Allah kolaylık versin hepimize ablacım..
ben çıkıyorum kızçeler gelirim yine arada öptüm hepinizi Allaha emanet olun
Ya valla kusura bakmasın askerden geldi diye gezsin tozsun istedim ama suyunu çıkardı akşam eve 3 e doğru döndü hem de illa bir arkadaşımı otogardan karşılıcaz diye, tamam her an yazar haber eder onda bir sıkıntı yok, her şeyini de söyler ama ona dedim ki şu şu arkadaşınla neden bu ara görüşmüyosun dedim ben söyliyim düzgün bir ilişkileri var ve kızlarla sorun yaşamak istemiyorlar, bundan sonra benle sorun yaşamak istemiyorsan sen de bu saate kadar abartmıcaksın dedim, sonra da oturup muhabbet edebilirsinz bir yere kaçmıyo kimse dedim, sorumluluk alcam yarın bir gün diyosun ama liseli ergenler gibi takılıyosun deidm falan koptu bi ara kayışlar :26:
Memnun oldum Yeldacığımm, hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin bütün askerlerimize Allahım
Tamam canım hadi sana kolay gelsin görüşürüz yine
Hımmm anladım, ayrı şehirlerdeyken bu çok sorun olan şeylerden biri bilirim, nişanlıyken biz de çok yaşadık... Bunun bence biraz da ilişkinin iyi olmasıyla değil de erkeğin aile rahatlığıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben... Aileden gelen bir rahatlık varsa abartıyorlar, senin de anlayışla karşılamanı bekliyor bu sefer ama sen de bir kız olarak nasıl sorumluluk duyuyorsan karşındakinden de onu bekliyorsun haklı olarak... Bu durumlarda tartışmak işe yaramıyor, sonrası kavgaya ve inatlaşmaya gidiyor yani tecrübeyle sabit... Tatlı dille mi anlatsan :44:
Tabi aramızz iyi olursaa isterim heralde tatlışımmm ama şuan benimm dinlenmem lazım tek başımaa illa biyere gitmem de gerekmiyor aslında annemle babam gitseler biyere evde tek olsam o bile yeterrHaklisin arkadaslarla ve kardesle de supeeeee olurrrr ama aranz iyi oldugunda sevdiğini de istersn bence yanindaa :))
Kesin oruc ve sicak basina vurdu ya napim valla
Süperr olur ablacıkk yaa hiç o zaman ağustos ayında yeni topiğimize kavuşacağızz yuuppiiiiHeee geldiğimiz gibi gideceğiz tabii
Zaten "Şafaktan Arda Kalanlar" diye geyik topiği açacam, geyik yapalım diyeOrada da bir pano yaparız artık hangi konuda olur bilemem
Canım facede var fotolarım ama olmadı braya da eklerim profilime sadece arkadaşlarım görecek şekilde olur mu? Yarın bir uğraşayım
Bu komutanlardan çektiğimiz ne bizim yaa onlar yüzünden sevdiklerimizle rahatça konuşamıyoruz onların eşlerini kafayamı alsak napsak canımEvet az kaldı canım savuruda beklemiş oldum askerimin sayesinde.
Ben 12-1 i anlayışla karşılıyorum, çünkü gündüz bu ara babasının dükkanda çalışıyor, yani cidden yoruluyor ediyor, akşam da bazen bir yerlere gidip arkadaşlarıyla oturabilir bence sorun yok, ama akşam arkadaşınla 10 gibi denize gitmişsin, 11 buçukta çıkmışsınz, tutturmuşsun otogara gidip arkadaşı alcaz sonra da bir yerlerde oturup muhabbet etcez ya adam daha yeni geliyor aceleniz ne yani günler çuvala mı girdi..
