden kaçmaz

Tatlım benim haklısın çoğu zaman erkekler bu durumun dozunu çok aşıyorlar. Tamam izin veriyorsun ediyorsun ama sende iyi niyeti su istimal etme. Hani ben olsam vakitlice evime gidiyimde bir daha gidiyim dediğimde laf söylemesin olur. ama onlar hem geç geliyor hemde hiç bi suçları yokmuş gibi kavgada ediyorlar ve sonra yine aynı tekrarını yapıyorlar sanki geçen gün bu yüzden kavga etmemişiz gibi..
Hesna ablanınıda dediği gibi bu kişilik alakalı ve anca evlendiğinde düzene girerlerr malesef

Evet güzel olur bak yapalım o topik muhabbetini gerçekten, gelmeyen ne olsun kısss o topiğe

Tamam canım uğraşıcam albüm için foto eklemeyi beceremedim uyuz bir şey ama yaparım ben, benden kaçmaz

Gelmeyennnn top olsunn
Ben bilee yaptıysam sen hayli haylii yaparsınn ablacıkkk

Haklısın cicim bazen yalnızzz kalmak istiyor insan öyle de br istiyor kiii..

Zafer de mesajlaşmayı yeterli sayıyor işte, zaten akşama kadar konuşuyoruz diyor, nefret ediyorum bu udurmdan sanki ben peşinde dolanıyor gibi havalara girmesinden..

Evleninceyi beklicem belki bu sefer de ama ya geçmezse...bilmiyorum, asker dönüşü olcak olcak diye bekliyosun bu sfer farklı sorunlar.. bilemiyorum ben artık ya..

Evlenince kesin mi diyonuz bak ona göre yani
ama valla bu aynı şekilde de devam edemez yaaa..bir yerden sonra kavga da etmem yani, istediğin hayatı yaşa derim, sözlensem bile farketmez beni üzmekten biraz korkmalı insan ya

Haklısın aslında hep öteliyoruz, şu da geçsin öyle, bu da geçsin öyle derken bir bakmışsın hiç bir şey düzelmemiş

Senin kafan karışmış çok normal, özellikle uzaktayken hep böyle oluyor kuzum yaa engelleyemiyorsun, sen bence tatildeyken sürekli yanındayken bi tart bakalım düşüncelerini.. Önemli olan sürekli yanındayken nasıl davrandığı bir de sevgisi tabiii... Sevgisinden şüphe etmiyorsan gerisi önemli değil zaten düzelebilir şeyler...

Etmiyorum desem de yalan olurr ediyorum desem de yalan olur..yani aslında bazen elime sağlam sebep bulup parçalayasım geliyor her şeyi, zaten sevmiyorr diyesim geliyor, böylesine üzülmek insanı oldukça zedeliyor..

Yanyanayken de pek anlamıcaz gibi geliyor, pek sorun olmucak güzle zaman geçirelim diye bunları da açmıcaz belki ama bunu dün de dedim tekrarı durumunda cidden uğraşmıycam kararlıyım, beni görmezden gelerek bir hayat yaşıcaksa benim işim yok o hayatta hangi aşamada olursak olalım..

Heee vallahi şimdi kesin deriz başka şey çıkar neme lazım susayım bari

Sen de haklısın şimdi, benimki de laf, sonuçta sevgisinden emin olup olmaman yaptıklarıyla ya da yapmadıklarıyla doğru orantılı

Zaten yan yanayken bu konuyu konuş demiyorum, sadece seninle olan iletişimine ve ilgisine dikkat et, kendini onun yanında nasıl hissediyorsun ona dikkat et, çünkü bunlar evlilikte de devam edecek

Gelmeyen büle :125: olsun

Yav fotolarımı beğenmiyor KK, çok büyük diyor uyuz
Olsunn beaa
Yaa vardırr küçük olann sizde amma büyük fotolar çekilmişinizz ablaa heee

Bazı erkekler mesajlaşmayı sevmez bazı erkeklerde konuşmayıı.. Valla napsan yaranamazsın yavruşum bu erkekleri napmalıııııııı yaa napmalıııı

Bebeğim evlenince tabiki dışarı böyle rahat rahat çıkamaz edemez yani. Ama öbür şeyler için bişey diyemicem.
Valla ablamın nişanlısı da böyle işten sonra hergün dışarı çıkardı ilk tanışmalarında ablam sinir olurdu 3 de falan gelirdi nişandan sonra eskisi gibi değil toparlandı ama yine çıkıyor haftada 2 3 defa falan yine geç geliyor ablamda geç gelmesine sinir oluyor doğal olarak. Arkadaş çevreside çok önemli bak en yakın arkadaşı evlendide öyle az çıkmaya başladı yoksa bence yine aynı şekilde devam ederdi.

Valla ona göre evlencem yani

Aynen öyle yani kırılınca insan ne sevgisine inanasın geliyor ne bi' şey diyorum ama demek ki bir şeylere inanç var ki hala uğraşıyoruz işte

Orası doğru ama yanyanayken hatırladığım kadarıyla pek sıkıntı yaşamadık off o yüzden zor iştee yaaa...gene de görecez şimdi bir hafta bakalımm

Bu erkekleri napmalı belli de neden yapamıyoz bilmem

Ah ah bilmiyorum ya işte, ben yanındayken de asla tek boş vaktini arkadaşlarla geçiriyim diye uğraşmadı yani bilemiyorum dozunu tuttursaydı bir sorun yoktu yani benm açımdan..ynaımdayken yapmıyor demek ki ilerde de yapmıcak aslında.. çünkü ben Antalya'dayken ben arkadaşımda o ailesiyle kalıyordu, biz 12-1 gbii ayrılıyorduk ama bir gün de demedi, seni de bırakıp arkadaşlara buluşayım, on gün falan böyle geçti, sadece askere gitmeden önceki gün görüştü onda da yanında ben de vardım

Olsunn beaa
Yaa vardırr küçük olann sizde amma büyük fotolar çekilmişinizz ablaa heee

Heee aşkımız büyük olunca öyle oldu fotolar naparsın

İlişkide acabalar başladı mı böyle oluyor işte zor durum ne diyeyim, Allah ferahlık versin, yoksa insan kendini yer bitirir erkekler o konuda daha rahat, şimdi o hiç düşünmüyordur şöyle böyle diye

Evet sevgi olmasa uğraşılmaz da o da var, tatil inşallah size iyi gelecek

Aynen öyle acabaları başlattı beynimde sağolsun çok yardım etti bu konuda Hayırlısı olsun ya amann napayım benim gönlüm rahat en azından daha napayım yani..

Bence de düşünmüyordur ki şu an uyuyodur zaten eşşekkkkkk

Ben d efoto istiyorum yaa..paintte falan boyut küçültüp ekleyebilirsin Hesna balaa gerçi facede gördüm bikaç tanecik amaa..

Yaa aslında şöyle bir şeyde var sizin vaktiniz kısıtlı 1 hafta boyunca sadece ikiniz olucaksınız etrafınızda kimsede olmicak mecburen zaten seninle ilgilencek edicek. Ama tabiki davranışlaryla falan anlaybilirsin.
Uzakta olmak gerçekten çok zor yaa illaki birşeyleri risk alıcaksınn ne bilim yaa hayırlısı olsun bebeğim

Aynen Ebruşum resmen kumar oynuyorum rast geleee
Dediğim gibi yanyana olup da zaman da az olunca zaten üzerime düşüyor yani..ah ahh ömür boyu öyle olcak mı acepp...yoksa hep yanyana olunca aman biraz da şurda burda takılayımı abartcak mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…