Bu erkekleri napmalı belli de neden yapamıyoz bilmem
Ah ah bilmiyorum ya işte, ben yanındayken de asla tek boş vaktini arkadaşlarla geçiriyim diye uğraşmadı yanibilemiyorum dozunu tuttursaydı bir sorun yoktu yani benm açımdan..ynaımdayken yapmıyor demek ki ilerde de yapmıcak aslında.. çünkü ben Antalya'dayken ben arkadaşımda o ailesiyle kalıyordu, biz 12-1 gbii ayrılıyorduk ama bir gün de demedi, seni de bırakıp arkadaşlara buluşayım, on gün falan böyle geçti, sadece askere gitmeden önceki gün görüştü onda da yanında ben de vardım
Aynen öyle acabaları başlattı beynimde sağolsun çok yardım etti bu konudaHayırlısı olsun ya amann napayım benim gönlüm rahat en azından daha napayım yani..
Bence de düşünmüyordur ki şu an uyuyodur zaten eşşekkkkkk
Ben d efoto istiyorum yaa..paintte falan boyut küçültüp ekleyebilirsin Hesna balaagerçi facede gördüm bikaç tanecik amaa..
İnşallah Allahım hayırlısı neyse onu gösterir tatilde bebeğimm
Aynen Ebruşum resmen kumar oynuyorum rast geleee
Dediğim gibi yanyana olup da zaman da az olunca zaten üzerime düşüyor yani..ah ahh ömür boyu öyle olcak mı acepp...yoksa hep yanyana olunca aman biraz da şurda burda takılayımı abartcak mı acep
Hayırlısı olsun tabii ki canım en önemlisi o zaman gösterecek zaten sen elinden geleni yap için rahat olsun gerisi Allaha kalmış
Foto konusuyla akşam uğraşayım kızlar tamam, şimdi gidip temizlik yapmam lazım, artık her gün eşim gelene kadar temizlik yapıcam yavaş yavaş, başka türlü zaman geçmiyor
Gitmeden şafak attırayım bari yine görüşürüz gelirim sıkılınca temizlikten, ara verince
İşte dediğim gibi bebeeğim o zamanda geçireceğiniz sadece 10 gününz olduğu için hep yanında olmuştur.
Bak ibo da Allah var 5 senedir beraberiz 1 hafta sonu olsun yada görüşceğimiz gün olsun bana ben arkadaşlarımla vakit geçiricem bugün görüşemicez demedi. Zaten benim zamanım hep kısıtlı olduğu için o hep akşamları arkadaşlarıyla takılırdıı ee bende akşamları çıkamazdım yani beni hiç ekmedii ama beni hep sinir etti hep kavga ederdikk
O yüzden bebişim sanırsam evlnene kadar kafanda hep belirsizlik olucak
Hayırlısı olsun tabii ki canım en önemlisi o zaman gösterecek zaten sen elinden geleni yap için rahat olsun gerisi Allaha kalmış
Foto konusuyla akşam uğraşayım kızlar tamam, şimdi gidip temizlik yapmam lazım, artık her gün eşim gelene kadar temizlik yapıcam yavaş yavaş, başka türlü zaman geçmiyor
Gitmeden şafak attırayım bari yine görüşürüz gelirim sıkılınca temizlikten, ara verince
Sanırım öyle olacak Ebruşum hiç anlayamıycaz çünkü kandırıyorlar bizibak işte bizleyken dibine buruyorlar sonra da sanki ben senden mi çaldım senleyken yaptım mı derlerr..amann hayırlısı olsn yavrum zamanla görelim napalımmm..
Tabikidee sizinn aşkınızz kocccaman bölee büsbüyüükkkk
Hadii hadii yinee kaytarıyorsuunn ablacıkkk öylee olsunn baalımm
Hadii kolayy gelsinn sannaaa kendinii fazlaa yormaa kocişinnee lazımsınnnn
Aynen akışınaa..napalımm..
Görüşmek üzere Hesna ablacım :80:
Heessnooşşş Ablacıkkk anammm şuu evlilikk tickerınaa bak senn hele ne güzel olmuş 5 yıl 5 günnnn Maşşallahh
Kandırıldığımızı biliyoruzz ama hiç bişeyy yapamıyoruzz Allahım ne alemizz yaa
Aynen öyle sanki sen çıkabiliyorsunda seninle çıkmıyorum seninle görüşemiyorum vakit geçirmek için çıkıyorum falan filann oohh bee erkek olmak varmışşş hee ne relax'lar herifler yaa
Hee böyük aşkHee kaytarayım napiiim yaaa
Ne kadar yorulsam da kocama yeterim ben
O benim de dikkatimi çekti canım, ne güzel di miii, yerim evlilik tickerımı
Heyttt bee taibsiii öyleee bizz ne sandık hesnoşş ablayıı
Amann yeme orucun bozulurr
Aynen öyle bile bile çekiyoz bz de hakediyoz mu ne
Sorma yaa sanki ben burda göbek atıyorum, 8 aydır koşturup para kazanıyom beeee
Bitiyorrrrrr azcık kaldıı
Ohh baya azalttın şafağı Duyguu
Esraaaa senin keyfin nasılll?? Aranız nasıl Ömerlee??
Şafağın ne kadar az kaldı kızm yaaa biraz da sana sayalım Şafak 38 Kayserriiii
Enerji yüksektir bu grupta sormaaaa..
İnşallah senin askerinde sizin için en hayırlı yere düşer canım benm haberlerini bekliyoruzz
Amin kuşum aminnAllah kabul etsin
Begüüü nerelerdesinnn??? ses verr banaaaa
Hiloşummmmm canım valla gece 12 ye kadar oturdum Selenle konuştuk sonra yattım gece davulcudan önce benimki arıyo hadi kalk diyesahur yaptım aklım netteydi ama bilg açmak zor geldi karşı apartmanda da saygısız insan topluluğu gençler sabaha kadar oturdular ses gürültü hiç uyku tutmadı 1-2 saat önce uyandm...
Bu arada rüyamda bizi gördüm...Sen,Ebruş,Zafer,Ben tatildeyiz siz ayrı takılıosunuz ama bizde Ebruşla beraberiz kızz içime doğdu heralde geçmişi okudumda sen rüyamda da Zafere kızıyodun bu çocuk niye böyle niye beni bırakıo tek başıma diye...deniz falan çok güzeldi ama kızlar tatilimiz güzeldi
Anladım Begüşümmm..ben de nerde bu kız diyorummm...
Hey Allahımmm rüyaya bakkkk..kızkıza gitsek çok kafa güzel bir tatil olur ama heee
Ben ömrüm boyu Zafer'e kızıp edecem galiba yaaa
ŞAFAK 17
ÇANAKKALE' YE SELAM, YOLA DEVAM
Öyle yaptım Yeldacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?