Benim yaptığım yanlış bir şey yok diye beni anlamıyor haliyle, yanlış yaptın diyen olmadı, asla günahını almam, ben sadece dozunu bil dedim, tatlı dille denerm ama ben baktım bana böyle dikleniyor uyucam ben dedim tamam sen uyu dedi direk, ya ben olsam dedim bu kadar rahatsız oldn madem eve gidiyim boşver derim bu kadar önemli dedim, beni burda 4 e kadar uykusuz bırakmana değdi mi dedim, arada bir sürü ağır laflar söyledim, kayış kopunca tut tutabilirsen, istediğin hayat tarzı buysa benle işin yok bile dedim, saçmalıyosun falan diyo sadece..
oysa evde yaşadığı , gündüz çalıştığı için zatn günde 1 sa ya konuşuyoruz ya konuşmuyoruz onun dışında hep mesaj..hoşuma gitmiyor..
Süperr olur ablacıkk yaa hiç o zaman ağustos ayında yeni topiğimize kavuşacağızz yuuppiiii
Benim face'im olmadığı için göremiyorum ablacım böyle özel bir albüm yaparsan çok güzel olurrr
Tatlım benim haklısın çoğu zaman erkekler bu durumun dozunu çok aşıyorlar. Tamam izin veriyorsun ediyorsun ama sende iyi niyeti su istimal etme. Hani ben olsam vakitlice evime gidiyimde bir daha gidiyim dediğimde laf söylemesin olur. ama onlar hem geç geliyor hemde hiç bi suçları yokmuş gibi kavgada ediyorlar ve sonra yine aynı tekrarını yapıyorlar sanki geçen gün bu yüzden kavga etmemişiz gibi..
Ben 12-1 i anlayışla karşılıyorum, çünkü gündüz bu ara babasının dükkanda çalışıyor, yani cidden yoruluyor ediyor, akşam da bazen bir yerlere gidip arkadaşlarıyla oturabilir bence sorun yok, ama akşam arkadaşınla 10 gibi denize gitmişsin, 11 buçukta çıkmışsınz, tutturmuşsun otogara gidip arkadaşı alcaz sonra da bir yerlerde oturup muhabbet etcez ya adam daha yeni geliyor aceleniz ne yani günler çuvala mı girdi..
Benim yaptığım yanlış bir şey yok diye beni anlamıyor haliyle, yanlış yaptın diyen olmadı, asla günahını almam, ben sadece dozunu bil dedim, tatlı dille denerm ama ben baktım bana böyle dikleniyor uyucam ben dedim tamam sen uyu dedi direk, ya ben olsam dedim bu kadar rahatsız oldn madem eve gidiyim boşver derim bu kadar önemli dedim, beni burda 4 e kadar uykusuz bırakmana değdi mi dedim, arada bir sürü ağır laflar söyledim, kayış kopunca tut tutabilirsen, istediğin hayat tarzı buysa benle işin yok bile dedim, saçmalıyosun falan diyo sadece..
oysa evde yaşadığı , gündüz çalıştığı için zatn günde 1 sa ya konuşuyoruz ya konuşmuyoruz onun dışında hep mesaj..hoşuma gitmiyor..
Evet güzel olur bak yapalım o topik muhabbetini gerçekten, gelmeyen ne olsun kısss o topiğe
Tamam canım uğraşıcam albüm için foto eklemeyi beceremedim uyuz bir şey ama yaparım ben, benden kaçmaz
Gelmeyennnn top olsunn
Ben bilee yaptıysam sen hayli haylii yaparsınn ablacıkkk
Tabi aramızz iyi olursaa isterim heralde tatlışımmm ama şuan benimm dinlenmem lazım tek başımaa illa biyere gitmem de gerekmiyor aslında annemle babam gitseler biyere evde tek olsam o bile yeterr
Ne çok şey istiyorum benn yaaa
Bu erkekler, erkek arkadaşlarının yanındayken tanınmayacak kişi haline geliyorlar ee biraz da erkeklik gururu var ya sanırım aralarında muhabbet geçiyor ne oldu yenge izin vermedi mi diyeGerçekten hangi erkek olursa bu böyle çok bayılırlar takılmaya... Ama evlenince düzeliyorlar canım yaa o zaman mecbur düşünceli davranmak zorunda kalıyorlar...
Bu konuşamama muhabbeti de en kötüsü zaten insan konuşabilse zaman bulabilse böyle sorunlar olmayacak, bazen dikkatimi çekerdi her durumda sevgilisini arayıp ne yaptın ne ettin be şu durumdayım diyen sevgililer olurdu çevremde şaşırırdımBu biraz kişilik olgusu işte değiştiremiyorsun
Tatlım benim haklısın çoğu zaman erkekler bu durumun dozunu çok aşıyorlar. Tamam izin veriyorsun ediyorsun ama sende iyi niyeti su istimal etme. Hani ben olsam vakitlice evime gidiyimde bir daha gidiyim dediğimde laf söylemesin olur. ama onlar hem geç geliyor hemde hiç bi suçları yokmuş gibi kavgada ediyorlar ve sonra yine aynı tekrarını yapıyorlar sanki geçen gün bu yüzden kavga etmemişiz gibi..
Hesna ablanınıda dediği gibi bu kişilik alakalı ve anca evlendiğinde düzene girerlerr malesef
Gelmeyennnn top olsunn
Ben bilee yaptıysam sen hayli haylii yaparsınn ablacıkkk
Zafer de mesajlaşmayı yeterli sayıyor işte, zaten akşama kadar konuşuyoruz diyor, nefret ediyorum bu udurmdan sanki ben peşinde dolanıyor gibi havalara girmesinden..
Evleninceyi beklicem belki bu sefer de ama ya geçmezse...bilmiyorum, asker dönüşü olcak olcak diye bekliyosun bu sfer farklı sorunlar.. bilemiyorum ben artık ya..
Haklısın aslında hep öteliyoruz, şu da geçsin öyle, bu da geçsin öyle derken bir bakmışsın hiç bir şey düzelmemiş
Senin kafan karışmış çok normal, özellikle uzaktayken hep böyle oluyor kuzum yaa engelleyemiyorsun, sen bence tatildeyken sürekli yanındayken bi tart bakalım düşüncelerini.. Önemli olan sürekli yanındayken nasıl davrandığı bir de sevgisi tabiii... Sevgisinden şüphe etmiyorsan gerisi önemli değil zaten düzelebilir şeyler...
Evlenince kesin mi diyonuz bak ona göre yani
ama valla bu aynı şekilde de devam edemez yaaa..bir yerden sonra kavga da etmem yani, istediğin hayatı yaşa derim, sözlensem bile farketmez beni üzmekten biraz korkmalı insan ya
Etmiyorum desem de yalan olurr ediyorum desem de yalan olur..yani aslında bazen elime sağlam sebep bulup parçalayasım geliyor her şeyi, zaten sevmiyorr diyesim geliyor, böylesine üzülmek insanı oldukça zedeliyor..
Yanyanayken de pek anlamıcaz gibi geliyor, pek sorun olmucak güzle zaman geçirelim diye bunları da açmıcaz belki ama bunu dün de dedim tekrarı durumunda cidden uğraşmıycam kararlıyım, beni görmezden gelerek bir hayat yaşıcaksa benim işim yok o hayatta hangi aşamada olursak olalım..
Olsunn beaaGelmeyen büle :125: olsun
Yav fotolarımı beğenmiyor KK, çok büyük diyor uyuz
Bazı erkekler mesajlaşmayı sevmez bazı erkeklerde konuşmayıı.. Valla napsan yaranamazsın yavruşum bu erkekleri napmalıııııııı yaa napmalıııı
Haklısın cicim bazen yalnızzz kalmak istiyor insan öyle de br istiyor kiii..
Zafer de mesajlaşmayı yeterli sayıyor işte, zaten akşama kadar konuşuyoruz diyor, nefret ediyorum bu udurmdan sanki ben peşinde dolanıyor gibi havalara girmesinden..
Evleninceyi beklicem belki bu sefer de ama ya geçmezse...bilmiyorum, asker dönüşü olcak olcak diye bekliyosun bu sfer farklı sorunlar.. bilemiyorum ben artık ya..
Evlenince kesin mi diyonuz bak ona göre yani
ama valla bu aynı şekilde de devam edemez yaaa..bir yerden sonra kavga da etmem yani, istediğin hayatı yaşa derim, sözlensem bile farketmez beni üzmekten biraz korkmalı insan ya
Heee vallahi şimdi kesin deriz başka şey çıkar neme lazım susayım bari
Sen de haklısın şimdi, benimki de laf, sonuçta sevgisinden emin olup olmaman yaptıklarıyla ya da yapmadıklarıyla doğru orantılı
Zaten yan yanayken bu konuyu konuş demiyorum, sadece seninle olan iletişimine ve ilgisine dikkat et, kendini onun yanında nasıl hissediyorsun ona dikkat et, çünkü bunlar evlilikte de devam edecek
Olsunn beaa
Yaa vardırr küçük olann sizde amma büyük fotolar çekilmişinizz ablaa heee
Bazı erkekler mesajlaşmayı sevmez bazı erkeklerde konuşmayıı.. Valla napsan yaranamazsın yavruşum bu erkekleri napmalıııııııı yaa napmalıııı
Bebeğim evlenince tabiki dışarı böyle rahat rahat çıkamaz edemez yani. Ama öbür şeyler için bişey diyemicem.
Valla ablamın nişanlısı da böyle işten sonra hergün dışarı çıkardı ilk tanışmalarında ablam sinir olurdu 3 de falan gelirdi nişandan sonra eskisi gibi değil toparlandı ama yine çıkıyor haftada 2 3 defa falan yine geç geliyor ablamda geç gelmesine sinir oluyor doğal olarak. Arkadaş çevreside çok önemli bak en yakın arkadaşı evlendide öyle az çıkmaya başladı yoksa bence yine aynı şekilde devam ederdi.
Olsunn beaa
Yaa vardırr küçük olann sizde amma büyük fotolar çekilmişinizz ablaa heee
Valla ona göre evlencem yani
Aynen öyle yani kırılınca insan ne sevgisine inanasın geliyor ne bi' şey diyorum ama demek ki bir şeylere inanç var ki hala uğraşıyoruz işte
Orası doğru ama yanyanayken hatırladığım kadarıyla pek sıkıntı yaşamadıkoff o yüzden zor iştee yaaa...gene de görecez şimdi bir hafta bakalımm
Heee aşkımız büyük olunca öyle oldu fotolar naparsın
İlişkide acabalar başladı mı böyle oluyor işte zor durum ne diyeyim, Allah ferahlık versin, yoksa insan kendini yer bitirir erkekler o konuda daha rahat, şimdi o hiç düşünmüyordur şöyle böyle diye
Evet sevgi olmasa uğraşılmaz da o da var, tatil inşallah size iyi gelecek
Etmiyorum desem de yalan olurr ediyorum desem de yalan olur..yani aslında bazen elime sağlam sebep bulup parçalayasım geliyor her şeyi, zaten sevmiyorr diyesim geliyor, böylesine üzülmek insanı oldukça zedeliyor..
Yanyanayken de pek anlamıcaz gibi geliyor, pek sorun olmucak güzle zaman geçirelim diye bunları da açmıcaz belki ama bunu dün de dedim tekrarı durumunda cidden uğraşmıycam kararlıyım, beni görmezden gelerek bir hayat yaşıcaksa benim işim yok o hayatta hangi aşamada olursak olalım..
Yaa aslında şöyle bir şeyde var sizin vaktiniz kısıtlı 1 hafta boyunca sadece ikiniz olucaksınız etrafınızda kimsede olmicak mecburen zaten seninle ilgilencek edicek. Ama tabiki davranışlaryla falan anlaybilirsin.
Uzakta olmak gerçekten çok zor yaa illaki birşeyleri risk alıcaksınn ne bilim yaa hayırlısı olsun bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?